i keep dancing on my own



Mamma är och hämtar kinamat nu. blir lite mys innan jag åker till pappa och gör mig i ordning för ikv!
ska bli roligt att se alla mates igen och skåla det nya året tillsamman men har lyckats dra på mig en rejäl förkylning också nu och snart urinvägsinfektion. svider as hell när jag kissar. jag är konstant sjuk alltså! det har blivit så sen jag hade körtelfeber april 2009. kommer periodvis massa dynga. yepp! men är pepp ändå som fan nu så seya later (((:


nyårsoutfit



detta skaja ha på mej ikväll. och massa smycken därtill.
dåliga bilder dock, flåt! menmen...

Kortjacka
: Gina Tricot (köpte igår)
Spetströja: H&M
Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Stövlar: Skopunkten trorja.

skulle egentligen ha burit en klänning ikv, men noway att jag tänker visa armar och bröstet. full av prickar så fick bli detta, är inte nöjd för fem men nyår är rätt överskattat som sagt och har inget annat val nu när vattenkopporna slog igenom. GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! ta't lugnt ikv, speciellt med alkoholen så inget händer som ni ångrar dagen efter :))) puss

och GRATTIS Johanna Larsson! bruden min blir 17 idag. sista dagen på året och allt, nära ögat ;) Hoppas din dag blir tummen upp och kram på dig hjärtat mitt♥


det går ööt i plånka vettu

vad till kD igår och köpte lite smått och gott sådära. fann jackan som
jag ville ha DÄR ist och var billigare än junk, så vad gör man inte? :)
bjuder på bilder på 2 av sakerna/kläderna jag köpte.


                       grönt är skönt

en enkel T-shirt från Carlings bah, men mjukis och skönis!


ser Rosa ut här, men irl är den den
färgen som ges på bilden ovanför.


DEN SOM SPAR, DEN HAR.

puhuu, trött och sliten! jag är seriöst helt uttråkad efter en denna långa process av vattenkoppor, men nu är det snart över. skorporna är brunfärgade! skönt att ha detta gjort, är inget jag vill ha igen om jag säger så.
nyår blir det nog inget av med, ska skåla med mig själv i år. igen. fokuserar ist på mellandagsrea, är lite shoppingsugen! funderar på att åka dit till måndan, då mitt länskort funkar för då är det 1 Januari :) (fattig som man är, he-he!) ska se om jag får med mig JL. blir nog lätt, hon är lika shoppingsugen som alltid, jag&hon. bara jobbigt att jag alltid impulsköper, det syns i plånkan sen vill jag lova. inte kul för den som inga pengar har. efter nyår får jag nog bli "den som spar, den har". yepp! ska vidare nu till min stora snackspåse/julmust/mysiga filt. puss på baken

vill bara tillägga att jag älskar snowboardåkare av det motsatta könet!

PEACE ¥

ögongodis för mej

Är snuskigt sugen på nån av dessa jackor!
vilken var finast? kommentera siffran :))

1. en fräsch från Airblaster


2. en sköning från Analog
 
                                                  
                                          puss på grönt i alla nyanser!


hela året har jag väntat på


ljudet av ett annat hjärta.

ouhlala!


             
                               kleck

hej jag har skaffat mig korta ben. bara att skaffa
storhäng på brallorna och ha nåt långt över.
ha-ha, joke! serri, så jävla fult de ser ut! äckligt
-i provhytten på H&M med JL.

euh, jag är inte pepp alls! inte på nånting. JoohSKILL? kan du svara mooii nån gång ellör?! vill leka nån dag under lovet dude. är i behov ditt sällskap nue. och alltid.


jag och rubriker....

mums! sitter och knaprar på mina älsklingschips av OLW, stjärnorna med sourcream&onionsmaken! julmusten har jag fyllt på några gånger i glaset under lovets gång. hela jag är väl en julmustflaska efter jul, kan inte ens räkna hur mycket jag druckit de. onyttigt! men snart slut på det, efter nyår. som man sagt i alla år. men jag kan säkert säga det en gång till såe. men denna gång skare fan funka ist för att jag säger det och det går in i ena örat och lika fort ut i det andra. hmm. julklapparna är jag nöjd med! maten och allt detdära. men är inte nöjd med att ha 198866 blåsor i munnen så jag knappt kan lägga några meningar. otroligt vilka dagar jag har haft, kliattacker som gjorde att jag fick såndär louiseolsson-utbrott. inte kul. jag menar det. men idag har dom börjat torka ut så har ej haft några attacker idag, skönt så man kan få sig en blund. farmor var här förut, vi beställde pizza och skrev brev till släktingarna i U.S.A, hoppas på ett trevligt svar tillbaka. återstå att se! ja, och hemma blir jag på nyår då p.g.a mina prickar ÖVERALLT. kul jul, ännu roligare nyår. fyfan vilken dret att få sitta hemma då medans alla andra har kul. dock är nyår överskattat, men det hör ändå till. och det är nåting tevligt, men spenderar med sina närmsta.

sängen väntar såååå efter mig, G'night!
pussö

bjuder på några mjuka winters taget av mig själv.





tog dessa genom fönstret på baksidan.
bilderna blev ovanligt fina för att vara taget av mig om jag får säga det själv, för jag är inte bra alls på att fota. speciellt inte genom fönster för det blir alltid bara jag i slutändan på kortet. ah min spegelbild dåra i glaset, men denna dagen va klar som få och var perfekt för mig att knäppa till några pictures!

Bara 5 vattenkoppor?!

varför i hela fridens namn nämnde jag har "BARA 5 vattenkoppor"? jag insåg att det var dumt, nu kommer prick efter prick och jag hittar fler och fler, i ansiktet också. yuippie! inatt trodde jag att jag skulle avlida, frös som en galning och hämtade täcke efter täcke men inget hjälpte, jag kände hur bara febern steg. Jag måste ha haft 40 inatt iaf. Jag har så fruktansvärt ont i varenda muskel, det känns som jag skulle ha burit en lastbil och fått världens skönaste träningsvärk. haha måste påpeka, att jag hatar folk som stavar fel och många stavar fel på träningsvärk, vet en blogg som jag läser där hon skriver träningsverk-alltså med varje gång och det stör mig. om något värker/gör ont så är det med Ä men om något verkar skumt så är det med E, så nu fick du en läxa av the queen! aa och iaf, har dretont i huvudet och blir spyfärdig dirr jag rör på mig. är helt utbränd, jag låg och grinade timme efter timme inatt, kunde inte ligga still, låg och spände mig så jag var helt slut. just NU svettas jag som grisen själv, vad fan är bäst? svetten, för då göre inte ont iaf. jamennuficknijulitekulinfo, roligt va?
delar gärna med mig av mina röda vattenprickar :))))) ska packa den stora bagen nu full i kläder och julstäda mitt rum om jag orkar. sen åker jag till pappsen! kul jul dethär kommer bli då, sjuk och allt och jag som ÄLSKAR julen. it's the most beautiful thing! detdär att tända granen, se på Kalle Anka, äta god mat, umgås, musiken, färgerna, pyntet! mummmms♥

btw, kanske blir till att fira nyår i Karlstad för mig
detta år, får la se ;) blir jag frisk så blire så!




Tim-Joel i Ung&Bortskämd är nog en av dom finaste jag sett!
brownie eyes, brownie skin, brownie hair ♥


ja jag rimmar på, från undergroundnivå.

September-Mikrofonkåt, är en låt som hela Sverige har lagt till i sin Spotifylista alltså. Äre sant att varenda ungdom tittar på Så Mycket Bättre eller? vilket jag själv tycker är skit. och September är en av Sveriges dåligaste Artist enligt mig, alla låtar låter lika. Precis som Da Buzz. EN låt är bra med September som då är Mikfrofonkåt, och  ni vet väl varför? hah-ha, det är ju inte hon som är originalet på den så där har vi ju facit. Hon snodde ju Petters låt. så fuck September and hello Sean Banan med Gott Nytt Jul. shit, domhär 2 låtarna är också sånna låtar som tog tid att tycka om. tyckte dom var som en hel bajhög i början men njaa, har börjat rätta till sig nue :) bajset har väl blivit till jord eller nåt.

hahah ja ni ser ju vad jag kan!

             
                              vart ska man tillbringa det nya året, tro?
                           // tjejen med det stora frågetecknet i pannan
                                     och lilla sugmärket på halsen

man saknar de när man förlorat de

schaaa! som sagt, lovade ju att jag skulle ladda upp bilder och skriva ett långt inlägg när jag skulle hem till mamma, för datorn laggar ihop när jag laddar upp bilder hos farmin. Men nu jävlar sitter jag här igen, veckan hos morsan har passerat och ska in på pappas vecka i morrn! svikare jag är alltså. mot er. för jag lovade ju. Men har fyllt USB-minnet nu med bilder som jag ska ta med i morgon och låna Ciccis dator, för där funkare fast jag skriver inlägget på pappas dator (efteråt, eller före) för det är större tangentbord än på Ciccis laptop. seriöst, jag kan inte med laptop-ar, jag trycker ALLTID fel. det ska va stationär, vanligt, standard, så bra-hej!

                          
                             saknar mitt fina blonda hååår! vad har jag gjort?!
                                       blont hår är klart finast jö


                   
                                          och JAG VET att det jag passar bäst i är
                                    blontblontblont med Lång page-like this picture
                                                               sådeså!

nummerleken

NUMMERLEKEN!
"Skicka ett nummer mellan 1 och 500 till mig via meddelande så skriver jag vad jag tycker om dig på min status utan att någon vet att det handlar om dig. OCH kom ihåg ditt nummer!"

SVAREN SKULLE EGENTLIGEN SKRIVAS PÅ FACEBOOK FÖR DENNA LEKEN SKULLE SKE DÄR
 men jag hatar när det blir hundra inlägg på varandra, jag rensar dom rätt ofta och jag tänkte att om jag skriver svaren på bloggen så ligger dom kvar hela tiden! smart va? sätt igång och läs erat nummer. btw, kommer också fylla på med nummer/svar om det är någon mer som uppger ett nummer på privat meddelande på FB. Så vill du ha ett nummer som bara du vet så ska du skriva det i PMFB:) detta är för att ingen ska veta vem jag skriver VAD om!


111: ja, vi har ju som sagt haft både gott och ont tillsammans och när det goda har varit så har vi haft rätt kul alltså! och du är snäll:)

13.37: jadu, vi 'umgicks' mer förr i tiden när jag spenderade mkt tid på fritidsgården i Torsby he-he. och du är satans rolig och as-snäll:D

4: hehe ja dig lärde jag känna när jag var tsm med daniel just because att du är uppifrån och sådära :) och du är en jättesöt snäll och go tjej! i like

333
. oj, shit! vi har gjort sååå mkt kul tsm, vi är dock inte på fritiden längre som vi va förr. Hahah då vi satt på Quickley jääämt och åt pommes med mucho krydda på! och var på fritidsgården resten av dagen, den perioden var vi täta och vi har haft såå många skratt tsm, oförglömliga! och du ska veta att jag saknar dessa dagarna :( vi ses ju i skolan varje dag och där pratar vi ju och sometimes hamnar vi på samma fester:D borde ses oftare!
och du är en jättefin tjej som är otroligt omtänksan och HUR snäll som helst! ♥

500. aww, du är väl en av dom snällaste på jorden iaf och roligaste! trivs i ditt sällskap till 100 och du är såå omtänksam av dig hjärtat! lärde känna dig för 2 somrar sen tror jag :) och det är jag glad för! ♥
 
22. du har flyttat ifrån mig förra året du din rackare! vi var ju grannar som förstått och du var såååå rolig grabben! och är otroligt snäll :D

227.6: vad ska man säga? kanon på att sjunga, är oslagbar inom musik. Vi brukar ju sometimes sjunga och spela tsm vilket jag gillar stark! vi var också mer förr i tiden, sisådär i 7-9 :) men händer väl ibland att du kikar in.
Du är en jätteomtänksam och snäll pöjk! och finns ingen dag i världen som jag inte skrattar åt dig heller, sjukt rolig!

33: jag saknar dig så himlans! ser dig knappt nåt mer :( vi hade extremt kul när jag gick i 9an och du 7an. saknar dessa tidera ska du veta :( en sån snäll och omtänksam tjej som du är kan jag väl inte sluta sakna! du är såå värdefull gumman :)♥

666. - vilket inte finns med. jag gjorde det misstaget jag med när jag skrev ett nummer, fast till en annan dåra:)
men ja, du är en dretsnäll pöjk alltså som ställer upp för en! du lyssnar på mig om jag har nåt att berätta och du är hur mysig som helst :)

25. vi lärde känna varandra när du började 9an här i Torsby tror jag, och nu går vi i samma klass/linje och tycker jättebra om dig bruden :) jätterolig och lyssnar på en till 100! är glad att jag träffade dig.♥ en sak till, vi borde festa mer tsm!
dude :)

765. - vilket heller inte finns med mellan 1-500 vad jag vet:) men ajja, fan vad at-the-moment-kär jag blev i dig första gången jag såg dig, det leendet:$ Jag var på din och ditt bands spelning och jag höll nog mina ögon på dig hela tiden. När eran spelning var klar och alla skulle åka hem så sprang du fram till mig i sista sekunden och frågade efter mitt nummer, gissa om jag blev glad då eller?! sen skrev vi hela tiden om umgicks dom gångerna jag var uppe där du bor. Du är så himlans snäll och goen pöjk, den tjejen som får dig är/blir nog grymt lycklig! dock är du lite blyg, men det är sött :) nu för tiden pratar vi aldrig och det gör ont, ibland tänker jag att på dom gamla goda tiderna, saknar det sååå men tragiskt nog har det blivit såhär och vet ej varför. ♥
och sen är du grym på gitarr!
shit vad jobbigt/svårt det var att skriva till detta nummer då...

199: haha åh glada flicka, du gör mig alltid glad och på topphumör! lärde känna dig genom att du blev/ÄR väldigt bra vän med min kära syster, så vi har ju träffats på så vis :) och är jätteglad att jag fick lära känna dig, har så sjukt roligt med dig, älskar din humor och du är guld värd! åsså äru superdupersnäll, finns alltid där för en. love you "Cool Rider-bruden" ;)♥

69: min kära dyngpingla! har inte varit så mkt med dig på fritiden, men nu när du flyttat till Torsby så har det väl blivit några gånger :) lärde även känna dig när jag var tsm med Daniel, för att du också är där uppifrån. Nu när du flyttat hit så har vi festat och så tsm, hemma hos dig och hos andra och ångrar inte en seknd. Skrattar ihjäl mig när jag är med dig, är så himla glad att jag träffade dig. Jag tror vi tycker och tänker lika om ganska mkt, samma humor och sådära :) dampisar! du är en fruktansvärt snäll och glad person som toppar mitt humör! Vi måste försöka umgås mktmkt oftare:( Du är också guld värd gull1  love U ut och in!

17
: en jädrigt snäll prick och hahah så rolig :D skrattar alltid åt dig innan idrotten eller på engelskan typ. var lite när vi var mindre när du var hos kussen min, men nu ses vi ju i skolan varje dag :) är glad att jag träffade dig!
och du har väldigt perfekta vita tänder flicka :O GIEF!

267.4: du verkar va en jättesnäll tjej :) känner dig inte så bra, vi har ju bara idrott ihop och det är du bra på!
men du verkar snäll iaf och är glad av dig :D

289: vart ska jag börja? vi har ju HUUUUUUR MÅNGA minnen som helst ihop! har känt dig sen lekis :D och vi har gjort obeskrivligt mycket bra/kul/mysigt/fantastiskt tsm och sometimes haft tråkiga stunder då vi bråkat och sånt som jag helst inte vill minnas, för då mådde jag otroligt dåligt men älskade/älskar dig så hårt innerst inne. gör vad som helst för dig, du är en av mina 3 bästaste vänner och du är VERKLIGEN en omtänksam människa, snäll som satan och jag har obeskrivligt kul i ditt sällskap! samma humor i bött har vi och skratter typ bara vi ser varandra? vi var vareeeeenda dag ett tag, dock inte längre :( vi glider ifrån varandra mer och mer och så får det INTE va! jag vill att allt ska va som förut. jag tror du och jag har gjort allt från A-Ö och sagt allt från A-Ö och vi vet allt från A-Ö om varandra :) älskar dig gumman, mest♥



snart back on track

asså hallå! har inte skrivit något på aslänge, I know..men bloggen suger ändå så det kvittar alla :) men ska lägga in flera inlägg i morgon tror jag, när jag ska hem till mamma igen så jag får upp nåra pictures från kameran..för det kan lätt bosa sig gött på denhär datorn. Och jag har egentligen massvis att berätta. viktigt också! men jag har seriöst inte tid, jag vet inte vad jag gör heller men jag har verkligen inte tid. förstår inte på mig själv, men maybe cya tomorrow och missa inte PH ikv och denna vecka för det är ju finalvecka, kl halv 8 på 6an! åååh jag har så bråttom, är tyvärr stressad nu med. det är att förjävligt!
pusset och hare gytt♥

vill bara få med att jag är riktigt glad nu också, sånuvetnidet:))))))
och svettttt



nyfiken på dig är jag

förjävlig svett alltså. och gammal!


ska ru ha en möskleck i höv elleh? näeh, tänkte väl de. men mos kan ju va gött ibland när man är riktigt hungrig:).
var 2 poäng från VG på engelskaprovet faktiskt fick ja reda på idag. he-he ja så varre. tänkte säga att idrottshallen luktar jävligt mycket svett, kanske det borde göra där? men det är förjäävligt vad det sitter hårt på plintarna därinne. västarna som man får låna när man är indelade i lag luktar svett från en 80-årig gammal gubbe som glömt duschat under hela sin livstid blandat med hans raavsköör.
(vet jag hur det luktar där?!) mycket man inte vet om sig själv ibland. ja, jag kan tydligen bajsa uppochner men ändå landar körven rätt ner i toan. tänka sig va ;) att jag kan hitta på nåt sånt. nerra men! Lussenatta i morgon och jag ska på fest till min älskade Ida Polisbil Eskilsson och sen ut med massa fölk och min bästa JoohSKILL. puss-e-t- på de så skaja se på PH nu och sen träna fläskiskotlettisen av mig!

kuken i muken
. härligt inlägg med mycket viktiga saker tyckte jag ;) heheheheh

my lovely dog!


gick morgonpromenad med Naala i solen förut. härligt! men det var -15,7 buhuu! tog detta kortet på henne förut. var också meningen att jag skulle gå i skogen och fota, men det slutade med att efter 150m in i skogen vände jag för jag var rädd att det skulle komma en älgfamilj eller björnar. kehe! det tog mig 15 min att gå 150m in i skogen, stannade emellenåt och lyssnade efter djur om möjligtvis ville attackera mig kanske. ha-ha, vände och gick en vanlig promenad ist. jamen vill väl inte bli uppäten levande heller?! fast mabye skulle dom bli rädda för min hund som liknar en räv, en jäävligt fin en isf! ha-ha, sa jag nyss att en älg/björn kan bli rädda för en räv?! :D
aa och ni som läser min blogg, skulle gärna vilja att ni kommenterar vad ni vill veta om eller nåt i den stilen. för jag skriver oftast bara vad jag gör eller gjort. kommer inte med nåt fräckt. gör ju aldrig något fräckt så där fick ni facit på det! men efter jag gått ur skolan, dåni mina kära. då skaja komma med överraskningar. eller, ska jobba lite först men sen reser jag och johanna till andra sidan av vår runda jord:)))) men har ni frågor eller nåt så släng dit en kråka under inlägget på kommentarer.
pussen på er bloggisläsiser


louise goes photoghraph. he-he-he


Är nöjd med denna bild! Själv är Johan missnöjd men det är
definitivt inte jag! Dom ögonen gör så himlaa mycket :))
bruna ögon är finast+långa fransar både på killar och tjejer
och det är just precis vad Johan äger.


RSS 2.0