shalala

damn va ja är nöjd me operationen! ni kanske inte ser så stor skillnad sen men de gör ja & ja är glaa ;> ska snart ta å beställa mej en väska på junkis tror ja om ja inte ska till karlstad nästa vecka och sådära :))) & på påsklove ska ja nog upp till Rätan å hälsa på. längtar som en gud!


äh, fick reda på en sak nu som gjorde mej brutalt ledsen! HEJDÅ


home sweet home

svälld fläskläpp är precis vad jag sitter med nu. Kom hem för ungefär en och en halv timme sen. får tyvärr bara äta mjuk mat nu så jag tog mig yoghurt med bananbitar i. resan gick betydligt mycket bättre än väntat, fast det började med att jag satte mig i ett "gammalt" tåg på onsdan och innan vi var framme i karlstad var det fan minusgrader i tåget. jag satt med jacka, luvor och vantar på och höll på att dö av kyla! åkte sen jumbolans från karlstad till uppsala och i den bussen var det döhett i stället så jag svettades + att jag blev jävligt irriterad på en liten unge som inte va tyst EN enda sekund på HELA resan. han måste vart sjuk på riktigt riktigt som han grinade och gnöla & böla. menmen..blablabla osv.
torsdan : fick ta lugnmedel inför operationen som man blir typ lite' full/yr' av, sen åkte jag ner till narkosavdelningen och dom spröt in sömnmedel i mig medans jag andades i en syrgasmask. jag började helt plötsligt aaasgarva där inne och jesper(narkosläkaren) ba: 'HAHA nämen nu får du väl ge dig :D'. var nog väldigt sällsynt att någon är sååå glad inför något sådant. men jag hade ju som sagt fått 'dendär' sprutan som gjorde mig så happy :))) sen somnade jag gott i sängen och det sista nån frågade mig var om jag gillade pizza med lök på? och jag svarade ja och då sa hon att det kommer jag få genom sprutan. lite kul med skämtiga läkare sometimes :))). vaknade upp med fullt av människor runt mig och jag va dööötrött så jag kollade bara snabbt vem som pratade med mig sen var jag tvungen till att låta ögonlocken vila, jag orkade seriöst inte öppna ögonen. sjukt trött! tog mig över 2 timmar att orka hålla mig vaken själv. åkte upp till mitt rum igen, då visste jag att nu började detdär jobbiga att inte få äta vad jag vill, som sagt..bara mjuk mat och hålla mig ifrån godis :( och mina älskade semlor osv. shit! men jag fick nöja mig med massa dricka, mos, mazarin och OS på tv:n. he-he! åkte hem förut då ra & resan gick jättemycket fortare hem. fick ett dreeetafint glas/en mugg av syrran med Elvis Presley stuk på som jag absolut älskar! tack<> vann även på en trisslot, keeeh!
men nu ska jag gå och roa mig med min kusselin som är här, va ba tvungen att skriva lite. säkert ingen som läste allt men det gjorde jag. ha-ha, jag skrev det ju såatte. kul-info, hej! 
 


domhär fina "trosorna" skulle jag änvända :( ha-ha uh!




fint väder påvägen dit!

ja är mej- mej är ja

                             

(((((-)))))

som sagt, saker blir inte alltid som man tänkt sig. och det händer väldigt ofta att det är på det viset. som hela min helg ungefär...spenderade den i Sunne iaf, party på lördan iaf :))) färgade mig och det blev väl ett lyckat resultat. festen var bra och jag hade kul och sådära ^^ men finns en del andra saker som gick lite snett. du. det hävde ner snö hela lördan så jag tror jag skulle bli galen. det räcker med vinter nu. räcker! provet i näthandeln idag gick ju som man tänkt sig, oförberedd som vanligt och sitter där med pennan som inget skriver på det tomma pappret och väntar på att timmen ska gå. sen ba skriver man upp sig på resurs-veckan som jag gjort med ungefär dom flesta proven. jag orkar inge mer. inte för att jag har börjat än, men ändå. inge andra avenyn denna vecka heller. fuck OS. iaf bob^^(eller va de heter). just nuuuu har jag tråkigt och skulle kunna dö för en semla som skulle sitta hur gott som helst i käften på mig. keeeeh!
hejda

kan säga att du gav inge bra intryck, grabben.           

näthandel i datisali

de är varmt och jag känner mig instängd i datasalen i skolan. litet rum med fullt av datorer som ba fläktar varmt (alla har väl snart hela vänern under armarna) ska sitta här i 2 varma timmar till och ha näthandel med lisbeth. (dubbeltimme i näthandel) de värsta ja vet snart. läsa om ointressanta saker, näthandel tycker man ju låter som "nät-handel" men vi gör inte ett jota på nåt jävla internet och har prov på hela 'boken' typ till måndan. säger ju bara att de kommer ju gå som skridskor på is. icke. men ja vet ju iaf va ja har att göra i helgen. åker till Sunne sen, färga håret m.m. få bort en utväxt av mörk färg.
amen ha de bra och en mysig fredagkväll för de ska ja! (((:


keith urban - you'll think of me

en vecka kvar, mamma håll mig i handen.

sitter och lyssnar på band of horses - the funeral som också har blivit en repeatlåt för mig. typ sextiomiljarderniohundratrettiofyra minnen väcks då. både bra och dåliga. mest dåliga som en gång varit bra? ^^
har suttit och funderat på alla misstag och val jag har gjort i mitt korta liv hittills som är riktigt förjävligt att jag själv inte ser hur fel jag gör förrens dagen efter! så typiskt mig. fan vad jag är neggo, till precis allt och jag berättar bara hur jävligt allt är. men finns det nåt som är så himla jättefucking bra då? typ en sak och det är mina kära vänner som alltid får mig att skratta och le och ni vet ju precis vilka ni är så ta åt er. ni är viktigast för mig. om nu gud finns så vill han inte alla väl iaf och inte att världen ska se perfekt ut. vi ska bara se saker i andra perspektiv hela tiden. bara önska saker och längta, vilja-ha allt som inte går att få. wiih-oo ^^ nej fuck för things and people without feelings!

för övrigt ska jag försöka pallra mig till skolan i morgon, har sovmorgon och sen idrott som jag tänker banga med min förkylning och fritschoff. ska bli frisk så fort som möjligt och till nästa onsdag (en vecka )då det är dags för en av dom 'efterlängtade' operationerna som sker i Uppsala ( ska åka dendär jumbolansen dit igen ) jag är nervös. men det ska väl gå bra, mammi får hålla hårt i handen min :))) 
                                             



hur är det fatt?

finns folk som säger dom ogillar mig men ändå är så intresserad av vad jag gör hur jag mår osv. du läser ju min blogg och gillar att kommentera en del elaka saker ser jag :))) men det är liksom inget jag tar åt mig av för jag vet ju redan vem du är och du verkar ju gilla att veta så mycket om mig jämt så om du nu 'ogillar' mig så mycket, varför är du då så himla besatt? du är så rädd för dig själv människa så du snart är brun i blajja. hahahahaa jag kan bara skratta av förträngelse!


fail på dig

på fet-tisdagen ska de va semlor!

är ännu mer sjuk idag. var ytterst nära att gå och spy förut. direkt jag äter mår jag pyton i magen och skulle kunna spy ut allt min kropp består av ungefär. neera men jag saknar kompani! är inte ett dugg säker på om jag ska till skolan överhuvudtaget denhär veckan. men det märks. pappsen kommer hem med några semlor till mig idag(eftersom det är fet-tisdagen) och jag längtar så tungan dreglar! det är ju så förfärligt gott! mummmssiii. tänk om jag spyr ut mina 'piller' förresten om jag spyr? he-he.  p-piller, SilicaPlus och Ibumetin. detdär SilicaPlus tycker jag redan har hjälpt mot håret(det ska hjälpa mot hår, naglar & hud) man behöver bara äta det i 2 månader (eller 1 förpackning räcker i 2 månader) och kostar bara 99 ;-  mitt hår är då mycket bättre nu (((:







Dickey Lee - I saw Linda Yesterday
den går på repeat ska ni veta!


///

 

jävlar vad bad-feelings det är idag då, satans förkyld och bläää på allt. helgen har varit jättebra och sådära :)). Matchen igår förlorade vi med 6-4, men vi låg över med 3-1 först tror jag. fuck! men förra gången förlorade vi med 10-2 mot dom så man får väl ändå se det positivt nu att looooser-summan blev mindre this time :)) jag känner att jag är i en totalt cp-period, har noll koll på allt och det händer bara boring things nästan jämt. om man ba fick åka utomlands for a moment så skulle det .. ja ..jag vet inte vad. ne, nu ska jag försöka sova om jag vågar, för det är hemskt att vakna med en torkad äppelskrutt i halsen (inte mitt fel att jag är sjuk)
vidriga virus :(


händer alltid att man gör saker man sedan ångrar efteråt.





bra helg!

har nog snart inge hår kvar

ellen & frida! me löööve


har ont i mitt högra öga, min vänstra närborre och i båda öronen..i den övre delen av kroppen alltså..neeera! men har satans ont i benvecken som svider efter brun-utan-sol. det har väl legat och "glidit" i natt och blivit irriterat, samma sak innanför låren. menmen, smärta! mensverken är borta som fan, känns naturligt skönt! jag längtar tills i morgon. hoppas verkligen ellenkåtberg kryar på sig så hon är uppiggad för i morrn för då äre fit-for-fight :))). 
är även väldigt irriterad, irriterad på människor så att jag skulle kunna köra upp vad som helst i anus på dom bara sådär. kan du va schysst å ba shut your fucking damn mouth?! är så trött på ditt bull >< jag vet vad jag vet och det vet jag. (detdär lät inte bra) menmen, du vet att jag ogillar dig och jag vet att du ogillar mig, vi kan helt enkelt inte vara i samma krets och det är dessutom bevisat! but I survive anyway, för förlusten är inte så stor.
ne men struntprat, hej! < har kammat mitt hår jättelänge så jag är nog snart flintis och det är ju inte min högsta önskan. kan säga att jag behöver ett nytt hår, oanvänt!  see ya everybody @ tomorrow..dudes'



du behöver inte glo mer även fast du fick ögonen i julklapp

på me skidorna!

det är mycket här i världen som man vill ha, men man får inte allt. nästan långt där ifrån. men man kan ju alltid önska sig saker :)) hinner nog inte få allt man väl ha ändå innan man dör så atteee..jah. men jag skulle vilja ha typ allt som går att få. kläder är ju mest behövande i nuläget, och ett nytt jävla fräscht snyggt mjukt nyklippt långt ljust blonderat jävla hår! suug. i morrn har vi såndär idrott (efter sovmorgonen som jag är den enda som skippar)och jag tänker inte dra på mig ett par skridskor för jag ska faktiskt ta mig en tur med skidorna perfektsittande på. ((: freda blir gött och vi ses väl säkert. 'ta de lugnt me alkoholen alla nu'. andra avenyn är på ingång så jag får väl inte bli fast här. träning i morrn, good-feeling!

pgggg


SNYGGGG

MONDAY SUCKS

                                               ?


ont i låren har jag :(( én sån jävlig vinter gör min hud torr. blää ^^ svider som satan! har precis varit ute i kylan och gått, trots vintern svettades jag :s. hälsade på perra idag som always slår i tån i trösklarna. HAA-HA! måndagar suger, finns inte ett program som är värt att kolla på förutom The Hills typ coh One Three Hill. så eftersom monday sucks ska jag passa på att lägga mig tidigare idag, om jag somnar ^^ sov ju en stund förut. men det ska nog gå när jag stoppar lurarna i öronen. btw i'm waiting for friday & nu blire dusch.
glad vinter typ >< hej!
btw kan väl du som läst detta inlägget lägga en kommentar så vet jag ifall någon läser :)) utan bloggläsare, ingen blogg! he-e.


såg dig idag igen, som alltid mån-fre
.
SNYGGGG :G

oslagbar på MonoChrome?



mina relatives från götelaborg har nyss varit här. är sleten och vill sova i ett par år. äcklig skola i morrn och jag är orkeslös för det men får väl muntra upp mig med lite choklad som jag lyckats sparat sen igår ;) har nu börjat med digestivesmak på marabou-n tack vare Uris :))) spotify gör mig lycklig, bullet for my valentine och chemical vocation gör mig ännu lyckligare! skulle betala miljoner för en sol och inge snö på backen nu asså-å, jag villvill ha sol & bad. står verkligen etta på listan. efter kläder he-he!
får väl se vad veckan har att bjuda på nu för utmaningar, känslor, irritationer, upplevelser och mötelser. förresten har jag gett upp nu att slå rekord på MonoChrome (eller slå Patrik iaf) för de är ingen idé :((( får väl satsa på halo då^^ eller inte, nej. hoppa i badet nu & läsa veckorevyn, sen påbörja en låt ((: hejsvejs bloggisläsare!

lööve

                                                        
Chemical Vocation - Walls
Chemical Vocation - The Beautiful Truth
Bullet For My Valentine - Road To Nowhere
Bullet For My Valentine - All These Thins I Hate
Bullet For My Valentine - Room 409
Owl City - Fireflies
Broder Daniel - Underground
Taking Back Sunday - MakeDamnSure
Pitbull ft. Akon - Shut It Down
Lazee - Calling Out
Ulrik - En Vanlig Dag
The Veronicas - 4 Ever
Lars Winnerbäck - Jag Får Liksom Ingen Ordning
                      
                           


jag behöver ALLT

snuttiellen<3 (old pic btw)


torsby är boring och det vet alla utom alla idioter som flyttar hit från stan typ. vilket byte. tråkig dag och är satans sugen på utomlands! dirrmode tack. känner att jag äter väldigt för mycket utav det goda nu igen^^ rullar nog snart fram jag, bara en tidsfråga. melodifestivalen är det nu och det betyder dåligt, dåligare och dåligare för varje år. kanske skulle anmäla sig och skämma ut sig lite för svenskafolket. eller inte. jag säger bar köööööörv! tråkigt så jag dööööör! känner mig som ett utropstecken idag efter alla negativa saker. för övrigt har jag fått en ny telefon, duger säkert. sony ericsson j105i för att vara deteljerad dååå. så duktig har jag varit och haft den gamla telefonen i 3 år och 2 månader :)))) louise behöver kläder louise behöver mascara louise behöver sol och bad louise behöver kärlek louise behöver minska på fettet louise behöver röra på sig mer louise behöver allt tror jag :((((  hejdddåp - ÄLSKAR ER ALLIHOPA <3<3


bara sådär

minnen som är oförglömliga saknar man oerhört ibland! och ibland tänker man på dom lite extra och då saknar man dom ännu mer. sjukt jobbigt. saknar min sanna, saknar min älskling, saknar allt och alla nästan! nästan. jävla dret :(( världens mensverk har jag också satansvadontdetgör >< skridskor på idrotten vecka efter vecka som är rätt nice fast inte jämt. jag är förbannad på hur irriterande/sura/dryga/envisa/patetiska/äckliga/elaka/tråkiga folk kan vara. upp med hakan vafan, det är redan bevisat och utsett att det inte finns felfria dagar. helt omöjligt! skulle vilja sitta och räkna upp min fem-saker-jag-hatar-lista och dubbla den med sjuttiofyramiljardertusen gånger ungefär, för jag hatar i regel allt och är neggo mot det mesta, ser aldrig saker från den ljusa sidan, så jag är rätt lik dom föregående uppräknade sakerna jag är förbannad på. men ja, jag är i alla fall inte sur jämt och sviker mina vänner. så jag känner mig rätt bra ändå, vänner är ju bokstavligt talat en av de viktigaste sakerna som kretsar kring en så...
he-yo! :))) ska ta mig en ibumetin och se om det kan lindra värken i den förbaskade magen.
nattienattie \/


du är falsk-falsk är du

five things

jag har fan varit duktig och skottat snön som bah dräglar ner. chill dag det var och jag åt godaste semlan nyss, deni! är jävligt glad att Jackie och Patrik vann Paradise i stället för äckelerika som särar benen för alla killar som kollar på henne. äckel! 
nej, man kanske skulle gå och sätta sig och ta ett bad och bara slappna av, tänka och sådära :))) tills Andra Avenyn börjar, don't forget to watch it dudes!

shit vad du verkligen är patetiskt, du har nog bästa självförtroendet in-the-world, i guess? du vet, världen ser inte alltid upp till bara dig vettu och det är väl ganska logiskt att det inte är en människa i världen som alla ser upp till för då skulle ju liksom alla vara som dig och se ut som dig. verkar det som det som det är det världen bygger på? nej! ta en titt på verkligheten så tror jag du får en ny tanke. och som sagt, tänk innan du talar ut dig till andra innan du får skämmas för ditt ord och dina meningar som du sedan ångrar! vidrig.


5
saker jag hatar:
folk som lovar saker och inte håller det.
folk som tar en i andra-hand.
folk som är svinsura 24/7.
folk som inte vågar stå för vad dom tycker.
folk som är dubbelmoral!

jag gillar gröna bananer!

mys det är med en bunt nudlar med biff och kyckling-smak och pommesfriteskrydda på efteråt! får bli en p a r a d i s e  h o t e l  kväll med nudlar med mycket kryddaaa (MYCKET) och nåt gott att dricka till. sen tar man en omogen banan som är dubbelt så god än en mogen!  grönaärgoda - gula/bruna/svartaäräckliga! btw skulle fan behöva röra mig lite med men jag har väldigt svårt att tvinga mig iväg.suck. skulle verkligen behövas! någon borde dra med mig ;) rensa ur mig lite dret i skallen och svettas på högvarv, känna pulsen slå och må-bra-för-en-stund. har i alla fall börjat äta bättre mat och mindre godis.
good louise







ge mig dig?

(!)

ja, jag är djurälskare!


jag trodde att gammaldags vaniljglass och frysta hallon skulle vara gott men det var motit! euh. sov jättelänge idag, känns gött och jag stannade hemma ännu en dag från skolan och det känns ännu godare rent ut sagt! satt och kollade igenom gamla filmer och där kom Air Bud fram, shit va old. men kollade på den och haha, det kom tårar :$ nyduschad är jag och insmörjad med brun-utan-sol, funkar prima för mig. tänk om Sverige var ett soligare land slapp man använda det och vara brun jämt och sådära. fast brun-utan-sol är ju hälsosammare såe..whatever. me need very much clothes! allt jag sätter på mig känns äckligt och garderoben behöver nytt verkligen. men jag är pank jämt i regel. ikväll blir det att bara ta det lugnt och glöm inte Paradise Hotel-finalen som går idag klockan 22.00 i 6an. och i morrn äre Andra Avenyn, efterlängtat? JA!


neverclever

ge mig en Big Mac?

no school today, jag mår sjukt äckligt. förkyld asmycket och sånt dret nu! man brukar ju inte vara så sugen på mat då direkt men jag skulle inte tacka nej till en Big Mac ass-å. mmm! och nu har jag i alla fall insett vilka som är friends och inte och vart dom står vid mig. är så trött på att det inte finns EN felfri dag längre on the earth >< meningslöst allt och så fucked up allt och alla är. bläää sova nu säger jag bara och sen sitta och skriva på den förjävliga näthandeln som jag ska vara klar med denna veckan. trött på allt, trött på dig, trött på livet.



tired and lonely still I stand
on a road to nowhere
.


helgen och utöver



i fredags bar det iväg till syrmin och festa i Sunne och sådära :) tack! kom hem på lördag eftermiddag, sen på kvällen kom ellen, johanna och frida till mig. blev bilåking med dead silence. ha-ha!. johanna gillar ju helt klart min toa för där verkar hon kunna sitta för evigt. mysigt. jag fick gå och lägga mig tidigare bara för jag skulle på match, åhh hatar när den är tidigt på morgonen! plus att vi förlorade med 9 fucking 2 >< men kan lova att det var förjävligt gött med Mc Donald's mat sen. jag liksom satt och njöt av min Big Mac som jag skulle kunna äta
flera hundra av. laget vi mötte förresten var äckliga och bitchäär! varför ska man gå på en sport om man inte vet vad sport innebär istället för att gå runt och tro att det är nån jävla catwalk man går på och ingen bandyplan. shit-.

RSS 2.0