young girl, you'll see.

är ovanligt glad idag faktiskt och det är tack vare en gosing. :))
har suttit och funderat här nu och jag fattar inte varför jag ens bloggar, jag skriver om mitt vardagliga liv som inte ens är kul info. och det är knappt kul, speciellt när ordförrådet inte räcker till. det känns förjävligt. så jag vet tyvärr inte hur mitt beslut ska bli. när jag läser vissa av mina bloggers så blir jag bara besviken på vad dom kan skriva ibland. så kan delvis nån känna om mig med. men idag läste jag ett långt inlägg av någon av dom och blev påmind nere ifrån roten. blev så frustrerad och ledsen, arg, besviken och bläää på samma gång. jag kan inte ens tänka mig att du kan skriva något sånt, eller jo..för du har förändrats. mycket! både positivt och negativt, men att du en gång gjorde det beslutet du gjorde...får mig att spy. en rak höger är det enda jag skulle vilja bju dig på just nu. kan du bara sticka dit du hör hemma? nån gång when you grow up, young girl...IF you grow up..hoppas jag verkligen att du hamnar i samma situation som jag en gång gjorde och du känner likadant som jag gör nu så ska du fan inte vräka ur dig massa. håll din mun stängd bara. jag tillåter inge längre att du ens vågar öppna käften vettu. det har nevernever tagit så lång tid att komma över en människa som dig, en situation, ett val som du gjorde. så kommer det förbli. fjortisar utan erfarenheter, vettiga synpunkter och vårdande kommentarer är mina fiender. du är en av dom. jag finner inge mer vad jag kan säga, kan sitta här och skriva HUR jävla långt som helst, men kommer ju ingen vart på det heller. för jag vet att du vet vad jag tycker om dig och jag vet att du läser min blogg. inget kommer att ställa sig tillrätta så länge du inte ändrar på dig. är trött på din bullshit å din blogg nu så byebye dreamer...



HATE, Louise.

grym på å fiska? yäy!

drog inte bara upp en firre igår, utan massa ;ppPppP so much better than you! sucker :))))
har blivit lite brunis iaf ^^ fan va allt e chill, örk? nee. amäh. varför jag idiot och aldrig köpte en biljett till P&L? fatta vad jag vill dit nu å röjja, bra artiser osv. fan :((((( sadface! men får se Volbeat på Arvikafestivalen <3
woho, drar till sunne på tutbingo nu å sen stannar jag kvar hos syrran ett per nätter. på torsdag skaja tälta me elk, gusten ,hölje å libakizz. fun!
har inte iggat tv:n idag, för det har varit Ryan Sheckler marathon! love you ryan :)






kramkalas!
LOVE, Louise.


midsommarhelgen is over!

ja, då var midsommarhelgen över. kändes awesome att få träffa alla och fira tillsammans! "alla samlade" :) förfestade hos linnéa innan vi drog ut, skitkul hade vi nog allihopa :D tack! kom hem klockan halv 4 (på morgonen) på lördan och vaknade halv 9, mådde världens pyton. Har aldrig någonsin mått så dåligt förut, kunde inte tänka mig värre i den situationen då. jag grinade ihjäl mig totalt för jag visste inte vart jag skulle ta vägen, för det tar ju ett år innan en bakfylla försvinner. blev helt galen och hängde över toalettstolen i 1 och en halv timme, somnade på golvet inne på toan. fyfan :(. blev liiite bättre på kvällsfronten.
igår kväll (lördag) iaf så var jag på 50-års kalas, god mat, goa fölk och bra musik! träffade Sanna Berglund som jag int sett på hur länge som helst, drog ut å åkte bil med boggieman, flera osv...bra kväll :) även fast ja inte drack en droppe alkohol, det hade jag aldrig klarat en dag som igår ><
vaknade halv 2 idag, städade mitt rum which looked like a bombnedslag. och nu har jag lagt in bilderna från i fredags, redigerat dom och laddat upp dom på facebook så ni får kika där isf ni som vill se.

såg 2 likadana saker idag på facebook, så var nå enormt fjantigt gjort av er.
precis lika som det hände för linnéa. herr-e-gud!



who's following me
?!


LOVE, LoLLo.

fesk i östmark vettu rä ä gött öm!



fiskade hela dagen i östmark idag med farmin.
drog bannemej inte upp nån gädda, men öringar varre på kroken iaf ;)
får väl göra flera försök längre fram så blire
nog miljarder löger, mörter, panker, öringer osv..
farmin fick 6 öringar idag tror ja. brände mej gjorde ja iaf. på min högra axel.
har varit en underbart varm dag, hoppas på flera! för då blire stek dagera långa :)


viktigt inlägg föregående!
|
|
|
V

my opinions, my thoughts!

man bestämmer väl själv vem man vill vara med? vem man vill ställa upp för, trivas med, se upp till, dela skratt med, bråka med, snacka alltmöjligt med, ja..umgås! och det märks och syns VÄL vilka alla dras till. det är något man faktiskt känner i sig också varje dag, för det är inget som bara syns. beror ju iofs på om man själv känner sig träffad eller att det umgänget man är i inte alltid fungerar som vanligt. å jag känner såhär att jag hellre vill ha flera vänner än 2 BÄSTA t.ex..för egentligen finns det ingen RIKTIG vän för det finns ingen som är precis ALLT och har precis ALLT vad just människa är i behov av. därför är det bättre att dela med sig till många, och det är ju självklart att man vill och ska skaffa sig nya umgängen. finns inte ett fel med det, men känns inte lika roligt längre om det inte passar och blir ett problem för sitt "gamla" umgänge. men det är nog egentligen skönt för allas vänskap, annars rasar pusselbitarna ihop och man tröttnar lätt. så variera är super. enligt mig. och det ska ingen behöva få skit för, för man måste ju lita på sina vänner och veta att dom tycker om en lika mycket ÄVEN om den kompisen är med en annan eller några andra nån anna dag eller vecka. känns väl helt enkelt bättre för den personen i sig. det ska ju respekteras och inte bli felbehandlat på grund av det. då är det ju dom som har problem med det som verkar ha dåligt självförtroende och tror att dom inte kommer vara lika mycket värda i dens ögon längre. att bråka med en nära vän är ingen man önskar, och det har jag hamnat i alldeles för mycket i mina dagar och är oerhört trött på det samtidigt som jag är jävligt arg och kan inte komma över saker som jag gick och sa förlåt för ÄVEN fast det inte var jag som gjorde fel just DEN gången, men var tvungen annars hade vi nog inte pratat i dagens läge? men i dagens "läge" kan jag säga att det är min syster som är min "bästavän." när vi var små så bråkade vi dag som natt, hund som katt. men idag, helt förändrat och vi har gjort massa kul ihop och umgåtts en hel del, är jättejättehappy för det, för om du är jättebra vän med ett syskon..kommer du aldrig komma närmare en vän än det syskonet. för ni vet mycket mer om varanda och varandras grunder.

LOVE, Louise.

lite smått å gott

gah, ja e astrött. fattar inte ens varför ja tvingade mej upp. solen är frammmmee idag & ja vill så gärna sola men ja vill inte gå ut och sätta mej på sunne själv, eller lägga mig i gräset någonstans själv, i bara bikini! nee, får bli att gå och handla å sen laga mat tills david & linda kommer. blir hemgång i morgon kväll:( vill inte hem, å inte till TORSBY! skäms ju fan att man bor i den hålan :$ å dehär sommarlovet har verkligen inte gått som förhoppningarna. har knappt solat, har inte tältat än(men kanske blir i morgon) inge fe_zT än å inge pladask i vattnet, inge brevika, inge mopedåpkning, inge mölj, chill, hadegött å jäjä! allt är tråkigt, dåligt väder typ jämt, törrt och blää. å ja som såg fram emot dethär sommarlovet nå enormt "det ska bli den bästa" aa, man sa de ja men nä. undra hur midsommar blir? ska bli jävligt kul hos linnéa innan, men sen på torsby? kommer man stå som vanligt eller: " hej, jag vill åka bil?" "hej, jag fryser?" "hej, jag finns?" något i den stilen. ovärt. aej, ja är sjukt sugen på utomlands, men ingen vill me, eller...my friendos fick ej åka själv utan vuxet sällskap för deras parents :( vafaan da!



love
LOLsson

klackis



miinaaaa älsklings-skor! känns knappt att det är högklackat
när man går i dom & ändå kan man va snygg på
samma gång utan att behöva dö av "hög böjd fot" ;)

skönaste låten! älskaaa me hela hjärtat!

http://www.youtube.com/watch?v=FL50-WKGDKs&feature=related



Mellony - Kan ej nå tillbax
Mellony- Även om himlen faller ner


jaha, diggar du också låten nu eller? förstod att DU skulle det.
nästan deee som va meningaaaaa raaa

ta't positivt                     ....int

helskön

aeh, har varit i sunne dom senaste dagarna och dom senaste veckorna, månaderna? skönt! slippa trökheta å sitta hemma själv jämt :) å ja älskar min syster nå enormt, ditt skratt, din humor. ja min glada storasyster! känner mig som hemma jämt och behöver aldrig känna mig ensam där.
sooola i torsby är framme, mäh? förvånande? hmm, yes. men solade, det gjorde jag, och brände jag mig? aa de å :) lite färg måste man ju ha iaf, helst inte vit då. så himla fult, fulaste ja vet me vita människor. speciellt när det är en varm sommar då man borde va brun?! å skrivit om Hoffmaestro i lördags har jag inte gjort heller. dom va awesome! såå jävla sköna live, much better than spotify, låtarna där suger i princip. typ 2 låtar är check :D men när dom ägde scenen, ja njöt! tjao, å autografen satt där den skulle å ja kom in vid 18+ -stället + köpa ut dricka. kan man ju känna sig lite proud me, hah nerå. men iaf, de fanns gott om snygga boys och lördan var helskön å perfekt. nästan. öl/cider/myspys/hoffmaestro/dans/vänner?. ja de kändes yääy.
nu skaja ut på en promenad i solen me världens sötaste hund som ja äger å inte du.
skål i morrn? eller vänta tills midsommar? we'll se ;)


torsdagspuss på just dig



"Köttig som Beyoncés HALO"

skaka rumpa?





SKAKA RUMPA, SKAKA RUMPA, vad tror du? SHAKA DEN FÖR SEAN BANAN!


sant?

gott och blandat med göran

slutet närmar sig och ja har 3 prov kvar och en uppsats som jag ska hinna på en-2 dagar typ? börjat har ja inte :( och den skulle vara inlämnad för 3 veckor sen :$ ajja, vi taggar allihopa för lördan för då äre HOFFMAESTRO som gäller på Kolsnäs! skål för lördan redan (b) sen kommer sommarlovet som vi ska hinna med allt verkligen & nu hoppas ja att de blir så, så att de inte blir lika törrt som vanligt å vi kommer ingen vägen. men, jag har inga höga förväntningar så ja blir besviken!

helgen var kanon! jag & ellen hann med allt i lördags tror ja, gratis in på granevik kom vi också. "smita under stängslet"...punktpunkpunkt :) skitbra kväll var det, missade dock min kära Eva Eastwood :( men du kommer igen ;)

älskar att du vet att det är dig jag menar, dig jag ogillar och att det är dig jag ser ner på. har det äntligen kopplats en koppling till hjärnan som gjort att du förstått det? du baktalar dig själv ganska ofta också. tycker det är så himla kul att läsa det du skriver och ännu roligare för att du stavar som krattan själv. haha, HEJ tönt-la-smäckyyy!!

jeow: fil å flinger, söv, gym, äta, duscha, sövsövsöv. ny morgon

gräsklippning=svett!

härtligt! steker varje dag nu, så ska de se ut! :) glass i stora lass og. klippte gräset typ nyss, dryper de svett? JA! tog mig en kall dusch på de. ska plocka fram min STORA läxhög såhär dags på eftermiddan å försöka bli klar me skiten. på lördag, ut eller?^^ kan fan inte bestämma mig. å ja ska till doktorn i Örebro tomorrow å kika hur resultatet efter operationen blev enligt henne.
pusss


lägg ner me denna kaxxheta ri nu, du tjäner itna på ett!

RSS 2.0