du är finast som du är.

mmH, i med färgen i håret. utväxten är avskyvärt att se, man skulle aldrig ha börjat med skiten. hårtopparna ska fräschas upp. naglarna borde filas, klippas och fixas. ögonbrynen, haha det vill jag inte tala om. brownie-without-sun ska på, benen ska rakas. vi tjejer har våra moment, allt för att tycka om sin egen utsida bättre. alla gör inte alla momenten, lycko er som inte orkar bry er om allt eller känner er trygga i hur ni verkigen ser ut. för ni är som snyggast då!


för övrigt är jag trötttrötttrött. mycket jobb nu men har endast 2 veckor och 2 dagar kvar! så! nyfärgad och färdig. nu är bara resten av skönhetssakerna kvar. men det får jag handskas med i morgon.
natti & kram på er världen :)
 

de vi hade har ingen annan.

bääm! jag tänker inte säga att jag är tillbaka för då har jag ljugit för er alldeles för många gånger under år 2012. Så istället säger jag att jag ska Försööka vara närvarande, aH förbättra mig. Iaf så har jag nu äntligen tagit den efterlängtade studenten, den kunde ha sett lite annorlunda ut, jag kände att den passerade för fort förbi, jag hann liksom inte känna efter att dagarna räknades ner...och själva dagen då det var utvägen mot friheten gick dagen på ett tjohej men den är oförglömlig, även om den hölls till i lilla Torsby. men jag hade mina allra bästa vänner intill mig den kvällen, vännerna jag kommer splittras med om ni flyttar överallt i Sverige, ja världen. jag vill verkligen önska er alla lycka till och tack för den fina tiden jag fått med er, vissa har jag känt sen lekis och vissa för en kortare tid. jag hoppas vi alltid kommer hålla kontakten!

 

ja, å nu lever jag singellivet igen, tragiskt nog. detta kom också mitt uppe i studentveckan typ vilket har gjort mig galen men jag fick försöka hålla mig i skinnet och tänka att studenten varar jäävligt kort. men hade jag mått bättre än den hålan jag va nere i den veckan hade ju jag gjort min medverkan annorlunda och tagit vara MER på tiden. det är nu för sent men vad gör man? i-nget.
kan bara säga att jag hade den finaste pojkvännen i denna värld. Du vet redan vad jag tycker om dig så jag behöver inte sitta och säga det igen här, för det är viktigast att just du vet det och vad vi hade. du betyder så sjukt mycket än, du var min bästavän, förhoppningsvis Är. det kan bara du avgöra. jag bara är. ska man finna någon som dig igen då får man leta alltså. men jag vill inte leta, inte alls. för att bo med någon annan skulle kännas fel, det ska bara vara du. våra sjuka grejer är oslagbart och det kommer tårar bara jag tänker på våra minnen som vi hann få på den tiden.
vem ska nu somna på mitt bröst varje kväll? vem ska jag nu spela pajas inför, duscha med, somna och vakna med, skratta med, åka till badhuset på kvällarna med, mysa med, lyssna på musik med, prata om problem med, lyssna på, ta en powerwalk med i soluppgången, hålla i handen, buuusa med, reta mig, härma mig, lukta på, säga godnatt och 'jag älskar dig' till i örat, ringa till om kvällarna, shoppa med, lägga varvet med, ja allt?! det känns rent sagt ut förjävligt vad kärleken kan ställa till med. framför allt åt psyket. en tröst trodde jag var att jag suttit i situationen tidigare men det är fan inte samma sak ändå denna gång. hjärtat blöder mer, känslorna är starkare för Dig. i dagens läge är jag glad bara jag får vara till din kategori vän, då är jag nöjd. jag har så mycket jag skulle vilja säga men det är inget jag säger här och det är bara du som får veta det. det är väl bäst så!

 

aH, just nu sitter jag och lyssnar på våran musik, kollar på rosorna jag fick som hänger kvar där dom ska, bilderna från bal&student. dina kläder ligger bredvid mig men ingen Du i dom, helt jävla tomt. nu tycker säkert ni alla att jag är töntig som närmar mig 19 år och skriver allt detta. men det är väl såhär jag är. man ska ju alltid följa sitt hjärta. du följde ju ditt. nu gör jag.
tack & puss på dig från mig, hjärtat <3 love u.


 

det värdefullaste jag någonsin haft ♥

 


RSS 2.0