lite facit om 'det brutna bandet'

okej, ska besvara era frågor så gott jag kan om mig och Danjel.

är ni fortfarande tsm? - Nej, det är vi inte.

hur länge var ni tsm? - Drygt ett halvår första gången.

hur är eran relation nu, är ni vänner? - Vi är inte ovänner och kan träffas normalt, umgås och va i samma rum samtidigt, men som situationen är nu bestämmer vi ju inte att "vi ska ses, liksom" vilket jag egentligen vill. kan dock bli lite svårt också just för att vi bor i olika orter, han går i skolan osv. och många har svårt att va vänner med sina ex, hittills har det väl gått skapligt och jag har vänner som lever som dom vore bästa vänner med sina ex. det beror ju helt på hur det tog slut, hur man är som person och vad båda vill. jag vill alltid kunna va vän med alla jag en gång lärt känna! 

Saknar du honom? - Självklart, det var någon som betydde oerhört mycket och någon man skapat många bra minnen med, bott tillsammans med och gjort i princip allt. vardagen ser ju lite annorlunda ut nu. förr gick vi båda i samma skola, bodde tsm för en kort tid osv men nu tog jag studenten, han flyttade hem och ja..allt blir svårt och jobbigt för mig, eftersom det inte var jag som gjorde slut. har redan sagt vad jag tycker om Danjel i ett inlägg längre tillbaka, runt Juni typ..då det tog slut första gången och han vet precis vad jag tycker om honom och det är det viktigaste. visst, vi har gått igenom många jobbiga saker som kanske till en viss del var bra just för att man lär sig av varann och vet vad man ska undvika till nästa gång man ger sig in på ett förhållande. 
det finns otroligt många saker jag ångrar att jag gjort/sagt till honom idag, men det är ju lätt att va efterklok och får man ingen mer chans kan man inget annat än att acceptera situationen och nuet. life goes on, som man säger!

kan avsluta med att sen det tog slut har jag inte somnat en endaste kväll när jag egentligen vill och jag som är en sån som somnar direkt jag lägger ner huvudet på kudden. men jag bara ligger och vrider mig, funderar. och när jag väl somnar drömmer jag om honom, i princip varje natt. faktiskt. det jobbiga är att jag minns alla drömmar. så...dom senaste veckorna har läget varit: sömnlösa nätter & oro i kroppen!
men ingen kommer få ta andra halvan av sängen, SlovenkKo, den är bara din. både tomt och kallt.


Firehouse – When I Look Into Your Eyes
Troy And Gabriella – Gotta Go My Own Way
Stiftelsen – Rotlös

 

need indeed

godmorgon allihopa! det vita täcket har nu kommit. blää usch och fy. att man kan hata en årstid så förjävligt? 
varför kan det inte finnas bara ett enda land som det alltid är vinter i så får man åka dit med egen vilja om man nu vill åka skidor osv. gaaaah.
är uttråkad som ett as i denna lilla hålan. vill till kD å shoppa så ja blir glad. men har man pengar som arbetslös eller?  nääh. 2 veckor idaag by the way sen ja var på Norgeintervjun, så vart är samtalet där jag ska få ett ja eller nej? 
inget går som jag tänkt mig är i livet. måste snart sluta med favvosporten också, knäna pallar inte mer och ja är ynkliga nitton år? tragiskt. haha 60 i kroppen å 23 i huvudet är ju ingen bra kombination....ja, jag är äldre än nitton i huvudet.

men gud, det är ju snart jul igen. det mysigaste på året. granen, klapparna, släktträffen, maten, musiken, snön(only that day), stämningen. alltet-tinget ju! fattas i princip bara en pojkvän den dagen. som man kan få köpa klappar till och dela den mysigaste dagen på året med. med bådas familjer. mooooah


behind these "honest" eyes

i morse när jag vaknade låg jag och snooza riktigt länge, eller. alarm har jag ju dock inte på när jag är arbetslös, men låg och dejtade kudden bra länge och kom på att domdär 16 irriterande/jobbiga sakerna med folk jag skrev förra veckan här kan jag nog göra en lista av och fortsätta på 17, 18..osv och göra den riktigt lång. för satan vad jag tänker ännu mer på hatande saker sen jag skrev den. som typ:

17. folk som döljer för sina vänner att dom är kär i ens ex. flirtar med ens ex eller döljer något överhuvudtaget med den personen.

18. otacksamma personer. folk som måååste ha lika mycket i värde tillbaka om man gjorde den en tjänst. menar inte bara pengar utan själva tjänsten i sig. kräver så mycket mer för enligt en del resonerar dom tjänster väldigt olikt andra. att det var så himla mycket av den att den behöver snäppet mer tillbaka. varför kan man inte uppskatta att man gjorde någon glad ibland bara och vara en schysst jäkla individ ist för att allt måste gå jämnt upp?

19. människor som säger En sak, MEN gör en annan vilket är typiskt killar. och eftersom dom flesta killar har svårt att prata för sig, ta konflikter blir det lätt att dom lovar saker som dom sen inte ens hade en aning om att han gått med på.

20. tjejer och killar som är otrogna. såg på fråga Olle igår då det handlade om otrohet, hur fan kan ens folk tycka att det är acceptabelt? Ingen någonsin skulle få en andra chans med mig om den hade bedragit mig. otrohet enligt mig bygger på bekräftelse och den bekräftelsen har jag inte behov utav. en bekräftelse där man vill t.ex nå målet att man kan få flera killar eller tjejer, få mycket kärlek, respekt, sex, ja allt på samma gång. jag håller mig till en som jag kan få allt detta bra av på samma gång ist! 
och andra skyller att otorhet är tecken på dåligt förhållande, ja men varför inte göra slut eller ta en diskussion med sin partner ist för att såra den? ingen tjänar på att göra så mot någon.- om det inte handlar om hämnd, som dom sa på programmet igår. men JAG som person skulle inte ens vilja göra det med hämnd, då är jag ju på minst lika låg nivå som partnern och mer därtill.

21. tjejer eller killar som lockar en annan till att tycka om den, drygar sig, leker med den, kan också va för att göra någon annan avundsjuk eller bara få en bekräftelse där med och sen helt plötsligt dissa graBBen eller bruden. åh SUCK på såna.. tycker så jäkla synd om den som får dissen, speciellt när jag kunde stoppat det innan det gick för långt men låtsades som inget, sa inte till den personen som gjorde så heller. men nää, ska inte klandra mig själv nu.


aH, fick bli 5 saker ikväll. blir bara irriterad, men måste bara för skriva på denhär skitsidan vad jag känner jämt. och som sagt, era val om ni väljer att läsa och sen tycka.

G'night lovers and haters! ♥


gillar vi? vi gillar!

kanske blir hockey igen på torsdag, könet kvinna kommer tydligen in gratis, hihi vi har tur. var i LLA förra torsdan med å kollade då Färjestad spöade skiten ur Brynäs med 3-0! - Salak, kingen med K:et.
och King som VIII är lyckades vi bli med i tv, skämdes och blev röd om kinderna, står och pekar på stor-skärmen och säger till Stöpa: fan vad dåligt dom filmat i klacken idag åsså riktas kameran mot oss i samma sekund. styggt se!
ska förska hitta bild på det, men går inte som jag vill >< men man kan ju inte ha turen på sin sida alltid :) så är verkligen inte livet.


 

sa aldrig att okej betyder skitbra

Halloween, vafan ska man fira det med alkohol för egentligen? helgen var väl helt jävla okej tills andras problem blandas med mina. men det får jag lägga åt sidan nu. nyktrade till rejält på lördan innan Faktoriet stängde, började frysa, tog min jacka och stod och kolla på alla bad-ass som om jag vore nykter å chaffis. undrade vafan jag gjorde där. insåg liksom att där på dansgolvet brukar jag stå och dansa häcken av mig bland många fiender dessutom vilket gör att jag känner vilket fuckat ställe att dra till. jag bor på helt fel ställe alltså, det bara är så. inte att det finns mindre idioter på andra ställen utan att det är inte same old shit varje helg i storstäder som här i småbyarna.

annars, mår jag fint och försöker vara på så topp det går även om jag flera gånger nådde botten.
jag måste erkänna, fan vad jag är stark. psykiskt, har gått igenom såHÄÄÄR mycket i mitt liv men tänker alltid att det finns dom som har det värre. så, nu har jag sagt något bra om mig själv och menat det för en gångs skull. whatever. 
 

busilusi

 

inte ska man väl behöva känna skam för att man har känslor för någon. dom är ju som sagt ostyrbara.
jag är bara ärlig


att detta bandet är brutet känns som...nej, mitt ordförråd har inget ord som kan ersätta eller förklara det.

stalKer

svettas. har precis haft en stund med solariet. har solat 3 ggr denna veckan och Diamonds med Rihanna lyckas komma alla 3 när jag försöker njuta, hur äre det möjligt? säkert förra helgens fel då det var ett jävla tjat om "laJk a DiAmonD". avskyr den låten. jag brukar ju aldrig tröttna på låtar har jag sagt till er, men hennes låtar på senare tid suger och man blir trött efter en vecka. för övrigt var det sjukt skönt att sola, har inte legat i solarium sen studentveckan trorja? så känner mig genast piggare med lite färg. 



tänker ta upp låten igen för den har en klockren text:
Thomas Stenström – Detsamma

Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner.
Finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så.

ignore the pain, but payback is what you deserve.

 
tjejen som kan grejen
örongodis


mina mest spelade listor. jag borde inte lyssna på musik ett tag. ni kanske har känt detdär nån gång att texterna kan ta orden ur munnen på er. som ni skulle velat sagt till någon, hur ni känner eller vad ni tycker. och just nu tar alla låttexter orden ur munnen på mig. har så mycket jag skulle vilja säga min bästa pojk-Vän. men får aldrig chansen, tragiskt nog. det skulle lätta på mitt hjärta som nu väger bly men utan några val får jag bära på det. jäkla börda! mot min vilja.



kan ha gått så långt att jag inte ens kan eller vill se in i dina vackra ögon en endaste gång till.


 
godnatt.

start of something new

en ny vecka har startat. måste bara säga att jag hade en greeat helg och vecka förra veckan trots att den spenderades i Torsby. dissade Score och kD vilket inte spelar någon roll nu, t.om Torsby dög i lördags, drog ut på hörnet med min finaste vän och dom roligaste boysen. :) 
Hagfors med Stöpa i morrn å fixa tåg-rälsen. som vi har i käften.
går och är lite spänd eftersom jag får svar från Norge denna vecka förhoppningsvis. vet fan knappt vad jag Vill förvänta mig.

90 dagar idag trorja tills jag stiger på flyget mot Egypten, ska bli oerhört skönt att komma ifrån Sveriges väder, alla bekymmer och skvaller som finns i mitt Värmland. behöver avkoppling efter detta händelserika 2012. vill finna mig själv igen och vad jag behöver, vem jag är!

 

röttärsött

har ju haft mina funderingar på att färga mig vinröd, typ som på bilden. på nåt knepigt sätt skiftade det färg i ljuset å lite extra efter redigeringen och började tänka, vafan..rött är ju snyggt! men det äääär ju ett helvete att hantera. måste färga ofta och ett ännu mer helvete när man vill byta tillbaka. men ja, sugen är man ju ändå. röd är ju ändå en FÄRG man kan ha på !håret! som typ är det värdefullaste för mig och jag är lite feg när det gäller att byta hårfärger å grejer. så vi får väl se vart tanken leder. säkert ingenstans mer än att det finns kvar innanför pannbenet as usual. nejfan, måååååste natta kudden nu! godnatt. ska åtminstone försööööka somna. är fett trött, men ni vet ju att jag haft problem på senare tid. sånt är livet när kärlekstankarna tar över hela natten. guuud i himlen, jag ber dig: gör så jag får en sömn på Minst en timme. är det så mycket begärt? varför måste alla tankar flöda som mest när man vill stänga ögonen några timmar och bara slappna av? blir besviken på dig nu. om du nu vet att jag är så olyckligt kär kan väl du hjälpa mig sluta tänka på killen 24 timmar 7 dagar i veckan? skulle aldrig mer svika dig. 

rött är sött, gult är fult, grönt är skönt, blått är vått. äH haha, det sket sig ><

peace¥

ha en bra helg världen

buhuuu, är trötter. har varit på fredagsträning, innebandy...sent :)
hade Linnéa på besök igår/inatt också, hihi skönt att slippa sova själv och ha någon att prata med hela natten, om precis allt. ja ni tjejer vet ju vilka samtalsämnena blir. tokiga som vi är!
har precis ätit jättegod sen mat, borde gå och lägga mig om jag ska orka med matchen i morgon men kan inte slita mig från facebook som alla andra ungdomar. sitter även och planerar morgondagens kväll, jag och Stööpa http://joohskill.blogg.se/ vill dra till Score (i Karlstad), är bartömning där och jag har ju lovat att köpa hela baren. haha (!?) men får la se om vi får med oss grabbarna som tänkt. 
jag tror jag behöver kommer ut på något roligt, nånstans där inga problem kan skapas med 'fel' personer. bara dra ut i en ort där man känner mindre med folk, ha kul och glömma den dystra hösten som verkligen gör en deprimerad och får en att tänka mer på sina problem och man gör dom nästan till större än vad dom är och vad man borde. vi människor är så lättpåverkade och ett litet ljus kan göra stor nytta för att kunna dra på läpparna lite mer under denna årstiden. kommer ni ihåg vad jag sa häromdagen? man borde inte förtära alkohol om man är i en depression som jag är nu. men nu är det Karlstad det handlar om, har aldrig haft problem där och vet inte vad som skulle hindra mig i morgon från att ha kewl. någon mer som ska till Score i morgon? eller vad ska ni hitta på med under helgen? :)

           
                
 

rubrikjävel. ingenting.

miss my best friend. that's all.
 
 
 
 
 
 
 
trodde inte att man kunde va så olyckligt kär. inte så lyckligt kär för den delen heller, som jag var.
 

våld löser tydligen problem

 
tyvärr så råkar jag se ut såhär igen som jag gör efter en operation annars, ser ut som jag gjort läppförstoring ännu en gång men så ligger inte situationen till, fråga inte heller
på ett sätt är det bra att det ser ut sådär, för det är typ så jag vill ha, har blivit van storleken sen sist men detta lär ju vara borta om nåra dar. 
 
 


såhär blev det efter förra operationen då jag gjorde lyft på näsan och läppfyllning (maj 2011):
men grejen är den att idag ser jag inte förändringen längre, har blivit så van så att denna olyckan på bilderna ovanför skedde fick mig uppdaterad. det är ju såhääär jag fortfarande vill ha! förstår inte egentligen om jag inbillar mig och är van som jag sa, eller om det fortfarande var svullet efter, när operationsbilden togs, tråkigt isf. detta får mig att vilja göra lite mer, var i Örebro för cirka en månad sen till min plastikkirurg och hon sa ju att jag själv får välja. det kostar mig ju ändå inget. fast jag har fortfarande en obligatorisk operation kvar (implantat) som jag väntat/LÄNGTAT på hela mitt liv som också kan påverka hur läpparna lägger sig, så fett svårt val. om jag får chansen att vänta tills implantatoperationen är gjord och får se resultatet DÅ, kan jag nog bestämma mig. vore ju ovärt att fylla läpparna igen nu och sen när jag gjort implantatet kanske dom bli ännu mer utåt, mer än önskat, då skulle jag gråta floder. men jag kan fortfarande inte bestämma miiiiiiig.
 


bilder före läpp&näsoperationen där man kan se skillnaden på överläppen:
så himla mycket snyggare och fylligare på bilden ovanför å näsan är inte lika "platt" idag. sjukt glad dom som kan detta!
 

Norway

ja ni, jobbintervjun gick väl helt okej! känns bara som jag glömde fråga massor och just nu känner jag inte för Norge ändå, eller ja Gardemoen vore perfekt. vi får se! får besked inom 10 dagar typ angående igår :)
haha, å tydligen såg jag mycket äldre ut än 19. bara att tacka å ta emot!


har faktiskt sovit inatt, första gången på cirka 2 månader, men blev en sömn på 14 timmar vilket inte var alls dumt! har precis lagat mat här hemma och fixat lite tills pappa och Cicci kommer. ikväll blir det bara lugnt, kanske tar en liten promenix så jag får frisk luft annars ska jag bara tagga inför helgens match, borta mot Munkfors. jag råkade lura er och säga att den var nästa helg men icke, nu på lördag blir det fight!

1 vuxenpoäng till mig

haha! vågade smaka på lax idag. typ 10 år sen. har av någon anledning hatat något som var så gott så länge? fick någon fobi för lax/fisk någon gång bara för jag fick ett ben med i och ibland kan det ju smaka mycket järn osv om man råkar få fel bit, men idag satt den där den skulle! äntligen något jag gillar som är nyttigt :) när jag var liten älskade jag sån fisk och mos tillsammans. men ja, tillbaka till det då ^^
 
längtar tills i morgon kväll då jag får träna innebandy, dock ingen match till helgen men nästaa DÅ är det borta mot Munkors vilket betyder tagga mer än vanligt!!
Halloween, ska man köra på utgång då? ja vs. nej. fett svårt. måste ju leva snålt nu som arbetslös. äh, ska Stöpa ut ska jag med ut! puss på'na
 
 

påväg mot toppen

woho mina vänner! för ovanlighetensskull är jag riktig glad idag! Norge ringde och skickar mig på jobbintervju i morgon :)))) är så himlans nervös och taggad, ska göra mitt bästa för cashflow är något jag längtat efter och att få leva i det norska språket dagligen är ju mer än underbart dudes! so wish me luck luck and luck ¥

fick bli en springtur i regnet förut å springa av sig all glad energi, ha-ha! så värt det för duschen är som pricken på i:et när man kommer hem efteråt. så nu har jag gjort min dag, får bli lite avkoppling och hälsa på systeryster med morsan & Kent senare. :)

 
några likheter?

det var en kväll i juni.

studentdagen. gick alldeles för fort, hela studentveckan gick för fort, baldagen gick för fort. har inte lagt in en enda bild från varken bal eller student så bjuder lite från själva dagen. balbilder kommer någon annan dag dock. :)

psykologen själv

eftersom jag inte kan somna på kvällarna när tankarna flödar och jag exploderar får jag sitta här och vara astrött samtidigt som jag försöker hitta något jag kan spendera tid på. läser lite bloggar som resonerar rätt lika med mig men dom texterna tar ju också snart slut. finns inget jag kan göra?
kollade på "guy-code" förut, stämmer så jävla bra allt dom säger om förhållanden osv tills frågan ställdes: hur glömmer man lättast sitt ex? - man ligger med en främling.
riktigt SÅÅ ligger det väl ändå inte till? man kanske glömmer ex:et för stunden men sen när främlingen/one-night-stand:et dragit då, skulle känslorna helt plötsligt ha lagts ned? och det handlar väl inte om sex när man inte kommer över en livskamrat. man saknar väl goda stunder, situationer, skratt och händelser men även till en viss del det intima. som guy-code menar. men sex är inte allt, långt ifrån. sex är något man vill ha när rätta stunden är inne. första gången med en person ska va speciell, för man kommer alltid minnas den med vilken det än är. sex är inget man bara har (om man inte är desperat). det är det mest privata och intima man kan ha tillsammans. sex kan va vackert! - en stund man njuter av varandras närhet och öppnar sig för partnerns tillit samt trygghet. så säger jag.
låter som jag levt hela mitt liv och har all erfarenhet men som jag alltid säger, det är bara mina åsikter. dom kan va fel i andras öron samtidigt som andra öron fullständigt håller med mig. 
puss på er folket! ge varann lite kärlek nu, när det känns som tryggast och bäst, är det värt mest!
 

alla kan vi spela en annan roll

Godmorgon söndag! har inte sovit 1 timme ens sammanlagt. har inte kunnat sova på 1,5 månad i princip. jag somnar, vaknar, somnar, drömmer, vaknar, funderar, filosoferar. åh, jag vill sova! så störande att man inte kan koppla bort sina tankar och det är ju på kvällen när man lagt sig till ro som man tar sig tid till sina egna tankar vilket gör att det blir ännu svårare att koppla bort dom. 

avskyr frågan man kan få av någon man inte sett på länge: "jaha, hur äre med dig då? :D"
jag: "ja..jo det är väl bra vettu! ;)"    och fejkar till detdär leendet lite extra och håller ilskan & tårarna inne. har lust att svara "jämför mitt midjemått mot vad jag hade för 5 månader sen."
ni kan ju såklart inte veta bara sådär om ni inte sett mig på länge att ni inte borde fråga hur jag mår, men säger bara att frågan svider. jag måste ju ljuga för mig själv och er andra på samma gång och jag ljuger Aldrig.



för övrigt har jag gjort allt och nått mina mål som jag skulle denna vecka. bestämde mig ju i måndags att det var en ny vecka med många nya möjligheter och att jag skulle ta tag i mitt liv vilket jag gjorde. så ikväll får jag unna mig mys till Solsidan och ha en rejält slapp vecka nu till veckan ist! :)


 

lyckligare nu

går och bär på en stor hemlighet. snart är den gjord. jag kommer kunna andas igen. finns bara en människa som kommer märka av den och så kommer det förbli. känns, sisådär över valet och hemligheten!


16 things for today

drog till Norge i onsdags för lite jobbsök. Torsby-Gardemoen-Jessheim-Kongsvinger-Torsby. 23 jobb sökta den dagen.  i förrgår sökte jag ett jobb i Arvika, hoppas på svar inom en vecka! börjar svida i plånkan nu och suckarna börjar bli svårräknade på en dag. är less på hålan jag bor i också, orkar inte koppla bort att mina föräldrar bosatte sig här, det absolut döaste placet (för ungdomar mest) av alla ställen. Torsby var bra förr, innan jag föddes, då fanns de en egen stil som folk Tror sitter i än men nu är det bara..ett jävla ställe där inga bor. arbetslös och mycket fritid men finns inget att tillbringa den till. gaaah jag spyr! skulle flytta direkt jag kunde. 


och andra saker jag stör mig på/tycker är irriterande/ogillar är:

1. folk som säger "va?" men egentligen hör. jag säger typ aldrig "va?", jag är ist tyst, tänker efter vad det SKULLE KUNNAT vara i sambandet med samtalet man hade.

2. folk som smaskar mat, tuggummi, ja övrigt. bläää!

3. folk som säger "jag lånar bara lite om det går bra." varje helg om samma sak. då är den/det snart slut?? köp eget.

4. förstår mig inte på folk som ska smaka, låna av andra JÄMT. är man i behov av något köper man väl det?

5. folk som lånar pengar men aldrig betalar tillbaka.

6. folk som inte tänker med sunt förnuft.

7. ouppfostrat folk som typ aldrig säger: nejtack, tack för skjutsen, tack för maten.

8. folk som tackar och tar emot precis allt.

9. folk som anser att det är fel att man pratar med sitt EX eller gillar sitt EX. man gör väl sin egna val och man vet väl bäst själv hur relationen till personen ser ut.

10. Människor som strular, tänder, snackar om/med (på ett annat sätt än vän), tar hem ens EX. 
och värst är när inte den/dom kan erkänna direkt man frågar om situationen en gång har sett ut så utan det ska komma ut flera månder efter vilket gör att du/ni sjunker i mina ögon räääätt så mycket. 

11. folk som tar saker för givet jämt ist för att dela med sig, fråga, anpassa sig efter flera ist för att alla ska behöva anpassa sig efter en.

12. blyga kan inte jag umgås med, jag har gjort det förr och jag har råkat omedvetet förändrat deras liv. kanske negativt i vissa situationer.

13. tråkigt folk, åh vad jag blir sur. jag är spontan, alltid glad och påhittig. vi kan tyvärr inte umgås isf! :)

14. folk som inte kan tänka in sig i andras perspektiv, situationer, roller utan bara drar en enda slutsats över det hela.

15. folk som inte kan ta negativ kritik. ibland kan det vara en jävla hjälp om man tänker efter och kanske tackar den människan en dag. allt till en förbättring. man ser inte alltid sina fel jämt så tur är att någon gör.

16. folk som blir sura om man snor inspiration/klädstilar/frisyrer av någon. förstår mig inte på någon som kan tycka det är fel. som när sidecut kom ut, vem FAN vet vem som var först??? däremot har jag förståelse för om man snor andras citat, talesätt osv. då härmar man ju någon personligt, hur någon är. men utseende, alla har vi sett någon som inspirerat oss. även mig. sånt händer alla om man går på stan, läser bloggar där tjejer samt killar kan ha bilder på deras kläder, sminkningar osv och får räkna med en eller flera kopior av sig själv. H&M och Gina Tricot är butiker som ofta ungdomarna handlar i. självklart finns det inte ett enda fucking plagg av varje?! därför kan det mycket väl hända att man råkat köpt samma tröja som sin bästavän.


skönt att få detta sagt idag. wiiho, älskar er som läser! å är sjukt glad att en speciell person läser min blogg. gör så att jag bara vill fortsätta. men ni alla är gula värda såklart! puss :)

hey way day

tog en liten paus från uppdaterandet, igen. ibland måste man få lite eget space också till livet. men iaf. var i Arvika hela förra helgen på marten och fick träffa mina tjejer! :) och som vanligt drack jag lite för mycket så livet verkar meningslöst, ja ni vet va jag menar, eller? tårkanalen öppnas å dedära. nää, slut på detta! ett råd som är jävligt logiskt och jävligt bra är: drick aldrig om du inte trivs eller mår bra i nyktert tillstånd!
det är DÅ man är känslig om man råkar få en droppe alkohol för mycket. hela ens liv dyker ju upp, negativt då åsså är hela kvällen förstörd. man vet ju själv att mår man skitbra, problemen är få och är glad innan man drar ut blir ju oftast kvällen lyckad också. jag har gjort detta misstaget alldeles för ofta, så nästa gång kommer jag stanna hemma. hatar att vakna söndag morgon och skämmas/skratta över mig själv hur töntig jag borde varit dagen innan? och låtit mig själv förstöra min egen och kanske andras kväll när man kunde ha shake-at ass på dansgolvet ist.

fan, jag är ung. problemen tar vi sen! lever mitt bästa år som ung nu när jag är fri och kan göra precis vaja vill så länge ekonomin tillåter. 
ogillar tråkiga människor.

 
haha! busfröna Frida&Izzy köpte sig en varsin peruk å gick ut sådär ;) alldeles för söta!


RSS 2.0