känn på den

stolt tjej mellan 3 hockeystjärnor med samma födelseår.
DET GÅR BRAAAA NU!

x

tänk att bokstaven X är så himla speciell, man glömmer nog att man använder den dagligen fast i sammanhanget "ex". detdär X:et kan ha negativ eller positiv påverkan i ditt liv, i mitt fall är det negativt...just nu. det har varierat från månad till månad, idag blev det negativt och har nog bestämt att så kommer det nog förbli. jag kommer inte ändra på det om jag så vill för det skulle va såå ovärt och ingen annan kan tyvärr ändra på det heller.
när man har gjort någon en tjänst någon gång förväntar man sig att få någon tillbaka, men i dagens samhälle Tar vi bara som det verkar och glömmer att Ge. jag är så himla ledsen när jag skriver detta nu, heh..alla tror att ja skippade skolan just idag för ett fuckin' prov, men nää..det finns faktiskt andra problem här i livet än ett ynkligt prov. det är jobbigt när man inte kan lösa problemet heller, vet inte hur det skulle gå till. då hade jag fått välja mellan några personer, men jag väljer nog då bort alla...raderar dom ur mitt problematiska liv och går i ide.
just nu känner jag att det spelar ingen roll om jag kommer få ta studenten i år eller inte. har inget att förlora? och det är bättre jag får jobba i min egen slowmotion takt.
2011 var ett av mina värsta år, ser ut som 2012 börjar ta över även om det gått knappt en månad. men jag bryr mig helt enkelt inte. har min värsta veckor kvar.
vill bara säga till en person som skriver väldigt detaljerat hur hon mår daglien på sin blogg att jag förstår henne, jag förstår precis innehållet i vad hon skriver, hur hon känner och vad hon tänker. jag tänker berätta det för dig, en ljus dag. men du? du är inte osynlig. jag vet att man ofta kan känna så, men man syns. alla syns och alla är lika mycket värda!


jag förstår inte vad jag tänkte med igår och dom senaste 3 åren? förmodligen med samma ärthjärna som det motsatta könet.


all those days are gone

fantasiiiii


om ja våga, skulle ja gå fram till dej å fråga om du vill. men ja står här, å ser alla andra som svarmar runt dig.


saknar fortfarande Alstigen, mitt rum, lägenheten, tystnaden när man var ensam hemma ofta och kunde göra precis det man ville (sitta vid datorn och lyssna på HÖG musik) det enda som hördes sometimes var pensionären nedanför, graNNarna mitt emot´s dörr när dom smällde i den, plingade på hos mej eller slängde in kärleksbrev genom brevlådan på dörren...


feeling.

tack till er som tog er tid att läsa om mina åsikter, igen.

vad är meningen med kärlek egentligen? hur många procent hittar sin rätte i tidig ålder? anser att det är mest som en träning för framtida familjeroll. jag är ingen brud som blir "kär" på riktigt längre. jag tycker om någon väldigt mycket. jag skaffar inget förhållande, jag vet inte...jag passar bara inte i den "rollen". jag är så jäkla glad bara jag får umgås som vän med killar ist, det är typ samma sak fastän ett förhållande har ett intimare pussel. men det är då det värdefulla kan gå åt skogen och man förlorar allt ist och man får massa kärleksproblem. fan vad glad jag är för alla mina sköna underbara vänner i massor :))))) jag är så jäkla fri, kan göra precis vad jag vill på helgerna och veckorna, slipper bråket med en kille som är idiot och inte fattar vad kärlek innebär. jag kan vara själv hur mycket jag vill utan behöva känna att jag ska höra av mig till den bara för ATT man är tsm.
om man skaffar ett förhållande kan vänner lätt glida isär, jag vill inte vara den tjejen som fixar så att det blir så, jag anser att vänner är det bästa man kan ha och finns ingen kille som helst här på denna runda jord som skulle prioriteras före mina vänner, hur bra/pålitlig den boIIen än är. jag har bara varit i en av dom positionerna och det är den positionen när jag är den tjejen som är singel och prioriteras efter kiLLen. jag tänker inte begå samma misstag. om någon tar åt sig när den läser detta är det ens eget problem. jag har åsikter, du/ni med antar jag? men vill bara säga detta för vänner serveras inte på ett silverfat, vänner är inget som kommer på posten eller följer med i flingpaketet. vänner och familj är det värdefullaste man har, man kan bli sårad för det minsta lilla för det är värt så himla mycket och man är rädd att förlora. en riktig vän finns ALLTID där, ställer alltid upp, prioterar sin vän som vän, ringer och undrar vad han/hon gör och hur han/hon mår, man kan gråta i alla väder tillsammans, kunna känna att man kan öppna hela sitt hjärta för den, lita på den och kunna hantera konflikter, låta varandra ha åsikter om varandra utan att det ska bli big deal av grejen, om man har en bästavän och mår dåligt över sak i relationen och vill förbättra genom att säga vad den kan ändra på kan inte vara annat än nyttigt. hellre det än att den andre ska låtsas som allt vore bra, att man accepterar dens personlighet och beteende. ta det inte som skit eller nån personlig kritik, ta det som att den personen gör allt för att den vill att det ska vara så bra som möjligt, det skulle jag uppskatta!


ta hand om er alla och ha de bra! :))))
menar er alla bara väl♥

the twins som snarkar i stämmor

att va med ett tvillingpar är inte alltid så lätt om dom drygar sig om vem-som-är-vem. he-he
fast ja ser ju skiLLnad. tror ja? att per färgade sig mörkare avslöjade ju allt ((((((:

perrabus beter sig


har man dåligt å göra en lördag kväll så blire lätt att man blir linslus

em1

aH, när man är på sånt depphumör när man bara vill vara ensam, vrida upp volymen i högtalarna på max...då förstår man varför Eminem skriver såna låttexter as he does. mmmH, ja diGGar dig graBBen vid såna tillfällen alltså.
tack för att du är bra och skriver bra, på det amerikanska språket.


det är inte nån sagolik fantasi

suck. ett bra ordförråd skulle inte sitta fel nu. har ett långt inlägg framför mig, som ja brukar. men ja vet inte?
hade en jäkligt bra helg i graNNkommunen, där ja trivs! motade mej rejält att åka till Torsby klockan halv 3 inatt.
sov inge bra alls inatt, har sovit oroligt dom senaste veckorna.


ååh, vaja ska pluGGa Psykologi såhär på söndagskvällen då, men vad gör det när man älskar ämnet ja snackar om? men denna gång skaja göra en uppsats om Sigmund Freud, och ja hatar upsatser. man kan ju gissa när den skulle ha vart inlämnad i min värld ja lever i liksom?
min tårkanal öppnades förut, bara satt och väntade på att det skulle ske. bet på naglarna pga nervositet, pressning och ångest. det var en som sa till mej "ja ska sluta hjälpa alla andra så himla mycket med deras problem och ta itu med mina först och främst" tror ja också kommer köra på den dealen ett tag framöver. ja vet inte ens vem ja är längre. ingen annan heller, för man känner sig bäst själv. känslan av att ja kanske inte får ta studenten me mina underbara vänner till sommarn svider. har inte tillräckligt med poäng, ligger efter i varenda ämne och när det blivit så mycket på samma gång så har ja lagt de bakom mej, klarar inte av att se den läxhögen, proven och uppsatserna. på hemmafronten leker livet som om man vore osynlig. en syster som skapar konflikter för att man har en åsikt, inte håller med eller inte gör det som passar den. men man kan inte anpassa sig till alla andra jämt. aH ja vet inte. klumpen i magen är stor och ja svettas för ja vet inte vart ja ska ta vägen, vill bara gömma mej i en låda och bli skickad med posten nånstans där ingen känner mej alls. mina drömmar som ja alltid haft som även ni vet vilka dom är börjar slockna och de känns som ja kommer diSSa dom för att förtroendet blir sämre när ingen tror på en och ännu sämre när ja inte ens tror på mej själv längre. nej, ja sitter inte å skriver detta för att någon ska tycka synd om mej plus att man faktiskt väljer själv om man vill läsa om mina problem, mitt liv..på en fucking länk. haha, ja det är sjukt men jäkligt sant. åh ja har sånt lust å bara spy på alla som är dryga mot folk och kallar folk wannabe´s och dylikt. fan, alla är vi den vi är och så kommer alltid världen se ut. tänk förr, vi va apor..hur lika var inte dom? och nu, man inspireras av andra och var fan glad att någon gör det ist för att lägga ner energi på VARFÖR den blir det?! oj, den har samma jacka som den och den och guuuud vad världeen går under nu!!!!! trött på dryga fölk...mmmH heeej


saknar my beZt:friEnD av motsatt kön
.

who's in your head?

or feet?
or arms?
or legs?
or body?

till du den anonyma

fick en kommentar häromdagen som kallade sig anonym, naturligtvis.
detdär med kommentarer är lite svårt, man vet aldrig om dom är seriösa eller inte. och JAG vet att den personen som skrev detta vet väldigt väl vem jag är!
men iaf, där stod det att jag skulle skriva ett inläGG om mitt hår, hur intressant det nu kan va...mmH visst, kan väl göra det någon dag framöver om det nu ska vara till någon nytta.
personen som kommenterade detta har försagt sig själv om att han eller hon vilket jag vet är hon, vet verkligen vem jag är. amäh pusspårej tjejen, du-har-IQ-int


neRRå, jag är aldrig elak så ska väl inte va neGGo när jag för en gångs skull får en fukKin' kommentar men aH. jag kan inte förklara hur jag menar, skrattar bara eller nåt sånt. :)
hah, ja för nu när jag kommer länka bloggen min på fb så kommer du ju kika in dirr!

detta fält måste fyllas i

hatar att skriva rubriker. ibland kanske man inte kan sätta ord på saker och ting.
likadant när man använde "bilddagboken" så stod det under "skriv så att även utomstående förstår bilden." jovisst: dethär är jag med en rosa kofta som jag idag använde, tog även kortet idag, nöjd nu webmaker? :D

LwowW

blev lite hastigt på slutet av förra inlägget, är egentligen inte riktigt färdig. jag var stressad(som vanligt) och snabbskrev på slutet men jag känner ändå att..det får heta duga för denna gång! för övrigt vill jag vara blond som jag alltid säger, för det är det som är jag, Louise eller ja..LoLLo. jag har alltid varit en skitljus flicka hela mitt liv. skiter i om det sliter på håret, mitt var ganska friskt ändå. efter studenten, byebye dark-hair!

kul å va i relaxen förut, tog mej en bira eller 2...klarade mitt rekord i bastun! woho. blev ej med på nån hockeyslashefterfest för lilla jag ska upp till morgonen, mot grannkommunen och kika på fotbollscup me söta Linnéa! :) mmmH mina ögon slocknar snart efter allt härj i Torsbybadet så najt!


hihi, här var ja å Ida först i badet förut!




/LwowW, it will be my real name.
snott det från JwowW i Jersey Shore för er som inte fattat det för många månader sen.

ett år sen, när jag var sjutton och ändrade på skiten jag alltid levt med

drygt ett år sen detta kortet togs, när jag tvingades till att färga mig brun för första gången i mitt liv. mitt livs värsta val även om det inte var ett val.
då bodde jag i Alstigen, aldrig mått så dåligt psykiskt som jag gjorde under en period då men samtidigt trivdes som fan och kände mej trygg, i lägenheten. att man kunde må så jäkla dåligt att man ville spy varje dag samtidigt som man såg ljuset när man klev ur sängen varenda morgon trodde jag inte var tillgängligt. att jag lät mej själv bli så pissad på har idag gjort mej stark, psykiskt. kan inte neka att jag aldrig varit blyg och alltid vågat sagt ifrån innan all skit, för det har aldrig varit ett problem, så nu... när jag gått igenom skit PLUS att jag har en så stark vilja, envisa jävel som jag är gör att jag klarar pressen på en ÄNNU högre nivå. man måste vara med om mycket negativt om man ska kunna stå emot sånt och inte bli likadan och hamna i såna situationer längre, veta hur man ska ta itu med dom. ni vet ju inte vilka situationer jag menar men det är när "helvetet bryter ut" hemma, som jag menar. i början är allt jobbigt, men nu när jag tänker så är level 1 som en vind. ibland kanske man inte ska säga precis allt vad man tycker, men so am i. ofta. mina utbrott som jag fick när jag var liten dagligen utvecklades under den perioden ifjol när jag hade hamnat i dendär djupa gropen, ett utbrott kunde inte ens stavas då. nu har lugnet mer kommit när året passerat, men har fortfarande svårt att hantera mej själv sometimes. nej, jag har inte adhd eller nåt bokstavligt som det kanske låter. men ska bara övetyga er om att en människa har mer kraft en vad en tror, det handlar om självförtroendet, viljan att vilja stå emot och att man vet vad rätt och fel är. att sen våga uttrycka sig när man vill vinna i en konflikt eller dylikt är en annan sak. alla vågar inte. men det har jag gjort, men då har jag även blivit sedd som aH jag vet inte. men vi fick ju se I DAGENS läge, vem det egentligen var som hade rätt då och vann? jag. det jag ville uppnå var inte att vinna eller förlora, bara visa att alla har faktiskt åsikter! varesig man är 3 eller 90 år. men hur mår jag idag liksom? något bättre just för att jag är starkare än DÅ när jag t.om hade klarat av den hårdaste leveln!

jag tänker på dom som är blyga i min omgivning, hur jäkla jobbigt det ska vara för dom individerna i ett klassrum en hel dag, eller en hel dag på stan, i korridorer, i matsalar, i en klass där kanske många tar för sig FÖR mycket. jag tycker det är synd att man inte kan få välja sin skala på sin blyghet, jag vet ju inte hur det känns att vara blyg eftersom jag aldrig varit det? för jag är född som den tjejen som tar för sig, och vill nog inte ens tänka tanken hur ni blyga och tillbakadragna människor känner sig i vissa lägen. men kan tänka mig....
ni ska veta att jag ser sånt, jag ser på folk hur dom mår just för att jag läser, älskar och är intresserad av psykologi.

klockan tickar, jag ska på innebandyträning och sen bada i relaxen med mitt team så hejrååå (:
tack för att ni läste. eller nåt.


har bara att säga till alla: om man inte chansar, har man inget att vinna.

Degrassi madame.

vända-tillbaka-på-dygnet-dags? fan asså. borde skämmas. lägger mej när ja borde stiga upp. drömmer gör vi alla också, har drömt om samma person i över en vecka tills i förrgår natt. det sjuk är att händelserna utspelar sig på samma plats jämt i drömmen men det är inte samma händelser, som ett vardagligt liv. denna person hade jag lite konflikter med i förrgår och sen dess har den inte existerat i mina drömmar. Alltså jag börjar bli som den smarta tjejen i Degrassi-serien, någonsin sett? aH,  men nog känns det så för hon har ju sina drömmar hon med.


mina dagar under lovet har i stort sett bestått av sömn+ dator. lägger mej sisdär 3 på morgonen, stiger upp 3 på dagen, sitter vid datorn resten av kvällen ELLER läGGer varv, som är standard.
att jag har kvar några naglar alls tycker ja är busigt med tanke på hur ångest ja har för min feta läxhög, borde ha bitit sönder naglarna som för längesen...


d to the amn
.

det absolut viktigaste jag äger just nu. och förmodligen 4-evah!

så sant så sant! har ni möjligheten till att ta körkort, go for it! även om du inte har bil osvosv
så kan du ta dig någonstans någon gång om du verkligen behöver, om du reser, låna någons bil eller vad som helst, va chaffis (: så himla kul å köra bil så ni anar inte! det hör ju lite till en av mina hobby´s va...aH.


mmH, ni ska få en sammanfattning av fjolåret också när jag har tid att sitta å skriva ner det.

i won't let you go

vill ha sommar :( det är ju ändå ingen riktigt snö ute. bara blaskidaski :(
har låtit min bil stå i snart en vecka nu, för att den ska slippa bli lortig. "han" måste älska mig som matte. tar väl hand om dig grönisch :) nääH, om man skulle sätta namn på fordonet kanskeee?

aa precis




new year

min andra halva av hjärtat fyllde 18 vintrar på nyårsfirandet, in i det sista på året men nu är hon stor denna johannalarsson ;) så blev en kväll i kD med bra cheyer! Kronoparken först, sen Score...åh gud, jag tänkte inte på att man får jäääkligt lätt böter om man dricker offentligt i kD så jag blev tagen och dom tog mina uppgifter, väntar bara på att räkningen ska komma hem. klantlouISE! mmmH, jag å stöpa dansade häcken av oss, var kung i baren. jag hade nästan glömt hur det var att känna ruset av alkoholen, men fick till det rätt bra ändå..höövknack utta baUr "the day after yesterday".
haha, måste erkänna att jag är bäst på att stressa, borde få pris i det. det är enbart det jag gör hela tiden när jag ska någonstans. likaså i kD, stressstress för att hinna med bussar hit å dit, packa 5 min innan den kom som jag gjorde i söndags osvosv...ja, jag låter svetten rinna men är så jäkla stolt i slutändan att jag hamnade där jag skulle.


så nyåret var superduper bra, tills jag kom hem och fick reda på att det skett en olycka. en syster till min vän gick bort på nyår :( beklagar verkligen! och Elin? du ska veta att jag tänker på dig och finns där för dig om du vill prata!
det sker olyckor hela tiden och livet är så fruktansvärt orättvist, det får inte gå till såhär längre!
det gör så ont i mig att ens tänka tanken på hur du mår nu :(
ta hand om dig <3!


R.I.P Malin Westberg ♥

RSS 2.0