like a housewife

I morse hade jag gjort min sista natt för denna veckan, nu ledigt en vecka. Beger mig hem mot Värmlandskogarna i morgon eftermiddag, men först unna mig lite shopping och fixa det sista här hemma. Håller på att storstäda lägenheten här i Oslo tills mina sambos kommer tillbaka.
Hela dagen har bestått av städning och tvättning av kläder, pustade ut lite nu på kvällskvisten till ett glas vitt & Andra Avenyn. 

Någon mer som är rädd för åska? Jag är så rädd att jag typ förbereder grejer om det skulle slå ned i hemmet, Lyckas ALLTID vara ensam hemma när det är dom värsta & närmsta smällarna också, jag gråter rent ut sagt. Haha ja det är t ö n t i g t. Ikväll var en sådan kväll igen, förra gången slog det ner i några hus längre bort så blev lite extra skraj. 


 

Stadstjej är bara en ung dröm

Något jag gått och blivit. Oslobo. Bor numera med Kamil & 3 andra boys i en jättefin lya på Majorstuen.
Har bott här någon månad nu, stortrivs i stan. Har alltid velat vara den tjejen som vill kunna gå ut på stan direkt man kliver ut genom ytterdörren, ta en fika, shoppa..sånt vi girls gillar nivet. I storstäder stressar folk på gatorna, något jag inte är van vid. Så ibland när många springer till tunnelbanan eller tåg så börjar jag haka på för något säger mig att jag också Kanske har lika bråttom? Men egentligen är jag en kvart för tidig, som alltid.

Egentligen, när jag väl ska bosätta mig på riktigt (skaffa hus, jeep & allt detta som alla måste/vill ha när man blivit vuxen) är ett stort hus ute på landet med gammalt stuk fast renoverat, massa Shetland Sheepdogs som vallar fåren& katter som springer fritt på gården. En händig man som. En man som kan prioritera vardagen& kärleken på samma gång, lika mycket. En man som inte tycker att något är speciellt jobbigt, utan tänker "Det går, det löser sig" och delar sysslor lika. Vet ingen händigare man än mina kära pappa, jag är uppvuxen med att mannen gör minst lika mycket i köket osv som kvinnan, utan tjat. Idag slåss nästan pappa & Cicci om vem FÅR diska i stället. Bahaa jag bara längtar tills alla val i livet är gjorda, när man har sitt framtida jobb, framtida kille så man därefter kan bosätta sig preciiis vart man vill på planeten, där man känner sig trygg och trivs och där man förhoppningsvis ska dela livet med en kärleksfull person som vill skapa ett nytt liv med en.
Ser framför mig när mina favvovoffsingar springer runt en solig dag på gärdet- voff!

Right now, ensam i Oslo. Alla är utomlands, i 3 veckor så det är tyst & dystert här. Jag gillar ju iofs egentid men är för social som person för att klara av det en längre tid, när man hör alla andra ljud utanför fönstret, men man känner ingen av människorna. Saknar min Kemilo.
En positiv sak när man är ensam att man har bara sig själv att städa efter och man kan spela hur hög musik man vill, as I want to. 10 jobbiga nätter kvar att jobba innan jag går på 5 veckors semester, som jag inte ens vet vart jag ska spendera? Sparar vartenda öre nu om både min & Kamils USAdröm ska gå i uppfyllelse efter nyår. Hoppashoppas!


RSS 2.0