Khorosho

haha hujedamej! Har passerat årsdatumet sen jag senast uppdaterade. Man skulle kunna tro att jag är kvar i Egypten med tanke på senaste inlägget. På tal om Egypten, jag vill ha värme!! En sista-minutenresa är inte långt ifrån bokad. 
Vad har jag gjort senaste året


1. Jobbat på Gardermoen i 1 år den 7 februari som den städerska jag alltid varit. Ja, jag har torkat tusentals bajstoaletter och fått dumma frågor av nervösa stressade passagerare som inte kan läsa skyltar. Blivit maskinkörare också (första tjejen typ) haha. Bevisade att vi kvinnor minsann kan mer än att moppa golvet. Jobbar fortfarande bara nätter, varannan vecka åsså ledig varannan. Helt supert! hihi har gått och blivit lite halvnorsk så är numera svorsk. 
å Isabella, min favoritkollega från Götet. Same age. Perfektooo <3

2. Sommaren 2013...ja den var allt för underbar, gjorde något varje helg. Även mina jobbhelger då jag ofta tog ledigt. Var i princip på alla evenemang.
Ayia Napa- en sjuk och oförglömlig vecka. 38' varmt, party all night long, beachen <3 Åkte ospecificerat och hamnade på ett lyxigt 4-stjärnigt hotell med underbar utsikt. Allt var perfekt!
 
Värmlandshelgerna levererade t.om. En händelseriksommar full av kärlek & galenskaper. 

3. Det var även i somras jag träffade min nuvarande kärlek Kamil. När Louice möter charmiga killar är det lite kört innan det ens finns "något" ...haha. 
Han råkade också komma från Värmland (Arvika) & jobba på Gardermoen så man har ju haft sina "smygträffar" ute på broarna och i hörnen bakom terminalstolarna. Lite som när man var 14 och smyger ut hemifrån sent på kvällen. Shit vad jag kände mig gammal nu i samma sekund! hmm ja. Jag är nykär. Att någon ger mig så mycket kärlek betyder väldigt mycket, för det är precis vad jag behöver för att känna mig levande & lycklig. När fantasinvärlden blir till verklighet.

4. Jag flyttade hemifrån, till 2 bostäder. I Norge bor jag i Jessheim med mina 2 Fridor&Pontus-Team Wärmland som man säger.
I Sverige, ja där är jag kvar i Torsby fast i min egen lya. Som person har jag vuxit mycket 2013 av att få jobba med helt nya personer, träffat nya personer från olika länder, städer osv, på jobbet. Jag har inte riktigt något "liv" nu för vandrar runt hela tiden. Är i Sverige ena veckan, Norge andra veckan...hos killen ibland som bor i Oslo. Hinner knappt med av att njuta av ledigheten när den kommer eller att jag faktiskt lever. Det är nästan mer stressigt att vara ledig en längre tid för då bildas alla måste till flera och större måsten för man vet att snart är jag totalupptagen en hel vecka igen av jobb. Men tänker inte klaga på någonting för är jätteglad över att jag sökte detta jobbet, att jag har 2 boenden som jag jobbar ihop till. Att få kärlek av en underbar människa på det är ju ett plus också! Så mitt behov är egentligen mer tid, tid till mig själv. Men det är nästa mål :)

5. I Maj ifjol blev jag moster till den mysigaste ungen jag träffat, en gladare och charmigare unge får man leta efter! Ska ge denna Mickey all kärlek jag kan och hinner :) Snart kommer tiden då han börjar knalla å riva i saker...tiden har gått oerhört fort! Längtar tills jag får se dig växa upp & utvecklas. Vad kommer du bli? Alla tycker ser ut som en riktig buse så man kanske får akta sig när tar saken i egna händer. wihi <3

6. Åsså var det mitt sista år som tonåring såklart, så nu är jag vuxen & systemålder :))))


Var meningen att jag skulle skaffa en ny blogg och starta på nytt där den skulle börja bra med att en av mina största drömmar och längsta väntetid når fram inom det kommande halvåret men har inte tid just nu att fixa ny men kommer ske inom kort, jag uppdaterar. Hoppas alla ni hade ett bra år 2013 och fått mycket kärlek :) Take care

 

RSS 2.0