en summering av 2012. du är uthärdad om du orkar läsa novellen.

som dom flesta andra som också delar med sig av sitt liv på en länk summerar ni ofta året vilket jag aldrig under dessa år har gett mig in på. så tänkte jag skulle försöka, i en kort version. sa jag kort?
skulle i princip kunna säga att år 2012 har varit mitt allra bästa men även allra värsta år, så mycket jag minns av mina 19 år och 3 månader iaf. Väljer väl ut stora delar som jag väl minns.
 
det som gjorde det till det bäst: kärlek- ja, jag hittade min första riktiga kärlek i livet, i början på Januari, så snart ett år sen. En kille jag blev väldigt kär i första gången jag såg honom (Agusti 2011) redan när han började skolan(innan han började t.om) precis min typ och stil som jag var ute efter. under förhållandeperioden var nog jag den gladaste Louise Olsson som setts. mitt jag blev synligt. jag mådde för en gångs skull riktigt jäkla bra att jag inte hade alls någon anledning att klaga på mitt livs situation. en första kärlek glömmer man aldrig eller, om det så är om 20 år. skoltiden minns man alltid och det är väl då det är som mest vanligt att man möter sin första livskamrat i dom sista tonåren.
 
STUDENTEN- "äntligen", tänkte man när skolan var slut och nu längtar man bara tillbaka till tiden då man möts av samma elever varje dag. som en enda stor familj. jag har berättat för er förr vad jag tyckte om studenten, en obeskrivligt härlig upplevelse, en dag man vill leva om. helst 2 ggr! fina balen, åh jag blir gråtfärdig :( man bara splittras sådär, en dag mitt i Juni, då solen går som högst upp på dagarna. underbart. så jag säger åter igen till er att ta vara på skoltiden, det är då man Ska och Får va ung. ha kul och lev dagen som det Nästan vore den sista och studentveckan ge järnet! haha
 
jobb- har verkligen förtjänat mina 2 jobb om jag själv får säga det, för jag har legat i med jobbsökning, åkt till Norge, skickat in CV och ansökningar precis överallt, kommit på alla möten som jag blivit kallade till osv, jag har kämpat hela tiden för att få jobbet just på Gardemoen, som jag tjatat om sen jag började gymnasiet. nu är det bara att låta läpparna fortsätta le och vara glad över att jag blivit vuxen och inse att livet har börjat, bara börjat. Tack också allihopa som hjälpt mig på vägen till jobb, råd och jag vette allt!
 
vänner- har träffat många nya vänner, samt fiender. men flest vänner..ni vet själva vilka ni är <3
hade en sjukt kul sommar med Frida på jobbet varje dag.
hamnfesten, FDD, ja alla sommarkvällar man hittat på nåt busigt!
även glad att "gänget" är ett gäng igen, där det är motsattade kön inblandade. har haft sååå många roliga stunder i erat sällskap alltså!
 
övrigt: tycker jag har utvecklats som person. mentalt. haha nej men jag har sett saker i andra perspektiv mer, i år. och lärt mig väääldigt mycket om mig själv efter förhållandet, positivt samt negativt. känner mig även mer förståndig, att jag verkligen är 19. har ännu mer förståelse för andra än vanligt. mitt "gamla" jag är påväg tillbaka har jag känt, då jag vågar säga vad jag verkligen tycker till folk, direkt, inte blyg och alltid ärlig. även om sanningar svider ibland så kan man gå med gott samvete på hjärtat ändå att man inte finner några undanflykter för att förtränga det som sårar. ja, som sagt..jag känner mig bättre själv, vet mer vad jag vill här i livet, vart mitt mål siktar just nu.

innebandyn har jag utvecklats på, så ledsen att jag slutat. en oerhört rolig sport, ligger högt uppe i mina intressen och pioriteringar sen 9 år tillbaka och nu är allt off. ledsen-öga!
 
till det negativa: en hel-summering-utan-kategori-indelning. allmänt.
har aldrig blivit sårad så många gånger under en kort period som det kunde bli under perioder i år. har hamnat längst nere på botten, på det mörkaste djupet ett flertal gånger men ändå lyckats ta mig upp förvånansfullt nog. känner mig så jäkla bra, stark! och ännu starkare blir jag för varje gång jag tar mig upp. ni känner väl till "The boTTen is nåDD". DÄR var jag, ofta. mycket depression ett tag och jag har träffat på människor som aldrig förr som inte ha förmågan till att se sorgen i andras ögon, förstå en annans känslor, lyssna på en annans hjärta-röst-kropp. jag har blivit sviken av väldigt många som sugit energin ur mig men jag har aldrig visat det fullt ut. jag är för snäll. dum! går hellre och bär på 1000 småsaker ist för att säga ifrån direkt, så det slutar ist med att jag nån dag exploderar. kanske vid tillfället då situationen inte alls var lika förjävlig och anpassad för ett utbrott med vildaste energin! folk blir häpna. jag vet, det är väl en brist jag har. alla har vi våra brister. men säger som förr, det är fan ärligheten som är bristen hos 90% av befolkningen. kommer aldrig kunna sluta hata världens tillit

och ens första kärlek tar slut
, är som en bomb rakt i hjärtat och där står ni, som kanske aldrig upplevt känslan av en hjärtbomb och vill inte ens förstå utan bara tror att tiden läker alla sår, det gör inte det alltid!
det kan räcka med att en endaste känsla blir förolämpad kan man känna sig sviken. och jag har fått mina känslor att blivit tagna oseriöst och dom har lekt runt. jag har låtit andra burit dom i sina händer, fört mig dit jag vill va för stunden. hinner inte ens tänka om det är värt det. det var ju aldrig värt det, men det visste jag inte då. kommer aldrig kunna förlåta mig själv att jag lät mig påverkas av andras val när jag kunde gjort om OCH gjort rätt redan från första början.
 
men vill ändå tacka för detta fina året och alla jag lärt känna och SOM jag känner. ni som är bäst vet vilka ni är och familjERna mina får vi inte glömma, underbara på både mammas och pappas nya bildade liv <3
nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År och välkomnar in 2013 då jag hoppas att alla individer tar mer hand om varandra och framför allt visar varandra respekt, det är inget man får..det förtjänar man plus att det är gratis! GODNATT

                                                                               bilder inom en snar framtid.

varför förtjänar man all dess börda?

Kan inte begripa att jag inte är trött med tanke på att jag bara fick 2,5 timmars sömn inatt. he-he. och satt fast med bilen i snön, i dike, upp igen och bara slira, har jobbat i Branäs idag(mycket stressig dag), suttit fast med bilen sen igen, inge vila och nu äntligen kvällen men fortfarande pigg?
har ni känt så att ni är piggare på morgonen om ni t.ex bara får 3 timmar sömn istället för 5? känns som man kommer in i djupare sömn efter 5 och blir man då väckt så är ju fortfarande 5 timmar för lite så man är ûbertrött, så antar att jag var pigg p.g.a väldigt kort tid! som en lång vila.
 
attans träningsvärk då! skulle visa puTTe hur stark jag var i olika gymövningar som resulterade att det var på tiden att införskaffa ett nytt gymkort. värk efter det lilla? haha pinsamt fräckt. 
annars? ja, första dagen för mig på jobbet idag. Gick jättebra och ser fram emot nästa gång men ännu bättre resultat. :) Sitter nu och kollar på Amercian History X i min ensamhet...bra slut på året.
 
 
för övrigt i mina ogillande saker är jag rätt trött/nöjd på
 
folk som:
skvallrar
ljuger
inte förstår att en människa ÄR en levande varelse, HAR en själ MED djupa känslor som är väldigt sårbara. väldigt.
jobbiga&tjatiga tjejer. åHERRe
tar kompisars ex ELLER någon man varit på G med. det påståendet kommer jag nog aldrig få sluta ta upp?! äckligt fittigt gjort är det. det folket är värda lika mycket som 0x0 blir, enligt mig!
 
tar inte upp mer på hatlistan ikväll, ska ju räcka till 2013 också. Men en sak jag har lärt mig av mina päron är:"behandla folk, så som du själv vill bli behandlad." och varför i hela friden kan inte alla tänka så? problemen skulle minska procentmässigt med höga siffror. mänskligheten är fan inte mänsklig längre. äckliga land, värld, människor without feelings. f u all <3
 
 
detta är bannemej jag. inte en dag yngre än igår!
 

dotter vs. morsa

 
tycker vi är rätt lika här
älskade mammi♥
 
 
 

me today

godmorgon Sverige! riktigt busväder här i Värmland idag. grå vinter.
haha, ja angående gårdagens inlägg...jag var frisk när jag vaknade idag med, wonderful! ska åka in till Torsby och sola sen, fasiken vad fort det går bort och ändå har jag hållt igång med åtminstone en solning i veckan.
hoppas på sällskap av motsatt kön senare! he-he
 
är dyngförkyld osvosv men jag kommer bege mig mot Branäs imorgon på jobb! känns mer än bra att få slita lite och träffa nytt folk.
nämen ska fixa mig lite nuja, ska kika in hos farbror Salta och kusselinerna en stund. pizzakäk/mys/skratt osv. pappsen och Cicci är redan där. så blir det när jag sover länge och missar skjutsen >< haha, see ya later :)
 

the life is about living

faktiskt. livet är ju förmodlingen till för att leva, klara utmaningar, motgångar, skaffa erfarenhet och hitta sig själv. sitt inre. man har ju faktiskt en själ. hur många av alla individer hinner med det eller Vill tänka så? inget svar. finns även dom som vill men inte Fick ellre Kan för dom tragiskt nog gick bort av någon anledning i förtid, tog sitt liv eller blev handikappad eller annat sjuk. jag är frisk och vid liv, än så länge. jag har fortfarande chansen, och jag tänker positivt här i livet...borde inte jag fortsätta i det spåret då? så länge inget hindrar mig. jag är lagom ung men samtidigt gammal nog för att kunna ta kloka beslut och egna initiativ! mentalt ibland kan jag vara 11 år..när jag känner för att va ett litet busfrö och inte försvnna helt från fantasin, för då känner jag genast att livet blir för tråkigt. är så himla glad att jag fått jobb, 2 t.om! så jag kan börja spara pengar och resa dit jag vill, möta andra kulturer och se världen på andra sidan. 
tillbaka till att jag är frisk, det kan väl egentligen vara den bästa överraskningen varje dag men vaknar, att man är fult ut frisk psykiskt samt fysiskt och kan göra vad jag vill den dagen, varje dag. man får liksom vara glad för det man har, tänker på alla som inte ens har ett tak över huvudet i dagens kyla. mår dåligt bara av tanken. och här sitter vi inomhus och klagar att det är kallt när det är 20 plus inne och drar på oss raggsockorna, eller klagar på maten, schampot är slut. ja men som dom inte ens vet vad schampo är då? nej fy! jag ska bli fadder flera gånger om innan jag dör. att hjälpa någon annan gör mig mer glad än att spendera mer tid och pengar på mig själv.
tar godnatt på det! kram på er och ta hand om varandra♥

merry christmas and a happy new year

fasen vad jag har varit borta. julen har t.om passerat och jag har inte ens sagt God Jul till er än så får säga nu att jag hoppas ni haft en bra, ist! så får jag önska er Gott Nytt År också, i tid!
ojoj, åt bara julmat en endaste gång i år så är inte riktigt så fet. firade jul hos mamma och Kent i nya huset, mysigt! god mat, fina klappar och en mysig kväll med bonussyter Hannah :)

Juldagen- var chaufför till Branäs. inget jag kommer va igen, haha! trött som jag var fick jag plåga mig och komma hem klockan halv 7 på morgonen efter ett gäng väääldigt fulla snubbar. tokfransar ni är!
 
Mellandagsrea- ja, fick en timmes sömn för skulle upp och shoppa så drog till kD med Emma och puTTeboii.
haha, bakis som Patrik var tvingade jag med honom ända dit, stackarn! vilken plåga jag måste varit den dagen och en sjukt dryg väckarklocka. jaja, köpte inte alls mycket i år på rean, enbart 3 tröjor >< har aldrig gillat vad Karlstad har att erbjuda, Challa är bäst av dom närmsta shoppingställena tycker jag!
 
har ni haft en bra jul eller? vad ska ni göra på nyår?
själv vet jag inte alls än och det är typ bara 2 dagar kvar. har lite panik. men har klent med cash så blir inge längre sträcka härifrån. det lutar mot Branäs eller en hemmakväll med Ellen och Ina, spela Bingolotto, va nykter, äta god mat och bara softa. nyår har ju blivit lite överskattat också. typ fjortisar första fylla. men visst, har bara kunnat komma in på krogen en gång så skulle ju vilja dra ut, men som sagt..får se. har förhoppningsvis några unga år kvar där jag kan ta igen årets nyktra nyårsfirande.
 
 
vi på dopparedan!
 

i cirkelns hörn.


         
var och shoppade lite julklappar i helgen med Danjel. känns som en evighet sen vi sågs! skönt att få prata ut lite också :) ja, man kan va vän med sitt ex. vet många som är det. sånt tycker jag är bra! kärleken är som 2 magneter: man dras för- eller emot varann. tolka nu-situationen som ni vill.

är ni färdiga med alla era julklappar? jag ha nog 2 st kvar som får inhandlas i sista minuten :) som det brukar va.
   

she can fuck u good but i can fuck u better

 

bakom skiten finns verkligeten

satan vad skönt det är att gå utan smink hela veckorna. det är det bästa med att inte gå i skolan eller jobba. spara på hyn lite. tror jag har börjat bli allergisk mot puder och dylikt för dom enstaka gångerna jag tar på mig det nu för tiden bildas det porer. kanske beror på att jag nästan slutat med det. använder som sagt bara när jag ska ut osv. men eftersom jag har rätt bra hy av mig själv är den väl troligtvis väldigt känslig mot orenheter. hihi ja men då har jag ju en bra anledning att bara vara mig själv. som alla borde kunna va. :)

proffset talar

haha, älskar när man hört folk störa sig på andra när dom lägger ut såna typer av bilder, därför bara måste jag med! jag tänker såhär: varför orkar man bry sig? den personen är förmodligen nöjd med sin kropp vilket borde va bra, säger den att den själv är fet säger ju ändå alltid alla "neejda, det är du inte" så låt andra tycka vad dom vill om sig själva? och vad är skillnaden på trosor och bikini? visar ju mindre nu än en sommarbild där hela jag syns med även bikiniöverdel, så ja? :D rätta mig om jag ar fel. sen så är det ju ingen som har sagt att ni andra måste gilla det ni ser och läsa andras bloggar och följa deras instagram, twitter. whatever. det usla valet har ni isf gjort själva.
att jag ens orkade diskutera detta är för att ni som stör er på folk som visar så mycket av sig själva kan ju bara va en aningen avundsjuka på att andra Vågar lägga upp en sån typ av bild Eller så vill ni själv ha den kroppen. nu menar jag inte min utan andras Då jag sett er argumentera och haft starka åsikter om just detta. skrattar nästan åt er ist som har fucking dålig självkänsla! puss och sen ett skott i nacken. bye!
 
eller, vill tillägga också att självförtroendet stärks ju något obeskrivligt om man själv är nöjd med sin kropp, för det är den man klär varje dag, ser i spegeln och det är Du som bor i den, ditt skal som är fylld av känslor och en djup själ
jag tycker inte att jag är tjock, men jag är heller inte helt jäkla obekväm med mig själv för då skulle jag aldrig ha modet att lägga upp dessa bilderna. men dock vill jag gå ner ett par kilo, eller träna till mig en finare och fastare form. DET är skillnad!

ett starkt band är obrytbart

 
har haft många crazy days med dig, speciellt på senare tid! fuck att även jag börjar i arbetslivet snart, drar till Norge sen och lämnar dig och Stööpa här i Torsby ensamma. bubbies. alla i gänget är splittrade och jobbar på olika håll. man ska verkligen ta vara på skoltiden Då man ser alla som gör en glad varje dag! men vi blir också vuxna en dag och dagarna ska fyllas med rutiner.
iaf, du är att en vän du Ellen som jag känt sen jag var 5 år och våra pappor are still friends t.om, som det kan bli :)) och du är en fruktanvärt lyhörd och bra vän, en sån alla borde ha. vågar säga och göra vad som helst inför dig. våran krääjsy humor och spontana påhitt har alltid lyckats sluta positivt. du är bra, bättre, bäst :) puss&kjam♥

ladda sikta skjut

 
har gått å blivit nykär. eller, hittat en jag vill dela lite mer tid med. tror ni det är bra för mig? borde jag ens öppna mitt hjärta för en annan person igen? får sova på saken. godnatt :)

det krävs 2 för att enas om en enda kär-lek

laJk a DiAmonD kom åter igen när jag låg i solariet. precis varenda gång! tror fan den är en StalkeR.
musiken älskar nog mej mer än tvärtom just nu. när fan ska det komma ut ny bra musik? nää, det som spelades förr i högtalarna var att bättre.
 
ikväll skaja leka med min kära ellenkjellberg tror ja. nej jag vet. tillochmed klockslaget. vi ska busa, snacka jättemycket skit..om Dig, nejsch sånt gör inte vi!!! åsså ska vi förmodligen handla vitlöksbröd på ICA Toria. haha ja tänk, nu fick ni veta det också! som det kan bli.
 
innan jag lägger mej ikväll skaja bestämma mej, tvinga min jäkla analyserande hjärna att glömma det förflutna och gå vidare. ja, jag ger upp. brukar aldrig göra det men nu får ja inte ens en signal tillbaka. att det kan förändras från perfekta förhoppningar till besvikna självklarheter. förra veckan var det perfekta förhoppningar, idag lyder ist situationen " the boTTen is nåDD" ni vet säkert vad jag pratar om. kanske inte. det är ju så komplicerat detdär med kommunikation vet ni väl. nog om det. 
don't look back, you can never look back!
 
 
 

ska besegra dig en gång till

ska man behöva frysa inomhus? sockorna är på, mjuksfilten över mig. nejdå, behöver inte jacka inomhus men det är ruggigt alltså. hatar inte ni när klockan ringer fett tidigt, ska ta första steget ur sängen och man är trött, det är kallt och definitivt när man är trött så man vill bara stänga av världen och somna om? jag typ springer till toan, in i en varm dusch (ett måste) SNABBT på med kläderna tillbaka och kryper ner en stund till under täcket för att få upp värmen igen, dör ju nästan när jag kommer ur en varm dusch. är en riktig frysmänniska vare gäller HÄNDER och FÖTTER, resten kan gå naket!
 
för övrigt är jag rastlös, vill träna!!!! blir lite svårt i -20, går inte på sport längre som ni vet och ingen idé att köpa gymkort när jag ändå snart drar tlll Norge. jag står inte ut att soffan är den enda jag umgås med under dagarna. kan inte ligga här mer nu under dagarna och låta vågen vinna igen?! aldrig någonsin. 5 kg till så har jag vunnit rejält och jag kommer må bättre än någonsin!
 

osis

snäll och hurtig tjej som LwowW är följde hon med pappsen på jobbet idag och hjälpte till. alltid lika rolig resa i labbilen, våran sjuka humor som alltid lyckas spåra ur. är supertrött nu och har blivit förkyld. pain i halsen och såntdär jobbigt i den perioden. men aH, skönt att allt kom samtidigt som den regelbundna veckan vi tjejer har. jag har alltid haft oturen också att bli sjuk precis innan jul >< 14/19 jul-ar har jag definitivt varit det, men inget slår Vattenkopporna för 2 år sen. baaah va jobbigt det var att få dom så sent.
 
ska gå och vila nu- Stööpa kommer en stund senare ikv också! underbart.
ska berätta en hemlis för er sen. eller hemlis och hemlis, men. ja. 
 
chrome://newtabhttps//twitter.com/ochwow

twitter

 
kanske liiiite efter. men ni som inte känner mig så väl och inte är min vän på facebook kan ju följa mig där ist: https://twitter.com/ochwow
och även fortsätta läsa bloggen såklart, som ni förhoppningsvis redan gör regelbundet :))) 
ha det bra i vintervädret alla! ♥

där satt den!

som ni vet så var jag på jobbintervju för Norge igen i torsdags, jag gav landet en andrachans och dom gav mig likaså, denna gången ser det ut som intervjun ledde till jobb äntligen så 1:a februari börjar jag på Gardemoen, städa flygplan osv :) sjukt trevliga människor jag fick träffa med samma humor så detta ska bli något positivt att se fram emot! 3 kurser måste göras först också, mycket jag ska hinna med....det kan tyvärr krocka med utlandsresan också så vet inte hur jag ska bära mig åt, har inge avbeställningsskydd heller...men det får ordnas! ÄR SÅHÄÄÄÄR GLAD! att äntligen kunna tjäna sina egna pengar, kunna försörja sig själv och så småningom kunna flytta till eget. jag är för gammal för att bo hemma, eller så är jag bara mogen och känner mig redo för att ta hand om mig själv. i min uppväxt lärde jag mig tidigt allt som behövs kunnas när man flyttar hemifrån. å ser fram emot att inreda en lägenhet just nu :))))
 

täcket har landat

hej mina fina läsare! idag har det vita guldet fallit ner, hoppas det stannar över jul och nyår, sen kan det få tina bort och vara borta tills nästa jul tack :) man kan säga att idag har ungdomarna (framför allt i dessa små tråkiga byar) något att göra nu när det är snö  på vägarna, kollade ut genom fönstret förut, dom sladdar precis Överallt, varenda korsning och rondell!

vart hundvakt åt syrran idag, både jag och Alva frös rumpan av oss under promenixen trorja. busig som hon är smet hon och fick jaga henne i 40 min, inte roligt för mig i kylan, men slutade som en svettig matte ist så jag fick trots allt ett träningspass ;) 
 

get my ass back home


RSS 2.0