inte helt bokstavligt

vi två, hejdå
fuck off, du dog.
Men inga tårar på min kind.
Dendär rådjursblicken är så gjord.

tragiska årstid




blöt höst som snart kommer bli till vit vinter. den är även sen i år och kommer säkerligen hålla på ut i i April, Maj igen. åh, jag vill inte. tycker det kan va vinter i skidbackarna bara så får man åka på semester till vintern ist. även på jul kan det vara vinter bara, för det är det finaste på håret. jag ogillar skitiga bilar som rostar på grund av saltiga vägar. nej bort med vintern, den kan stanna i skidbackarna där den behövs!
sommarn med saltgänget och ölen i handen på stranden är feting saknat!


men jag kommer köra på älskade converse även denna vinter+andra vinterskor dårA. cVERSE blir aldrig diSSade.
en standarDsko som passar till allt. tack. å. hej!




i detta inlägg blev texten blå av nån konstig anledning?! vet inte om det syns för er läsare. men bajsjobbigtdrygt iaf. orkar inte.
blogg.se är en 'avlastningssida' för mej typ ändårasåaTTe. /care




rubrik

har sovit ut dom 48 snaste timmarna. i morrn börjar verkligheten igen. känner inte för att starta med specialidrott direkt på morgonen men...enligt schemat är det ett måste. ni anar inte hur skönt det var att få bort hårutväxten idag.
mmmH, är lite smått irriterad nu på en kiLLe. who doesn't matter. men iaf, tar snart inte mer skit. jag klarar mig faktiskt skitbra utan sånt. jag ödslar som sagt bara tid på sånt jag vet är värt det i slutändan, men på denna fråga lutar det åt båda hållen. jobbigt läge. tusen frågor men inga svar på hjärnkontoret idag. blodet flödar inombords och jag skulle kunna be för att du skulle lägga armen runt mig och säga att jag är din som du här en dag gjorde. jag känner ju fjärilar i magen. av dig fick jag höra samma sak. tänker ändå lägga mej i sängen med ryggen vänd åt dig, även om vi inte just idag delar säng, men din plats har alltid varit längst in så ibland känns det som du existerar även om det bara är luft vid tillfället.


avslutar kort med godnatt.

min bästa.


första advent

igår var det första adent, tiden bara drar iväg tycker jag och snart är det äntligen årets höjdpunkt, julen! så himla mysig. stämningen, klapparna, granen, musiken, maten, familjen är samlad. bästa tiden :) har städat rummet mitt perfekt idag och ställt julstjärnan i fönstret på sin plats! bilen är tvättad ut och invändigt, såg förjävlig ut för duktig som jag var så satte jag mej fast i gegga i lördags så det hängde grästovar och gegga precis ÖVERALLT. ojojoj, är inte färdig invändigt än heller så jag har något att göra i morgon. skönt med ordning å reda :)
2 lediga dagar mån&tis denna vecka var något min kropp behövde efter förra veckans lite sömn. gick upp tidigt alla dagar, det är bara tider att passa jämt. man hinner knappt med att leva. öppet hus i skolan är över för i år och för alla mina år...det börjar närma sig sitt slut nu :D studentmössan är betald och färdig idag!


ska snosa ner mej nu och sova uuut i morgon! 
saknar en prins.

Stöpafors, Stöpa


ett ställe. en chey, som jag även kallar så. kan bero på att hon bor där. om ni nu undrat vem Stöpa är som jag använt som flickväns-namn. min bästa tjej. hihi busigt

jag säger jag sa jag har sagt

Sitter tryggt i soffan och drar mej i nackhåren. funderar på vad jag ska sysselsätta mej med. borde göra något åt DENHÄR läxhögen igen. asså fan vad det bär snett. jag fixar ingenting nu ju. skoltörr. cp cp CP trött på SKOLAN! tror ni förstod. i morgon börjar vi med fredagspraktik- ses på Systrarna! tjaa
feting gött med lön imorrn. lurar på utgång. sa Aldrig mer Torsby i år, men kan nog hända att det blir hörnet ändå. ^^ saknar mamma. saknar storasyster. saknar Östmark. saknar PPboi.


filmförslag?
musiktips?
vore schysst!

skönt att komma bort lite

Bokat Ålandsresa i Januari, check! har aldrig åkt båt i hela mitt liv förut eftersom jag har fobi för djupt vatten osv..men tvingade mig, var ju fettttt billigt. aH, ni vill inte ens veta priset. så tänkte att om jag dör så var det en billig död typ, nejra men gött å komma bort lite med JoohSKILL :) ska även bli skönt att se nåt annat än guppiga Torsby.

    
                                 H Ä R  K O M M E R  V I !

ny header please?

skulle verkligen behöva uppdatera min header, känner att jag sett denna för många gånger nu. Någon som skulle kunna lägga ner lite tid från sin egen på att göra en ny åt mej? vet vilka bilder jag vill ha där uppe osv osv...snackar djupare sen. vore fett schysst iaf! är inte så insatt i sånt.



                                 

morr grr blääää

samtalet som jag skrev om i förrgår. Gick perfekt, så som jag ville. allt ordnade sig. Men det värsta var att samma sak hände dagen efter, så jag ringde samma samtal, till samma person angående samma sak och det ordnade sig ännu en gång. Det är SAMMA dynga idag? typ tredje gången gillt på att krossa mig totalt eller? aa jag vet inte. känner bara /careface snart. jag ödslar inte tid på sånt jag inte vet att det var det värt eller att det kommer hjälpa mig. men i nuläget känner jag både och/-vet-inte-vad-jag-ska-göra/ja eller nej?/ borde jag?

min dag har bestått av mensvärk, väntan väntan och väntan. Det sägs ju att "Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge" men då undrar jag, vart går gränsen? för nu har jag väntat. äh, jag är nog bara desperat, besatt eller nåt i den stilen. beger mej i soffläge och tröstar mej med kinapuffar ist.


oj, fick till några stora bokstäver efter punkt idag. blev nästan osäker själv om det var jag som nyss skrev detta viktiga inlägg?
godnatt och puss på nosen!


det är i detta läge kiLLarna vill ha oss i 24/7. schySSt lixom. man skulle ju bli mätt bara man Såg mat dag ut&in.

nervositet

är väldigt arg i nuläget. varför är inte så viktigt. ska ringa ett förbannat viktigt samtal sen som blir vinna eller försvinna, typ. att livet bara visat mörka sidor det senaste året är ett enda stort frågetecken. kan ju inte bara skylla på hösten. det måste va vi människor som är så fruktansvärt bekväma av oss och gör det till ett större problemn än vad det i själva verket var innan. fan, klart det finns lösningar på det mesta. kärleken har sina egna lösningar, det krävs mestadels tid. tiden läker inte alla sår. detta sår jag kommer ha efter telefonsamtalet KAN göra mej förstörd ett tag framöver och jag kommer gå runt med ett spydigt humör om det vill sig. Men å andra sidan kan det göra mej gladare och jag springer runt och sprider gläjde ist. men wish me luck! även om ni inte ens vet inom vilken krets samtalet handlar om.

Harpo – Moviestar = nostalgi.



one step closer

tror ni jag gjorde Svenskan idag eller? haha knappast. får ta hela resursveckan på mej nästa vecka att ta igen gammalt som ligger på hyllan. jag borde städa mitt rum som det ser ut i nuläget, det är katastrof. som om 3:dje världskriget hade startat, som om en hel armé hade besökt min lya. satte nyss mjölken i fel strupe också och fixade även så de kom ut ur näsan, med andra ord höll jag på å dränka mej i mjölkglaset. sluta spela pajas farsan när man äter. eller dricker?

7 månader kvar tills jag är friiii om gör vad jag vill, det är då jag ska välja. eller inte välja alls. kanske bara ta det lugnt, känna mej fram vad jag vill göra i mitt liv. men vi har iaf provat på mössor i tid!


så fick typ heta Sofia idag....

ha-ha-ha

har ni någon gång vaknat av att ni skrattat eller gråtit i sömnen? aH, inatt var en sån natt då jag vaknade av att jag flinade som övergick till skrattanfall. man känner nästan en pinsamhet när man vaknar. för man vaknar ju inte direkt man skrattar utan man hör det lååångt bort, typ som när någon ropar på en när man sover, då vaknar man ju inte direkt utan det tar sin tid om man är i djupsömn som jag då var...så det blev liksom *fniss*..theh...TheHhe..hAHhhA..HA-HA..HA-HA HAHAHAHA...och DÄR vaknade jag upp ur drömmen. vad jag kunde ha drömt får jag aldrig svar på? men måste erkänna att jag drömt sjukt konstiga drömmar senaste månaderna, har såna perioder ibland. kanske beror på hur jag mår för tillfället eller om jag i behov av något eller få en bekraftelse. vem vet. och jag minns ju oftast vad jag drömmer nu också, bara första timmen jag vaknar sen blir dom bortglömda och följer med vinden. ah, tecken på inte-sova-hårt. nog om sömn!

redovisning i Svenska B i morrn, hålla ett tal på minst 5 min. inte nervös. inte för själva stå-vid-whiteboarden utan VAD jag framför. men, wish me luck! 


ljusbrun. hjälp mej tillbax till den ljusare världeeen


ett steg framåt och inga bakåt

ansöka om au pair i USA ligger högst på göra-listan nu.
ringa på helgsjobb imorrn är ett måste!

annars är allt bra med mej, har pressen för Svenska B kursprov muntligt över mej men annars överlever jag nog detta år. har gjort alla läxor som varit ett måste this year. har jag fått en käftsmäll kanske? hah, nej. sånt tar inte jag emot. om ni undrar varför så prova...


krossa alla fönster

trodde jag skulle sova skönt inatt i nybäddad säng som ni vet. men låg bara och vred mig. runt, upp&ner. hade hemska tankar igår kväll och i morse låg jag och filosoferade. just nu ser inte livet just nu ser inte min framtid eller livet i nuläge så ljust ut. beror inte på hösten heller. det är bara så. som det är nu.

är jobbigt att min bästavän....i motsatt kön, inte pratar med mig längre utan anledningar dessutom och inga svar på frågorna man ställer får man heller. du bara drog, sa inge mer och lämnade mig. jag vet att killar ofta har svårt att prata för sig och hatar att argumentera, hamna i konflikter. men vi hade inte hamnat i en konflikt, vi argumenterade inte heller. vi sov. det svider när saker sker utan förståelse och när man inte får veta vart problemet ligger i själva fallet. men så länge jag vet att jag inte gjort eller sagt något olämpligt så kan jag ha gott samvete och det är jag som "blivit lämnad" och inte får veta varför och jag har ju försökt, då är det ju upp till dig hur löjlig du ska vara och inte berätta. då tar jag det som att jag inte gjort något större fel.
but you are still my friend.

RSS 2.0