halloween har passerat

Har varit slapp i 40 timmar i sträck nu. utgång i fredags på hemmaplan. Faktoriet var sådär. ett plus till DJ:n denna gång att han spelade rock en sväng ist för bara party musik, den var den stunden jag mådde som bäst. vaknade upp med ett stenskott på halsen. baKfylla med eLLen (: sleepade även där inatt och därav blev det 40 timmar med chiLL, 4 filmer hann vi med. käkade, käkade och ännu mer käkade. är hemma nu, ska bli skönt att sova ut i morgon. nybäddad säng äger jag med. lovet är äntligen här!

bilder från fredags får ni som inte är mina facebookvänner se en annan dag. en trött LoLLo framför skärmen kan sluta med dask i tangentbordet i snaraste sekund.

förebild

Olivia i The City
         
dock inte personligheten, men ack vad kontakter hon har och vilken karriär.
gorgeous!



precis som jag villl ha det i mitt USA

23:31

kört bilkurragömma i Torsbyregnet med grabbar jag trodde hade chickenbrain till att ge bra ledtrådar, men icke! hah

lutar mot utgång iaf, fast i Torsby @ saturday. skippar utklädnad, inget för mig..denna helg. jag är jag

fan, nu fäller jag tårar. kom in på en känsligt samtalsämne med syrran på andra sidan skärmen. skiter i att fortsätta på detta inlägg. jag+deppmusik+känsligt samtalsämne om en ny tråkig händelse=stor suck, jobbigt inombords, svider i hjärtat och tårkanalen öppnas.


i set fire to the rain


tog förtidspension nu.

...skulle vilja iaf. men skönt med "en-ledig-dag" i morgon, typ. ogillar inte inställda lektioner och hemmauppgifter ist för specialidrott.
mensvärken värker på. ni killar skulle bara veta vilken pain man ha och hur jävla förbannat illa man kan må. ni har det bra ni!
Sak Noel på fredag? Faktoriet på lördag? ojojoj, plånkan brinner snart. luspank känns förjäkligt. man skulle ha ett helgjobb när man är student...det går bokstavligt talat inte att klara sig en hel månad annars. fuck studiebidraget så förargligt lågt det är.
hälsade på morsan en stund förut, fick sig en liten läxa på gitarren av mig ;> he-he.  jag vill kunna skriva låtar. bra låtar. jag Kanske kan, men får inte till musiken därtill. men jag ska. nån gång


kollade på alla The City weekend break yesterday, blev mer sugen på USA, mer sugen på modebranschen alltså kläder/smink, blev mer sugen på att lägga ner på att-tänka-på-vad-jag-äter osv när man såg Whitney och Olivia, fan vilka gorgeous brudar!
skulle fan kunna göra nästan vad som helst bara jag får komma till USA, flytta dit, se det mesta. pengar krävs, pengar..men är man bilägare till en fucked up-bil så har man inga pengar kvar i slutändan av månaden. näej, jag måste skärpa till mig och göra det jag fan drömt om sen jag liten var. hejdååå, ska gå och banka mej i skallen lite ;ppPpppP



don't look back, you can never look back

älskar att sitta instängd på mitt rum i min egen värld, mössan och tofflorna på, pucko i drickbart format,  låta högtalarna maxa. skriva på datorn sånt som inte ni får läsa, redigera bilder, fixa nya idéer och bara...tänka en stund.
http://www.youtube.com/watch?v=rrcFTEKDU8c-den låten har gått på repeat aH jag vet inte hur länge nu. det är Olle Hedberg-Boys Of Summer, kunde tyvärr inte länka från Spotify eftersom den icke är tillgänglig där. akustisk musik gör en lugn, man kan slappna av och verkligen förstå vad man tänker. man behöver lugna stunder ibland. men är det så för er med att ena dagen vill ni höra på hård musik, andra dagen soft, nästa dag partymusik osv?...alltså beror det antagligen på vilket humör man är på(logiskt) och nu är jag verkligen på 'vill-ha-akustisk-musik. humör' lugn och deppmusik. men sån musik har ju iaf budskap vilket gör dom bättre.
att ha en guy hemma i soffan som spelar sån soft musik till en varje kväll vore guld värt. fett sött! nääh, måste skaffa mej en booII eller nö nu. eller..nej. problem. fast dom kan faktiskt va bra ibland också, dom är inte bara problem. att jag finner en kille, den dagen kommer den med.



ännu ett år passerat

igår var det 2 hela år sen du lämnade oss Tobbe. du är den finaste Ängeln och den stjärnan som lyser skarpast på kvällshimlen. jag tänker på dig varje dag och önskar du existerade här nere hos oss på jorden. hoppas du har det bra där du är nu och att du mår bättre än vad du förmodligen gjorde här för jag vill dig allt vÄl bara. vi kommer ses igen, det vet jag! den dagen är den jag längtar efter mest av alla i hela mitt liv, ser verkligen fram emot den. har drömt om dig så många gånger så du anar inte, att du bara skämtade och hade gömt dig, så jag fick se dig igen, du hade din favorit svart/gula Volcomhuvtröja på dig. önskar drömmar kunde bli sanna. men som sagt, nån gång kommer vi ses igen, i en ljus framtid. tiden får gärna gå fort om den vill nu för jag vill inget annat än att träffa dig igen :( bästa personen som fanns. du finns än, din själ är här och jag känner dig ibland men du finns i himlen.

jag älskar dig♥

             
         

nobody on the road, nobody on the beach

Sitter här hemkommen från Aspen. spenderade min kväll med Kjellen, Lövet&Hölje. känner en stark doft av brun-utan-sol just nu. här kör jag lager på lager. fejk som man är. men tänker diSSa lösögonfransar&lösnaglar i morrn iaf. efter sist jag hade lösnaglar vilket var i februari så tog det mig mer än ett halvår innan mina egna naglar läkte igen så näääh, inget för mig. aha, jag ska tydligen ha kjol på mig under dr-rocken? kjol+LwowW? intressant kväll
upp tidigt i morgon och fixa och dola. får låna morsans lägenhet för några timmar med mina brudar innan utgång.
haha ska bli roligt att se hur det blir med allsången och min erfarenhet av gitarrspelande efter lite alkoholpåverkad hjärna och nervsystem. vi tänkte ju ta egna initiativ och köra lite allsång DÅva, inte bara denna partymusiken som ska maxa i högtalarna. har hela kvällen&naTTen lång på oss.  detta går nog vägen....:) 

 


kvällens hiSSa är ju mina ikEatofflor såklart


detta fält måste fyllas i

          
blabla, ja okej förlåt. jag hade en dålig dag idag. men som sagt, ni vet att det är mycket nu och hjärnan är utmattad efter all information man får varje vecka angående skolan och allt. hmmrf!

KLIPPA MIG står överst på schemat nu. fett längesen...och ännu längre sen jag klippte mig hos en frisör. 2,5 år sen exakt denna månad :) och har ännu inte tanken på att gå till en frisör, så länge det duger när >man-gör-det-själv <

ett Eva&Adam avsnitt med Pucko på det tänker jag köra på precis nu. magen är mätt också. erU?
fan vad jag älskar "Detsamma" låten än med Thomas Stenström. nostalgisk låt! fett bra text. fett bra musik. fett bra låt. kan känna din hand mot min kind när jag hör den. he-h-e--h-eeeeehe


ajaj saja

på söndag har jag haft halsont i 6 veckor. fett intressant faktiskt eftersom något verkligen inte står rätt till. tog halsprov igår vilket konstigt nog inte visade några bakterier så doktorn kunde tyvärr inte ge mig pencelin. får helt enkelt stå ut med en svälld, röd hals tills kroppen själv gör sig av med skiten. har ont som satan nu, har överansträngt mina stämmband idag i skolan genom tjat och aggressivitet.
hade nyss deeptalk med min Cicci, kändes fett skönt och värt att ha! och för er som inte vet vem det är så äre min "låtsasmorsa". underbar

är så himla trött i rösten nu så borde vila, så jag har någon kvar till studenfesten tomorrow, om jag ens ska dit? känner mig inte nöjd över min "utklädnad" osv...men det ordnar sig nog. börja öla i tid skaja, ja :) tar mig nog en kall ikväll med, ledig varje fredag som man är så varför inte en torsdag som denna?

blir chillin' med görlpowär änd sömethinG ikväll dårååå (:

studentfest?


garderoben är helt mölj och fråga mig inte vad det betyder ni som inte kommer från Värmland för mölj är..mölj!
studentfest på fredag-obligatoriskt utklädnad, vet hälften jag ska ha. men andra halvan då? kan ju inte gå naken. tiden rinner iväg och jag ska även hinna med att plugga på provet i morrn. men får la sova på saken, igen.


hej jag är nya doktor olsson
min husläkare DR. Olsson har faktiskt gått i pension nu, så skulle ju kunna bli ersättare fast utan erfarenhet?
iaf för en fest...

R.I.P


tänder ett ljus för alla som gått bort! har hänt fruktansvärt mycket på en så kort tid nu, vi måste ta hand om varandra och inse att det plötsligt kan hända olyckor, jämt. och folk som tar sitt eget liv, önskar man hade kunnat hjälpa er alla och inte behöva låta er tro att ta sitt liv är den enda utvägen och ljuset i livet. vet ni folk som har det svårt eller mår dåligt så hjälp dom så mycket ni kan. ibland kan det vara seriösare än man tror, och ibland för sent att finnas där. ♥ love

tänk om grått kunde bli blått

puh, åh..nej. jobbig period. känns att hösten är här, kallare varje morgon, jobbigare att ta sig upp ur sängen när man annars är van att ha solen i ögonvrån varje morgon annars. känner inte ni av det direkt hösten anländer? att det är svårare att ta sig upp när det är grått och mörkt ute, men blir ju så trött. den perioden är iaf här för i år. jag har sån ångest inombords, det är så mycket nu och man blir så deppig. det händer så mycket här omkring nu.
det har blivit lite för jobbigt.

vet inte riktigt vart jag har mig själv, känner mig vilsen och vart fan ska jag när skolan slutar är en fråga jag själv ställer mig varje kväll? Jag ligger och funderar och låter hjärnan gå på högvarv var eviga kväll, tänker igenom precis alla bekymmer&problem och alla frågor, önskemål jag har. iofs, men hjärna går på högvarv jämt och jag blir lite mycket, men sån är jag. det är något som kallas social. vissa orkar inte med såna personer länge, men då kan jag säga att då har den personen något i dens personlighet som jag inte orkar med en längre tid heller. alla är vi olika vilket är så jäkla bra så pusselbitarna kan falla på rätt plats på rätt tidpunkt. skulle alla pusselbitar se likadana ut skulle ju ingen passa, då skull vi aldrig kunna lära av varann, känna varann, begå misstag, förlåta och älska. nej, jag ska inte hålla nåt tal och predika om individernas skapande osv. men ja, jag talar ut.
jag är inte en sån som gillar att prata med äldre människor om problem, och speciellt inte en kurator. ingen kan övetyga om att det är bäst för ens själ att göra det, vi är inte alla anpassade att sitta i såna situationer. en del kanske skriver en låt om problemet ist, världen består mest av kärleks och depplåtar? en del skriver bok, blogg eller pratar med en bästavän, mamma, pappa eller en annan av nära&kära. jag gör nog inget av valen. kanske blogg. men berättar ju verkligen inte händelser i detalj för er här, inte för någon annan heller. jag har allt inom mig. jämt. dom som vet är dom som är inblande i dom situationerna jag är pissed på. det varierar från dag till dag. den ena kan vara värre än den andra, man önskar man kunde ändra på saker bara sådär på kuppen. men tyvärr har vi ingen sån magi inom oss. fan vad jag fryser om mina händer nu alltså, dålig blodcirkulation är något jag ärvt av min kära fader. fötter/händer är iskalla om det så vore 20+ ute. fan 


but a real big smile...det kommer den dagen du ska få se det även från mig.

finis chey



min lilla fisunge fyllde 5 år i söndags men la aldrig in ett inlägg så får säga grattis i efterskott stumpan :)
på fredag kommer du&Emmsi hem så jag ääääntligen kan få gosa och krama om er! ♥ längtar

jag har flyttat



tack mammi. fick äntligen ikEas egna tofflor, oslagbara i både skönhet, passform och hurom ser ut.
nästan så jag använder dom mer än vardagliga skor. jag bor i mina apelsinfärgade tofflor helt enkelt.

19:- med FamilyCard
annars 39:-
ikEa tänker på oss som får lite mindre lön alltså (Y)


mer än vad jag hinner tänka

herregud hjälp mig! vad ens gör jag? ströga erE nu mera som gäller, guess you know why.
är besviken på min svenskalärare....som jag lagt ner mig detta år. ack vad hård han är inom sitt ämne! har lovat mina vänninor att jag skulle slänga in ett inlägg, har dock inte tid(som vanligt) för just idag, nu..äre för tidigt födelsedagsfirade för Malva här hemma så måste egentligen käka mat/tårta aaH ni vet sånt. innebandyträning står på schemat om typ 2 timmar. svett. i söndags vare 1 månad sen min förkylning slog ut, still sick. måste-ha-halsfluss. gör jäkligt ont ska jag bannemej lova er, svällda mandlar som fardins balls tYYp.

have to go. eh-he byebye


RSS 2.0