nej jag är ingen psykolog

typ julhelgen är över. min värsta jul tror jag om jag bortser ifrån att jag hade vattenkopparna ifjol.
å nu har min kropp har visat att jag inte mår bra alls iaf. psyket, håret, huden....(JAG?!) har fått finnar(mer än vanligt), DÅ vet jag att något är fel. jag vet orsaken också. men jag tänker inte sitta här och tycka synd om mig, utan bara ignorera den kraftiga vinden som har blåst mig liggandes.
en sak: bli aldrig kär förrän du vet att kiLLen/tjeJJen du ska dela ditt liv med verkligen är en människa du skulle kunna tänka dig att leva ensam med på jorden, föralltid.
men det svåra i detta är att man inte kan styra över sina känslor. så ibland sker detta för sent. därför måste man ge kärleken tid tid tid, man kan inte veta en människas alla sidor efter en vecka eller 2, sånt kommer med tiden när man vågar öppna sig för varandra. annars vore livet för enkelt, då skulle man kunna peka på den man ville ha isf. det handlar om connection!

jag har tyvärr lärt mig av alldeles för många misstag!

      
                                        den fria fågeln i Götet! i somras

julafton

ja, i denna åldern jag lever i nu blir man väl mest glad av att få öpppna kuvert med pengar i så det var väl det jag fick i julklapp och lite annat smått å gott :) maten smaka lika gott som alla andra år osvosv...mellandagsrean har startat nu så man måste ju till kD å shoppa lite. är ju VERKLIGEN på tiden. sen jag fick körkortet har precis varenda öre jag äger gått till bensin, har i princip varit nykter sen dess med. på nyår, då äre jag som är kung i baren!

dumheter

gooo söpa pöjker i fredags :)

ser du något bakom molnen?

jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt.
försent för å ångra, men tid nog att tänka om och leva med det.

123

1. blir inte kär.
2. bli inte kär.
3. bli inte kär.
ett råd bara!


aH, å på de har ja spelat gura på hela kvällen. Spelat i 8 år i år och kan fortfarande lika mycket som för 5 år sen. måste ta tag i mina kunskaper och utveckla dom. lusten finns där jättemycket nu. kan bero på människa som fixade tillbaka känslan av att bara spela vad man vill när man vill och uttrycka sina känslor bara sådär, när man väl kan spela sitter det i ryggmärgen. bara att plinga låtar som passar till humöret för tillfället.


jag sitter fast i klister igen, som vanligt och tar mig aldrig ur. jag borde skriva ner allt jag inte borde gör ist för att göra, för jag gör för mycket 'onödigt' och ödslar tid på som tar onödig energi, speciellt på psyket. på tal om psyk, börjar Psykologi B-kursen i morrn, mitt favoritläsämne så ser fram emot 5 timmars psykologi i veckan i en period! längtar typ sådär redan tills jag får läseboken. även den kommer jag ta hem diRR och läsa ur, som i A-kursen. vilket jäkla intressant ämne alltså! förstår mig inte på folk som ist ser glädjen i att räkna oviktiga mattetal alltså!


kuDDen väntar, får dock sova själv under täcket inatt och vakna utan någons arm runt en.
men får väl stoppa lurarna i öronen med skön musik som tröst och drömma djupt.

     

det finns en annan sida.

men om jag tar mej från en sviken dröm och hit igen, kanske ja kan känna meningen med tystnaden.

d to the own-face

va en happy chey idag som sprang runt och spred glädje, yepp!
kom hem, blev depp. skulle kunna gråta i floder. allt bara kändes tungt och hjärtat klappade i otakt. något är fel. ingen vet varför. men jag gör. det är flera reasons. är nästan lite arG på mej själv just nu. fan, när det är lucia och allt idag också. aH, å inge luciatåg var det i år i skolan heller, jag som hade tänkt bli lucia sista skolåret å allt men nää. har ja velat sen lekis typ. får väl leKa hemma eller nåt :)



nu tycker jag bara livet har motgångar, när ska det komma ljusare tider?


i don't wanna be that city girL

sikKen bra helg mina fina vänner! förutom att alkoholen satte aldrig sprätt på mej i fredags, ja som trodde ja skulle bli liggandes över spyhinken när de var ett bra tag sen jag skålade. men blev raka motsatsen?
Sunne på lördan, chaffis as usual...vikKet saltgäng, garvade sönder mej. älskar folk som får mej att le och må bra jämt :) idag skullle jag äntligen ta tag i läxhögen, aH då var ju det viktigaste pappret i skolan så får att bli hemma å pluGGa i morrn med, resa och hämta pappret baH. jag har sån ångest och panik för allt jag liGGer efter med och att jag själv har satt mej i denna situation. pressande på psyket så fyfäään.

Donkeyboy har gått i högtalarna idag, nya låten City Boy ♥ skön när man är på ett trött humör och vill ha mjuk musik i öronen. Pop kan faktiskt va bra sometimes de me.

sluta stirra dig blind på något du aldrig får

åh. har hamnat i en djup grop igen å tar mej inte upp. kanske även jag ska ta pennan i handen och måla lite bara för att. ut med känslorna. eller så skriver jag i min "bok". musiken som är min bästa medicin är igång. vill se på awkward. älskar matty.



we built this city on rock 'n' roll.

Y

önskar att jag kunna säga peace å sen var allt bra.


okej?

helgen var riktigt bra. har varit i bra sällskap hela tiden. spenderade båda kvällarna i grannkommunen Sunne som 90% av Torsby hatar. det är riktigt hat mellan de 2 ortarna. tror innerst inne att ni alla raggare älskar varann! men det är så otroligt svårt att erkänna. he-he. det sägs ju att man älskar sina fiender. är nog inte sant Alla gånger?




aH, å sen har jag har fått en kärleksdiSS igen. jag blev förälskad i fel kiLLe igen. and i'm still in love.
ser fram emot mycket kärlek 2012 ist.

impulsköp

förväntar mej en kall vinter, så köpte en riktigt gosig sak att ha på mitt huvud.
'björnfett' som vi säger här i Värmland.

RSS 2.0