new kid



New Kid – Jag gråter bara i regnet - Akustisk version ♥

kärlek.

katt och hund hund och katt

rivstart från första början. som katten och hunden som hamnar i luven på varandra. den ena jagar och den andra försöker rädda sig och sitt eget skinn från döden. stackars katt när en hunden är som 2 i motstånd, men i slutet är det ändå oftast katten vinner. den är uppriktig och står emot, tar till klorna om så behövs för inget kan hindra en smart katt, eller ett kattdjur. typ leopard och vem är leoapardloverN? mooi! hihihih

jag kan inte riktigt hålla med på att 'ensam stark' inte stämmer alls.
det stämmer många gånger, dagligen! har sett flera händelser där detta uttryck
stämmer oehört bra. och tror inte att dom personerna är 'anpassade' för att vara
i ensam krets. äh nääh lägg av nu folket. vi individer gör allt värre än vad det är.
tänk om vi kunde se saker i fler ljusa perspektiv och inte göra mer problem av
problemen. älska och förlåta! importaaaaaaant

skulle även va skönt om alla hade eller vågade stå för sin egen åsikt någon gång också ist för att behöva använda sig av andra. att man ska behöva vara rädd för att någon ska bli sur, skratta eller vad det nu kan va är inte mänskligt. men det är mänskligt att göra fel, men alla ens egen åsikter behöver inte alltid vara fel så därför ska man ha en egen oavsett om det är rätt ell fel i slutändan, men då stod man iaf för sitt tycke om inte fall för grupptryck som kan leda till problematiska förändringar.


    


åååwh maajj gaaad

Provade för första gången på att va chaufför en hel kväll igår, eller en natt. kom hem halv 8 i morse, vaknade nyss. är egentligen inte många timmar ändå, typ 8 men det låter mer tack vare att klockan slagit 4 på eftermiddan. Blev inge Malung utan hemma i Torsby ist, 2 ggr till Östmark & 2 till Fensbol på det klockan 6 på möran var rätt så gött mina vänner! :) aJJa, men kvällen var helt okej bortsett från min färjävliga förkylning, oslagbar säger jag. använt allt inom snorpapper på Torias sortiment tror jag, köpt slut på allt. neRRå, hjärnan funderar på om LwowW borde stanna hemma imorrn och försöka hamna på rätt spår igen eller tvinga sig till skolan med över 38 i feber. iofs, det är kortdag i morrn men man blir aldrig frisk om man inte vilar riktigt, har träningsmatch mot det roligaste laget på tisdag så vill helt inte behöva banGa från den ><


vafan troru jag tittar ner på? DIG såklart. står där stolt med min makt
och Johnny Depp på min sida när jag fick ner dig på golvet där du hör hemma.
eller, kanske inte på ett golv utan på låg nivå. står man inte för sina handlingar
så kommer LwowW med sina skillz. take/care

clean som läkarsprit vare en kiLLe med glaJJer som sa

aH, träningsvärk i röven ja, sa jag. och det har jag ont av att jag suttit som kontrollant på orientering med Stöpa mitt ute i skogen idag, på en sten dessutom...sen halv 9 i morse tills 2! inte så jäkla rockigt och ni borde lida med oss! pannan är extremt ful nu, knottbett precis över hela hårfästet..jag frös hela förmiddan och magen kurrade som om jag vore en hungrig varg. men nu är även detta gjort och skolåret fortsätter i sin vanliga ordning i möra. min bil blev tvättad idag både ut och invändigt (som alltid). hade väntat på denna soliga dag, det har bara varit regnregnregn i flera dagar å den var så lortig. har åkt många mil sen körkortet hamnade i plånkan. tvättade den 3 ggr förra veckan och redan lortig(Y)  men nu- cleanclean. brabra och nu är jag nöjd för idag.


mmmmh hejpåreejh


jack sparrow/crybaby/johnny depp♥

det är dags att börja tänka om

vill inte tänka på hur mycket jag har att göra inom skolarbete. har 4 ämnen att ta igen sen ifjol och nu ligger jag efter i 2 ämnen i år redan. skrev lite på religionhemtentan förut, men IQn räckte inte till. Judendomen är väl inget jag är så sjukt insatt i och boken beskriver dåligt. Svenskan, aaru StickanboII...vart får du alla uppgifter ifrån? texten vi fick senast om 'pauser i livet'...ungerfär en av alla texter som flödat som var intressant och som t.om en halva av min hjärna förstod. skulle behöva en käftsmäll, minst...för att komma igång. jag vet inte ens vad jag spenderar min tid på? biltvätt men haha TJA det tar ju inte hela dagera. och datorn har jag verkligen inte ägnat mycket tid åt senaste veckan. jag hinner helt enkelt inte med att leva. och förresten, en viktig information: jag lider extrem träningsvärk i rygg och rumpa just nu. ni skulle absolut inte vilja sitta i min sitts.

fan, Jersery Shore...har missat alla avsnitten av säsong 4. hur kan jag diSSa mitt fina gäng? >< skärpning på det med. neeeed to watch it nooow, BYEBYE /LwowW


in short version

29/8-8/9-Intensivkurs i Sunne vilket var ett par jäävligt bra veckor, good people.♥
8/9- MIN ARTONSÅRDAG..skrev även teori för körkort då som jag kuggade på, fick 47 och man ska ha 52. så det var inte min bästa födelsedag precis.
9/9-Martensfredan, körde upp då och den klarade jag på första (Y)
13/9-hade tur och fick en ny tid i Karlstad för teoriprov försök 2, jag klarade det! men det var på hårstrået, fick 52...puh. så den dagen bestod ju inte av annat än glädjetårar, jag är så jäkla fri nu. kan åka till helvetet när jag vill. men det är dyrt att va bilägare och betala så den går också. bränsle bränsle...

tänkte gå till arbetsförmedlingen och söka jobb snart...skulle inte sitta fel med ett helgjobb, bara så man får lite plus i kanten. det är hårt att leva gött när man är ung och studerar!

så den martensfredagen som var i år var jag lycklig på eftersom jag klarade uppkörningen så det firade vi ju med alkohol på faktoriet.


som jag sa

tog en pause från allt. det har hänt fett mycket sen sist. jag får nu mera köpa folköl & tobak osvosv...har även skaffat mig körtkort. tänkte ta detta i morrn mina vänner för klockan tickar och sängen väntar. var också egentligen meningen att jag skulle skriva ett sadface-inlägg men som sagt, tiden rinner iväg och tror inte ni hade sett fram emot att läsa om hur psyket kan ta över på hemmaplan i familjkretsen. är mina problem läsavärda för er? naej, men värt för Mig att skriva. vem skaja vända mig till? känns liksom som ingen utav Mina närmsta har det som jag på hemmaplan så ingen skulle ju förstå. talade om för min allra finaste och bästaste vän idag som fanns där, det kanske räckte för att väcka mitt glad humör tillbax..vad vet jag? men tack Stöpa ♥- humöret som jag hade för 2 veckor sen tillbaka vill jag återskapa, men är man inte i just precis DET umgänget som man var i då så kaaaanske det kan bli lite svårt, alltså inte att va så glad men att göra/säga samma saker. det-man-hade-då. människor med samma intresse kan ibland va ett plus kanten när diskussioner kan uppstå.


jag ser ner på dig men slutar ändå fred.

Torsby kan ibland va lite bättre

Filipstad igår var ett utav de sämsta. och detta ska va Värmlands största? eller nö. int en själ där, typ. alla var slor, farliga, lättretliga, äckliga idioter. blev spyfärdig efter 2 karuseller. träffade massa idiotjävlar. bilen krånglade. man hittade aldrig vart man skulle. vad mer kunde gå fel? nepp, Torsbymarten te hälja, den slår bannemej Fstad twice minst. där existerar det iaf folk ute på kvällarna!
körskolan tomorrow, efterlängtat som ni vet.
jisses vad det suger i magen, orkade tyvärr inte tillaga mat när jag anlände här hemma vid 3tiden inatt och jag kan säga att jag var superduperhungrig när vi Drog från Fstad, så vad är jag inte nu? maaaaaat diRR


can't keep taking

Suddasuddasuddasudda bort dom nertryckare finns alldeles för gott om.
Suddasuddasuddasudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.
För gropen som dom gräver kommer dom själva falla i när dom slåss för att skydda sin hierarki.
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?


texten går hem hos mig, Kapten Röd.


skit man skiter i

Filipstad ikv? är möjligt. har städat mitt rum perfekt idag, behövligt! nu- pizza.göra-sig-i-ordning.ringa homies. fundera vad vi ska göra utav kvällen. det märks! jag saknar konstigt nog körskolan, men det är nära körkortet nu. jättenäääära :) och 5 dagar återstår...till-ni-vet-vad. min 18årsdag!!!!!

ha-ha, ja jag har ännu en gång vunnit över dig bruden. var det en tävling ens? do not care. men om vi ska se det som det så vann jag. något jag sagt hela tiden och nu fick jag det bevisat, kändes skönt att det fick svida i ditt hjärta lida, kanske t.om fic det att blöda. ser det ut som jag bryr mig? ja, men inte positivt. elak jag är. men ibland skiter jag i"jag behandlar folk så som jag själv vill bli behandlad" och kör på " jag behandlar andra som dom behandlar mig" funkar båda 2.



ju mer 'DU spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma. aIaI!

RSS 2.0