she's back in town

fan vad skönt jag sov inatt! jag har ju som sagt redan tagit sommarlov så kan sova ut vaarje dag. nananana^^ var extremt härligt med en varm dusch nyss, håret var bannemej fett alltså!
kanske födelsedagsfriande senare i eftermiddag(morfar). Kvällen hoppas jag att jag får spendera med någon nära vän, chips och Orangina! he-he-he

Jaaa, och Lowkicker är tillbaka...häärligt att få läsa en blogg igen skriven av en tjej med bra ordförråd. så föreslår att ni ska läsa den! här





saknar din närhet. Du är ju så nära men ändå så fasansfullt långt bort ♥

kanske har det vänt


nu kanske kärleken går som aldrig förr! hoppas på det bästa.
gosig du



(btw, inte en bild efter operation)

mitt nuvarande rum




nu fattas bara Elvis-tavlorna på väggen och pappas gamla bands egna
LP-skivor som blev inspelad när jag var i trotsåldern typ.
sen äre som det ska!


detta fick jag med mej hem



bikini, plånka, linne, fest-topp och nya jeans
som jag redan har fast i en ljusare nyans.

LwowW-leopardbruden, fan i allt assååå

roadtrip

             
            

igår, i Karlstad :)
på denna bilden ser ni ju även hur det blev när jag tog bort blåstret på näsan&läppen och stygnen osv. Har en liten tejpis kvar där men det är för att det ska bli ett snyggt ärr. Ni andra kanske inte ser skillnad efter operationen, men det gör jag och märker det också.
på bilden ser jag väldigt tydligt ^^

dä finns nö å gär heel tia vs. det finns något att göra hela tiden

varit med pappsen på jobbET idag
tog en powernap nyss
åka tanka bilen snart
därefter städa den litegrannA
fixa för i morrn (kD mä bilen min. Löv, Stöpa, skrELLEN å Inapina)(stygnborttagning youknowiT)
duscha
mys med Jersey Shore
sleep tight!

så ser/såg dagen ut :)

PEACE /LwowW ¥


the last one


Come on, we'll catch our very last train.
Light our very last flames,
and we'll knock it all back,
and forget our names.

'Cause it's our last night
and it's one last fight.
We're the last ones,
the last ones standing.


en oskriven lag är...att man har Aldrig sex med en kompis ex, man strular Aldrig med en kompis ex, man flirtar Aldrig med en kompis ex, och man blir definitivt Aldrig tillsammans med en kompis ex!
tänk på det. vad det kan strula till mycket. vad väljer du? killen eller mig kvar som vän?

mycket nu

                            
                           

idag skaja åka upp till Stöllet och träffa dessa kusinerna, far deras fyller år så ska gratta honom, Grattis Duttu (:
systeryster Min kommer upp till ragerTorsby snart också och sover över. imorrn blir det eventuellt en heldag med henne! och onsdag kD med b-rudarna :)

just nu sitter jag och lyssnar på musik dreetahögt måste jag tillägga också, öronen lider nog. men när man lyssnar på musik skare va högt. aH, och mamma har flyttat ut från Alstigen nu (saknar det stället redan!) så har flyttat alla mina saker jag hade hos henne till pappsen, så har allt här nu (: är jättenöjd med möbleringen och allt blablabla....
seg dator har jag också men får bita ihop!

Jessie J, B.o.B-Price Tag♥
Flo Rida-5,4,3,2,1♥
Never Shout Never-Piggy Bank♥
Never Shout Never-Harmony♥
4 godingar!

nuläget

            
            

ursäkta att jag ser så trött ut men såhär ser det ut jämt nu. tejplagren på näsan ska bort nästa onsdag, även på örat. har tagit en bit från ena örat och fyllt näsan med så den ska bli mera spetsig. mitt ärr på höften som jag fått sen en operation tidigare tillbaka skärde dom ut och fyllde överläppen med. så ska ta bort stygnen på höften med nästa vecka! det är svällt osv än men kommer lugna ner sig inom kort. när stygnen och tejpen är borta kommer läkandet gå fortare :) än så länge så är jag bara nöjd med läppen och vill typ inte att svullnaden ska gå ner mer, för vill ha denna storleken (nästan!) men näsans storlek får gärna minska.
känner mig invalid typ med alla ställen jag har stygn och tejp över nu. örat,höften,näsan och läppen.
 nejdå, men ska man va fin så får man lida pin! är det inte så man säger?

Lövet var nyss och hälsade på mig, hade a lot att snacka om. får se vad kvällen bjuder på. men hoppas mest på att mina underbara vänner vill tillbringa den med mig framför tvn med något gott att äta och dricka :)
pyss

louice


är så nyfiken på att se hur resultatet blir på näsan och överläppen
om typ en månad. har tejp på näsan nu, men läppen ser bra ut.
kommer ju bättre än såhär, förhoppningsvis!

hah, har lika mycket hårutväxt nu på 2 veckor som jag får på en och en halv månad annars :) känns bra att det växer på och nu kan jag låta det va bara eftersom jag ändå bara ska ligga hemma. så väx väx!
Trocadero och BB nu, sen sleep tight :)

störtskön

Veronica Maggios texter, wow! annorlunda, konstiga, unika.
ville bara säga det.



"I taxin, i trappen, i hissen, i hallen.
Jag faller.
Faller."

       



"bättre på plats än genom telefo-oon!"

pusta ut Louice

var dryga 5 timmar idag. åkte först tåg till kD sen Jumbolans därifrån till Uppsala. dagen har varit lååång och full av väntan bara. fått förjävlig mat till lunch. Middagen var bättre! var inte nervös alls men nu är jag det efter samtalet med min kirurg. Jag kommer vara mer svälld efteråt än förväntat vilket skrämmer mig sååå. fyy va länge jag kommer få sitta hemma och läka, men det är det värt i slutändan kan jag lova! jag hoppas allt går bra iaf. får inte äta nånting efter 12 i natt så kommer va döhungrig, ska opereras ca:13:00 tomorrow. ooouuh, vill intee ta sprutor heller :( har en sån fruktansvärd fobi.
menmen, livet är ibland hårt och man måste får känna på värre smällar.
saknar mina homies där hemma i förorten. Torsby i hjärtat ibland iaf.. ♥

förresten, ännu en gång som mitt namn har stavats med C, var nästan finare så tanken slog mig att ändra. men vad tycker ni?

Louise eller Louice?
 
måste gå och titta mej i spegeln en sista gång, nästa gång jag tittar är jag snäppet snyggare.
PEACE


ett av mina absoluta favoritband, Chemical Vocation.
inom den genren iaf!

det är lätt att välja fel

var ute igår med brudsen. min sista gång att vara alkoholpåverkad innan Juli eftersom jag åker på operationen i morgon som sagt. Och jag hade kul ända till spöregnet kom, blev bara påmind om att jag är i Sverige. regniga Sverige :(
ahh det är rätt gött å va singel alltså, mycket kan hända och mycket Får hända. man är fri som en fågel. livet leker. lite drygt att jag missar årets examen och dom sista veckorna för terminen men vill verkligen bli klar med operationerna nu, och speciellt så det är klart till studenten nästa år. ska packa resväskan nu och lägga mig i tid. ni får jättegärna skicka sms så jag slipper ligga och vara uttråkad på sjukhuset, bara ligga och se tråkiga väggar.
ni är även väldigt dåliga på att kommentera bloggen vilket gör att det är tråkigare att blogga. hur tråkig och dålig den är, så glädjer det mig för det! ni som vågar stå för vem ni är när ni skriver är det som uppskattas :)

Chemical Vocations nya skiva hittade jag igår, sjukt bra och gick rakt in i hjärtat. finns dock inte att ta hem gratis än vilket gör att min resa i morgon känns längre. menmen, har jag klarat mig förut klarar jag mig nu :)
här bjuder jag på länken: Chemical Vocation 2011 ♥

ha det bra allihopa så ses vi! jobba hårt dom sista veckorna nu.
ville säga en sak till. jag blev kär i fel kille igen. det var tydligt!
så ni, bli aldrig kär. det gör så ont i slutändan när något går galet!


skitsaker som påverkar.

dags igen...

jag vet. dålig uppdatering. ingen bryr sig, det blir inget stort för det. men ser ju att statistiken sjunker. mitt eget fel antar jag! men tiden bara rinner iväg och sommarn har närmat sig. tänkte tala om att i morgon åker jag 4 timmar nord-öst, Uppsala! åter igen dags för en operation. näsan och läppen som ni kanske förstår ><  sista "skönhetsoperationen" för hela mitt liv, sen återstår bara tänderna i käften nästa år sen slipper jag flera sjukhusbesök och se flera snygga narkosläkare som håller min hand innan jag går in i min egen värld. yepp! reser 5 till morgonen, kommer hem onsdag eller torsdag. wish me luck!

haha, ja ibland skrattar jag verkligen åt kommentarer som folk lägger på bloggen och speciellt när en försöker vara en annan :) menmen, jag blev peppad iaf! och tack för det...eller nåt. borde jag tacka? det var liksom en kommentar på ett aaasgammalt inlägg som en anonym hade kommenterat och frågat om jag var tsm med en kille, för länge sen. jag skrev ett svar, på samma inlägg(för länge sen). och Idag får jag svar tillbaka där personen inte är anonym längre och bloggnamnet står även under. man kan ju fråga sig om den personen bara skrev i dens bloggnamn så jag skulle tro att det var hon. men ganska tvek, jag vet ju vem tjejen är som har bloggen, hon är Torsbybo, kände min syrra a little bit back-in-time. men ah, jag vet inte vad jag ska tro. du har iaf en bra blogg. och har inte sett din IP-adress förut så vet ju inte om det var du som kommenterade så jag kan jämföra.



Myke Black-Talk All Night<3

LwowW is a stalker

kärleken kan svida rejält faktiskt! de har vi nog alla känt av nån gång och det är inte det minsta glädjande. igår kväll var jag en stalker heheheh :ppPpP men blev depp av det tillslut, har varit depp hela dagen p.g.a en stoor fråga. sov läänge, när jag vaknade låg jag fortfarande vaken och lyssnade på musik som vanligt med ögonlocken stängda och gjorde egna musikvideor i huvudet. tänkte på dig. tänkte vardagligt. tänkte på oss. vårat. kom inte fram till mycket mer än en stoor fråga som jag aldrig någonsin kommer få svar på. men iaf, en stor suck la jag in och bytte låt på mp3:n, till våran låt vilket inte gjorde saken bättre, saknade dig bara ännu mer.
till veckan kommer en ny början starta. på ett annat sätt. ska bli intressant att se hur dom dagarna kommer se ut.
nepp! ska lägga mig i min underbara säng, ensam. eller...jag och mp3:n. dags för nya musikvideor inombords!



I'll not take shit from bitches. they can not make me lose.


<3


i pray every single day. for you


bara för jag gillar det mer än er, min dröm, kommer klara det galant på egen hand

kunde ha slutat med fingrarna i halsen idag, igen. matlusten är borta alldeles för mycket. min mage vill bara ha det söta. snart knappt det. är inte sugen på någonting. kan bero på mitt psykiska tillstånd för tillfället. stödet hemifrån som aldrig funnits finns inte nu heller, inte ens när jag behöver det som mest. får bara en massa press och påfrestande grejer. det var som en sa: ' ditt behov har inte tillfredställts, och det är kärleken' hon har så rätt så rätt. det har jag alltid sagt, jag är i behov av kärlek av mina närmsta vilket jag aldrig fått. min uppväxt bestod av hat, bråk, svek, konflikter dag som natt, helvetet själv men framför allt tårar. men jag försökte gå min egen väg, det har jag gjort hela min livstid, jag vill inte vara en av dom/er. ja, enligt psykologiboken är ju den yngsta medlemen i syskonskaran den som går sin egen väg och tar mer hand om sina egna handlingar. det är tydligt det! önskar man kunde ändra allt bara sådär men den chansen är så liten som en droppe i havet. cirka noll alltså. men jag tänker inte ödsla mer energi på något som aldrig kommer förändras, något jag aldrig får nån positiv mening i. vad jag än gör så blir det bara tvärtom än vad det borde. och hatar att ingen kan tro att drömmar, eller Mina drömmar kan gå i uppfyllelse. herregud, min högsta dröm är att åka, flytta till U.S.A. även spela in en film där för min dröm har varit sen jag varit liten att bli skådespelerska, i 2 olika slags filmer som att en roll är jag typ Linda Wallander, eller vara med i en Beck film, en kriminalfilm, typ. En annan roll är som i High School Musical, fast inte lika töntigt ungt liksom. men att det är en musikfilm. såna typer av filmer fast i Amerika. The Hills, som ni sett på MTV är också en favoritgrej. så Hollywood ser jag fram emot. älskar att resa, vill se andras kulturer, miljöer osv...så jag vill Först resa jorden runt, SEN bo i U.S.A och börja min karriär, då jag har massa av erfarenheter från andra länder och världsdelar jag rest i. hur svårt är det att uppfylla den drömmen? inte alls svårt, allt handlar bara om pengar och vilja. viljan finns definitivt, pengarna kommer att komma med åren. spargrisen är väl det första man försöka fylla med kosing. jag ska allt bevisa att jag kan om jag vill. har ju även släktingar i New Jersey så kan säkert få bo där ett tag, nu om så är. kanske kunde göra min APU där. vem vet? dom äger 2 stooora köpcenter så affärer kan jag iaf få stå i. allt är en början...så sluta nedvärdera mig och säga att det inte går.  bara för att alla inte gillar Hollywood lika mycket som mig. 

i get what i want

Vill bara informera också att jag har fått feriejobb ändå. I fjol var jag på sjukhuset och städade häcken av mig. så sökte även i år, pappsen är kontakten vettuuu, rätt tur att han ogg jobber på sickhouse! annars hade jag inte fått in nåra cash i fjol i plånkan. Alla som jobbat längre går såklart före så fick ett nej i början av året, men sen drog sig en ur så jag fick jobb till båda perioderna ist, är jätteglad som fan och gött att tjäna en drös med kosing. just i år får jag körkort, just i år blir jag myndig, just i år gör jag vafan jag vill morsan och farsan :))))
ses sjuklingar i 8 veckor i sommar! ni ska se mig svettas av att skura varenda golv, tvätta varenda vägg och detalj som finns på sjukhuset, i år IGEN.



Peace. jag.är kär. i en.kille.med söta.fräknisar.



Lyckost

som jag skrev på fb, den nya svenska skivan med Eva Eastwood har landat i min brevlåda! jag har nånting att göra i eftermiddag iaf, skönt att skivan inte ännu är med på spotify så jag får tjuvlyssna lite före er andra :D
btw, fuck spotify hur det är nu....allt för en liten slant. det kostar ju ändå bara 49 kr om man skaffar spotify premium och får lyssna hur mycket man vill, tycker det är lågt att ta bort gratis spotify, som sagt...dom gör allt för att få in en liten slant.



fräscht med nya låtar i skallen

tolka som tolka

dendär sociala cheyen med mycket skinn på näsan, inte ett dugg blyg och vet vad hon vill, vågar säga vad hon tycker. har lagom många vänner'. alla tycker hon är rolig, omtänksam, alltid så jävla ärlig och otrolig men kan faktiskt också ibland bli utstött av sina närmsta, få käftiga flickor mot sig, alltid mer än en mot henne. haha, ett tecken på att hon är strong och kan stå på sig? ja. jag tvekar inte. du är modig. du har gått igenom mycket tragiska saker men ändå står du upp än idag, går till skolan som vanligt, är som vanligt syns ingenting på din utsida men på insidan kanske hjärtat brinner och själen skriker på hjälp. jag kan förstå dig. vi kan vara i samma situation ibland, eller rätt ofta. vi är ändå rätt lika tekniskt sätt. men du kan inget mer göra, vännerna förstår dig inte, dom utnyttjar, dom skriker, dom skäller, dom stänger dig ute. men Ändå umgås du inom deras krets vilket jag kan förstå och inte förstå. det som gör att jag förstår är att jag fattar att du inte vill missa dom få roliga stunderna, vill försöka skapa flera minnen, du gör allt för att det ska ordna sig men ingen förändring sker. anledningen till att jag Inte förstår är att jag undrar hur man kan välja att lägga ner energi på folk som nedsätter en, trycker ner en, gör att man känner sig obekväm? och det finns bara en sak som är bra med dom, skratten. man delar ju dom få skratten som jag talade nyss om att man inte vill mista. det kan jag förstå men vad är bäst för din inre själ? att bli 80 % sårad med 20 % glädje, eller försöka gå vidare och finna ärliga riktigt bra vänner? jag skulle välja det andra alternativet om jag vore du.
Ibland är jag du, eller...så är jag Du.

det är alltid två eller flera mot dig, men nästa gång ska jag stå vid din sida så är du inte ensam. fast fysiskt blir du det. men tekniskt sett så finns det 2 själar inom dig.mig.


inte meningen att någon ska ta åt sig av detta
, vet bara om en person i nöd.


it's in the eye, in the eye.

RSS 2.0