devil in disguise

sköönt! i morgon får jag sova länge, gym vid 4 med idapolisbil, my lover. innebandyträning halv 7+fys. kommer vara en trött chey i morgon kväll. åsså kör vi läxor på de också he-he bara för att jag ska få känna mig nöjd med mig själv för en gångs skull :)))) äta kvällsmat/borsta tänderna aa ni vet dedära kvällssysslorna görs nu och sen skaja krypa ner under täcket och lyssna på hög musik i lurarna as usual, som alltid jag. när jag sover, duschar, äter, är på lektion i skolan, byter om till träningskläder, you name it! jag tror ni har förstått nu att musiken är min passion och jag lever mest för det, det är därför jag jag kan stå upp idag. ni kommer säkert få höra flera gånger hur beroende jag är. kanske i morgon, kanske nästa år, kanske aldrig mer. who knows?

                         
                                                    puss Elvis!

gief hela nordamerika

tråk tråk tråk. en flicka som jag har tråkigt just nu och finns inget annat än att sitta vid datorn och läsa allas statusar. man kan ju alltid undra vart världen är påväg. bor man i samma ort som mig så förstår man varför livet kan bli tråkigt. fast ne, det blir ju vad man själv gör det till egentligen. men jag menar typ, aktiviteter, finns ju inte många tillgångar till det direkt. näpp! U.S.A vore/&ÄR min grej tror/vet jag alltså, ingen tror mig. eller, alla tror att det händer inge mer där än här men JOOO? det är precis det de gör. se alla alla byggnader, storstäderna, filmstjärnorna, havet, landet, språket, kulturen, miljön, det är ju inte alls detsamma. åååh kan bara drömma vidare alltså att få mycket pengar i plånkan att flytta dit. MEN! den är ikke en dröm som är HELT omöjlig som t.ex att kunna flyga av sig själv för det vet vi ju att densiteten är för hög, men att åka till U.S.A är inte omöjligt, men krävs pengar vilket är svårt för en studerande tjej på 17 höstar(snart 18) he-he! vill inte bara resa dit, flytta dit...forever. även resa jorden runt. jag vill väl inte stanna kvar här heller, jag är en social människa, vill ut, se mig omkring och hur det ser ut på andra sidan i min omkrets. NU! yepp, börja lägga i spargrisen varje månad och sedan jobbajobba och göra nånting åt min dröm och låta den bli sann. wish me luck dudes' :D

PEACE
                              


here we are again

shit! det har varit en av dom bästa men även en av dom värsta helgerna på läänge. festen i fredags var superlyckad! tack frida&max för att ni fixat allt:) blev även många tårar den kvällen. och utlåst blev jag när jag kom hem för nyckeln åkte ner i en springa så fick bege mig till ria och sova hos den första och närmaste jag kände. vilken osis man kan ha ibland alltså. idag har jag ätit god mat med nära och kära, tagit en promenix i solen och bränner nu skivor med gammal hårdrock på, l to the ove alltså! funderar på att fixa lite läxor nu också så jag får det gjort. denna vecka kommer bli hård för min del för saker jag ligger efter med. har bara mig själv att skylla! yepp. denna helg har jag insett vilka "små" människor i käften även kan vara STORA jävla idioter. idioter har jag fått nog av så får lägga även den människan på /brysidan. noway att jag tar skit från en som dig. unge man! har slösat alldeles för mycket tid på dig och ALLDELES för många tårar. Du vet precis vem du är.

men tack alla glada och fina människor som gjorde min helg bra :)
nåra bilder från festen finns på fb!
pusset


jag känner faktiskt att jag är värd nåt bättre än sorg.

tj <3


baaaaah! är totalslut, lite tid för sömn inatt. hade en Linnéa i sängen bredvid serni! låg vakna länge. sitter på hotellektion nu och bara tittar på klockan, flyttar sig otroligt sakta. vill slutaaaaa. är taggad as hell för ikv för då blire huge 18års-kalas för frida&max:) mycke fööölk!
cya :D

tj- L to the OVE! min fina pojke, vi ska gifta oss snart. eh-he!

just tell me what's wrong?!


4 dagar har gått, 3 återstår.
jag förstår inte bara. vad ska jag ta mig till?
du kan aldrig ana hur mycket du sårar!
tänkte verkligen på dig när denna bilden togs.

jag är en väldigt ledsen Louise
eller menar LoLLo idag, den här veckan.


jobbigt för psyket sometimes

                                
                                  jag bara väntar....var eviga dag.
                          men den dagen kommer förmodligen aldrig.
                               du har en vecka kvar på dig nu!

ochwow



yepp
! pannbandet jag köpte (: ska till kD i morrn och köpa ett ljuslila med.


eller? skriv gärna ditt svar!

tänker bli medlem på Youtube så jag kan lägga in klipp osv. för man måste väl va medlem för att kunna de?
Aa, jag tänkte ju inte direkt videoblogga, noway. det är till att göra det pinsamt för sig själv tycker jag. alltså, vad är meningen att stå och spela in vad man gjort/tycker/ska göra osv och visa sitt rum, saker...you name it? Jovisst, om jag vore en kändis så KANSKE men tycker inte det är en grej för en vanlig svennechey. (ha-h, där fick jag till ett rimm) näpp! jag tänker enbart lägga in klipp där jag spelar gura och sjunger eller nåt skrattanfallsklipp med JoohSKILL eller nåt nåt annat i stil med damp. inte videoblogga om dagens sysslor och mitt hem. åsså kommer jag också lägga in nåt från Youtube om det är nåt jag vill dela med mig av eller visa. är inte pepp på att bli medlem egentligen, tar sån tid. men känner att jag behöver det så jag inte alltid behöver skriva ett inlägg och skriva vilka låtar som går på repeat på min mp3, utan visa er låtarna jag älskar. eller nåt klipp från kameran och som jag själv skapat. om det är en grå dag där jag inte har dendär lusten för att skriva ner mina ord. skulle sitta jättebra med att lägga in en låt då! låter det som en bra idé eller? jag vet att ni vill :)))))

                                           PEACE! ¥

                          


prooosit!

pappersrulle efter pappersrulle går åt. tror jag aldrig sett så mycket snor i hela mitt liv. nyser konstant också! min värsta förkylning ever! kan inte räkna hur många jag haft under de senaste 4 månderna. att jag alltid ska bli smittad, bli sjuk eller dra på mig nån skit jämt. studidag är rätt skönt ibland, som idag och fyfan vilket underbart väder det är, solen skiiner för fullt men kan tyvärr inte gå några längre sträckor, foten blev helt förstörd efter gårdagens match(alltså inte så förstörd som ni kanske tolkade det nu) men liksom, aj! men fick mig väl en nypa luft förut när jag gick en bit med vovven i morse, sista promenaden vi gör tillsammans, för ikv åker vi till veterinären med dig. då tar vi farväl av varander. eller jag av dig. kommer bli svårt att hålla sig från att fälla tårar. men kommer ses igen i himlen♥

prosit prosit prosit. översvämmar av snor i mitt rum, kom och kolla? näh.


nej, den är inte kanon

för er som inte har Canon så köp inte det om du bara ska använda originalobjektivet för det suger! jag har denhär kameran som bilden visar och ångrar mitt köp verkligen, visst jag har fått några fina bilder och i studion kan man ju ha den för då är den ju ändå ikopplad till en skitbra blixt, olika lampor osv...men vanligt, näh! jag vill ha NIKON.
jag kan säga som såhär att tar jag kort med min kamera på en grön tshirt och johanna med fast med sin NIKON så blir tshirten grönare OCH skarpare med hennes kamera ÄVEN fast båda använder originalobjektiv. och jag vill ha skarpa färger, så egentligen är det väl vad du själv vill ha, finns ju dom som inte vill ha jätteskarpa färger. but I want! det är sååå snyggt och mkt fräschyyy. Men skolans media använder ju också Nikon så ja, det är väl ett uppskattat märke!


                                   Canon EOS 1000D
          varför i helvete tror ni att jag aldrig får till nåt bra klick 
       och en fräschyy picture när jag använder en sådan lixxöm?
      men det är väl olika. men jag gillar helt enkelt inte Canon.

kickstart my heart

ja, det skulle faktiskt behövas. jag är fast som ett klister. bara sitter och funderar. men idag är jag ovanligt glad, eller det började lite igår. bara jag vet varför och ingen annan får någonsin veta. i morse låg jag allt och drog mig lääänge! det är fan farligt för mig när jag somnar för jag tar mig knappt upp. å nån dag här framöver så ska jag&brudarna boka lägenhet i Branäs över en tors-sön i mars, 2 av flickorna fyller 18 så det blir nog en riktig superhelg(: ser verkligen fram emot detta! ÄNTLIGEN skidtajjm för denna säsongen, och nu äre det friluftsdag också för skolan, så då blire ju Hovfjället. tack till inapina som lånar mig ett par skiTor och glasses♥

alltså, tänk hur konstigt det kan bli i kroppen ibland. om nån vanlig kille som vanligtvis brukar vara torr på msn/fb/whatever helt plötsligt använder en smileis eller skriver på ett annorlunda sätt, och man blir helt 'OJJ, han skrev sååå' och såna som vanligtvis skriver jäääätttemycket smileisar eller hjärtan efter inte gör det helt plötsligt, ja då tycker man ju att 'jaha, sur eller?' fan vad vi är olika. men så känner jag ibland iaf. man kan ju bli helt ställd om DEN killen skriver ETT hjärta för första gången. ja jag är konstig, men är det inte så då? om man är nyfiken på någon och den en dag vänder om helt och beter sig mer nyfiket tillbaka. shitthesame, det är väl jag som tänker för mycket på hur allt är/ser ut jämt. jag är tjej, jag är känslosam.

Girls, Girls, Girls. tolka det som ni vill. för det är faktiskt en låt som heter så med. en jävligt bra en, du borde lyssna! 
annars har jag ett till erbjudande: Neon Trees-Animal

puss från mej


kanske läsvärt. men what goes around comes around!



folk som bara tar men inte ger stänger jag av totalt från min värld. jag varken tittar, lyssnar på eller pratar med såna människor! att bara ska ha sin vilja fram genom livet jämt är jag trött på folk som ska ha, bortskämd. såna människor kommer aldrig kunna klara sig ensam i framtiden eller göra sysslorna som behöver göras för dom har ingen erfarenhet eftersom dom får allt serverat på ett stort silverfat jämt. och en attityd som gör att folk tröttnar får dom. och att aldrig kunna förlåta, förstår jag mig inte på. det är jätteviktigt att kunna förlåta, annars spenderar vi alldeles för mycket tid på att känna en stor plåga inombords att tillslut tar psyket kol! vi måste kunna anstränga oss lite för att vi ska hålla ihop och göra allt positivare. vi individer lägger ner alldeles för mycket tid på saker som man inte borde lägga tid på. vara sura, fundera alldeles för mkt över småsaker, hur vi ser ut. livet är för kort för det. vi måste alla inse att livet och framtiden blir BARA vad vi själva gör det till. vi har ingen annan att skylla. att gå vidare är också otroligt viktigt, man kan inte sitta instängd för evigt och grubbla över skit! totalt onödigt. vi får väl se vem som har flest RIKTIGA vänner i slutet. heller få riktiga än flera hundratals falska/oviktiga. typ som du, du är med såna du knappt känner för dina REAL friends alltså, har gått ifrån dig och din jobbiga attityd. men grejen är den att du själv varken märker, ser eller förstår det. men en dag, en jävligt vacker en kanske du märker att du sitter själv. eller med dina second-hand kompisar då som du egentligen inte vill sitta med. du filosoferar och tänker tillbaka, och så vill du egentligen ha det, när vi alla var glada. men problemet är ju du, du skapade det och det är det bara du själv som inte har insett eller vill förstå. så därför kommer vi ingen vägen. finns ingen sannolikhet att vi kan mötas på halva vägen med den inställningen du har till allt. är trött på jobbiga attityder som sagt och folk som bara tar men inte ger! låt mig göra det, det är jag och så är det. men seriöst, rätta mig om jag har fel?!

there IS life, even after a broken heart!


gud kan vara god. men alldeles för sällan!

igår var det meningen att jag och johanna skulle till kD bara för att chilla och äta på MAX (vi föredrar MAX mkt mer) och komma ifrån Torsby en liten bit iaf och vi gillar att åka stadsbussen hit&dit bara för att! Men det blev mer shopping än mat/chill. alltså ni borde gå till Gina Tricot nu, IGÅR började dom sälja halva sortimentet i butiken för 49:- eller 99:- likaså på H&M och turen hade vi att det börjde igår just precis när vi va där för då fick vi ju dom storlekarna vi ville ha :) suuuper! fick min efterlängtade festjacka som förut kostat 400:- för nu 99:-!  så fick med mig hem: festjacka, poncho/stickad tröja, skärp, trosor, kofta, täckbyxor, småsaker, snyggt pannband med rosor på(som man har på vintern bara! ni kommer få på bild nån dag) från Kappahl som jag aldrig någonsin investerat någonting ifrån.
men ikv skaja äta tacos med min fina flickor hos Lovisa, lite film och smått&gott också! ha en bra kväll everybody(: en stor kjjam från mig.

åh vad jag ser fram emot matchen på söndan!


det är jobbigt när det väl kommer till kritan

nu kommer jag få en jobbig process framför mig. Min bästavän, min 'lillasyster', bebis, finaste, underbaraste, snällaste, bästaste vovvendoggy, MIN fis kommer snart inte existera på våran jord längre, inom en vecka får du en spruta som du tyvärr aldrig mer vaknar av. Att just du skulle få cancern! fan för gud som är oftare ond än god. jag sitter med mina tårar i ögonen nu när jag skriver detta, du är hos mormor ett par dagar nu, och jag som hade velat spendera den sista tid med dig. det är sjukt vilka stora knölar du har på halsen. damn, jag som trodde vi hade iaf 3 år tsm kvar. Du sover under min säng varje natt, du föredrar det hellre än din riktiga hundsäng. Men nu ligger det snart ingen Shetland Sheepdog där längre som snarkar eller ser upp till en och uppvaktar en. jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Att något kan göra så ont. det är som nån bara snor det du har mest kärt, uh jag känner mig som en snus som varit inne för länge som verkligen behöver kastas. rinnande, ovärd, äcklig, svart, inte något till längre. don't forget me Naala Olsson♥



NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :(

röd matta, stor rumpa, mjukt hår.

varför är jorden rund? varför är bananer gula? varför har vi 2 ben och inte 3? aaa alla här i världen har vi frågor som det finns svar på och som det icke finns svar på. lite träligt ibland om man verkligen vill ha facit. typ som när det gäller kärleken. den är oförståelig, svår ibland, härlig ibland, det bästa som värsta. ingen förstår sig på den, alla tycker vi att kärleken betyder olika, ser ut olika, känns olika. för mig är det ärlighet i högsta grad. men om jag ska vara ärlig så är det nog inte en enda människa som är 100% trogen, kanske finns NÅGON inom kärlek men alla har vi väl någon gång ljugit och så som inte har med kärlek och i ett förhållande att göra, men nu menar jag bara ärlighet och trogenhet i ett förhållande vilket det är få som bär på. ett förhållande, det liksom består inte bara av 2 individer som springer runt som en yr höna&tupp, utan vad dom skapar tillsammans, gör utav det, spenderar tillsammans och håller kärt. men som sagt, var ärlig mot varandra...det lönar sig alltid och kommer längst på det. alla tror inte det men så är det alllt mina kära. såpp! fick nåt vettigt sagt idag iaf ((((:

                   
                                         puss alla sötnosar!

snodde den av jasmineolsson

har inget annat för mig så drar väl igenom detta.

Vart bor du: i Torsby. Alstigen. Kilåsen.
Brukar du komma i tid: Alltid! fast inte på lektioner i skolan.
Hur lång är du: 170,5 tror jag.
Kan du laga mat: ohja, riktig kock!
Vad jobbar du med/pluggar du: Administrations&Handelsprogrammet.
Vad har du på dig just nu: för att vara exakt så strumpor, trosor, bh, tights, tshirt.
Har du någon fobi: matsal, korridor, spindlar, ormar!
Hade du en bra kväll igår: jora, sleten efter cupen men var nöjd med min insats.
Vilket är ditt senaste inköp: söt shirt som finns på 2 inlägg innan detta.
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: CSN
Har du sovit i din egen säng inatt: yepp!
Vad hade du sönder senast: kexchokladpappret när jag skulle öppna den ;)
Vem snackade du med senast: BönadUde :ppPpPpp
Varm favoritdricka: kaffe med möööööe grädd och socker!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: fantaaa.
Alkoholhaltig favoritdricka: jadu, kan ja int välj ens en gang.
När gjorde du senast något riktigt dumt: idag, i think.
Saknar du någon just nu: just nu, nej. men händer väl ibland.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: ringa när jag ligger och vilar, alltså hatert!
Någon jag stör mig på: någon? NÅGRA, skaja dra alla namn eller?
Intressen: inom musiken är intresset brett kan jag lova, redan när jag låg i magen.
Senaste personen du kramade: pappa
Senaste personen du ringde: 20slak, enligt telefonlistan.
Vad drack du senast: julmust.
Vill du ha barn: nej, och det har jag sagt ända sen jag visste vad det innebar.
Längtar du till din nästa födelsedag: nja, inte så speciellt. torsbymarten isf, även om den är överskattad.
Är du sugen på något nu: åka slalom och ta en kall med brudarna!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe vardagligen men...om jag gör det en dag så blir det väl en kopp.
Använder du hudkräm: året runt. är en rekti törring
Micro-pop eller poppa själv: inget av delarna. avskyr popcorn. dock säger jag poCORN! lämnar ett P :$
Brukar du baka: typ aldrig. drygt att ta tag i disken vettö.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: int för en femöring ens en gang
Vilken låt lyssnade du på senast: mikrofonkåt på Rix FM
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej.
Vad tycker du är äckligt: finnar, killar som nyss spytt och sen ger repliken: tja ska vi hångla? typ.
Har du pengar på mobilen: 364 dagar om året.

done


hej kom och hjälp mäh


typ fullt? typ städat? typ försökt? faktiskt. alltså, behöver rensas. använder inte ens hälften av innehållet där! tog bort litegranna idag men typ allt borde bort. är så trött på att se alla samma plagg everyday. ni skulle ha sett hur det såg ut idag INNAN jag plockade liite ordning. puh! ser ju inte ens vad jag äger längre, vet att det finns nåra fräscha festplagg BAKOM dreten. men, dom kommer väl fram om ett par år. öööööh, örk.


ett av mina favoritplagg!
fuck winter :( om man räknar bort slalom dåe.
men sommarn alltså, stekande sooolen <3
jag måste fan resa bort innan jag blir lika vit som
snön eller översvämmad! äckligt


feskbuller är rena måltiden de vettö!

tjoflöjt! har inte fått in detdär inlägget än som jag har velat länge. troligtvis lika tråkigt som vanligt för er att läsa, men jag själv vill ha det inne. yepp! var i Sunne idag och småshoppade lite, var nära att det blev en snygg T-shirt från C-MondayMUG men naej, satt icke as i wanted. blev en liten sötis shirt från tråkiga Lindex ist. shue :P mys ikv med kusselin, glass/chips/julismustis/tv/foodie. gytt! jeeeeo, feskbuller te mat i möra rååeee, fräsch andedräkt senna se...såpp!


Why so serious?

               
                here-klicka! en billig sötis (:

RSS 2.0