vad är din/eran energikälla?

jag tycker det är lite komiskt alltså, men oförståeligt ibland hur folk kan veta så himla mycket mer om andras liv än deras eget, eller sån superkoll på vad den gör, vart den är, vad den har sagt men ändå umgås dom ej? inte vänner på fb vilket jag anser att mycket skiT-information kan tas från? utan bara, stalkerS...typ? ofattbart och sjukt kul. såna personer lär ha dåligt att göra, sämst liv och sjukt avundsjuk på andra. hihi, har fått höra massa tråkigt(kul) om mig som jag knappt tar åt mig av. jag skrattar bara och blir så jädrans glad ska ni veta mina damer och herrar hur mycket energi ni kan lägga ner på mig, via eran käft dessutom. tack som fan, tack alltså! men kan dock meddela att jag inte kan spendera lika mycket tid för er, sorry men...jag har mitt liv att sköta först.

en sak: umgås med vem ni vill, när ni vill. finns ingen lag på vilka man får umgås med och inte. har 2 eller flera personer fattat tycke för varandra som vänskap kan inte bryta det bandet om bådas viljor är nog starka. annars är det ingen äkta vän.

detta kommer ärliga jag sova skönt på inatt! :D
 
 jag och lillan. go satan! en varelse jag alltid vill ha bredvid kudden min. gositosi
 
 
 

ibland är ja flitig

woho! Har hunnit med riktigt mycket idag :)
 
tandläkaren i Hagfors
träffat min handläggare på arbetsförmedlingen
skrivit mer på CV
shoppat bildelar (såå himla kul för plånboken)
packat
tränat innebandy

är positiv idag faktiskt, tro det eller ej men imorgon har jag en dag att se fram emot. träffa nära och kära kan inget bli annat än bra, bättre, bäst. ska försöka ta mig upp ur sängen innan 11 tänkte jag för att packa det sista så måste väl snart dra täcket över mig. men hoppas ni alla har haft en bra nystart på skolåret och att det går bra för er som söker jobba! skriv CV, sök sök sök och lycka till! puss puss och puss


höst nu eller? snart födelsedagsdags

cirka 3 veckor tills jag blir nitton. känns...som en meningslös ålder. men inget hindrar mej från en fet fEEst för det!
 
 
som ni vet och förmodligen har förstått så tänker jag mycket, eller funderar ofta. jag kan liksom inte släppa något jag hört, sett eller varit med om. jag måste typ analysera saker. ofta handlar det om att jag inte kan släppa det förflutna, ja inom allmänna grejer liksom. jag vill bara stoppa tiden så jag hänger med i svängarna. det går för fort nu så jag hinner glömma.
det jag ville komma fram till att idag är det en sån dag när tankarna flödar. sjukt jobbigt! suger ens energi och har svårt att gå vidare.
 
 
aa å regnet öser ner därför kommer jag paxa tv:n hädanefter! dock visas aldrig något bra.
har någon nåra bra låtar att dela med sig av? jag har lyssnat sönder musikvärlden och hittar inget mer så vore awsome.
 
vill tacka för statistiken som ni läsare gett mig dom senaste veckorna. fortsätt så! läs mer, jag bjuder på mer av min konstiga värld :)
 
peace out.

som en vind från ingenstans.

 
saknar ord. 

du hade fallskärm, å hamnade i klistret.

sitter vid köksbordet och lyssnar på favoritmusik. svettas lite i hoodtröjan för lampan precis ovanför huvudet värmer starkt. jag tänker, och tänker. sjunger lite, å tänker igen.
 
den senaste månaden har mitt humör varit sådär. har blivit besviken och sen har något positivt hänt åsså hare gått upp och ner så. men funderar på vad kärlek egentligen är. när man är under typ, 25..måste det bara vara en lek? för att skaffa erfarenhet, känns som livet redan är skrivet hur det ska se ut. för fan vad alla har samma kärleksproblem som är ungdom. sker väl även i äldre förhållande men där är det mer "onödigt" att göra slut, kan va för barnens skull eller bara för att...tiden och vad dom byggt upp tillsammans. men förstår inte hur så många kan ha samma problem och procenten av antalet som har det minskar aldrig utan ökar. otrohtet ligger ju högt uppe. ingen individ i hela världen kan besvara varför det är tillåtet och ändå är det inte en lag? fylla och dåligt relationship är så usel anledning. för då kommer frågan varför gjorde inte Du slut innan? när man är full vet man mycket väl vem man har intima saker med, och måste ju kännas direkt att det inte är ens partner. det är sjukt. man måste va drogad totalt om man ska ha tappat förståndet. är inte ens värt att diskutera, eller så äre det. som fan! människor är ingen leksak, det är en levande varelse med känslor. det kan räcka med en besvikelse så har det förstört en individ. det är olika. jag har aldrig haft en kille som är otrogen vad jag själv vet om så vill inte ens veta känslan och upplevelsen när någon är det men jag vet så mycket som att det är oacceptabelt och jag kan gääärna medlida med er som offer. vore jag offret, skulle jag aldrig någonsin ge min partner en till chans, det står skrivet långt borta. den personen har redan Då visat vad den går för och hur mycket man betyder. den äger fan inte ens en hjärna. att jag skriver detta är för att jag är trött på allas kärleksproblem, även mina. det var en som sa till mig idag att kärleken är en bov, du har så rätt graBBen. kärleken är det bästa och värsta. men alla är värd tillit! det jag ville komma fram till. kärlek innebär inte bara intima stunder utan även tillit, förfrågan om saker, uppskattning, lojalitet, respekt osv.
efter denna 'leken' kär-leken vet man nog vem man är anpassad för att leva tillsammans med och lärt sig mer om sig själv. att skapa något positivt med någon man tycker om kan ju inte vara mer än en underbar känsla. låt den få uppstå. kram på er alla sköna läsareeee
 
 
är glad att jag hade en pålitlig pojkvän, det betydde mycket i min kärlek. nu är du min bästavän pojk-vän istället. mer än så kan jag inte begära. men är mer än glad att det tog slut av andra anledningar än otrohet osv.
 
kram pårej busilusi :D
 
 
          
 
 

arbetslös, ingen cashflow

jaha, snart andra veckan som arbetslös. känns ju sisådär. skönt med sovmorgon men har ingen cashflow längre. åter igen ska man behöva lägga alla pengar man tjänat på sommaren till bilen. det är inte bara ett fel på den heller så ska bli jävligt kul när räkningen kommer. 
har spenderat min ledighet till Paradise Hotel Danmark, sett färdigt alla 52 avsnitt nu så tänkte fortsätta där jag slutade, å kolla på den norska istället. är en lite periodare, utan alkohol. har mina egna standard-grejjer. blir beronde av olika saker olika perioder. ett tag ( i 7an) då var det 4st x-ray och 3 euroshopper-chokladkaker som gällde varje lunch. 9an- 2 liters glassbunkar typ varje dag,
sen har det varit kinapuffar, morötter&dipp, vaniljvisp med oboypulver i, pringles, molusker under hela skoltiden, chokladrulle, munkar, kladdkaka. aa det har varit mycket om det goda i min livstid. just nu är det inget av detta jag måste ha jämt. men hellre något gott att dricka än att äta. oja! 
 
måste erkänna att jag äter betydligt mindre onyttigt nu för tiden, vågen är mitt vittne. å motionerar väl mer också.
det sitter ju i psyket. hoppas det håller i sig! gillar LCHF-dieten/metoden. fuck vad den funkar på mig!
min mage känns som en ballong direkt jag äter kolhydrater och socker. håller inte på med LCHF just nu men skulle vilja. 
 
 
hare bra!

jobba plugga resa resa plugga jobba?

woop wooop! en endaste arbetsdag kvar, kan inte vara mer än glad. fast! samtidigt ledsen för nu ska lilla jag gå arbetslös tills..ja vem vet? blir söka Norge & kD till veckan typ. livet är på språng nu, jag vet inte vart jag står riktigt, vad jag vill och vad som kommer hända. men jag tänker inte utsätta mig för press bara för att jobba, jag vill ha ett roligt jobb också å det skaja kämpa för! min dröm sen typ 12 år tillbaka har varit att bli en skådespelerska, drömmen finns kvar, nu ska man bara uppfylla den. jag skulle kunna jobba gratis om jag vore an acter för såå mycket älskar jag att spela roller. ni som känner mig vet ju hur hyper jag ofta är, härmar andra, sjunger, dansar, inte blyg, linslus och vågar framför allt bjuda på mig. att jag sket i att gå den linjen i kD, när jag tog mig in och allt ångrar jag som fan för vaFAN ska jag göra nu? stå i en affär? nej. åter nej.
tankarna leder till att jag ska studera? observera!! LOUISE OLSSON STUDERA? aH, musikallinjen...för jag vill förverkliga en av mina tusen drömmar. inget är omöjligt bara viljan finns där. men att studera den linjen kommer locka mig mer eftersom man mest pluggar till den inriktningen, inge mer matte och skit vilket är perfekt. men först vill jag verkligen ta en funderare, sen jobba ihop lite cash och resa, sen söker jag linje osv. aH, ni fattar säkert.

imorgon reser jag till Karlstad på kvällen för att träffa en nära&kär vän. min bästa faktiskt. kommer bli jobbigt men fruktansvärt underbart. vad vi har att prata om nu kan leda till både glädjetårar och motsatsen, men det är det värt.
 
hoppas ni har ett bra sommarlov och en bra semester även om Sverige inte bjuder på alltför mycket solsken! kjaam
 
 
 

RSS 2.0