>cvpersonligtbrev<



 ja, massa såna lämnades in igår på Jobbmässan i Charlottenberg, även på köpcentret. mot Norge till veckan och lämna in flertal på olika köpcentrum och ett möte med ett företag vilket kommer leda till större chans att få 'drömjobbet'. möte i Arvika vilken dag som passar mig själv. det är fullt upp nu alltså! men hoppas på goda resultat i slutändan. ¥ 

för övrigt hoppas jag att ni har det bra allihopa! «»

pattern. love.



köpte en ny topp igår på H&M i Challa, är så jäkla nöjd för den är sjuuukt snygg på! hade Precis kommit ut när jag tog i den. känns rätt okej :)

sporten, passionen.


var och kikade när vårat lag spelade träningsmatch mot Sunne igår, vinst blev de! bra brudar :)
jag och Johanna blev åskådare och maskotar ist, så de kan gå när man inte betalat medlemsavgiften ännu och inte varit med på dom senaste träningarna. men som sagt, är fullt upp nu med jobb å grejer så hinner knappt duscha och sova känns det som. har heller inte bestämt mig vilket lag jag vill gå i än, beror ju mycket på vart jag kommer flytta om jag snart får jobb i en annan kommun. men det löser sig! tänker aldrig svika sporten så länge knäna är med på avtalet!

försöka å överträffa det, ja.

Det här är svårt att förklara, toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta.
För det blir så ibland, jag vet det tar tid och jag tror jag vet vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat, ha, idioter! och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas vår sekvens, våra stunder vi hade, tankar idéer, din lukt i din nacke, pussar och skrattar åt sista gången vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten. och jag minns när jag mådde kasst och du sa att vi kunde dra vårat last och att nånstans finns vår plats. jag trodde jag borde va trygg, du är den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7, oh shit vaja älskar dig. det gick för fort, vi vände blad. 
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av!

          

 
 
klockren bild-texten.

tankeklister

asså, varför sitter jag ens vaken? klockan tickar om 5 timmar, exakt just nu. ska på Jobbmässa i Charlottenberg, lämna in massa CV osv i förhoppningar om jobb. ja annars just nu sitter jag vid köksbordet och låtsas att jag snackar med en kille som borde sitta mitt emot, på andra sidan dataskärmen alltså. men nää, det är bara min närvaro här i köket. men jag pratar för mig själv, till dig alltså som borde sitta rakt emot. jag ställer massa frågor, får dock inga svar. lyssnar lite på mina spotifylistor, såsom dina, sjunger lite, ställer en ny fråga till dig. inget svar ännu angetts. jag kollar verkligen upp över skärmen om du ändå sitter där, för du borde ju det. men vart fan är du? vart fan är du människa? vi sitter ju alltid är så sent och tar en macka mitt i natten. du är ju alltid hungrig när man precis lagt sig. herregud, jag försöker dra på läpparna lite mot ett leende men dom är tamejfan totalstilla, is. jag blir nästan rädd, jag kan inte le? whaaaaat, hallå hjälp mig då din jävel. få mig att skratta. kollar på mig i webbkameran och försöker skratta men det går ju inteeeee! jaha, och nu kom en bild upp på dig..ja och mig. borde ta bort dom för du är ju inte här. kommer aldrig någonsin mer sitta vid mitt köksbord och käka din kvällsmacka(helst dubbel) och dricka flera glas mjölk. du älskar mjölk. mjölk mjölk mjölk. kossor är allt bra va!

ursäkta, jag vet knappt själv vad jag skriver. är frustrerad. men hur korkad är inte ni som följer mig och mitt vardagliga liv, som jag skriver ner på en länk, en egen sida, MIN sida där jag anser att Mina åsikter ska få anges utan problem för er läsare. som sagt, jag står i gummistövlar med vatten ända upp. det tynger och är ej tömbart. alltså ni behöver inte ens ge er in på att förstå vad jag skriver, för jag bara skriver det som sker just precis nu och det första som kommer upp. oftast är det skit, ovärda saker som egentligen är fett värda, för mig. knasboll jag är va, haha, nejfan. min säng, mp3 och jag..ensam under täcket är det bästa jag kan göra av situationen nu. jag kommer vara ensam under täcket en himlans lång tid. om det så ska dröja år. ingen är välkommen i mitt rum ens. eller ja, mitt deppiga jag kommer smitta av sig för det sitter säkert fast i mina tapeter och allt. jag vettefan. skumt är det iaf. nåt tok har jag allt gjort som förtjänat denna börda igen. okloka och efterkloka Louise har varit crazyfrog och tokfrans igen. i morgon kommer min vardag se heeelt annorlunda ut, bara att börja vänja sig. äckligt, rent ut sagt dödande förjävligt. hoppas på ett oerhört kul jobb som jag trivs med så jag kan få börja spara till min Chrysler. hah, ja den drömmen är väl också omöjlig. för min omgivning har ju så himla höga förhoppningar om mig och min karriär som skådis så vafan kan jag bli liksom? rövslickare på rektorer eller? ja min framtid har ju alltid sett mörk ut så det kan väl fortsätta så. jag är kär, jag är olycklig, drömmer om mycket. men inget går som man tänkt sig. som sagt, sitter fast här i Torsby..ensam. förlorat min pojkvän igen som ist blir tillbaka till min bästa-vän pojk-vän. samma band brutet. är så jävla kär, kär, kär, kär. i dig. godnatt på det. kram å kyss. utan myspysbelysning.
 
 
'för en minut sen var du min.'
jadu Linnros, du har så rätt så rätt!

ljudet är tillbaka, men jag då?


bara för jag älskar cambilder bjuder jag på ett flertal. har äntligen fått tillbaka mina SkuLLcandy´s så nu kan jag lyssna på musik när folk sover igen. det bästa. utan musiken vore jag fan inget bokstavligt talat. riktiga låtskrivare tar orden ur munnen på mig. dom läser typ mina tankar och känslor, som om dom ville skriva låtarna till mig för att visa att någon förstår mig. i dagens läge måste jag förbjuda mig själv på att lyssna på låtar med bra budskap, det sätter mig i knipa just nu. tårkanalen kan öppnas då efter dagens händelse. lite blandade känslor, precis som bilderna ovan. men jag tänker inte låta mig själv blir klandrad på andras bekostnad. jag ska följa mitt hjärta i fortsättningen, vilket jag skulle gjort för längesen. jag har fått mina straff, inte alltid förtjänat dom men det hade till viss del sitt pris. jag har fått 3 pris i att vara lurad för det motsatta könet. vet ni hur situationen ser ut i mitt psyke just precis NU? earthquake. den kom från ingenstans idag med världens storm. förjävligt, MEN! jag har varit utsatt för samma earthquake förr så ett plåster på såret får heta duga. jädrans lekkär jämt. nepp! nog om denna leken, den suger. det finns inga vinnare i en lek för 2. för tillfället kan jag bara hata mig själv för att jag lät någon annan nå min gräns som jag inte visste själv fanns. the  boTTen is nåDD å det får bli avslutet på detta meningslösa inlägg. 
sorry, osminkad, äcklig, rödögd å ledsen. kan inte rå för ikv att tårkanalen var mycket öppen idag.

 
haters gonna hate.

news

här är kängorna jag köpte i Örebro-från skopunkten.
båda klackparen är från BikBok- helt underbara!

                                           favoritklackarna just nu
 
    framsida      &     baksida       skitsöta hipsters från NewYorker i stan i Örebro.
         från Vero Moda.
 

klicka på miniatyrbilderna för bättre bild
 

godmorgon lördag



ja, godmorgon säger jag och klockan närmar sig halv 2. typ halva dagen kvar och jag har lite panik, är ju dendär festen idag nivet och systemet stänger om en halvtimme och har ännu inte fått tag i en langare. och klädvalet var ju inte det lättaste.

min dag började inte så särskilt bra heller så humöret är inte på högsta topp, men det ska vi fixa! står man emot all skit man får ta så är det bara att keep going säger jag :)
en ny header har ni förmodligen sett att jag fått, som jag väntat! har hatat att se min gamla bild varje gång jag går in och kollar bloggen. vit bakgrund med svart text var min önskan också och så blev det nu. tack igen för hjälpen Saraaaah! -------> http://sarahjohansson.myshowroom.se/ 
förhoppningsvis ska det bi lättare för er att läsa nu och mer kommer jag uppdatera för nu är som sagt headern och allt uppdaterat vilket gör att det känns roligare att uttrycka sig.


fan alltså, klockan drar iväg och här sitter jag i soffan och glor mellan tvn och dataskärmen. lär städa mitt rum och fixa inför kvällen, om de nu blir något utav de hela. hoppas på en bra dag en så solig dag som denna, en promenix skulle ju sitta utmärkt för att rensa tankarna också. aH, vad jag än tänker hitta på med idag tänker inte det hindra mig från att vara glad. !

facelook

har en kille jag verkligen fattat tycke för rejält. har aldrig tyckt om någon så mycket så länge och på riktigt.
å vilket vackert ansikte, vill aldrig sluta kolla på dig. saknar dig verkligen, hatar att somna&vakna själv. tänker alltid: vart är Daniel? - när jag tittar åt sidan å andra halvan av sängen är tom. är så van att du alltid ligger längst in så blir automatiskt att jag aldrig hamnar på 'din' halva även om jag sover själv, aldrig.
ja, det är ju läggdags nu egentligen så får väl säga G'night då och låtsas att ja ger dig en pussipannan :) 


D♥

drömmen om ett leende


 
tog en trip till fina Örebro igår. var på 4 besök på sjukhuset efter förra operationen. KAN ha varit sista gången jag såg mina medhjälpare för att fått denna läppen och näsan förbättrad genom åren. var nästan jobbigt att säga adjö. att ha haft en av de 3 bästa kirurgerna i Sverige (inom mitt område) känns förjävla bra alltså. nöjd tjej och nöjd läkare! å hon gör bara sitt jobb. ni kanske har sett min kirurg när hon var med i ett tvprogram förra året, var nere i Afrika och opererade såna som jag fast med värrevärrevärre situation, tror det hette drömmen om ett leende. så nu har jag endast en operation kvar som tandläkarna får ta hand om, där jag äntligen kan få mitt efterlängtade leende som jag drömt om sen 14 år tillbaka! så det bästa till sist, är det inte så? :)
för om ni inte har tänkt på så ler jag aldrig med öppen käft på kort. men när den operationen är gjord, då skaja le stort som aldrig förr. har aldrig vetet hur det känns.

drog till Mariebergs köpcentrum efter, var så peppad för ja gillar att shoppa där men hitta en endaste topp bara, ett par fina vinterkängor(ovanligt att jag köper skor?), underkläder, smink aa allt såntdär tråkigt man kan lägga pengar på. fan vad fint det är i stan i Örebro alltså. satan va ännu mer sugen jag blev på att flytta dit nu. bara jobbet som fattas. 

chilliN'

ja, då var det helg igen. Marten i Årjäng!
förra helgen hos oss då jag fyllde år på lördan nivet, det blev inte riktigt som tänkt men kan bara tillägga igen att Torsby suger, inte alls kul att fira sin dag där och marten sög i år, dåligt med folk..mindre än ifjol t.om. allt slutade bara med tårar osvosv. ja ni vet ju själv hur det kan gå när det blir för mycket av det goda. 
sen nu under veckan var jag ett par nätter hos min Daniel, myysigt :) å nu är han å super i Årjäng, förvånar mig inte om han spyr innan han kommit fram ;) haha nerå!
 
 
 ikv blir det en lugn kväll för mig här hemma, såna dagar och helger sker inte ofta för mig. men kände att jag behöver lite space. imorrn äre det 20-års kalas i Stöpafors, ska man gå eller inte är frågan? tema för att komma in var det också så det är väl bara att skaffa sig skinnväst! nemen skinntights borde ju heta duga. :) hoppas ni alla tar det lugnt med alkoholen ikv, påminn mig om det i morgon också isf! vore bra efter helgens bravader :)
 

som sagt, cambilder är skiten. isss thaaa shiT
 

memories of gold, dyrbara kontakter.

kort möte på arbetsförmedlingen idag, inte ens värt att dra dit. 


sitter och kollar på gamla foton och inser direkt att jag saknarsaknar mina vänner i Rätan, Jämtland. har gått så sjukt lång tid sen sist nu. jag lovade ju mig själv att åka upp samma dag jag fick körkort, men nästa torsdag har jag ägt ett körkort i 1 år men ännu inte fått tummen ur...och dragit dit. ett måste innan årets slut eller i början på våren!
det är bokstavligt talat hemskt när en kontakt med en vän slocknar sakta men säkert. det känns som livet går för fort, man hinner knappt med sig själv och ta reda på vem man är eller vad man vill i livet, och då ska man samtidigt hinna med att spendera tid med nära&kära. som alla säger: livet är FÖR kort!
 
haha, kommer bjuda på cambilder hädanefter ett tag nu bara för jag är såå trött på canon.
å seriöst, man blir snyggare i cam!
 

jag flyger iväg, men lovar inte att jag kommer tillbaka.

hösten har utan tvekan anlänt. frosten börjar komma på bilarna nu på morgonarna. jag vill inteee!
 
MEEN! Jag och min älskade familj har bokat resa till Egypen i Januari vilket kommer bli så underbart med tanke på att det är som kallast i Sverige då!
 

hotellet alldeles intill Röda Havet, mumma! det är sååå min tur att dra nånstans, å steeka!
 




louise skvallrar

idag känner ja mej såhär snygg typ
 
har gått och blivit förkyld såhär precis innan Torsbymârten. 3 dagar till min födelsedag så på lördag blir det lite mer än att bli salongsberusad. Igår va ja å tjejerna mina å jobbade lite extra (inventering) på Åhléns i Karlstad. rätt kul faktiskt och träffade bra människor att arbeta med! lite shopping på det efteråt då, så fick väl med mig nåt nytt att sätta på mig till helgen + smycken. så allt är spikat och klart, alkoholen som ska förtäras ligger redan på kylning. så förkyningen kom väl som de enda problemet men efter ett par starka ska väl även ja kunna tänka på annat än mej själv. 
 
 
är glad nuja. jag har fått min bästaste pojk-vän, min bästavän tillbaka till min alldeles egen pojkvän. har variit lite hemlig med att berätta det för er men aH. 
det var en kille som frågade mig för att tag sen om man kan va bästavän med sitt ex. jag svarade snabbt ja för Jag&han kunde det. men haha, nu hittade vi tillbaka till det djupare spåret än vänfronten så svarar dig nu ist: ja, fast en som en gång betytt mer än vän kommer alltid va speciell så chansen finns ju att man vill ha ett förhållande igen istället. dit trillade jag nu. hihi. var glad för min skull. 
puss på er alla läsare!

 
måste bara tillägga att även min storasyster trillade dit igen  va de gäller ovanstående. lite komiskt är de ju. på typ, samma gång också.

RSS 2.0