what you get is what you see


åh, här får ni en bild från i onsdags. he-he! go hårutväxt. ellerhur?
men färgade den faktiskt den dagen, fast på kvällen. (så denna bilden är tagen innan jag färgade mig)
men nu är allt som det ska igen!
söndag idag, ångest som vanligt Även om det är lov!
men jag får nöja mej med Solsidan ikv och att kusselinen övernattar :)

för man är ju tydligen lite coolare om man har något som typ ingen annan har

  
    
ni som trodde ni var coola när ni köpte eran Apple ipod här i Sverige
borde tycka att jag är ännu coolare då eftersom min är köpt i U.S.A. köpte den dock inte själv, fick den av mina släktingar i U.S.A när dom var här och hälsade på. så ha-ha, fick den i god tid före er och har inte samma modell. har en äldre och jag är lite coolare än er nu. eller inte, är inte ens coolt med ipod, så bryr mig inte. men ville bara säga det, skryta lite om något som...inte ens är coolt. kwehe! men jag älskar ju U.S.A såatte.
men ipod är ute för en bra tid sen, men när det var inne borde jag varit jävla inne länge. (fast bryr mig inte om det är ute heller, för är alltid bra att ha musiken samlad någonstans) å poängen med detta inlägg var att jag har varit, eller är lite coolare än er när det gäller denna investering!
mycket coola cool-ord i detta inlägg. men det var ju...coolt. nat

min ipod är helt sliten nu :( old som fan typ, fick den för många år sedan.

puss på detta

klicka på länken!

Här är Sebastian Krantz på ett videoblogginlägg som han själv lagt ut, där han även bjuder på en akustisk och skön sång som jag tycker ni ska se!
puss.

http://videofy.me/v/142715



          

my life as liz

           
          
käääääärlek till hundra! är nu mitt favoritprogram typ. blir helt käär i Bryson :( jag dör. typ. och Liz är tamejfan heltskön, precis så som en brud ska va, eller vi allihopa. helt sig själv, skiter i andras åsikter om vilka vänner hon umgås med, vilka kläder hon har på sig, anywho. störtskön och kör sin väg. önskade jag vore lika tuff som henne. Hon får den finaste och snällaste killen på skolan, för hon är SIG SJÄLV! han ser det fina i henne som alla bitches missar (vilket jag tror dom egentligen ser men bara är avis). hon har en halv tjejkompis (och varför förstår bara ni som följer det) och flera hela killkompisar. jag håller med om att det är roligare och bekvämare att umgås med killar, inget töl, jag gillar också mer killgrejer och sånt snack dom dolar med. som henne. men she need some girlfriends too.

Men hon är ändå bäst
. ska ladda hem allt från början nu ♥
Liz, vackra människa! och har talangen till att sjunga!
sånt jag gillar typ.
kreaktiva människor.
människor som VÅGAR ha udda och egna åsikter.
Sedan stå för dom.
Egen klädstil. en snygg men annorlunda.
Gå sin egen väg.
Var med vilka hon vill (även om dom enligt andra är fula, feta, mobbade, värdelösa och vetteallt vad folk säger i nutidens läge) men som gör HENNE glad.
Bryr sig inte om folk slänger ut sig: "men hur kan du va med han, eller gå med henne i korridoren?!"

det är bara SÅÅÅ mycket mer annorlunda att va sån människa som jag nyss sa att jag gillade, för dom syns. DOM blir jävligt mer uppskattade EGENTLIGEN och är även lite coolare vaaaa :) dock finns det ett få antal av såna :(
tänk på de!

amäään


 
  
               
           
 

jag bjuder på skit.
gammer't som gata en del.

troligtvis mitt kortaste inlägg någonsin

meeeeen asså, kom på nö eget nön jävla gang!
har ett ord att säga: wannabe!

Louise LoLLo Scroofe Olsson


Har gjort en ny spotifylista, länken finns längst ner på inlägget.
A Twist In My Story fick den hitta och namnet passade perfekt!
kommer inte ha en blandning på denna lista, för det är jobbigt sometimes, så dom FLESTA låtarna ska bara gå genom kategorin Rock, allt som har med Rock att göra, gammalt som nytt. Rock 'N' Roll som Hårdrock. all Rock!

Här har ni den nya: a twist in my story
Här är även den som jag lyssnar på mest och jag hade förut: louiseolsson
Men nu kommer den nya listan bli mest spelad :)

typ peace


Facebook, bra underhållning. Center, brabragotnefbibiew godis. Chemical Vocation, bra musik. Ris&Stroganoff, god mat. kan inte bli bättre en fredag eftermiddag.  å en del lösnaglar har börjat tappat klistret typ, så det blir att klistra på tillbaka. fint bra, som förut. Lita på LoLLo!

-en grym snowboardåkare som samtidigt har talangen till att sjunga och spela akustisk gitarr är väl ändå drömkillen vaa...
citat av mig själv.

om man bortser från personligheten som naturligtvis är det viktigaste. men jag älskar verkligen folk som Lever mer i detdär kreaktiva livet. en mjuk röst och ett perfekt fingerspel på en akustiskt gitarr är liksom örongodis mina kära vänner.♥

Scroofe vet vad hon vill

ja, idag är det Earthquake-fest i suuun! hade planerat for a long time ago att jag skulle dit, men tyvärr krockade det med matchen i morgon å den vill jag inte missa! det kommer fler fester, men just denna matchen kommer aldrig igen(inte exakt den festen heller) MEN! jag kanske är i bra form just i morgon, kanske inte. Men OM, då vill jag springa av mig på planen och ge järnet! förbränna varenda kalori. heh :) nej, inte därför utan för att jag älskar sporten, måste dock träna upp min snabbhet, är fan sist på boll jämt :( men ha'de så kul alla ni ikv! jag vettefan vad jag själv ska hitta på, försöker ringa lövet men får ej något svar så TA OCH SVARA NU DIN KÔÔRV!
blir att somna i lagom god tid, bra frukost till morgonen sen kör vi järnet på plan medans alla har världens skallebank och bakfylla! HA-HA. heeeej-då


fräään du ää ra. trör du iaf.

förresten, drar nog kanske ut på lördag om någon mer blir sugen.

/Scroofe.
My name
My word



en dag i valbegret

                                         
                             
              
              
                                             min söta kusin Ellen!

                                         bar å kleck på bildan såatte.

tjolahopptjolahej


                Malva                                            Emma
packa/städa/göra sig klar för att åka en vecka till pappsen nu :) äntligen får jag träffa mina små gosingar! hihi, vi har typ fredag hela veckan.
Malva(mån-sön) "Louise, när ska vi myys?"
Jag
(svarar alltid ja för mys/godis/tv såklart) "Snart, ska bara göra klart det jag håller på med."
yepp! livsnjutare:)

Fred.


kärlek till detta alltså

Brooke/Hogan knows best
Jersey Shore
Teen Mom
Life Of Ryan
Taking The Stage
My Life As Liz
The Hills
Peak Season
The City
Disaster Date
A Shot At Love With Tila Tequila
OC
One Tree Hill
Grey's Anatomy
Solsidan (synd att det bara är en haltimme i veckan)
Idol(när den perioden är i farten)
Skidor/Snowboard/Friidrott, blir alltså sport året runt.

typ sånt som jag checkar in jämt när det existerar på tvn. och jääävligt mkt mer, men dessa är viktigast för mig att inte missa.
och...kul-för-er-att-veta.

när jag ändå är igång
kan ni få veta mina
favoriter i kategori Film: Pearl Harbor, Titanic, Lejonkungen 1.

pyssel och pussel

          
haha ja. fick fixa naglarna själv för ingen hade tid eller kunde hjälpa mig :) köpte dock kort modell för jag kan inte hanskas med FÖR långa, som sist..vågade ju knappt ta chansen att knäppa jeansen för man var så rädd om dom stackars naglarna som man trodde skulle brytas i delar, eller få en spricka. så fick då idag göra detta på mig själv för första gången, resultatet blev väl en tumme upp (Y). alla hjärtansdag kände jag mig inte direkt inräknad i. eller jora, jag fick en varm kram av mormin och farmin. (tanken som räknas) och jag köpte dom ett var sitt hjärta som det stod kram på och en hjärtsymbol. en hjärtetanke...he-he-he.  Men annars sög dagen as usual. har ett fucking prov i morgon som kommer gå rakt åt skogen, menmen..snälla Sprutte, förstå mig och mina omständigheter....kehw! nepp! dags för sängen trorja, skönt att få gå upp runt 10 i morgon iaf, ist för 06.24 som annars. pusset på er och hoppas ni alla hade en bra dag, det är ni värda!

fred. Y


sånt som tar på psyket

                     
kan bara kommentera att det är bra tur att Solsidan existerar på tv så man får lite kvällsunderhållning. det behövs på söndagar. då när man har ångest och tänker på att en ny vecka snart blir kommen och man ska till plugget och jobba huvudet av sig och lyssna på Spruttes allmänbildade historier, ja han kan allt! eller, lite av varje. Just idag är det söndag och det är precis sånt jag tänker på då: "nej, är det redan söndag"-blev ju nyss fredag. man pustar ut och suckar, och varför går helgerna så fort? jag menar, jag har inte roligt VARJE helg men ändå går tiden fort. tiden brukar ju gå sakta när man har tråkigt men tragiskt nog inte när man är ledig. Denna vecka har varit förjävlig, jag har känt mig nedvärderad. det finns också ett "parti" i mitt liv som består av ca 15 personer som jag möter några gånger i veckan som ska va mina medarbetare och kamrater, men känns som jag ist blir sedd på neråt, nedtryckt och pissad rakt på. som ett slag i anstiktet. ska det behöva vara så? finns 2 eller KANSKE 3 i det partiet som förstår mig, resten är inte ens brydd. nu vet jag iaf vart jag har er och vad jag ska göra för val här framöver. jag är ingen sån som plockar upp skiten efter kossan, jag säger precis vad jag tycker och man måste få ha olika åsikter om saker och ting. rätta mig om jag har fel? om man diskuterar något är det rätt logiskt att alla inte tycker lika, ska man då få skit för det senare på hand? nedvärdering på hög nivå. Och att folk sen inte vågar säga varför dom gör si och så, varför dom säger si och så, gör mig otroligt arg.  jaja, slutpratat för idag.

men jag vet iaf att jag ville det MEST av alla. jag hade
längtat efter denna dag. just precis.denna.dag
!

fuck this week! f u
fuck bullshit, fuck school, fuck the world.
G'night fuckers.

PS. som jag sagt, glöm inte alla hjärtans-dag i morgon. DS.


när jag har som tråkigast blir det längst

sitter i en grå mysdress och funderar. på vad som ska ske ikväll. fest?mys? nä, jag vet nog. fredagsmys låter skönast så kommer nog förbli så. jag är helt utmattad efter denna vecka och behöver lugn&ro/vila. känns som kroppen typ ska torka ut eller nåt eller bli en katastrof av all stress/bråk/tidsplanering. min själ blir djupt skadad av detta, det blir en skada som inte syns utanpå. iaf inte till en början, men plötsligt så kan det vända och ske något i slutändan. Dessutom påverkar allt detta det hjärnan och Psykiska skador är sjukt mycket mer jobbiga än Fysiska. på psyikiska kan det går för långt innan någon förstår att något är fel för att det är en inre skada. alla borde vi ta mer vara på oss själva! och leva sunt och vara en rejäl livsnjutare så mycket vi kan, med rätt mängd då såklart.

Rally denna helg, är inte något jag är så insatt i när det gäller förarnas namn osv..men gillar bilar och så, så är jättesugen på att titta. Var nere på Torsby förut och kikade på bilarna, höll på att frysa ihjäl med mina tygskor mitt i vintern, inga vantar/mössa ELLER halsduk. puh! men nu sitter jag ju i värmen. soooo skönt! ska bli gott med föda i magen nu snart. i morgon är det UKM (Ung Kultur Möts) i aulan på Frykenskolan. ska jag dit och kolla? ja visst! en musik/konstföreställning vill jag aldrig missa medvetet. så klockan 17:00 öppnas ridåerna :)

till ALLIHOPA: glöm inte att det är alla hjärtans-dag på måndag! gör någon lycklig. Ni vet att allt kan räcka med ett varmt ord, eller en varm kram :)

pysskyss
myspys


ibland så


at hovfjället!
fotograf: jag
redigering: jag

suger på sånt men så är sanningen iaf. (både på att ta kort OCH redigera)
Må man lära sig desto mer man provar.
men jag redigerar aldrig i PS som dom flesta andra gör, utan bara i vanliga B-program där jag ändrar färger och så, så det lär ju inte bli nå "WoW-bilder" då. Men förstår mig inte på PS så har inget val. finns också bara på engelska vilket gör det svårare. förstår knappt 'redigerarord' på svenska. men that's life. tur jag inte är som alla andra då. så blir mina färger som egna. typ. aja nåt sånt


snett och sådära vriden

har dansat kaggen av mig, närrra den blir jag aldrig av med. men dansat har jag. har lättat på minnet och dansat till Ladies Choice as we did på danspalatset you know, låten i Hairsprayfilmen, blir dusch nu och åka till morsan en vecka (:
peacepeace .Y.


när du håller mej hårt vill jag öka farten
Rock 'N' Roll är du.


i'm not that kind of girl

var inge pepp förut men blev nu för nu är stugan i Branäs äntligen bokad! ska bli så härligt att dra dit med 8 hjärtebrudar i 3 nätter and 4 days :) 18-års firande(med alkohol, he-he-he!) för lövet, skidåkning, bastutävling och myspys :) bara att invänta mars månad! jahapp, jag har 3 prov denna vecka og. satt och pluggade hjärnan av mej igår eftermiddag, 3 timmar i sträck!? (kan det vara möjligt för Scroofie?) yepp tydligen! rörde mig inte en meter. drack bara flera colaglas efter varandra och försökte besvara spruttes svåra medeltidsfrågor :( men fuck vad skönt när detta är klart! är mktmkt mer som ska göras, läxhögen är inte liten alltså. men detta skaja fixa nu, ellerhur lojsan? gott käk nu, sen klippa emmsisyrran och försöka minska på läxhögen >.<

känns skönt att jag fick någon form av skrivkramp igår.
jag är bra helt enkelt.
                         
                    
                                         Chemical Vocation - Walls ♥!!!!
                                         Chemical Vocation - A misfit in progress ♥
                                         Chemical Vocation - The beautiful truth
                                         


me and my opinions

when I look into your eyes, I can see how
much I love you and it makes me realize.

Firehouse-When I Look Into Your Eyes
gammal, men förjävligt bra alltså. Texten är så fin och stämmer in på så mkt på olika minnen. Man blir så känslig när man lyssnar på den. men kan även lyssna ibland utan att bli depp! sjukt fin låt och brabrabra, går rakt in i hjärtat. och som sagt, I like old music too! gammal musik kan också vara bra, bara för att den gjordes nåra år tidigare. Det kan vara bra i i någons öra samtidigt som det är dåligt i någon annans. I mitt är all musik bra. nytt som gammalt.

/Louise LoLLo Scroofe Olsson :)


h to the ej. he-he-he



varje gång jag ser dig så tappar jag hakan.
du är som ett gift.


som ni kanske märkt så använder jag många punkter utropstecken och små bokstäver jämt. men jag gillar inte stora bokstäver så länge det inte behövs i sammanhang där jag vill ha det i. skiter i den riktiga svenska hur det SKA va. i skolan följer jag det som det ska va såklart och jag vet precis hur reglerna egentligen är, men "följer" dom inte på internet. det är en helt annan värld. 
enligt mig. och flera?


tur man har vänner!


verkar som jag kommer bli brunett ett bra tag till, för nu har jag löshår i mängder i en mörk nyans :)
mitt BLONDA löshår får ligga på hyllan ett tag. det behöver vilas. ska klippa till och fixa dethär nya och såe när jag får tid. men det har jag aldrig längre. ah, såg på I Rymden Finns Inga Känslor förut IGEEN för femtioelfte gången, men sååå skön Skarsgård asså. Och Den som gjort denna film har nog tänkt till, eller? ja men tycker vissa saker var komplicerade fast det är så bra förklarat allt så det var fine! Simon ler EN gång i hela filmen. dom 3 sista sekunderna. stackarn.

Övrigt: Match i morgon mot ett asgammalt damlag som förut var Lekvattnets drottningar vilket vi nu är eftersom dom "gått i penison" nära, men är lite old för sporten. Men tror bannemej det blir hårt nog ändå, dom var otroligt bra när dom var i sina bästa år. we'll see! wish us luck :) dock är matchen i Frykenskolan denna gång, lite mindre plan men nytt och fräscht golv, matchen är runt halv 3 eller nåt så kom dit å kika! på kvällen är det 'fest i Stjernehallen(drf vi har matchen i Fryken) så vi ska väl dit efter och kolla på lite trubadur en stund och se prisutdelningen tills nio sen får jag icke vara kvar(är ej 18 än :[ ) yepp! hade inge mer att säga. eller jo, Lejonkungen..en film jag gråter till. så jävla fina djur och så bra gjord film för å va tecknat! så det är en av mina favoriter. Har 3: Pearl Harbor, Titanic, Lejonkungen 1. - såg The Lion King idag också, massa kärlek till den och soundtracken!

länge leve lejonkungen!
sant.


oh oh, i want some more


åh, igår kom pappa&cicci hem efter en resa till Kanarieöarna. Så idag kommer äntligen mina gosiga småsyskon hem :) hela 9 dagar utan dom har jag varit! så det blir myspys ikv, ska åka och köpa semlor sen åt oss alla. Har gjort isglass ocksåw. maybe träning ikv vid halv 8 om jag hinner, ska hinna med att plugga också. puh! jag undrar om jag ens kommer att kunna ta studenten nästa år när jag har sååå mkt kvar att göra eller orkar gå klart. tveksamt!  he-hå :( solaaa skiner som den ska med +6 grader så funderar på en promenix, fast näh har inte tid. Får se senare. ueh, det gick gött med försovningen i morse också.


ska bjuda på en jidbfiubducbdbBRAAA låt som jag
glömt att nämna länge nu: Animal-Neon Trees!

Ryan Sheckler

    
här är en till av mina babes. Dock liknar han en brud som var med i A Shot At Love with Tila Tequila :( vill ej bli påmind tack. Menmen, han är skejter, är snygg, fräsch, allt. MEN! han klarar inte av att ha en tjej för han är enbart med henne och skejtar, glömmer sin allra bästa vän, Tony. Den snällaste jävla vännen han har. Tony blir bara vald när det passar Ryan. Dom som vet att dom glömt bort sin vän och bara umgås med sin närmsta av det andra könet, borde kolla på dom avsnitten när Ryan bara tänker på sin brud, så får ni se hur sårad en bästavän kan bli och hur väl det påverkas när en kärlek kommer in i den andres liv och inte kan hantera det på ett schysst sätt. Lider med dig Tony!

schleeek

2002.05.24-2011.01.17

yesterday var det 2 veckor sen du gick bort. och jag var med när det hände. du fick 3 sprutor, den första var en lugnande, och jag tänkte väl liksom att det tar väl nån minut innan det värkar men det gjorde det icke, du fick den i benet och tvärsprang och la dig bredvid mig och jag LOVAR! det tog inte 10 sekunder ens innan hennes huvud sänktes mer och mer, och svansen slutade vifta när jag pratade med henne, hon reagerade inte ens när jag smekte ansiktet. sen somnade du helt. efter ett tag fick hon sprutan hon liksom skulle "dö" av och när hon hade fått den så andades hon saktare och saktare fast jävligt stora andetag, som stora suckar typ. jag satt fortfarande alldeles intill dig och såg på dig. jag ville bara testa din reaktion för att, även om jag visste att du var påväg över till andra sidan, så jag låtsades locka på en kissemiss och ropa på dina 2 bästa hundvänner Meya och Miloo för du brukar bli så till dig när jag gör dom 3 sakerna men no reaction :( då förstod jag...där droppade mina salta tårar på dig. när du fick din 3dje spruta så blev du helt som du skulle spy, lät som du skulle storkräkas och du visade tänderna så mycket som om du drömde något. helt kroppen gjorde ryckningar. och ville tilläga där också att innan hon fick sin första spruta, som sagt den lugnande, så såg man på vovven min att hon förstod att det var något på g för hon ville ha extremt mer närkontakt än någonsin och stirrade ögon ur oss. sen fick hon förmodligen rätt...och var seriöst inte beredd på att det skulle gå så fort, jag ville ju sitta där med dig och att det skulle gå i lugn takt men det tog ju som sagt 10 sek så fick jag ingen kontakt med dig alls, hjärnan var redan halvdöd. men den dagen du dog gjorde jag allt man gör med en hund för en sista gång så jag kan minnas, och att det var jag som gjorde det. så jag gick sista promenaden med dig, duschade, borstade dig, tog kort med dig, busade lite med dina leksaker och dom rutinerna vi har. men än idag kan jag fortfarande höra dina tassar mot trägolvet, och du sov ju under min säng VARJE natt den veckan jag är hos mamma så jag hör dig än snarka. och häromdagen beställde vi hem pizza och när gubben knackade på så tänkte jag: "nejfaan nu kommer Naala skälla livet ur honom, as usual" men ingen hund skällde :( nu är jag mer ledsen för att du INTE skäller ist :( och dagen efter du gått bort och jag kom hem efter skolan så öppnade jag dörren och väntade på att du skulle komma dirr och hälsa och skälla av glädje på mig som du brukade men nej just det, det fanns ju ingen Shetland Sheepdog mer :'( usch! kommer aldrig mer få höra dina tassar igen på riktigt, ditt skäll, känna din mjuka päls, kolla på finfina du, aldrig mer kommer du komma på kvällarna och riva mig sött med tassen för du vill att jag ska klia dig, aldrig mer höra dig varje kväll med du och ditt ljud när du själv busar i hundkorgen din, vara ute i skogen och ta kort med just DIG, träna med dig(behövde bara visa fingret i rätt riktning så rullade du) och såna saker, åka på agillity. fuck god sometimes! Men detta var det bästa för henne, hade vi väntat längre hade du kvävts till döds av din cancer på halsen. Men Naala, du ska veta att jag har aldrig gjort något bättre val i mitt liv än att åka och kolla på dig som valp och sen åkt hem och bestämt mig för att dig vill jag ha, åka ner till Hammarö och hämta dig när du bara var 9 veckor. aww! the best choice. do not forget me my lovly♥
I Love YOU

sorry
att jag har skrivit i både 1a och 3dje-from(jag, du, han/hon/det) men tror ni förstod ändå. om det nu var någon som orkade läsa allt.
        
            
              
                      denna bild tog jag samma dag som hon gick bort.

RSS 2.0