B.O.B feat. Haley Williams - Airplanes

fryksdalsdansen i morgon, värt? vill dit både fredag & lördag. Men ska bara IN på lördag i så fall för plånboken tillåter inte mer än en dag's inträde just nu :) men har tyvärr ingen att gå med i morgon som INTE ska in. Har inge skjuts varken dit eller hem nån av dagarna. iaf inte hem. skulle egentligen sovit hos min syrra men det har gått lite snett :/. fyfan, jag som sett fram mot dethär osv..:( äh, skitväder säger jag bara! ska dit om det åskar om de så ba ska va så! se deså. sugeeeeeeer. vill ju ha partypartyparty, ja partyyy saja!

a du kan ju försöka va cool men vet du? du är faktiskt en wannabe du med (;


se vilken goding, cyklar runt på grönan på en cykel med måttet 10x15 cm ungefär.
cykeln syns dock inte på denna bild, men jag vet ju att de är så (;
men han ändå snygggger än vad du kommer bli!

home sweet home! sthlm

back on track. nä men kom hem förut efter nåra days in Stockholm. Grönalund & Stan var väl de man hann med mest. Åkte varenda karusell. trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle gå å dra med mig på Insane, MEN! det visade sig att de gick. :)) å fifan va hemskt den va, var ju redan framme tyckte jag när vi nyss hade startat och upp&ner var man. rakt upp&ner ovanför VATTNET. I became terrified! men kul vare. haha breakdance fanns där med å ja&linnéa tänkte väl att vi drar väl den med då, å när vi sätter oss får vi direkt en låt vi kan. SKAKA RUMPA såklart. efter grönan-dagen hade jag ingen röst kvar. förkyld+skrik+garv=heeees! nu kan ja inte sjunga :( å pinsamt varre när ja skulle säga tack för växeln på H&M så ba kom de inge ljud så det lät som ja viskade. de blev typ taack(viskning) TACKK(röst) gud. pengar blev de över i plånisen också, bra LOLsson. Men ändå fick jag köpt de ja ville. sweet yeah. igår hade jag linnéa ett skrattanfall som ingen slår + att vi var övertrött som hjälper till en hel del. så nu är jag kallad 'tåget' efter igår och linnéa 'vilda musen'. knasigt men busigt. förresten så kan ja bara tillägga att det var samtidigt min värsta semester ever, åkte nog dit med fel personer. (not you linnéa) but now we're finally home! nu kan ja bara se fram emot en härlig, jobbig arbetsvecka och fest fredag+lörda-fryksdalsdansen jöö. ah, tja. må sova nu om ja ska ta mig upp ur min fräscha sköna mjuka underbara säng klockan 05:27 i morgon.


LOVE+HATE, Louise. 
 
                           

        
         den lila där är INSANE vi åkte. gör INTE det säger jag bara! ;p
         upp och ner och hit och dit!!!!

allt felar...

mammi åkte redan till sthlm idag, hade jag också kunnat om de inte vore för jobbets skull. Menmen, pengar hamnar de ju i plånboken iaf. Längtar som en gud tills vi åker, å nu sitter ja bara här och är vrinsur på pappa som aldrig fattar någonting. han gör mej så jävla ledsen varje dag, de är tragiskt att han är så sur jämt. jämt! är så oerhört trött på att vara hemma här när han är hemma för man får bara höra gnäll, gnäll & gnäll från att de man vaknar tills man går och lägger sig. vill inte ens vara i mitt eget rum längre, känner mej inte ens ifred här, inte trygg heller för den delen. nä, f-uck this!
iaf, sov till halv 1 idag. soooo sweeet! fick min skönhetssömn tror ja. drömde att ja var i sthlm och hade MYCKET pengar så ja tänkte att ja skulle lägga ner mycket pengar hos frisören. bränna fast hårförlängning, sätta upp olika håruppsättningar, ja allt som kostade. där bl.a färga hårutväxten som ja brukar, fast hos frisören då ist (i always do it by myself) blond såklart. men när ja vände mej om och tittade på mej själv i spegeln så var min hårfärg totalförändrad, ah vipppss så var ja kolsvart, but i liked it..almost. så nu känner ja för å bli mörk å kleta in håret me brunt så de händer lite. men då får ja aldrig tillbaka mitt blonda blonda hår, men om ja ska vara de så får ja nästan bara vara blond och låta de va om ja ska få behålla de, för de e så att ja e beroende av en plattång så de e omöjligt att få ha kvar håret då. blek+plattning=trasiga strån. så e väl bättre om ja blir brunett så de blir mer vårdande. fan, att man en gång började greja, fixa & dola me håret....




LOVE, LOLsson!


some photos frm gbg!

not so great pictures but, enjoy! ha-ha-ha
det är lite pictures uppe från ramberget, stan & sådär.
bara å klicka pårom!














här har jag ringat in Weekday som jag då skulle in i när jag kom till gbg men glömde bort det och så när jag kom hem och zoomade in bilderna jag tagit att jag hade lyckats få med Weekday på bild, hur lyckas jag missa den utanför kamerans synhåll? fyfan.

här träffade mamma (och jag) sin farfar för första gången i hennes liv, och mitt liv. Som då är MIN morfars pappa, han har inte träffat honom än. Det är en jättelång historia hur allt har blivit, för 2 år sedan fick ju MIN morfar träffa sina syskon för första gången i sitt liv, syskona tog kontakt. Så det är på så vis jag har miljarder släktingar osv i gbg nu (: som man inte vetat under hela sin livstid. grymt! å denna stackars gubbe på bild har levt nu i 87 år och börjar ruttna, men jag blev rörd när jag såg han och mamma likaså, fast mer. Han kommer ju inte ihåg nånting och att han ens har en son och den kvinnan han fick MIN morfar med, men vem vet...hon kanske aldrig berättade för gubben på bild här att hon var gravid :/ men nu vet han. Inte lätt att minnas gammalt i den åldern, eller vill minnas kanske man ska säga? För jag märkte ju på honom att han visst någonting och han satt och funderade, och så fort man pratade om MIN morfar så ville han typ..byta samtalsämne, så han har nåt på lur. han blev tyst, sen sa han till mamma: 'så du menar att du är mitt barnbarn? :D' osv..ska försöka hinna träffa han igen innan han går bort, den roliga gammal äppelskrutten hade minsann sin humor kvar :D kramar och pussar fick vi, jag ser det positivt! och mammas farfar blev också rörd inombords, den syntes. Han vinkade hejdå på långt håll när vi gick hem bortöver. Hans komipis sa att han knappt säger hej till någon annars, men till oss vinkade han adjö, så vi betydde nog något. Den gamle mannen fick något att fundera på nu. aww:D

ovärt, men läs'et.

yäy, nu äre si sådär exakt en vecka, just då sitter jag&linnéa på tåget påväg till Sthlm! så jävla freeescht å komma hemifrån skit-orten faktiskt (: grönalund/shopping/take photos/chill/meet some new friends and stuffs like that. he-he boooh! jag själv (ha-ha!) har utsett mej som en ny bra utlärningsmänniska till frisbee, woho! å vart har jag fått min erfarenhet ifrån? jo, farmin. ja har farsan ända ut i tårna. amääh seriöst, är trött på bdb, fb å speciellt msn. men ändå sitter man där en tredjedel av dygnet i princip? man har egentligen massor som borde göras men istället tar man sin tid till dendär datorn. säkert 90% av ungdomarna passar nog datorn som en hund måste ut och rastas. keeh, det kallas tidsfördriv, lathet. 'man har inte orken till nyttiga saker'. Jag undrar allt hur världen ser ut om tio år? alla under 12 kommer vara överviktiga, behöva gå särklass osv..äh, just-my-thoughts. nä, nu kan ja inte sitta här å spendera tiden när ja istället kan ta mej jordgubbar, glass, massa goa gåsar(smörgåsar) me allt gott du kan ha på, snacks och allt i det spåret. där ser man vad en flicka på 17 höstar gör en vanlig torsdag, fetar sig. och det hinner utvecklas mer i hennes dagar. fy!

ha de skönt
å ta de lugnt me kärleken! (;



LOVE, Louise


kan väl bju lite på standards

T-I - Whatever you like
Florida - Club can't handle me
Justin Bieber - Eenie Meenie
Return - To the top  (favoriten i bött!)
White Lion - Broken heart
Mötley Crüe - Girls, girls, girls
Hardcore Superstar - We don't celebrate sundays
Mellony - Kan ej nå tillbax
The Offspring - Half Truism
Heart - Alone
Kurt Nilsen - Rise to the occasion
Kix - Blow my fuse
Manowar - Warrios of the world
Takida - Trigger
Erik Hassle - Standing where you left me
Hoffmaestro
Return                                   
Gyllene Tider
Christina Lindberg
Di Maggio Bros
Blackraven
Smokie
The kooks
Broder Daniel
Secondhand Serenade
Bullet For My Valentine
HIM
Neverstore
Cruisers
ACDC
Paramore
Donkeyboy
Taking back sundays
Pitbull
Akon
The Veronicas
Trading Yesterday
Whitesnake
Joe Brooks
Bon Jovi
K'NAAN                                      
                             

aaa, gbg-inlägg.

och över till gbg resan som ja inte berätta om så finns de inte så mycket att säga. det var nästan...tråkigt, mamma och ja bråkade som en katt&hund, dag&natt och ut&in! mår så inihelvetes dåligt för de. är helt utmattad efter en dag med henne, efter 2 minuter. men att få träffa släktingarna var ju positivt, trevliga människor med mycket utstrålande kärlek till alla. var uppe på ramberget å tog nåra photos, åkte runt å fick se mej omkring. Vi gick och knackade på där mammas farfar bor, hon har aldrig träffat honom och det har inte morfar heller. Det är en sjukt lång historia varför allt blivit som det blivit, men jag grät. jajjemän. kändes som det var min farfar ja skulle träffa. humor hade han ja, men gammal -87 years. fick träffa hela stora släkten alla dagar, shopping hare blivit en hel del. tänkte ja skulle gå in på weekday men glömde bort de när ja väl va i stan å sen när ja kom hem så såg ja att jag hade fått me 'weekday-skylten' på ett kort ja knäppt i stan, hur dum får man va? hur kunde ja missa? f-uck! menmen, ska snart dit igen. bilder kommer kanske någon annan dag. åsså blire sthlm den 22 juli (: för första gången i mitt liv får ja komma till mitt lands huvudstad, skam att ja inte varit där än! buhuuu, men nu skaja äta min favoriträtt med namnet ris&stroganoff! soooo mumma:)))))
godnatt fuckers and suckers, love you all!


LOVE, lojsanpojski!





helgendraget

ja, nu har jag mycket att ta igen å skriva. töligt drygt! men helgen var jättebra :) party i fredags me linnéa, åkte mest bil. åkte ända upp till Lima klockan 2 för att skjutsa Adde, hans pappa och någon mer (: kom hem typ halv 6 på möran. då somnade jag som en stock i min sköna säng vill jag lova! ha-ha. aa och igår kom johannski upp till torsby med aeroxen så vi drog till torsby å kikade lite (: himlans längesen jag såg henne men vi garvade lika mycket som vanligt. my lovely!

aa-aaa gz till spanien som nyss vann.



är så himla jobbigt att ha fullstora bilder jämt =p
så ba kleck påröm



LOVE
, Louise.

blöp, nu åker ja :) ciao

i torsdags så tältade jag då som sagt, me mina älskade mates. har inte skrattat så mycket på LÄNGE som jag då gjorde. å näck badade vi, sprätt naken hela kvällen! puuuh va de tog tid innan ja tog mig i vattnet (; har vattenskräck dock, så får skylla på de ra. de va myspys framför brasan, grilla gjorde vi, stekte dagen därpå...ja, allt man kan tänka sig en sån dag/natt i ett tält osv..å ja hade jävligt kul så tack dudes'!
idag var jag och stekte i kläggen, the best place att bada på! jag som skriker bara jag trampar på en pinne i vattnet behöver då inte vara rädd för de när ja badar där, för allt är perfekt (; farmor bjöd på dom godaste jordgubbarna&våfflorna också! - just i morrn klockan 5 på eftermiddan sitter jag på bussen ner till gbg, ska dit me morsan å shoppa lite, visit some relatives and stuffs like that =p har packat väskan full, kommer tillbaka på fredag. då äre countryfestival i torsby så då blire att dra ut me gänget, hoppas ja? :)

är lite hoppiskutt nu, glad och full i småflin :$ whaaap!
puss på räh fineeeerst


BRB GBG!
                                  

såpp! taggad för playwater

såpp! inom en timme sitter jag i bilen på en roadtrip påväg till playwater :) ska tälta me mina mates. grill/bada/solaa/myspys/sova/prata/chill & ha de bäst :D louiseolsson gillar facebooks spåkula och alla test, går ju riktigt bra (; eller så har ja ba flyt. he-hekw! ne, nu skaja packa klart de sista i väskan så drar vi iväg och hoppas ja vågar hoppa i och ta årets första dopp. pinsamt värre men har inte badat än i år och vi är inne på juli nu :$
hejsvejs!


PUSS, Louise.





RSS 2.0