nu var jag där igen

har verkligen nått botten, där jag alls inte ville hamna. målet var att nå toppen!
min hjärna har tappat greppet om talförmågan på mig, börjar fan bli rädd, jag pratar fel och vänder på meningarna hela tiden. vet själv vad det beror på: stress, kroppens talan, jobb, familj, vänner, hjärtevän, space. jag behöver space! jag brukar alltid vilja ha mkt omkring mig för jag älskar det. men nu är det nog. skulle göra vad som helst för eget boende just nu, eller åka riktigt långt bort och tänka på annat. har sån fruktansvärd huvudvärk av alla påfrestningar. det kanske inte syns hur min kropp reagerat på allt, men jag håller det långt inom mig, det farligaste av allt. men vi individer, som jag sagt förut: har svårast för att visa känslan 'ledsen' eller 'att-något-är-fel' även 'tårar'. det är en jobbig känsla och därför "pinsam" att visa, man är för svag för vad andra ska tycka. dom senaste veckorna har jag gråtit i floder, dock när ingen ser. att inte veta att man kan tala om detta för någon vad allt beror på gör det svårare för mig. jag vet ju precis vad the reason is men ingen skulle förstå. ingen tar något seriöst, men ibland kan saker vara seriösare än vad man tolkar det. jo, jag vet nog en som skulle förstå men den människan är jag inte så tät med längre. jag var en gång, och du kände precis som jag gör nu, och du fick samma symptomer. men idag kan vi inte hjälpa varann. du är för långt borta.


Har så go lust att skriva en självbiografi men den skulle aldrig ta slut. älskar att läsa andras självbiografier, så jäklans intressant!
människans egna ord, upplevelser, vilka perspektiv den ser i, tolkar andra, respekten, känslorna osv.


typ såhär ser det ut/har sett ut.

Midsommar
Höljes <3
fått diSSen twice av finaste människan
jag har diSSat dig&dig twice
varit på Dansbandsveckan i Malung
träffat sköna människor och homies man inte sett på länge
jobbat jobbat & jobbat
bråkat
varit i behov av kärlek
ställt hundra frågor, fick svar på 1
varit på släktträff på pappsens sida
festat hemma här i orten
ska festa i Sunne till helgen
dolat med bilen under sommaren osv
tagit mitt första dopp(i början på Juli) herregud va pinsamt

-under mina 6 veckor detta sommarlov

still alive?

ja, jag lever faktiskt men tiden räcker inte till att sitta här och blogga när man sliter som ett djur på jobbet, kommer hem halv 4 och sen äre kväll igen. har dock tid att sitta på facebook och kolla snabbt men inte att skriva ett inlägg som krävs att skriva när man känner för det. jag känner för det ofta men som sagt, tiden. har egentligen inget viktigt att berätta som vanligt. jag hade, men det är ovärt nu för det är botten nådd! bara att börja glömma.

amääH jobbet rullar på som vanligt, är inne på min 7de vecka av 9! får en veckas sommarlov i år när jag är färdig med mitt. trodde jag skulle få höra klirr i kassan men har handlat upp 80% av pengarna redan, men det va en investering så det vare värt på sätt och vis. på torsdag är det 6 veckor tills jag blir 18, typ 2-3 mån tills körtkortet finns i plånkan, vilket jag egentligen behöver NUUU så jag får åka när och vart jag vill! behöver komma bort ett tag, har varit så fruktansvärt mycket nu så jag undrar egentligen om jag lever på riktigt? eller om det är en dröm för såhär kan inte en verklighet se ut? tydligen, men vad har jag gjort för att färtjäna igen? många frågor, inga svar.
för nöja mig med att Veronicas texter är bra och att det är fest hos Mange på fredag...eller nö. Fryksdalsdansen denna vecka, ska dit fre&lör..efterlängtad vecka? INDEED! skjuts och sånt är fixat och sovplats på fredag i Sunne, ska hälsa på Danilo också. saknat ditt skratt grabben, hörde det telefon igår men...aH.

har även tagit mig ett till dopp sen sist!
så, har tagit 2 dopp denna sommar...
1. favoritstället Kläggen
2.Sirsjön




Danilo, påväg från Rottneros till Sunne 17.44, jag och Frida är schysst å skjutsar

Välkommen In

Fick ut det jag ville igår av en människa genom lite press. men då fick jag även veta sanningen. är djupt besviken men sanningen är hård! nu har hjärtat lättat på trycket lite och jag vet var jag står, tror jag. t-r-o-r.
men fick även positiva besked och hoppas på de bästa!

var skönt att jag gick en lite promenix förut, sitter vid datorn alldeles för mycket. jag lever framför skärmen. varför skaffade jag Facebook? det är inte ens kul, men det vill sig gärna att jag sätter mig där och är nyfiken vad alla gör helt enkelt. men en sak är lite rolig: "Stod det inte på Facebook, är det inte sant eller har aldrig hänt."

jobbet flyter på, ska jobba över lite i morrn. mer kosing till mig och mindre fritid. ser fram emot 2dagars till helgen i vårt fina Torsby och 2dagars om 2 veckor i deras fula Sunne. nejdå, jag ogillar inte Sunne.
fick 2 fina kommentarer domhär 2 senaste dagarna, tack till er! har aldrig hört något sånt förut.

Hoppas ni har ett bra sommarlov allihopa och njut så mycket ni kan när väl solen skiner ut mellan molnen! massa busiga kramar från mej
saknar idiZen och inApina också, ser er ju aldrig :(♥


Veronica♥
krävs kontakter för att bli känd och komma ut med sån udda musikstil. dom satsade och fixade hem det.
hon är seriöst på radion hela dagen med Välkommen In och det är den som är favoriten nu.


i'm bored :( fast puttE är social så jag får någon att garva åt, brateN^

sänga nu snaart, najt!

kärlek



mina söta töser :)
Emma är på semester nu hon tills på lördag eller nåt, men har ju Malva "Khadaffi" kvar hos mej iaf.
pusspåer busfrön♥


framsteg


  

                             

Var ju till Sunne i fredags och köpte däck+fälger (: thanks Adisch!
så kommer snart bli dessa på denna bilen, men måste fixa hjulinställning först
för den inställningen det är nu sliter på däcka utta baur :(
så får vänta ett tag till innan dom blir påsatt.


i mitten på Juli typ

så sent med att ta första doppet som i år har jag aldrig varit. fasiken vilken badkruka jag är, VARENDA gång jag ska bada måste jag skvätta ner mig lite här och där om jag ska klara av den kalla processen! kan inte stå på helfot heller för jag har fobi för sjöbotten och alla klibbiga saker som existerar där nere. badar bara med lugnt hjärta på ETT ställe: Kläggen, Östmark. finns inget å oroa sig över på den botten och jag vågar t.om stå på händer där ska ni veta ^^ haha, ja så igår åkte jag och kusselin på bading :)




think twice, before you make a choice!

Sitter här och är avundsjuk på dom som gick ur nian nu, som fick välja inför gymnasiet. Önskar man hade varit klokare och mer erfaren när man själv levde på den tiden, men det är väl inte det lättaste som finns att veta vad man vill bli såå tidigt som när man är 15,16 år. Men idag, börjar sista året nu, ångar mitt val av linje. Jag ogillar inte alls det jag går nu för tror det passar mig utmärkt men som jag sagt tidigare, sen jag varit 4 år och vetat vad skådespelare är har jag ALLTID velat bli det, jag har sagt det förut att jag sökte Musikallinjen i kD som jag även kom in på, ville gå musikal för då är det både drama OCH musik vilket är det jag mest gillar. MEN! jag tackade nej p.g.a att jag hade inte känslan för att flytta då som jag dock har nu och vill verkligen ifrån denhär lilla byn, Torsby finns alltid kvar i hjärtat liksom. och det var inte såhär det skulle bli, jag ska inte stå i en klädaffär resten av mitt liv, jag ska spela in film, resa, sjunga och framför allt LEVA! USA är ju högst på listan ju och när jag haft samma dröm ända sen jag hade förståndet till att skapa en borde det vara så de ska va + att det är ingen omöjlig grej. men jag lyssnade inte på mitt hjärta nog mycket. läste bara mellan raderna, såg bara negativa saker vad som "skulle" kunna gå fel ist för att "JAPP! nu kör vi" fan asså, måste skärpa mig nu och gå på magkänslan och göra det jag vill göra, innan tiden är förbi, för kommer gråta floder när jag är 30 om jag inte hunnit rest mycket och uppfyllt något av mina önskningar, för grejen är den att detta skaja göra när jag är ung, det är målet. så innan 30 Louise! 12 år kvar, så där emellan blir inge kidzZ för min del :)

aH, 12 år....dom kommer passera snabbt som blixten!


det går alldeles för fort fram, jag vill hinna leva.

ååh, när jag öpnnade fönstret häromdagen på jobbet för att golvet skulle torka fortare så hörde jag barnen från dagiset bredvid, dom lekte dendär "bro bro i brejja" eller vad det heter, tänkte tillbaka då va jäkla kul man kunde ha när man va liten. man kunde skratta bara av att nån kollade på en. ibland önskar man att man vore liten jämt, inga omständigheter och man behövde inte göra något, blev påskjutsad i vagn och behövde bara ligga där och sovaaaa <3 det var inga fel att leka med dockor, barbies och sånt då. hah, jag var en sån som inte alls behövde vara 2 för att kunna sysselsätta mig, jag lekte gärna själv...oftast att jag var måste lärare och elev på samma gång, så satt där och kladdade i gamla matteböcker. ujhujh, kassörska och lagade mat(på låtsas) till familjen och såååe, bjöd på kaffe i plastmuggarna och var en skön morsa till dockorna. tiden rinner förbi, en hel stor sanning.

säger en sak
: Jag MÅSTE ta vara på ungdomen nu, för kommer ångra mig annars. Man upplever olika saker i olika åldrar, så man trivs nog i alla åldrar fast på olika sätt. kommer nog trivas när jag går i pension också, om jag får dela den med bra människa!

lev i nuet


bring me back to övre delen av Wärmland

oioioi! liiiit seg jag är då. careface anyway, men vet att mina pinglor vill läsa nytt varje dag :)
som sagt, 1-3 Juli vare Höljes Rallycross. så jag befann mig där med bästa tjejen den helgen, inget jag ångrar! vädret var inte på topp på fredag med lör+sön gick finfint (Y) blev översvämning på flera ställen där folk bodde nere i så tält, soffor och massa dynga flöt omkring i sin egen värld där. Alltså, jag längtar tillbaka så ni skulle bara veta, träffade asschöööna människor och skulle kunna spendera mer tid och glädje med dom för helsikKe vad jag skrattade, övervinner sammanlagt vad jag skrattat hela Juni. fick skrattanfall gång på gång och tårkanalen öppnades å flödade glädjetårar. aH, bilder finns på min och Joohskills Facebook: HÖLJES & Hööööljes häääj

bjuder på nåra baaH


MORSAN ligger kvar i ungdomen och blev med på fyllehelg i Höljes (;





ni ska bara veta så gosiga dessa 2 var 08:36 eller nå (:

RSS 2.0