SKÅL I MÖRA

ja då var de 2 kursproven över för denhär veckan iaf. dom känns väl rätt okej :) i morrn äre valborg, frida sover hos mig inatt så drar vi till kd i morrn på dagen och köper nåt att ha på sig. fuck min garderob! sen hjälper hon mig och göra i ordning & duka typ osv. (hoppas jag) kompani(bääztisarna you know) he-he! kommer till mig och grillar i morrn :D sen blire party nånstans. ska ra bli roligt, det jag hoppas på mest nu är vädret, ellerhur? fritschoff & me drar ner och köper kött ikväll, lyxpotatissalladen och såntär gott som vi vill äta (: en sak till........SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

a year

för ett år sen typ vid denhär tiden var jag lyckligt kär. verkligen kär! mer än jag någonsin hade varit. har inte varit kär sen dess. dags nu va ;) ha-ha! nera, men man funderar ju ibland hit och dit. tiden går ju, alldeles för fort. snart ett år på gymnasiet redan ^^ bläää, kursprov hela dagen typ i morgon. inget om jag ler för om jag säger så. nä, nu får de bli godnatt och bädda ner sig i sängen!

nattienattie:)

valborg?



fixat lite mer music i ipoden och sådära :)) mår bättre i huvudet idag men har blivit mer svälld på halsen ist. och, ja ska ut på valborg! ett jävla måste. kan ju inte missa det 2 år i rad. inte för att det är så speciellt kul men ja
ska ju ut me dom bästa! OCH Sanna kommer hit (L)
ska snart göra mörka slingor tror ja men ja vet inte än :| borde klippa mej me men...nej (?!)

sånt är livet

längesen ja va såhär svetttty! fyfan, tog en tablett igår kväll och somnade varmt & skönt. gick 2 timmar, frös som guden själv även om ja låg med raggsockisar, 2 tröjjor, byxor & 2 täcken! på möran sen dåra så mådde ja pyton, ville bara spy. tänkte nästan göra de. på dig :) tog en tablett & sen svettades ja ist. buhuu för dehär, sovit hela dagen och de har gått upp och ner. känner mej väldigt fräsch osv just nu ^^ jora men mat skaja ha i magen nu, utan att de kommer upp tillbaka helst!
är dretsögen på Mc Donald´s mat btw <3



din mammas unge

guden



fan va grym ja är ^^
du kan få en stor blöt puss nu om så ä!

byebye dreamers

kan börja med att du suger. jag hatar dig, med hela mitt hjärta. känn dig meningslös och oälskad! sicksicksick. fuck på dig och tja. tönt fjant ungefär 24/7 och bara snacker dret, mun din är full av dret och hela du är skit. skithög på hög nivå. du liksom tror du har hög status och ännu mer bara för du tror du har mer status när du är i ditt umgänge som du är i? ha-ha, den lägsta man kan ha. (om man nu får mer status om man är med coolare typer?) amen huh! ta dig i blajja-eller ni! irriterad är jag. förstår mig inte på mig själv just nu hur jag ens orkar lägga ner tid? men man dras väl med er, ungefär som ni orkar lägga ner på att prata skit. nej fyfan för varenda varelse som existerar på denna jord säger jag bar. nästan alla.
trötttt som fan på eeeeeeeer! byebye dreamers ^^




/ obeskrivligt irriterad!

neverclever

ja, men så kan man ju också se på saker (: fan vad trött jag är. helt slut. skoltrött! vill ha en varmvarm sommar nu med massa partypinglor och en kall öl.eller flera. skulle sitta som smäck. engelskaprov har jag i morgon som jag började träna på just nyss. känner att det kommer gå som vanligt på prov och det innebär dåligt, ett jämt g ungefär ^^ kulkul! woho. fjärilar i magen har jag också hörni, har nog kommit i en såndär kärleksfas igen. buhuuu :$ saknar sanna karlsson mest right now, tycker du bah kan komma hit och garva med mig. eller så..ja jag kan ju komma till dig med så jag en gång i mitt liv kommer till sthlm. skäms nåt otroligt att jag inte har varit i huvudstaden i landet jag bor i ÄN. menmen, har ju en hel framtid framför mig som jag hoppas på är jävligt ljus.
filmrollen skaja ha!

å sen så fyller min kära storasyter 21 hela år i morgon. så grattis!

home sweet home from rätipäki to torsby

asså ja, nu är jag hemma igen efter en vecka i rätan/jämtland/norrland med sannabeautiful :)
har ju inte lagt in ett inlägg på satans länge så det kändes som det behövdes nu. Har hunnit med 2 svängar till östersund under veckan, 3 ggr till afterski/skalet/vemdalen (+ att jag fick höra 2 spelningar) en natt i skolskogen, en lång skotertur i det fina vädret, ätit god mat och träffat all of the friends up there. hiho! är helnöjd med att jag åkte upp dit IGEN. lite nytt till garderoben fick jag med mig hem og ^^ har dragit på mig en jävla sick sjukisdomis, så nära körtelfeber som det går tror jag och det hoppas jag verkligen inte att jag ska få sitta hemma i 2 månader igen och ha. sickt! men help meeeee rae. söpsögen å allt såntdära är jag nu men party i torsby? naej, never. 18 än? nä, inte de heller. livet suger mer än vad du nånsin kommer få suga.
wallander nu, i've already seen it but shitthesame. skola i morgon är jag är inte sugen alls men jaja får väl pallra mig dit :))) hel år. HEJ




jag älskar dig, vi är som syskon men du är bara kusin med mormin :)

RSS 2.0