rompa

sveriges klimat är härligt, bjuder på mycket regn och kall luft. herregud, jag och johanna åkte moped till sunne igår, gjorde oss i ordning hos syrran, drog till Kolsnäs. tror vi gick först in? satt inne på toan i över 2 timmar och det hade kommit 17 st när klockan var över halv 11, 50 st var vi ungefär efter 11...gud så tråkigt. men det blev iaf bättre ännu senare, dansade väl i grottan. hur många killar var det där inne då? 7 st? haha små og. menmen, fick åka bil i 164:an sen och där spelades det riktig musik såatte..jag njöt (: köpte pommes med mildsås as usual när jag är på törg. åkte i 164:an hem å sen somnade jag gott i min säng klockan 04:27. gick upp 15:43 idag dock ><
var till Alstigen förut till lägenheten och packade upp lite grejer för på ondsag blir det storflytta alla sakererna. så framöver skaja bo med morsan på 27B;) å farmin ska ha kvar huset i Kilåsen som tur är.
nu måste jag hoppa i duschen och ställla mig å göra 11 flätor i mitt hår sen om de ska bli nå lockar.

måste också påpeka igen att precis alla pöjker är likadana, idioter.




Lazee-Do It! G'song

typ tjaa. har inget vettigt att säga as usual. tänker inte sitta och berätta hela min sommar som alla andra för det finns nothing to tell. så deså. ska bara säga lite sådär att skolan känns bra än så länge, bra schema. fast maten kan man ju alltid ändra på. btw, var på gym förut och körde ett hårt pass med kompani. har träningsvärk och sträckningar i hela kroppen, ska bli jävligt gott med mat och sömn alldeles snart! i morrn skaja förhoppningsvis bowla me nåra könjävler;) å lite myspys sådär en fredagskväll.
på lördan ska jag spendera min kväll mestadels med johannski och emma! sen ska vi väl in på Kolsnäs och dansa häcken av oss med resten av kompani't! får se vart kvällen leder senare å vad den bjuder på :)
amen ja, fick HALVA min lön idag & resten får jag nästa månad. 'gött me guld'


saknar snos :(

G 'night!

va skaja ta mej till?

uu, är sleten. sträckte mig i varenda muskel i benen idag på idrotten, jag som skulle ta det lugnt sådär första veckan åsså ba kör ja gärnet! puuh...gym efter det. tog de lugnt. aa, jag har verkligen inget att säga för jag är så himla irriterad, bokstavligen. ledsen och allt. fångarna på fortet slutade nyss å nu skaja se på time out. ser fram emot en skön skoldag i morgon med 2 lektioner bara ;)

Du är så, JÄJÄ WOWWOW!  all night long

jaja, kasper skryter om sin bubbelpool typ å försöker göra mej avis;p han lyckas!


känner inte direkt att min familj är tillgänglig heller, finns där och är min familj? jag lever nog ett eget och onormalt liv.


säg inte ja eller nej

kom precis innanför dörren från 2 galningar i Ria som skratta med mig :D ja&nej-leken kan få folk att skratta. åtminstone mig och självaste frida lövgren. känner mig inte på topp att gå och somna in i ca sju timmar, för då skaja upp och hoppa, ut och walka med världens finaste hund, packa för helgen och åka upp till Östmark, se på crosskart med emma eriksson både lördag&söndag, men i morgon kväll ska jag och gänget hem till frida andersson på partyy och ja det ska bli kul. grill/alkohol/skratt/dela gläjde med vänner. ha-en-kul-kväll-med-mitt-närmsta-umgänge. deru! inte så frestande heller att jag ska gå hem från partyt för att sova över hos farmor och farfar som bor 2-3 km därifrån mitt i natten/på morgonen helt alone. vore ju alltid schysst om någon kunde typ..följa en bit? men nää. jä klaräär mayyy! dixie wixie, sängdags! ska bara övertala jesper'H att jag är bättre på att laga mat än han!

1. hej
2. jag heter inte lovise utan loUise!
3. jag bor i Torsby och skämms över't
4. jag fyller år om typ 17-18 dagar?
5. skolan börjar på måndag och det är inte frestande
6. min garderob är i behov av cloths. ge mig?
7. hårfärgen kan jag aldrig bestämma och ingen vill hjälpa mig heller.
8. är trött på allt.
9. är in looove men ändå inte?
10. hejdå, godnatt. puss


Louise fast nä

tänk att när man är som gladast så sker det snabbt som ögat något som gör en ledsen. det är liksom som allt är en mening till att få känna den positiva känslan EN gång på ett år. Så glad som jag var i lördags har jag nog inte varit sen i mars förra året. Varför är man inte värd mer än så? jag begriper intee.
i allafall, har varit hos kusin min i Stöllet i ett par nätter,  skaja visa hur mina ben ser ut NU eller? biljarder av myggbett, hemskt hur jävla mycket knott och mygg det är uppöver. var ute och gick med vilda musen(linnéabarhammar) när jag kom hem, blev en hel del uppräknat där...aa då kan man tänka sig att det mesta kom ur min käft;p menmen, alltså. vet att i princip alla av det motsatta könet är likdana, till viss del. idioter, svikare....en stor hög av dom finns det och det är nämligen bevisat också! det är sjukt tycker jag hur jävliga en del kan vara. man tror att man finner den rätta, MEN! den 'rätta" har också fler sidor som du inte får bevisat förän du levt med den en viss härlig tid. tro det eller ej, men så ÄR det.

aaa och nu vill jag ha en feeet fEzT med mina underbara friends innan skolan börjar. snart sista Kolsnäs, då ska man ut på dansgolvet och skaka rumpaaaa tjaaao :ppPpPp




en gång och aldrig mer säkert



tja sitter här och är nyduschad å frääsch. Inte så längesen jag kom hem...'sov' tryggt inatt kan jag lova!
Helgen har varit funky-bunky, händelser från A-Ö. Är såHÄÄÄR jääävla happy nu så det kan ba ta sig asså :D
Har umgåtts med sjukt roligt folk och haft dreetabra!!

ja, då har en av önskningarna gått i uppfyllelse, den blev önskad den 21 augusti 2009 serru! den dagen var ingen vanlig dag som jag glömmer i första tag.

Ska snart käka pizza me farmin å min låtsasmamma (: får väl se hur mycket man orkar 'dagen efter...'
i morgon behöver jag inte ha klockan på 05.27, behöver inte har vita sjukhuskläder, hälla upp vatten i hinkar med Rajdmedel i å skura fler golv, polera golv, städa bajjs&kiss, tvätta allt du kan tänka dig på ett sjukhus. För nu är dom 4 veckorna över och jag känner mig fri. En vecka kvar tills jag går i Stjerneskolans korridor, sitter på torget och gör liksom ingenting. Det är sig likt snart igen.
ingenting är inget

btw, sitter å har Dancing On My Own med Robyn på repeat och anledningen till att jag har det är Du.
Det är fan så att har man hört en låt å tycker den är sådär och sen hör på den ett par gånger till så är den skitbra. Så blev det med Keep On Walking fast den är inte skitbra men jag avskydde den först verkligen. inkl. min repeatlåt också..menmen, det var väl ditt fel (;

fniss

0738322470


när jag vaknade i morse hade jag 21 missade samtal, 7 röstbrevlådor och 6 sms?!

3
hårda arbetsdagar är det som återstår. kan inte påstå att jag är så värst pigg men jag får väl glädja mig med att jag får en god lön i slutet av månaden. 13 dagar kvar till jag sitter i en skolbänk igen och inte gör nånting. är ju inte jobbigt isf? men det är inte så rockigt att ha klockan på 05.27 varje morgon och ligga och snooza så jag blir riktigt störd flera gånger så att jag ens kan ta mig upp. that's the reason varför jag har på så tidigt, kanske snoozar en timme för då är jag irriterad på alarmet garanterat. men fy. örk-er i-nt!
till helgen måste det bli ett race med alkohol, måste ju fira att jag slutat arbeta och får åtegå till frihet några dagar (; men alla verkar törra och bangar på att bli med ut. ovanligt (inte) men sant. Kolsnäs är det väl till helgen med, så det är väl det jag har förhoppningar på men skjutsen blir svår dit och hem. sen hoppas jag väl på att martin kommer på fredag också å gör mig till ett happyface. dum han är som tappat sin telefon igen för andra gången på en vecka. klant! så går de när du har alkohol i blodet grabben (;
nu väntar sängen på mig, kudden&täcket med förresten.

nattie nattie älskling

kan aldrig stämma


ah jesper hård sitter och säger att han e pro?
whaaat, ere så?

men neej

hat, kärlek, hat, hat, ilska, aggressivitet, hat!
nu är de droppen alltså. nu får de fan va slut

dra mej baklänges...


nej


tåååraaan fallöööääärre

investerade en ny 'klänning' från Nelly!



bältet ingick inte.
beigerosa spets där fram & leopard på baksidan.

seven days left in hell, haha nera.

jajaja, seven days kvar av mitt slitsamma jobb, sen behöver jag aldrig mer gå i vita rockar och byxor och känna mig instängd på ett sjukhus, tvätta bajsiga toaletter, sängar, tak. dvs allt från A-Ö. å dom unga läkarna kommer bli dead and gone. denna vecka har vi städat klart hela folktandvården, så om ni ska till tandläkaren så snart så ska ni få se på en clean avdelning minsann. aww, snart får jag mina 15000 kronor, eller..något mindre, har varit borta 2 dagar såatte...fan. men resten av sedlarna är guld värda med, likaså jag. ha-ha! ni ska veta att det var lyxigt att städa på folktandvården i torsby, massagestolen asså..för underbar, bättre än en redi kär ;) massageorgasm? kan va så, ja. synd att den är så jävla expensive annars hade LOLsson investerat den idag! stålar stålar...
nu skaja baka en kladdi kladdkak sirdu, sen ska mormin å jä se på film maybe!

Martin Persson: om du läser detta, ring mig senna om du finner telefonen din =)
köZz



lääää




jobb i morrn, vill till johanna, jag och johanna beställde från nelly så min
nya klänning är där också så vill hämta den (:
saknar gosingen!

men saru sten?

aha, ja ba liksom gick där å trodde så å sen vare inte så. hur kul är de? inte kul alls. nu kan ja inte sova på nätterna bara för du finns på hjärnan. äh, ja paller int.   fineeeerst

å sen äre ett helt år kvar till fdd å ja örker int å vänt för
de va bannemej roliiigt såatte..vad skaja gör? dret.


feeLM å myssspys nu! tjaråpp mpmpmp


dagen efter

fryksdalsdansen igår, var in på kolsnäs me johannski :) konstaterat att björn rosenström är riktigt dålig på riktigt. usch, lyssnade på en halv låt å sen drog vi ner till dansgolvet. träffade massa folk och jag hade sooooo kewl!

1. igår var jag alkoholpåverkad
2. igår var jag extra ful, är alltid ful med alkohol i kroppen
3. fick ett sugmärke bara sådär som jag inte visste om, eller hade glömt bort så
alla frågade vem som gjort det och pekade på halsen. själv fattade jag ju ingenting för
jag hade ju ingen spegel till att se, men..det slog till lite, och jag mindes vem/var ja fick de ifrån
4. träffade folk med personlighet från A-Ö
5. hade en kul kväll
6. hade en skön natt
7. å sen ba yäyyy va glad jag är!


nyp i stjärten

RSS 2.0