hej jag är söt

vet inte om jag varken är glad eller ledsen. eller så är jag båda två. känner mig helt borta, jag ser inte världen längre? eller jag kan inte förstå allt som händer. lever jag? är jag död inuti och lever på utsidan? får panik på sånt. flumflum. snos sov här i natt också, mysigt! miss. sunnemarten i möra, ska ut me joohskill, emmsi & Lollo är chaufför :) ser fram emot en bra fredag iaf och att jag kan somna ikv utan att jag ska behöva vara orolig. vill kunna somna säkert för det är löst på linjen nu asså. åh!
idol nurrra, hejsvejs
pUss S!


klippa kort?

blått är fint!


fick den blåa sweet-en idag, aa å den satt ju inte som den skulle då^^
men de får la gå ändå va :]
och sen så hatar jag mina fräkner-ar

kram



tycker om mina låtsas-småsyskon♥

livet är en stor fråga

varför har jag så många frågor? jag tänker så himla mycket på viktiga och oviktiga saker, när jag åker bil för en lång tur så sitter jag och tittar ut genom fönstret, lyssnar på MP3 och det kommer upp massa saker i huvudet på mig. vissa saker kommer upp till vissa låtar med då iofs, men..ja? varför är det så? typ, vad skaja bli när jag blir stor? vilken hårfärg skaja egentligen ha? blont, slingat, brunt, svart, långt/kort? varför kan jag ALDRIG göra läxor? varför är allt så svårt för mig? hur tillverkar man en mjölkliter? varför ser vissa ut så och andra så? varförvarför, vadvad, hurhur, närnär? allt detta sker ständigt. jag orkar ju inte med mig själv snart, nera men det är sjukt jobbigt. jag tänker så det rycker ur öronen på mig. men när man gör det så tror jag faktiskt att det har en mening, eller nej..men typ, man orkar ju bry sig? man är ju, fundersam? jag kritiserar folk ganska ofta eller lägger märke DIREKT i samma bild/sekund jag ser en ny människa på stan, alla "positiva" och "negativa" på den personen, för att jag gör så mot mig själv. dock finns det inte så många positiva saker med mig, men jag säger aldrig att jag är bra på något längre, jag kan aldrig va stolt över mig så nu ska jag säga att jag faktiskt är bra. för jag kan vara bra ibland jag med.
jag borde lägga ner mig mer på det jag verkligen vill istället för att bara tänka & drömma, för jag kan om jag vill!
jag har sjukt många mål i livet som jag vill nå som heller inte är helt omöjliga, men det hänger på vilja. men den finns ju aldrig där? den är aldrig tillräckligt stark för att jag ska ändra på något eller att det ska hända något annat i mitt liv. nu är det dags LOLsson. du kan, du klarar dig.
det var någon som sa: "skin som den sol du är!"

carpe diem ↔


å djurälskare var jag även som liten, saknar barndomen. ♥
allt var så mycket lättare.


who knew?

tött, hej? inge sömn denna helg heller.
*junkyard, done nu iaf! känns skönt. dock var conversen jag skulle ha slut så får väl dra till kstad å köpa. men min sweet is on his way:))))) kom nyss hem från dalen, gratulerade kusin min:] skola i morrn, och en ny vecka..har inga läxor som behöver göra än så länge som ska va klart denna vecka, känns tryggt, för det hade jag inte haft ork till som jag mår just nu.
btw, Pink-Who Knew är ju en gammal favvo som just nu får spelas i min stereo.



om jag ska gå på magkänslan, då skaja sluta på den nivån jag ligger på nu redan. kärleken är inte alltid det bästa, roligaste, lättaste, och det mest värdefulla man har.


fitt-telefon & fitt-väder

sverige bjuder på det galma vanliga vädret ja, duggregn och plask-slask. fy! nu är jag helt desperat och vill åka utomlands just precis NUU, jag orkar inte vänta längre. jag älskar att vara utomlands och skulle kunna stanna kvar där så man slipper ovädret här. och allt annat tråkigt som existerar i denna smalltown. kuk att jag inte har skjuts till johanna idag men får väl sitta på mitt rum och se ut genom fönstret när alla ungdomar fräser förbi i bilar med turbo i, skönt ljud såatte...enjoi:)
min mobil är helt kaputt typ, ne men den bara la av yesterday och nu funkar den men ibland så ba cp-ar den sig totalt. buhu. sitter här med 9 flätor i håret som jag väntar på ska torka osv så jag kan ta ut dom. tror jag ska gå och lägga mig och sova en stund, blev inte mycket sömn i natt. satt delvis uppe och pratade i telefon i 3,5 timme med sweetheart så jag somnade väl inte förän halv 4 och lövet&holje va hos mig till halv 12 kanske, såg på se upp för dårarna som visades i kanal 4 . va? det är väl en störtskön film iaf :D jajajajja


hejdå älsket



hata rubrik asså

nu måste min tårkanal vara helt tom, känner mej väldigt törstig p.ga det. tog mej precis cola som bara släcker törsten i 5 min men...väntar på att min lön kan komma så ja kan få beställa på junkis, fan också vad drygt det är att vänta. det kommer definitivt vara slut när ja ska beställa sen, de lovar ja. var till hagförs idag till tandläkarn, done! sov i 4 timmar när jag kom hem, vaknade kvart i 8 lagom till idol sådära. sweetsweet, i morgon är det fredag, slutar tjugo i 2 (: imorgon kväll blir det idol med lovers och på lördag åker jag nog till självaste stöpajohanna! ♥

lev livet





LOLsson loves Joohskill


den bästa personen man kan vara med, du gör mej glaaaa. det best person
i've ever met! johannalarsson stöpa 81 ♥
love

nyfiken på just dig kanske

haha, aww jag är så himla peppad och glad :D jag tror t.om att jag sitter här och är generad. du kan va snygg!

åker nog till pappa sen och hämtar kameran, borde ta lite kort ute nu såhär på dom fina höstkvällarna men det blir aldrig av. å va det ökar i statistiken på bloggen då, ser bra ut! (;
frida var här förut, idol med bruden ikv trorja. klippte hennes hårtoppar lite sådära. sånt är livet och hejdå på eeeeer, lev livet.

'I'm saving this summer'
Neverstore-Summer     ¨en låt som gör mig sjukt glad, kär och yaaa!


saknar Barcelona♥

bajkörv

är inte en blogg till för att alla ska se vad man skriver? är inte en blogg till för att alla SKA kunna läsa om dom vill? är inte en blogg till för att man VILL att alla ska veta?(det man skriver om) så trodde jag iaf.

är totaldöööd! har orienterat i valbergeet på friluftsdagen today med fridaholje. det är ett måste när man går i 2an, åsså gick vi fel en gång så vi fick trampa i en lååång och djup myr, var genomblöt upp till knäna! i det läget var jag sjukt irriterad och ville bryta, trodde seriöst inte att vägen skulle ta slut, var som en lång väg bortom bergen. var som att pulsa i snöö. men nu är jag iaf nöjd att vi klarade alla kontroller:D men är sleeten, höll på å få en attack där jag slutade andas, men jag klarade mig;) å när man kom till skolan så härde jag att det var chicken nuggets och ris, och jag ba jaaaaa, MEN! då vare ingen currysås denna gång så allt var blähääää! fick gå hem och hämta min skåpnyckel och ner tillbakaaaa för att hämta mitt internet i skåpet och sen hem igeeeen! åååh, har egentligen bandy sen men det står nog skippa innebandyn i pannan på mig idag. vill gå ner och bada i badhuset, fryser och har lust att sitta där å bara götta sig lite men det får nog bli sova ist tills idol börjar :)))))) sen blir det att sova dirr efter det. sov en timme efter skolan sen stormade mormor in och tjatade öronen av mig så nu har jag inga kvar. å när mamma kom blev det världens liv här hemma, det är krig nu. seriöst. det kan inte vara sant att domdär 2 ska föreställa min mamma och mormor. vill inte tro det. vill till min kära pappa nunuuuuuu, bråkar aldrig med honom och när jag är där mår jag bra! det är mycket skit som pågår nu, det är massa beslut jag ska fatta och allt är åt helvete, har ingen lust med nånting..eller jo, åka till Hollywood! nefan, har inge mer och säga men nu har jag iaf skrivit på den äkta skitbloggen idag där det bara står skit.



HAHAHAHA, kan bara skratta HUR JÄVLA fjantigt det äääääärrrrrrr
HEJDÅÅÅÅ :D


tired.se

jaha, har inga ord, inget att skriva typ. är astrött. har fått lite med sömn och såntdär denna helg. lövet var nyss här och hälsade på, alltid lika kul! prata om allt♥ åt en glassbåt och fick ur oss några meningar. ska sova hos pappsen inatt har saknat han sååå! ska bara duscha nu sen blir det att natta kudden, alone:)

saknar min johannalarsson♥ och emmaeriksson♥


har gjort ett totalt fel-beslut....

sånt som är viktigt och inte viktigt


på tal om gårdagens långa inlägg så kan jag tillägga: varför ska det vara så svårt att höra av sig EN gång på ett år? fråga om vi kan hitta på nåt? varför passar det BARA om inte killen kan va med dig/er just den dagen? och VARFÖR VARFÖR VARFÖR märker ingen av plågarna att dom glider ifrån sina vänner? INGENTING bokstavligen talat är som förut. det kommer det aldrig någonsin bli! nej, ska bli skönt att sluta skolan och börja jobba och uppleva nya saker, träffa nytt folk och komma ut ur skalet, om man säger så. känner mig fastklämd. aa för övrigt ikväll skaja nog vara med nåra mates - pizza/snacks/idol & såntdär gott! i morgon, ja...daniel kommer nog kanske till mig, vi får la se =) shit vad jag är spänd i skolan då, jag kan ju inte ens koncentrera mig på lektionerna, there's a reason too. :$  åååh!vad jag hatar att går runt med beslutsångest och såntdär jobbigt inom mig, jag vill ut i det fria och leva skönt, känna mig som en fågel. inte massa problem. varenda kväll ligger jag flera timmar och vrider&vänder på mig. funderar på allt. fick det nog efter min morfar som är precis likadan.

hejsvejs, ska beställla mina godingar från junkiiis sen. pussen!

FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERSFLYGPLAN.....

Maskinen
-Kärlek Vid Sista Ögonkastet

gal1 och sjukt irriterande

tänk dig själv, du är en singel tjej(tar tjej i detta fall för jag själv är det könet) och har massa kompisar som har en pojkvän men du har också några som inte har nån kille, vilka av dom kompisar är det roligast att umgås med? jo, dom som är singlar. man blir sjukt uttråkad av att sitta ensam med ett par och se på när dom sitter och tryner och själv sitter man där som ett mähä? det går inte att vara ensam med ett par, så är det bara. finns några ensataka som jag varit med som känns okej men det är bannemej få. och när man sen ber om att kompisen ska tillbringa mer tid med en och får bara höra "jag ska förbättra mig" är trött på det. blir ingen förbättring, och hatar svaret " men det är väl så när man är kär" jag trodde liksom att vänner var viktigare, men nej. vi får väl se vem som är hårdast att förlora i slutändan. trodde att man lämnade sitt förhållande utanför och inte III ögonen på folk eller hur jag ska uttrycka mig. finnns flera stycken som förstår mig men ingen av dom som satte oss i denna situation, det är nog anledningen till att det inte sker någon ändring, märker ni inget själv eller? tycker ni att vi umgås som förut, gör samma saker osv..nej. och det är stort bevisat. är så besviken, arg och ledsen! när alla ska umgås och det ingår massa par i det så ska man väl umgås som om alla vore kompisar då? inte ringa efter mig och ba: tja, vill du vad med mig och min kille och se på film?(en lördagkväll) aa visst säger man och drar dit, vilka kollar på filmen och inte tror ni? jag kollar. eller vi singlar. varför är det så jävla svårt att hålla undan allt medans man är så många? den man är tsm är väl ens bästavän +kärlek utanför det. en annan slags kärlek. hatar när folk ändrar sin personlighet i just den sekunden sin älskling kommer och sen ba fjortis-viker-ut-sig-i-tönt-ton ut. herregud.
vissa förstår mig, vissa inte. vet inte hur jag mer ska förklara, men bli i den situationen så får ni se hur med eller utanför ni blir.
ni borde känna att ni inte är med dendär bästa kompisen varje helg längre? bara spenderar dag ut och dag in med en babe. aha och när det tar slut med han...är det det passar sig att komma tillbaka och visa att ni egentligen vill va med en, varför inte va alla och umgås som kompisar JUST DOM timmarna? eller dela upp så att ni nån gång kan va med era vänner, herregud...han har väl vänner han kan umgås med också nån helg eller? ni verkar ju inte märka själva att ni förlorar vänskap i umgänget. att ha så jävla koll på en annan så inåtbomben, går inte in innanför mitt pannben . jag skulle aldrig någonsin orkar va med min kille varje dag, skriva sms hej vad gör du?puss älskar dig meeeeessst vi för alltiiiiiid <3 - varje lektion eller varje halvtimme, det går bara inte ihop. då skulle jag tröttna efter 2 dygn. gal1
ville bara säga detta, känner du dig inte träffad, behöver du inte ta åt dig. för det är min blogg, mina åsikter, mina tycken och mina funderingar. klarar du det inte, läs den inte. fråga inte heller vem det är om ifall du inte tror det är du, men det borde du veta i så fall, förhoppningsvis(?)
och jag får tycka och skriva precis vad jag vill. tyck vafan du vill, men har du inget vettigt att säga..no comments;) punkt



jag klarar mig nog.
ska bli kul att få se slutresultatet.

die for music?

fan vad jag har märkt att det tar tid att tycka om vissa låtar för mig och exepmel på några är dancing on my own med robyn, memories med david guetta. jag liksom tyckte dom var aaaasdåliga första gången jag hörde dom men sen när dom spelats om och om igen på radion så blir det lite mer kärlek till dom, men dom flesta låtarna som jag gillar brukar jag gilla direkt i samma sekund, men det är som sagt få som det tar tid för. Robyn i och för sig har bara dåliga låtar utan dancing-on-my own & show me love, resten kan ba hejdå :)) men förstår bara inte varför det är så? har blivit så jätteofta på senare tid. jag har ändrat mig mycket i vad jag gillar för musikstil, när jag var liten och var i trotsåldern så lyssnade jag bara i princip på raggarmusik, like my father(som han än gör idag) rock 'n' roll will never die typ äre i hans hjärta...så är bara uppvuxen med sånt typ, störtsäkert när jag låg i magen med. Sen i 4-6 var det baaaaara punk som gällde?! och nu är det allt från A-Ö except opera och jazz. men ändå är det lite mer åt 60-tal och rock. RnB rätt ofta meeee. men musik, det är nog det mitt hjärta består mest utav, jag duschar med musik på, sover med musik i öronen, gör läxor till musik, äter till musik, sitter vid datorn, tvn..ja ALLT! så är jag uppvuxen i en musikfamilj och är jääädrans happy för, annars hade jag aldrig varit så beroende av musik eller stått på scen, varit med i UKM och andra musikföreställningar, fått gött betyg i musik osv...tack pappa! ♥

smack that


love sweet converse



ska nog beställa nya converse från junkiiis, white
och en crew från sweet men har dock inte bestämt
vilken färg än av dessa 2 ><
kleck pårööm å hjälp mej å bestämm fääärg
å höcken söm passer mej bEzT!

aa, och Hoffmaestro släpper sitt nya album den 29 september, sweet!♥

natteravn



är satans trött och behöver meeeer sömn efter helgens icke sovande. jävlar vad det tar på en.
det kryllar av läxor som ligger i en hög här hemma och bara väntar på att bli gjorda, borde sätta igång. men det liksom slår ingen signal till hjärnan som gör så jag startar med att slå upp boken. jag har ingen lust alls, men det måste göras, antar jag. för nånting...är trött på skolan, trött på läxor redan och året har bara börjat. skulle gärna vilja resa till Hollywood och få nya fräscha upplevelser. Hollywood går rakt in i hjärtat och det är dit jag vill mest av allt på hela klotet vi existerar på. idol börjar i morrn igen & Kungarna av Tylösand. så det är ju bättre jag gör mina homework så jag kan tilbringa lite tid framför tvn i morgon.
ja men det är väl bara att börja då, lite musik under tiden underlättar lite också, om man har bra musik. just like me:)

pussen

på dig

slutsumma



haha, idag & igår var jag extremt fnissig. det är sjukt vad man skrattar "dagen-efter" det måste typ va att man är övertrött och fått dåligt med sömn på fyllan. Mârten detta år söög nästan mer än förra året och då är det illa. köpte väl lite småplock, godis&såntdära ni vet(: blev en lugnare kväll igår kväll för min kropp var inte helt på topp då om jag säger så. har på ett ungefär fått 3 timmars sömn sammanlagt fre&lör. gissa om jag är trött? borde ligga under täcket nu och snosa i kudden men må ju sitta här och höra på bra musik. var på bio förut med johanna&emma "I Rymden Finns Inga Känslor" sjuukt rolig och bajsbra movie asss-å! skrattade så jag grina, sikken tur att man gick sminkfri då. det är nog det skönaste jag vet, och myspys braller och en stor urtvättad go t-shirt. för övrigt var helgen okej kanske men det har varit både upp och ner i umgänget och sällskapet. sura och glada miner. ful är man när man har alkohol i kroppen också.

ne, pladask i sängen nu bliir!

Rasmus Seebach - Natteravn
Groove Coverage - Livin' On The Prayer

lucky day today

här sitter jag och är glad, igår var det min otursdag och idag är det verkligen my lucky day! allt går som smäck, inväntar fridalövgren nu. är lediga i morgon så vi drar till kstad och kollar om vi hittar något lovligt att ha på sig:)
ser fram emot en bra helg med härligt folk och mycket skratt!
IDOL 2010 NU!

skål på er hela helgen också...


puss alla fina glada människor


it's my birthday today



början av min födelsdag bestod av otur, tappade bort min telefon i skolan en gång, min skåpnyckel 3 ggr och den sista gången fann jag den inte så jag gatt klippa upp låset. Bara för min plånis. Men eftermiddan blev lyckad, var först och blev firad hos pappa och sen mamma :) är nöjd med alla presenter. Dator, pengar, smycken, förvaringsgrejer, nån häng-ljus-sak som jag ville ha. Mja, nu är det bara att invänta helgen då man får träffa bra och mycket folk:D då blir det stort KALAJS faktiskt! för övrigt så trivs jag i den nya lägenheten i Alstigen osv...mene - TACK för alla gratulatoner dudes' ♥
grattis på mej (:

Johanna<3
Emma<3

jag tror jag är kär



har funnit min drömkille så allt är snajs
idag är det sista dagen jag är 16 år...såtte, ska få min skönhetssömn nu. godnatt :)
idol 2010 <3

puss-nitram

puss å kram ses i stan

tjofadderittan. kan nämna att jag kommer inte ha tillgång till nån dator på ett tag för vi hålller på å flyttar jag och mormin och hon kan inte gief-a hennes dator för hon tror jag destroy-ar den? :( så ni får ringa och skicka sms så hittar vi på något:)
tillägger att det har nu gått 2 veckor av skolan, känns sisådär...jobbigt schema!
fyller om om 5 dagar, alltså onsdagen den 8 september, så nu vet ni det. viktigt! glöm inte att köpa present, haha nerå;) jaja, stör mig på fölk å allt å alla..hejdå på er.. ska övningsköra hem nu så pusspus vi ses senna.
ska leka med nära och kära ikväll

marten om en vecka!

martin ring mej senna! puss


RSS 2.0