panelen är ju skönisar iaf

 
måndag- Ensam mamma söker
tisdag. -69 saker du vill veta om sex
onsdag- Stalkers, Bonde Söker Fru, Grey´s Anatomy
torsdag- Fråga Olle
fredag Xfactor
lördag- ?
söndag- Solsidan, Jersey Shore
varje dag- Awkward, Degrassi, Jersey Shore, One Tre Hill
 
har typ något att se fram emot i tv-rutan varje dag. lördan ser tom ut. ska försöka finna något bra att titta på då med. men aH, har nog annat för mig på helgskvällarna.
 

det finns inget underligt med det.

Nu när du gått, får jag somna utan dig varje kväll och jag vet jag
borde klara mig själv.
men jag är så van att du ska va här!
Klockan ringer men jag är vaken, jag har vart uppe och tänkt på saken.
i flera timmar.
i många nätter.
jag saknar dig som jag aldrig riktigt saknat nån.
Ni kan säga jag är förlorad men saknaden kanske blir förstorad av att jag inte förstår- varför människor kommer och går.
 

grannlandet ger mej en andrachans

well well! hemkommen från MiROi, min jobbcoaching :)
skulle ju berätta idag vad som sker på torsdag- ska på en ny jobbintervju!!!! SÅHÄR GLAD! gäller Norge även denna gång, Gardemoen. ett steg närmare jobbet jag sagt jag ska ha efter studenten :D schyssta norrmän som kommer över hit och har intervjun ist (in Hagforce dessutom också) haha! wish me luck. twice.
 
för övrigt idag ska jag ladda alla kunskaper inför torsdan och ikväll är det innebandyträning som jag då inte ska vara delaktig i, mer än att tala om mitt besked om. tår i ögat ;(
 
blask-snön har anlänt men har väl som vanligtvis inte tänkt stanna. ser inte fram emot -10' till helgen. 
efter intervjun ser det just nu ut som att jag och Stööpa ska rulla vidare mot Filipstad på öppet hus (Spångberg), kolla läget osv! hoppas på allt annat än trubbel i öde skog och sitta fast i geggsamling.
 
 

  

jag ska göra kaos med ditt ex

jag. en av dom snällaste personerna på denna jord. typ. försöker undvika att såra människor. men ibland känner man fan att man skulle vilja hämnas för allt man själv fått tagit emot själv. kärlekstrubbel typ.
så just nu älskar jag att jag-eller vi vet dumma hemligheter om Din flickvän och dumma hemligheter om Din pojkvän medans ni inte vet om varandras. när tiden är inne kan hämnden bli ljuv. så som sagt, när blev jag en bitch?
jag brukar inte va sån. jag brukar hjälpa andra med deras problem att jag ist glömmer ta itu med mina egna. men har ingen lust med det längre, för man blir bara besviken av att aldrig få hjälp tillbaka. skulle vilja känna en som verkligen VILL lyssna på vad jag har att säga Egentligen om min hälsa, en som inte lyssnar bara för att, eller känner ett måste för att "acting like a friend", eller verka som en trevlig jävla bra lyhörd människa utan en som faktiskt bryr sig, vill hjälpa, förstå mig till hundra och att jag sen ska kunna lita på att det stannar oss emellan. hur ofta finner man såna personer??? ärligt.
tänk, pratar din bästavän skit om någon i Din närvaro, hur kan du då va så säker på att Den inte snackar om Dig i din frånvaro? många känner sig säkert träffad. bra säger jag. och då kommer vi ju till dendär ärligheten igen, som dom flesta har problem med. å ännu större blir problemet när ni inte är ärliga? men ändå gör man samma misstag igen. då är det inget misstag längre. då har man brist på annat.
fan hörni, livet är för kort för stora problem som för första början var små. visst, vi lever nog inte för att allt ska gå som planerat jämt, man måste få motgångar och begå misstag för att lära sig och lyckas till nästa gång. men det måste även finnas en gräns. ett stopp helst. att det inte ska gå att upprepas. ja jag ska bli nya Obama-Dr Phil whatever, okej?
tar godnatt på detta tankeflow nu och vaknar upp med rensad skalle och fit 4 fight att ta itu med förberedelser inför torsdan. berättar imorrn vad som kommer ske då. snos-puss&kjam :)

with or without it.

2-dagars fylla i helgen. som pundarlivet. men nää, dit kommer ja aldrig. kan inte säga annat att helgen var i stort sett bra hela tiden. med goodie people går det mesta och sen blir det vad man gör det till. inte en endaste tår släpptes, för gick som sagt inte ut igen med depp som nykter som sedan förstärks med alkohol. woho! men jag är glad att jag är en sån tjej som kan ha kul utan de starka dryckerna också. kan inte du? - umgås med sociala människor som har samma sjuka humor som dig själv så är dagen räddad. du måste känna dig bekväm med vad du gör dina egna situationer. 
 
roligt att dom döper vinets apor också. anders, göran&ove. fräääänt

yummie

mina små guldkorn bakade så goda cupcakes igår! 
som alla säger: fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv. ♥
 
haha. baka med kärlek.
som Pågen.

ring om du vill bli klippt!

klippte syster Malva i förrgår :) hon hade fått luggen mitt i ögonen men nu kan hon se tydligt igen! 
och en av dom första gångerna som hon blivit riktigt plattad i håret. så nu har jag lurat in även henne i en ond cirkel att hon vill bara ha plattat nu. fan, kan ju inte börja som 6-åring å slita på håret så. 


 
fattar ni vilken ära det var när jag skulle få klippa i detta håret eller? damn vad långt det blivit!
http://www.joohskill.blogg.se/

ja, jag borde verkligen gå till en frisör nu och "klippa rätt" lite, har inte varit där på 3,5 år nu! och är säker på att när jag klippt mig själv varje gång hittills har jag inte fått med varendaste litet hårstrå. men jag lovar, jag tänker gå dit så fort jag fått den hårfärgen jag vill ha :)

tar ett steg längre

är fittigt sur, arg & besviken på omgivningens tillit nu
och allt jag skriver här behöver inte handla om mig eller mina närmsta eller att jag själv är i den situationen. jag kan ju själv bilda en uppfattning om livet genom att kolla på andras. iaf, dom flesta killar har sånt jäkla dåligt ordförråd, eller kanske jäkligt bra egentligen men vägrar att använda det och väljer att ta den lätta vägen ist. att inte säga något alls. vad händer då? jo, vi tjejer frågar, vi blir tjatiga och dryga och kommer till slutändan framstå som idioten själv istället. men det är inte lätt att tala med en stenvägg, det är definitivt inte det. killar samt tjejer kan ibland säga/lova en sak men gör istället en annan. dom vill inte såra personen i fråga genom att säga nej eller dra negativa saker. men vad är värst: lova något som aldrig hålls eller sker, eller köra raka rör som en brukar säga, å va ärlig direkt? även om DEN sanningen svider är man ju iaf ärlig PLUS att personen som "sårar" mår bättre av att slippa småsvika en ynklig oskyldig människa gång på gång, sen offret, behöver inte alls ställa alla tusen frågor längre och bli sviken ett flertal gånger. vad är det som är så svårt med att va ärlig? jag minns inte ens sist jag INTE var det mot någon, eller inte vågade säga vad jag Egentligen tycker? det är ett problem vi individer har gemensamt. tror världen skulle va ljusare om alla kunde våga säga som det är. Facebook t.om skulle spammas mindre av deppstatusar, även från mig själv. fett träffad där, haha. men jag har så jävla rätt. skulle villja skriva en bok utifrån det jag tar in från olika folks liv, uppleverser. och såklart mitt eget usla liv. inte konstigt att folk tycker att jag är kunnig inom psykologi-beteende, kroppsspråk, psyket. att lägga märke till saker. jag ägnar ju min tid åt det för att jag tycker det är kul OCH att jag skaffar mig själv erfarenhet, vad jag borde göra och tvärtom. därtill har jag varit med om lite av varje så kan till viss del ha lättare förståelse för andra. men ärligheten alltså, damn att det ska va så ûbersvårt!

är inte tom på ord, har noveller kvar att skriva men min kudde väntar på att få bli nattad så får för en gångs skull lyssna på den. godnatt. haters gonna hate. lovers gonna love. jag tar emot allt. jag är van. jag ser bara livet nu som en enda utmaning. under den senaste tiden har jag fått alldeles för många motgångar vilket gör att något stort måste ske innan jag ska se åtminstone EN stig mot ljuset igen. puss & kjaam.och glöm förihelvete inte att vi har ett stort djupt hjärta med många känslor! vi är en levande varelse. en fucking människa.


it doesn't has to be what it looks like

"Du kallar mej dum, men ja fejkar ett leende varje dag och DU går på det."


grey monday

ny vecka och förhoppningsvis nya möjligheter. 
efter 9 år som innebandyspelare gjorde jag troligtvis min sista innebandymatch i livet igår. lagsport är inte riktigt min grej har jag beslutat eller så beror det på om man bemöter fler som inte borde va i en lagsport, kanske skulle ha lyssnat på pappa för längesen Då jag höll på att avsluta ett kapitel som längdhopperska. borde nog ha satsat på det ändå. mina knän mår inte heller bra nu. vi får se. å nu har jag hamnat i åldern där det är för sent att uppgradera erfarenheterna inom sport. att ha drömmen om att va i tv-rutan, ta världsrekord i längd kan jag ju bara lägga åt sidan nu. elden har slocknat. men jag har en stor dröm kvar som ni vet som inte handlar om sport utan att helt enkelt bara va sig själv, modig och ha självförtroende. skådespelare. det finns ingen åldersgräns för det. så nu handlar det bara om att ta initiativ och förverkla. alla val man gör i livet handlar bara om en själv och väljer man inget har man ju ändå valt, att inte göra något. verb-att göra. man gör saker precis hela tiden. du tänker, du kollar, du andas. tänk på det.

ska gå och gråta floder nu och tycka synd om mej själv. får ta ett glas vitt eller 2. 




örongodis

 
spelas just nu. väldigt mycket. chill låt. sån man har på lite bakgrunden när man sitter och tar sig ett glas rött och snackar skit. så tycker jag. förstår inte själv hur jag ens kan tycka om den för det är långt från sånt jag lyssnar på. men ibland kan man gilla lite udda, unika låtar även om genren inte är den du oftast spelar. 

är senapsgul å ful idag

efter 19 år har jag lärt mej tycka om senapsgult, eller så beror det på trenden, för färgen i sig är ju inte direkt anpasspar och är totalt ful egentligen så den blir snygg. älskar iaf denna nya tröja.

en färg som skär sig med senapsgul men som ändå är snyggt tsm och modernt är marinblå, som färgen på mina nya byxor ni-vet. perfekt!


yellow. soft. snyggfult.

one piece of my heart

 

småglinen måste också få agera modell ibland♥

hej hå så kan de gå

aptrött. kom hem kl halv 10 i morse efter en jävla roadtrip och galenskaper. Torsby-Karlstad(hoc
 
key)-Filipstad(galenskaper)-Molkom(vilse i skogarna)-Torsby..finally hemma i min säng.

1.Drog på hockey i LLA kl 5 och Färjestad förlorade för första gången när jag och Stööpa är där kollar?! 
drog till donken efter, åt som aldrig förr. skrattade. skrattade ännu mer. köpte med mat åt ett helt hockeylag typ.

2. Drog till Filipstad mitt i natten utan att åka vilse. anlände till stolpe&bjur. dom fick sina kalla cheesburgare osv...vi har väl micro vavava??? ah. kollade partaj. kollade massa funny videos. drog ut på galenskaper, eller vi SKULLE...aa först kolla ett spökhus, sen dra till en bana där man skulle kunna sladda (brukar kunna iaf) men nääH, slutade med att vi satt fast i första geggpölen, var som en hel flod. vi puttade på. varvade mätarn. njöt av geggen som täckte halva skorna. klockan fucking 5 på morgonen. tur det inte var snö -20 (hade bara skinnjacka). ca 1 mil från stan. vi gav upp och det var bara att börja knalla och gå...TILLS en räddare i nöden kom.
stackars bil, är fortfarande stående nere i geggan alone ute i öde skogen. kändes som man var på film. nya SURVIVORS typ. haha. oförglömlig kväll!

3. På hemvägen till Torsby åkte vi såklart över Molkom, DÄR grusvägen aldrig aldrig tog slut. man blev ju fundersam alltså när det stod 1,8 mil storvägen. bara skog skog skog. men aH, nådde fram tillslut. det roliga var att vi var ju inte vilse eller hade åkt fel, hade för dåligt tålamod bara när klockan var halv 9 på morgonen. sooo swEEt ju!

4. Min säng.  en av dom goaste gångerna jag sovit i den, å vaknade (som vanligt) med mobilen på bröstet, ett halvt sms skrivet, somnat ifrån osv. mmH kul. gick upp typ nu. är inte ett duGG taggad för 2,5 timmes träning. men som man säger: träning ger resultat och allt behövs inför helgens hemmamatch! 

säger bara en sak: tur att vi hade killar med oss på öde mark, annars hade jag dött av panikångest.
och nu efteråt kan jag inget annat än skrattta åt hela händelsen. fin torsdag-natt. ♥
 


dröl

nu håller ja på å går i väggen här hemma hur psykiskt påfrestande man blir som arbetslös. ska bli mer än underbart att åka utomlands om ca 73 dagar! den veckan ska jag ta mer vara på än studentveckan t.om. 
inväntar Stööpa, vi ska åka å leka pepparkaka. har hatat att sola solaruim förr men nu har det blivit min "ensamma stund" på dagen där jag ist kan koppla av ifred och få utomlandskänslan så bra som möjligt för en kort stund. det är vi väl alla värd.
senare ikväll ska jag försöka hälsa på mammsen & eventuellt ta ett glas vin med SKREllen. lillördan har även jag börjat "fira". jag ser det som "jippe, halva veckan har gått" eller "jippie,  en halv vecka kvar till helg då det ska firas på riktigt och alla ni som har jobb kommer äntligen hem..." ><   :)))) 

iaf...måste kila, ska fixa soppa till bilen, musik till usb;et osv tills Stööpa anländer!

 
på er finisar.

gositosiwiii


Hade Alva på besök igår också. så himla stor har du blivit redan och större kommer du bli! ♥

jädrans vad klockan tickar då, ska på träning vid 7 så lär väl dra & packa bagen.
om vi ses, om vi hörs-de spörs!
puss

John Ballian

 
  

Måånga i alla åldrar har frågat nu vilken parfym jag använder jämt och det är denna! fick den på alla-hjärtans dag i år av Danyäll. godaste jag haft så kommer definitivt fortsätta köpa den. har varit lite snål nu på senare tid och bara försökt använda den när jag ska ut. hihi! 
rekommenderas starkt iaf:) oerhört frisk&fräsch doft.


haha en snubbe i kebabkön; "åå ni tjejer ska alltid lukta så jävla gott men du var nog oslagbar du tjejen!"
man tackar för den! (men kan dock inte säga detsamma om dig :$)




rotlös.


nu är det sådär när en bild säger mer än tusen ord.
 

h&m knows me


      
nya byxor som jag blivit förälskad i! stod dock i provhytten i 40 min och kunde inte bestämma storlek. jag är jättenoga när det gäller byxor/jeans. hatar när man går ut dom så dom blir slappa i röven, asfult! så jag tar alltid typ 1-2 storlekar mindre än vad man skulle som dom sitter INNAN man går i dom  för då går man ut dom till sin normala och dom sitter då tight alltid! (lagom hög midja är perfekt, man får alltid en rak snygg kropp) enkelt! men just dessa byxorna var ganska stora i storleken så t.om jag fick på mig den minsta storleken 34 (fanns bara 2 kvar Då så tror även många andra tyckte som mig), tänkte då på er mindre varelser som gärna vill köpa dessa vad ni ska välja för size. men när jag kom hem ångrade jag mig och drog tillbaka och tog 36 för dom andra blev för korta i benen. men nu är jag supernöjd och ska tvätta i hög tempratur så dom alltid håller sig slim.
Divided Black
glömde tillägga att det är dragkedja/gylf baktill.

nöjesfabriken

där spenderade jag min fredag och målet var att se Maskinen LIVE för andra gången i år. nejnejnej, ni vet ju hur det kan va på fyllan. man babblar och minglar och helt plötsligt drog klockan iväg. okej, kanske såg 1,5 låt. men resten  var ett enda k-a-o-s. är partysugen som fan fr det har blivit kaos dom senaste gångerna så väntar på en sjukt minnesvärd kväll men tänker tvinga mig själv att inte festa mer än en gång till innan nyår. har blivit för gammal för detta nu  (är inte ens 20 än) men kan va för att jag började alldeles för tidigt?. sen blir min plånbok besviken på mig när allt jag handlar är...borta för samma dag :( 
så ni som har jobb, fatta att jag inte kan bli med på allt hit och dit längre, som förr när man fick sin jäkla tusenlapp varje månad+ inackorderingsbidrag på slutet vilket gör att jag lyckades ha 3500 spänn varje månad jag fick lägga på vafan som helst för fick ju nytt nästa månad. nu har jag knappt den summan och som jag där lyckats ha kvar sen feriejobbet(impad av mig själv), pengar som jag då aldrig får tillbaka utan dom ska jag leva på till tidsfrågan är besvarad. hatar livet. hatar att man måste börja jobba, vill gå i skolan. ha det som förr. eller, ett jobb där man jobbar 1 vecka, ledig 1, jobbar 1, ledig 1. helst på nattetid för på dagen är jag trötter. städa flygplan, där har vi det. och det vet ni ju att jag även sökt så får bara sitta och hålla händerna som på lucia och hoppas på det bästa. 
ah, kan ju annars dra å jobba me boysen i Norge med vägarbete typ, va lite manlig när man väl får!


                                      here                           we                               go

not a bad day

            

lagade av mormors recept på bacongryta idag. å ni ser väl vad det är i mer? KINAMIX♥  skulle vilja bjuda er alla så ni får känna hur förjävla gott detta är, med pasta till!

är nöjd med min dag: handlat, sökt jobb, lagat mat, tvättat, städat, solat,  hunnit umgås med friendos.
enda jag inte hann med som också var det viktigaste: träna! men har innebandy i morgon så får se fram emot det. funderar på att dra till kD i morgon...behöver verkligen hitta en nyårsklänning innan alla som bor där redan har hunnit köpt upp alla "normala"-dom mest sålda-storlekarna. brukar alltid hänga kvar massa XXS och XXL, kanske ni känner igen? och känner att jag vill va ute i god tid i år, vill verkligen finna en klänning. fann ingen förra året så drog på mig ett par skinnshorts. har inte haft nyårsklänning på 3 år nu i år :(
hihi, Cicci råkade tappa allt mitt smink för (dumt av mig att ha sminkväskan öppen) så allt puder, rougen osv gick åt skogen så tänkte även köpa nytt sånt i morgon isf. H&M har alltid det jag behöver...


aww, Malva har varit ännu goare än vanligt igår+idag...så mysigt med såsyskon♥
ska nog dejta kudden nuja, ha det bra alla läsare. natti! puss från oss

måndag kväll. tråkiga Torsby. gör det bästa av situationen. iphone. egopics.


haha kommer inte på vem Uris liknar på bilderna alltså. men en sak vet jag iaf och det är att jag har sjukt kuliga friendos. livet leker. hihi. woop!

söndag. 4november.


osminkad tjej, hej. redo för födelsedagsfirande för systeryster Emma som fyllde 11 i onsdags. hela tjocka släkten kommer om en timme typ. tacos, tårta och massa mys. runt halv 5 drar jag på hemmamatch mot Edebäck så tacos & tårta är väl bra att tagga med?!  e-he :)))

grattis till mormor som fyllde år igår och farfar som fyller imorgon!
i min släkt är November en riktig födelsedagsmånad. mamma&moster nästa vecka liksom....på samma dag dessutom! mormor lyckades pricka samma dag twice.


sånt man vill uppleva igen.

 

att få bära min mammas bröllopsklänning på min självaste baldag kändes oerhört speciellt. den blev iaf använd mer än En gång! 
balen & studenten, fina minnen. jag skulle vilja uppleva allt mer än en gång till, fast ta vara på den tiden mycket mer än jag DÅ gjorde. så ni som har kvar det roliga; gör den veckan/månaden detta är, till ett finfint minne! 
trots att jag var så jävla depp på studentveckan och att balen kanske inte blev exaaakt som jag ville (runt omkring mej) så tyckte jag ändå att det var en fruuuktansvärt underbar upplvelse.
klassen, skriken på flaken, allt fix inför balen/studentdagen, prova klänningen och allt, musiken, supa spette, va lite extra fin för ett par dagar! wohooo ♥
har inte sagt det än här så får väl göra det; för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEE EE EENTEEEN....fyfan va JA är bra! tjoooohej
 
 

sinnet tar mej till en annan värld.

vill dit. där du och jag har våran plats. tillsammans. som ingen annan vet om.

nittio grader, plus som minus.


Stiftelsen – Rotlös
r
epeat hela dagen. budskap. känner igen mig själv.
 

suckfuck

lördagkväll- spenderar den hemma i soffan. har fett tråkigt. ensam hemma. trött. taggar inför match i morgon. vill äta något gott ikväll. vill umgås med mina vänner. nääh, alla är femtiomiljarder mil härifrån. alla jobbar utom jag. nåt fel måste det ju va med mg eftersom jag inget jobb får efter typ 50 sökta. 1 jobbintervju som jag inte ens fått svar av än(en vecka försenad nu), vilket jag skulle få om det så blev ett nej. är fett besviken. tänker söka ett endaste jävla jobb till i år och det blir idag eller i morgon till Gardemoen/städa flygplan). stod med i Värmlandstidningen häromdagen så..ja? och får jag inte det jobbet med 3 års erfarenhet av fett noga städning som jag jobbat med på somrarna vette ja fan vaja gör. kan ju typ börja gräva min egen grav redan nu? blää på livet. 
vänner är far away. kärleken svek mig. jobben hör inte av sig. har inte heller nån större kontakt med vissa familjemedlemmar/släktingar. å allt är splittrat. och ändå ska man va lycklig av det man har och inte se ner på det man inte har. men hur ska det gå om jag inte har något av dom? frustration- hej!
är det inte nog med att det är höst....



glömde tillägga



har sagt de förr; skulle va världens lyckligaste tjej om någon kunde skriva en sån fruktansvärt värdefull och gudomligt bra låt som denna igen! och som därtill passar till någons röst lika bra som denna gör till Olles. galet. ja är kär. 

nattienattie

Kina has the mix

när jag flyttar hemifrån kommer jag käka Kinamix typ...24/7? extreemt gott, nyttigt och tar 2 minuter att tillaga. pyyyyyttelite vatten i grytan så äre klart. och under tiden fixar man ostmacka(hårt bröd) och juice. inga onyttigheter! å där fick man allt man behövde(utom ägg). så himlans gott när man kommer hem från träning också :)))

nej gud vad jag blev sugen på mammas bacongryta nu som hon gör av bl.a Kinamix. damn, måste lagas innan veckans slut! 

woho, klockan tickar. jag som ska upp halv 9 och häva färg i hårutväxten äntligen Och fixa mig inför hockeyn. lite shopping i kD innan vi drar till LLA hoppas jag på iaf! maybe. hoppas det är bra med er alla i den deprimerande årstiden också :)))

saknar mina bästaste & finaste vänner också, alla man hängt med hela livet.
puss på er!


hjärt smink-expert

 


var så jädrans skönt att tvätta en del av tusentalet sminkborstar idag. sminkväskan är fin och allt är avtorkat. nu ska vi se om hyn mår bättre än vad den redan gör. är väldigt rädd om min hy och är expert på finnar, hur man snabbt får bort dom och undviker dom. he-he jo men det är så! alla har vi olika hy också, en del får akne liksom även om dom är hygienisk. men jag hade turen att få fin hy vilket jag är mer än glad över, måste va oerhört jobbigt att ha akne, i ansiktet iaf. så när jag får en finne tycker jag att hela världen går under typ. men yäää!

råd: 1. sola aldrig med smink.
       2. träna/svettas/idrotta aldrig med smink. när man tränar och svettas öppnar sig porerna och då kommer sminket mata sig in ännu mera vilket skapar finnar.
       3. tvätta bort sminket innan du lägger dig med sminkborttagning, helst i duschen så allt går bort. kan lätt bli att man lämnar lite längs hårfästet och vips har du en fiende när du vaknar. gnugga extra runt näsan, hakan samt pannan.
       4. tvätta sminkborstarna emellanåt. där hamnar garanterat orenheter!

och som ni ser gillar jag H&M:s smink, många säger att billigt är dåligt. men eftersom min hy sällan har problem räcker det med att jag gör allt jag skrev i råden, och råden gäller alla sminkmärken också. Mascaran är det enda jag inte köper där tror jag, i princip. Gina Tricot har förresten börjat fått egen kosmetik, så jag provade deras Mascara nu och den var helt okej prisvärd! vet inte om det har kommit till Karlstad än (närmsta Gina Tricot för mig och mina grannkommuner) så jag köpte min i Örebro och deras pincett, den absolut bästa jag provat. ögonbrynen tar 5 min att noppa! :)

RSS 2.0