she doesn't mind

vilken grå dag det har varit idag. huvudvärk. uttråkad. bilen har blivit lortig. hjärtat blöder. tandläkaren imorrn.
vill utomlands. vill ta studenten NU. vill ha jobb, ny hårfärg, längre hår, massa kläder, new body(gratis dock) en bmw/audi, pengarpengarpengar i stora lass så slipper man önska sig något hela jävla tiden. varför kan inte dom stenrika dela med sig någon gång ist för att sitta där å vara snåla medans andra ber om att få en liten grej? hatar världen. haha, jag känner mej ärligt som 14 år igen. igen?! eller...hur gammal är jag egentligen då? w00t, snart 19. ca ETT år kvar tills jag blir nya stamkunden på bolaget och Nej jag tänker inte köpa ut åt er skitungar som har noll koll på alkoholsinnet. ni ser ju var det står i tidningarna, inte ens männen runt 30 har lärt sig än ;)


tsss, hejhej på er världen!

man skulle väl kunna kalla det min största första kärlek

Helt otroligt att ja har fått en sån underbar pöjk! du finns tamejbaska alltid där för mej och vill mitt bästa jämt. du har hjälpt mej så himla mycket genom svåra tider just nu.
kan inte sluta tänka på att jag fick den kiLLen ja tittade på redan sen första dagen han började Stjerneskolan, i smyg..och hade inte funderingar alls på att ta kontakt med dig Daniel FÖR man var ju skeptisk till hockeykillar..iaf ja. å vi tjejer vet ju hur dom kan va, men du är inte som dom..inte alls! ja tror alla har en mjuk sida egentligen, bara att du visar den oftare än andra. trivs så himla bra med dej, varenda gång. i morgon kommer du och då har ja varit ifrån dig en vecka vilket har varit lite sådär jobbigt för vi har umgåtts mycket på senaste tiden. men attans vaja har saknat dig dessa dagarna du varit i Arvika-town så ska bli oerhört gött att se dig graBBen. ska pussa dej till döden, nästan. nämen glöm inte att du betyder allt för mig och då menar ja allt! tycker om dig sååå å de vet du :)))



hahah å kan väl säga tack till Julia som skapade den första glöden mellan oss ;)
om de inte vore för dej hade ja än idag bara spanat in Daniel, i smyg.

påsken är väl över?

har något att berätta och det började med att jag förut åkte ner till Larose å köpte läppstift osvosv å sen tänkte jag att jag lägger väl varvet i Ria och Kilåsen också som vanligt, på hemvägen och där fick jag se någon som uppstått från de döda, tror jag. det har ju nyss varit påsk så det kunde ju ha varit Jesus men det var ett monster, en blandning av en alkolist, michael jackson(fast tjej/kvinna/dam), gick inte ens att se ålder...och den BLICKEN hon gav mig, oförglömlig...och dum som jag är åker jag runt flera varv, ställer mig stilla och tittar, vafan..det var ju nästan intressant om michael blev begravd i USA och vaknar upp i Torsby? och 'hon' bad typ till gud, gick med en rullator och pekade på munnen som om hon hade ont eller var hungrig. hon närmade sig min bil och jag låste dörrarna, jag dog av den blicken men kunde knappt hålla mig för garv samtidigt som rädslan satt i halsgropen. bara väntade på att i samma ögonblick skulle hon döda mig med den blicken. jag stirrade bara rakt fram och tänkte inte ens tanken att bryta min egen blick för att kolla på henne, hon måste ha varit ute flera år, helt förstörd var hon. elakt att kalla henne monster, men det var mest likt ett, ett lik som återfötts.
tur att Emma var med mig iaf, annars hade jag varit död redan nu..
dödsorsak: vettskrämd!


jag kommer inte kunna somna inatt!!!
men i morgon kommer Daniel äääntligen :)))♥

right now

Train-Drive By
Melanie C-Burn
Enrique Iglesias feat. Dev-Naked
First Aid Kit-Emmylou
Chris Brown-Turn Up The Music
Pitbull-International Love
Westlife-Something Right
John De Sohn feat. Andreas Moe-Long Time .acoustic version
Darin-Nobody Knows
Juan Magan-No Sigue Modas
Hot Chelle Rae-I Like It Like That

så ser väl mitt intresse av musik ut just nu, typ. chiLLin'




btw, någon söt varelse som kan göra en ny header åt mej eller????? nöden kallar :pPpppP




drive by

ska införskaffa mej en startknapp om de går. eller be någon tvinga mej att plugga!!! har sån jäkla ångest över allt arbete som måste göras. studenten ser mörk ut just nu och ja tänker gå ut i år me mina fina vänner, skulle aldrig kunna förlåta mej själv att sitta och se alla dom gå ut och stå på flaket och skrika utan mej, så mycket annat kul vi gjort tsm, då ska ej detta hindra! vi måste snart ses alla och hitta på något, kom till Karlstad med er så drar vi ut :)))


var oerhört gött att färga sig idag, klippa mej i morrn. aH, själv såklart! 3 år sen nu som ja klippte mej hos ett så kallat proffs. ja blir nöjd när ja gör de själv ja :) då har ja bara mej själv å skylla när de blir fel. det är jäkligt slitet nu vilket inte är kul alls tills balen men får skaffa löshår osv...ajuste, någon som är bra på att sminka som kan göra mej den tjänsten tills balen??? :]



heJJJJ

jag går i sommarskor på vintern.

jag minns inte ens vad jag berättade de senaste gångerna för sjukt längesen jag bloggade, som det nu kallas. men min praktik går jättebra iaf, trevliga kollegor och det flyter på som jag vill ha det :)
men eftersom det är så mycket omkring mig nu (som vanligt) så har jag varit "sjukskriven" därifrån ett tag men ska börja klättra på ny trappa efter påsklovet och köra hårt till studenten, 7 arbetsveckor kvar!!!!!


våren är här iaf och snart kommer den 'efterlängtade' sommaren, den svenska regniga sommaren. brukar va ca 3 dagar på hela året det är extrema utomlandsvärme. det borde vara vår året runt ist! regnar nästan aldrig men dock kallt på kvällarna ><

RSS 2.0