man hinner det som man vill hinna med, beroende på hur man prioriterar

japp! lättare sagt än gjort. jag får skämmas själv på dålig uppdatering, men skolan ligger faktiskt före på schemat för tillfället, har flera prov framöver. denna vecka bara Psykologi, på torsdag. så när det är gjort kan jag blogga och så. sen har jag varit i en depp-period, är mitt inne i den nu med, eller lite på utvägen kanske. att jag hamnade i den perioden beror kanske på att mensen var påväg, och sen kom. vad vet jag? svaret finns säkert i Psykologiboken. näehj. jag har fina grannar iaf, lämnar tillbax saker i tid & sååå! he-he nära men det är chill, Joel lånade bara en datasladd som jag har flertal av så det var inga problem.
Blev en sväng med en del av gänget till Sunne i min PärlA förut i solen :) i morrn kD med Lövet & maybe JoohSKILL. tandläkarn kl 12:50, glöm INTE DET LOUISE!
till helgen, gänghäng i bilen med en bira i handen kanske. det återstår att se.

plugg nu, sen natta kudden. Sleep Tight Ladies And Gentlemen. puss.

skrev inlägget snabbt och bara checkade av rakt sådär. men nu vet ni hur det ligger till.
depp-period alltså. slå upp det så förstår ni hur jag känner mig :) nej, ni ska inte tycka synd! bara förstå känslan.

          
                                         why so serious?


KKV


               
sitter och tittar på något fint :  (dock ovanligt att jag gillarkillar som är av den blonda typen. Han här är mörkblond men ändaaaaa ) detta är KKV i Norlie&KKV.
Deras nya singel är ju månadens låt på MTV-reklamen för Comviq. puss på Kakan!

 här är jag schysst och länkar den: http://www.youtube.com/watch?v=zynvz_Xc6tI

28:e Mars kommer den in på Spotify! jag tycker den är s-kön iaf.

jag har åsikter, tankar och funderingar om mycket.

Att vilja ha ett fast förhållande är en sak, men att vara desperat av en människas närhet utan att vilja binda sig, vara beroende av någon, totaldesperat kan skapa problem för en själv. (typ dåligt rykte, om ni fortsätter läsa vad jag har att säga) Jag har mött en sådan person, som bara inte har dendär känslan att vara fast vid en utan måste ha "lite delar" (inte kroppsdelar i sig) utan känna av lite av olika människor personligheter/närkamper/delen på natten då man egentligen borde sova. Gillar flera "one-night-stand". såna personer ogillar jag när det syns/hörs om/märks så väl. att den personen i sig nästan "skryter" om det och uttycker sig tydligt om vilken sorts människokrets den tillhör. att man kan vilja ha så många på samma gång och gör allt och slingra sig runt till alla. jag vet inte hur en sån individ skapar det beteendet. det är sjukt hur man kan va så beroende av sexuellt umgänge för en kort stund och sen haka på nya. det äcklar mig, men visst. jag kan inte bestämma över andra att dom inte ska gå och sära benen för halva landet. men jag har bara min åsikt om vad jag tycker om sånt folk. säkert ingen som förstod mig, men jag tycker det är konstigt om ingen alls gör det. ni borde väl veta vad jag menar i högsta grad. har ni aldrig lärt känna såna? eller träffat på? eller pratat med någon som ni vet är så, eller säger det själv? jag har iaf. inte bara en. flera stycken.
jag kanske är en själv, eller inte. i så fall borde jag vara äcklad av mig själv vilket jag inte är. inte när det gäller vad jag gör utav mitt sexliv. men jag kan äckla mig själv på andra sätt. flera typer. men nu nog om detta!


JA! faktiskt så har jag läst ut typ hela Psykologiboken idag(frivilligt) började i skolan, läste hela vägen hem i bilen och när vi hämtade småsyskonen på skolan, och i minst 1 och en halv timme när jag kom hem.
som ni kanske inte vet så älskar jag att läsa om Biologi, Psykologi, varför vi är som vi är? Varför vi blir som vi blir? Vad som ligger bakom människan beteende, sjukdomar, sex, alkohol, droger janivetsånt. jag hatar ju att läsa, men när det finns tillgång till att läsa sånt så kan jag slå mig ner i soffan och läsa skallen av mig, frivilligt.
var sjukt intressant och visste väl att valet av att läsa kurserna Psykologi A och B var rätt val! 


            
                                                Peace Out ¥


it's in your eyes

      
       gött när man kan börja använda glajjer igen, våreeeen är häär!


       Backyard Babies
-Abandon


Hakuna Matata, det är ord som är bra.

mmm, ett bra tag sen! har inte tid, orkar inte och denna bloggen är inte ens läsvärd och är helt tråkig ändå så ingen bryr sig, nej. men ja, ska va med dyngida idag MED :) alltid lika kul! sitter och lyssnar på Hakuna Matata nue, som sagt är Lejonkungen en av mina 3 favoritfilmer. släpper en tår varenda gång. även om det är tecknat.
yepp! ska försöka hinna med att sätta på lösnaglar idag å. å nån dag skaja nog köpa hem lösögonfransar. blev sjukt inspirerad av Yessicka igår!

puss på att det är mindre än en vecka tills vi fräser till Branäs!


Nicke Borg-Leaving Home♥

nu var vi där igen

skönt att man slapp duscha ensam ikv då, fast rent tekniskt sätt så gjorde jag det ändå på nåt vis. även denna fettisdag. åt semmeltårta förut, njöt. är nervös inför provet i morgon som då innehåller 63 frågor, fattar ni hur länge det tar att läsa igenom alla frågor EN gång bara eller?! jag lovar att jag kan inte ens hälften av dom. men jag göra mitt bästa, som alltid :)


hörru
cheyen igen, jag är tamejfan en jävligt ärlig människa. jag vågar stå för mina konsekvenser, jag menar alltid det jag säger så länge man inte skämtsnackar. jag ljuger aldrig, nästan. isf bara då det är riktigt viktiga tillfällen. men lovar att det är sällan dom tillfällena dyker upp så att jag behöver.
yepp! jag är nog så ärlig man kan bli faktiskt. jag vill allas bästa. och faller inte för grupptryck.





nåra bilder från badhuset i lördags på lagfesten
som hamnade i JoohSKILLS kamera (:

jag som aldrig brukar klicka på "What's new"

Avril Lavigne´s nya album i år har äntligen kommit ut nu på Spotify :) ska se efter om jag finner lite örongodis.

om bara orken fanns...

resursveckan har börjat. mån-ons. ska dit i morrn och på onsdag. har EGENTLIGEN 5 prov att göra men ska gör 1 prov (Samhällskunskap, 63 fula frågor) och svara på frågor till en utläst bok som jag inte ens börjat läsa än. bra Srcoofe! men jag hittar inte boken, och det är faktiskt true. so true! men har läst lite på Wikipedia vad den handlar om så får utgå lite från det och ta lite hjälp av Inapina kanske ;)
Johan var här igår och plingade lite på guran. dock var inte min röst med igår, är så förkyld (i halsen bara?!) så är otroligt heees. så jag sjöng falskt hela tiden och mina stämband var totalt slut och trasiga. klarade ingen vanlig låt jag brukar sjunga vardagligen. sånt gör mig pissed. men när han var här insåg hur jävla lite jag spelar andra låtar på guran. jag kunde/körde precis samma som sist han var här. jag borde skämmas. men seriöst, jag orkar inge längre. jag tycker det är tråkigt nästan, eller nej men jag tycker allt låter enformigt det jag spelar. så kör bara på gammalt små truddilutter. får försöka bättra mig, så jag har något annat att visa tills nästa gång.
men kan bara njuta när jag hör våra stämmor sitta som smäck!

     
haha, kom på att det är faktiskt Johan som tagit denna bilden for a long time ago.
igga nylonsträngsgitarren, jag kör inte på den. kör vanligtvis på mina andra 2, stålsträngsgitarrer.

ny vecka igen, men inga nya möjligheter

....he-he, precis. jag har aldrig nya möjligheter typ.

men helgen var riktigt bra, eller lördan kanske jag ska påstå. lagfest med dam&herrlaget i badhuset/relaxen först. sen förfest å ut å 'röj' på torsby, haha röj? i våran lilla "stad". nämen det blir väl vad an själv gör det till. JoohSKILL hade det jättetrevligt också vad jag kunde se ;) me 2. men jag frös tårna och hälarna av mig i mina smutsiga converse. Kvällen slutade iaf med att jag gick hem (efter att ha legat själv i en lägenhet, värmt mig och snackat i telefon) alone kl 6 när ingen existerade längre på törge typ. Solen var ju bannemej påväg upp om den inte redan var det. minns inte. jag gick så fort jag kunde och har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, typ. men fastän vi bor i denna lilla arean så finns risken att bli överfallen och den tanken slog mig som vanligt när jag walkar ensam hem på vägen. så jag snurrade runt typ sådär hela tiden när jag gick och gick MITT i vägen för att ha lika långt till varje sida av vägen. jag andades sjukt högt och hade skräcken i ögonen. sen slog mig tanken att "tänk om det sitter en gubbe i min trappuppgång när jag nått mållinjen" men hade turen med mig och kom hem levande UTAN att möta ett fyllo. hävde i mig en hel stor läsk rakt på av törst och slut på energi. blev inte mycket sömn. farsan picked me up så tidigt som 09.13. fick alltså exakt 3 timmars sömn den natten och inge mer när jag kom hem till honom. yepp! såvarminlördag.


blev full.
hade skrattanfall tusen ggr om.
tog egopics med JoohSKILL.
käkade pommes med mild sås.
Vi spenderade kvällen även med Yesicka.
vi hade deeptalk med jobbiga, avundsjuka och töliga tjejer.
tog mej en funderare och insåg att livet inte alltid behöver vara så komplicerat. allt blir
så mycket lättare om man möter glada människor.
försökte fixa mej själv in på Idet.
fällde inga tårar denna gången. bara på insidan.

cheyen
, jag hoppas du inte slösar för mycket energi på mina problem utan att du tar tag i dina egna både för min och din egen skull. men om inte, ja då kan du gärna få se på andra bullar. men lär dig först att tänka innan du talar och vem du egentligen talar till. ditt liv blir varken lättare eller bättre av att du lägger näsan i blöt. inte om du är och gräver i mina problem i alla fall!


old good memories





seriöst, jag kan grina hjäl mej. det finns bara EN sak man kan sakna MEST, bara en sak som kan ligga först på listan, och på min är det min kära vän Sänipänimakeräni. Du kommer alltid vara det ska du veta. Finns ingen jag har så bra minnen med som med dig. älskar dig ut och in, från topp till tå. det har alltid varit vi, i vått och torrt.
jag kollar på alla jävla bilder av oss jämt och vad vi har gjort, obeskrivligt vad jag sakner't. du måste förstå att du är guld värd.


Allt typ försvann en gång, jag vill gärna ta igen det. men NÄR är frågan..?!

jag bjuder mycket på mej själv igen

 
      
   
         

jag har inget att göra men orkar inte skriva och har inget att berätta heller.
så jag lägger in massa egopics på samma gång ist. jättekul-för-er
hehe, G'night. pyss

dom är jättegamla, som halvt gamla,
typ två nya.
    
här har ni min nyaste spotifylista igen också: a twist in my story

du blir inte vad du äter om du gör det på rätt sätt

ni som försöker gå ner i vikt borde tänka på att det då även skapas muskler vilket gör att du blir tyngre på det viset, så kasta vågen och träna tills du får den kroppen du vill ha. Kroppen behöver lite av all mat, ofta och lite i taget, så kör ingen metod för då finns risken att du går du upp direkt du slutat med den dieten/GI (om du inte tränar mycket). så varför inte bara äta vad man vill och träna lite extra bara? då kan du livsnjuta samtidigt som du får röra på dig mycket, får bättre kondition, humöret hålls bättre uppe och du mår helt enkelt mycket bättre. bara av att få en nypa luft och några vitaminer från dags-solen med.
hur kul kan det va att tvinga i sig jättenyttig mat, lite, och äcklig BARA för att hålla sig smal? för att man inte orkar träna. (man är inte i form för det bara för magen är platt) vi individer behöver ändå daglig motion, så då är det lika bra att träna lite mer än vad man brukar och få njuta av sånt vi proppar i oss ist. och en del gör tvärtom, äter ingenting alls(varesig nyttig diet eller onyttig) och tränar JÄTTEMYCKET och det är inge bra det heller, för om en kropp ska må bra behöver den mat efter ett träningspass med för att orka med+ sömn på det. hockeyproffsen och skidåkarna äter som en häst ska ni veta och dom tränar ju mycketmycketmycket, men det är ett måste att äta om man ska kunna få hålla igång så pass mycket som dom vill. we just have one life, ONE! och det tycker inte jag att vi ska göra det komplicerat av.
så på detta tar jag mig ett träningspass ute i skinande solen, kan aldrig klaga på att den skiner inte :D



PS. muskler väger mer än fett.

tig kvinna, tig.

   
ville bara säga godnatt till er folket. Jag är totaltrött rakt igenom. är väldigt tveksam om att jag orkar upp till gymmet i morrn kl 9 med morsan. men det återstår att se. annars får jag väl bege mig dit några timmar senare.
drar till farsan en vecka i morrn också btw. sånuvetnilitetill, och inget :) 

-för jag känner såhär, jag tror jag är kär.


slutkörd

satans i helvete va jfhiefeiuheuhe TRÖTT jag är! har sovit en kvart då och då inom 3 timmar HÖGST! sov hos ellen inatt och vi satt uppe och spelade kort till typ 8 på morgonen från 12 på kvälllen med en annan guy. asså fy va länge och dessutom körde vi bara ett kortspel, knackpoker. men whata hell vad jag har garvat dessa timmar. woho. kom hem för nån timme sen och ser att jag har massor att göra. ska fixa tvätten, diska, plocka mitt rum, dammtorka, dammsuga, läxhögen är hög som mount everest. tänk att jag ställde till det för mig själv så jag får träna på prov på lovet, inför resursvecka nästa vecka. ska bli sån lättnad när detta har fått ett sträck struket. har en sån press/stress inom mig när det blir så mycket och då är det knappt så man orkar ta tag i en grej.

här får ni en nytagen bild på mej idag efter jag klippte mej kortare. eller inte, only what it seems. kommer aldrig någonsin klippa av mej håret igen som jag en gång gjore. jag bah gjord så de såg ut så på denna bild, men den är iaf nytagen och såhär ser jag ut utan ett endaste sminkkorn på mig!

      
känner att dethär inlägget blev lika intressant som alla andra. sånt som ni älskar att läsa typ, eller inte. uh, suger på att blogga. men göre't för det är gött å skriva ibland vettu. oavsett om det är tråkigt eller intressant innehåll. 
men man bestämmer ju själv om man vill läsa
. ellerhuuuur (;

RSS 2.0