kstad

va i kstad idag, upplevde de bästa som finns ja & linnéa. koskit-lukt flera kilometer, inte vanlig koskit heller. djuret måste ju ha varit sjukt. kan du förstå den brutala lukten då?! BLÄ! nej fyfan. aa och på Mc Donald's fick man ingen matro för de satt nyblivna fjortisar centimetern ifrån så man fick skavsår i öronen. men däremot fick jag tag i skora jag ville ha, fanns dock inte på Skopunkten i stan när ja kom dit. ja letade som en gud & visste att dom fanns där. a då va alla dom skorna slut i den färgen, så då fick ja dra till den andra Skopunkten vid Bergvik och jajjemän, där fanns dom, det första ja såg när ja gick in dit (: happy? ja! jeans-shorts fick ja tag i too.
linnnéa+louise+Mc Donald's+kläder+dagen idag=(y)(L)

när jag kom hem stekte jag hur länge som helst, å va de tog bra! happyface
sommmmmmar
är nyvaken, har sovit ett par timmar, har prov i morgon på europas huvudstäder, länder & sveriges landskap. kommer JAG klara det? NEJ. går inte på papper, går ba på seterra!

V

happy?


måste bju lite på sig själv ibland, som i detta fallet framför kameran. nu blire fotboll me fl, ek, ib, jan, mfl. även fast de är oväder på ingång! fredagskysss

knep-i-gt

happy_day eller? närå, men va i studion idag med johannski och knäppte nåra photos :) sveaj kikade in och blev tyvärr tvingad att posa, nära men han hang me ;) seriöst, är skitglad för slutkursprovet i matte, får inte IG i matte A som känns SÅHÄÄÄÄR BRAAA!
japp, ja sa ifrån idag, kanske för hårt. Men du vet, ja tar ingen sån skit. folk reagerar olika och jag kankse var uppretad, irriterad & allmänt grettski. men ja gjorde som ja kände för. har ni någon gång känt er helt jävla tom, tung, tung som bly och trött på de till hjälpen? puuh! otäckt.
knäppt, men i lördags natt drömde ja att ja var så förfärligt törstig så om någon på stan drack cola, energidryck eller nån annan god dryck så snodde ja dom, bara svepte dom ur deras händer liksom? får hoppas ja inte blir sååå fräck irl. så när ja vaknade stack ja direkt till kylen å tog mej en iskall cola!

i feel right now that ögonen åker halv-vägs neröver & det
betyder sova..så godnatt bloggiiZzz-läsare :')


you, you'll be mine \/


               


2009 gled förbi FÖR snabbt!

ja, sitter i ett varmt instängd rum. en dator som blåser hot! snart närmar sig dendär sommaren man längtat efter, göra massa, hinna domdär chillsakerna man inte annars hinner.
typ nu är det exakt ett år sen vi var i Barcelona, ett år sen jag hade körtelfeber, ett år sen jag gick ur nian, ett år sen Superman - Joe Brooks gick på repeat,  ett år sen jag blev dissad av mitt livs kärlek som jag trodde jag skulle få bevara tills döden skiljer oss åt. men nä! miste i stället både en vän och en pojkvän. men jag ställde inte till det iaf. haha, inte delaktig en procent ens en gång. och har förmodligen inte kommit över detta än och kommer aldrig drunka i minnena för detta sitter fast synligt och knager mig i huvudet än. ett år sen jag insåg vad vän betyder för just dig! hade ingen lust att dra upp this again men..aa, ett år sen jag började tänka på mitt liv och vad jag egentligen vill göra? tagit itu med flera saker. en sak som jag är bombsäker på är att min gitarr & spotify är mina bästa vänner jag någonsin skaffat! den bästa pojkvännen man kan ha har jag redan haft, så en ny "bästa" existerar inte :)
ska hinna med alldeles för mycket detta sommarlov & allt sker ju INNAN man fått pengarna till allt detta. och vi som skulle åka skidor i vintras? var det inte det jag sa? "snön hinner nog tina innan vi tar oss iväg". vi tog oss inte iväg alls.

just nu är jag på lite bättre humör än tidigare idag. vad kan de bero på?
topsecret

nattienattie fläsk-kotletter =p

eller?

känner mig förolömpad, sviken, knäckt, utnyttjad, pissad på. men mest sviken. en otäck känsla som aldrig går över. för det som en gång hänt har hänt. man kan inte alltid förlåta alla för allt. så går det inte till. och när man känner sig så deprimerad så vill man gärna vara själv, eller även prata med någon lovande. men jag hittar ingen väg ut och inget ljust ljus för mig själv. hittar ingen som förstår hur man kan känna sig, hur jag kan känna mig. just nu såhär. vill inte leva instängd och i otrygghet. vill leva fritt och i en stor area med massa förstående, snälla, glada, respekterande, pålitliga individer. men kan tyvärr inte hitta någon som är dom flesta av föregående. jag känner mig respektlös, utanför, oviktig och på något sätt osynlig. jävlar vilken känsla det är. har du själv känt allt detdär på samma gång? och har en stor ilska inombords som bara kväver och liksom äter upp dina krafter i själen. den dagen jag lever lyckligt ska jag aldrig mer låta mig komma ner i den processen igen. kanske borde börja med att leva dagen som den vore den sista, men vad hjälper det om man är osynlig och är helt utanför partiet?



- att känna sig bort-tappad på hög nivå

Kurt Nilsen - Rise To The Occasion!

You've been down the dark detours.
You have seen most of it all.
Crashed into the million faces
but never listened to them talk
.
You've got so much on your mind right now
it doesn't even help to try to solve them all.

You used to smile with hope
and a pat on the back.
Would last throughout the day
as the rain kept falling down on you.
You wouldn't let them wash the feeling away.
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
without a word.

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own.
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around.
Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself.
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him.

In case you didn't know I really care for you.
I just wish you all the best.
If love should come and knock on your door.
I hope it treats you with respect.
I can not count the times I've seen you
Oh just slipping away with a broken heart.

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own.
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around.
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself.
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him.

Oh no
Everybody is going away, I'm barely hanging on.
No no no
Do not lovers seeking me, what am I doing wrong?

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own.
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around.
Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself.
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him.

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own.
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around.
Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself.
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him.


fy va fin RÖST han har & fin låt! (L)

do you know how it feels?

nu har det gått en långlång evighet och jag kan det inte än. när ska jag få berätta vad jag verkligen verkligen tycker om dig? det handlar inte om att jag inte får, jag vågar inte. det är inte att jag är kär eller nånting, utan bara vad jag tycker som dig som person. för jag tror du har fått fel uppfattning om hur jag vill ha kontakten med dig. det har bara blivit fel allt & det borde inte få vara så! jag är en HELT annan nu, skulle bara vilja kunna visa det. men i stället dömer du bara rakt av så att jag får känna mig pissad på. vet du hur det känns när ett hjärta svider? och ännu mer när du gör samma sak själv som du säger åt mig att inte göra? varför får du men inte jag? du är inte mer värd än någon annan.
hatar hur folk kan vara. hur jävla spydig och elak. & inte bryr sig ett jävla jota hur andra mår på insidan av själen.
det kallas people without feelings!


sister-probably the best friend!

är lite sent ute, men helgen och förra veckan var great. var hos syrran hela veckan. tacksomfan till dig som lät mig vara där hela tiden & att du fanns där för mig och jag för dig (L) jävligt glad att du finns och stöttar mig när det är som värst. alla skulle behöva ett syskon! det är nog ens bästa vän & den som förstår en mest och vet om en mest.

god mat lagade du också, vi delade massa skratt tillsammans, drog nåra refränger och ägde varandra på knackpoker :)



Louise - Linda

fullständigt



Now I will tell you what I've done for you -
50 thousand tears I've cried.
Screaming, deceiving and bleeding for you -
And you still won't hear me.
Don't want your hand this time - I'll save myself.
Maybe I'll wake up for once.
Not tormented daily defeated by you
Just when I thought I'd reached the bottom!

dra mig vart du vill

fredag - sunne me syrran, thyberg, agnes & evelina. syrmin va chaufför :) he-he! körde runt hela kvällen & träffa goa fölk på törge.
lördag - vet inte vad jag ska säga. snuten tog ALL min dricka innan ja ens hunnit dricka mer än 3 klunkar. blev besviken på 2 vänner  en mamma och en pappa som ja trodde visste bättre än så. blev rätt ledsen där. skämdes när ja stod och grina svart under ögonen. men de har väl ordnat sig nu. fick iaf åka bil me linnéa, erik & johanna hela kvällen sen og :) dankee.

är för övrigt väldigt nere, sur, ledsen, arg & sviken. vill inte bo hemma. skulle uppskatta om ja bara fick sova hos någon annan en natt eller så, så ja slipper vara här mitt i kleten som gör mig totalt elak!

övningskörde idag, blev stoppad och fick blåsa. synd att det inte visade positivt va snutjävel? ;) nejra, men nu äre wallander.




see you in hell ^^


knackispokeris

knackpoker hela dagen känns de som, t.om på fritiden hare blivit nu. kan inte förstå mej på mej själv att ja ens spelar som hatar kortlek och kortspel att ja kunde slita sönder varenda jävla kneckt, tia eller vafan de kan va me en gång:P så de ska ni veta! blir irriterad bara av att se en hög med kort. men blev väl lite mer kul idag nura när knackis gick galant! ha-ha nerå:P men jaja, håltimmarna är ju som sagt tråkiga när man går på gymnasiet och är snart 17 höstar. gick man i lekis hade man ju klätterställningar, gungor osv. men nej, den åldern har jag förhoppningsvis passerat. trotsåldern med faktiskt! tsssss (x ska käka orange paprika me lyxpotatissallad nu så byebye dreamers! \/


hej å hå

nej, ja har ont i huvudet idag IGEN :( när fan skare sluta å va jävligt? ja tänker nog för mycket på onödiga saker:P tog mej en powernap förut, har nyss duschat & ska alldeles snart lägga mej. tänkte att idag, ska ja lägga mej i tid så ja orkar gå upp i morrn precis när klockan ringer, inge snooze! prov i turism på fredag kap. 4, 5 & 7 :( trist! nationella i engelska A idag, läs och hör och de gick ju som förväntat. dåligt alltså. förväntar mej inget annat än att de står IG på pappret. ja men de är inte lätt om man är helt tard. jaja, ja åt sibylla-mat förut och där satt den som ja och frida brukar säga.
men ja, varför går du & bar strir massa dret bakom ryggen? men när du pratar med mej så låtsas du inte om något? moget där. om du har nåt att säga kan du komma och säga de till mej i stället serru! könjävel


det var me dej, ingen annan.

jöö



valborg osv.

ja då är vi inne på maj nurå och valborg var helt okej! har skrattat så fruktansvärt myket, träffat nytt folk och varit med dom bästa. är dock väldigt trött, blev ju 2-dagers denna helg och fan vad det tar på'n. hah! var hos linnéa förut, kollade på PS. I love you men båda somnade :$ tur att man har sett den förut då.
ja men ja, sikken helg. glädjetårar och ledsna-tårar har kommit. blir lätt så när man tar farväl :(
fredag (y)
lördag (y)
söndag(y)















TACK ALLIHOPA!
btw såg jag nog världens snyggaste människa denna helg :$


RSS 2.0