min andra halva

    
studenten är ju snart härt. Ska bli så himla kul men samtidigt sorligt eftersom ofta drar ju vissa efter gymnasiet, får jobb osvosv. Vet inte hur detta ska gå om jag inte kommer bo i samma kommun som min fina vän som jag gjort så mycket kul med. vi har allt det ingen annan har. ett band så starkt som ingen kan bryta av. vi får inte flytta ifrån varandra. vi MÅSTE ju fortsätta tsm. aH, du går ju media och jag handel. vi tänkte ju gå samma men nu blev det inte så vilket kanske också var bra så vi inte tröttnade på varandra, haha nejjjjdå :D men det jag ville säga var att du tar korten å jag säljer dom som en riktig affärskvinna skulle gjort. bra deal å sen reser vi till vårat U.S.A vi alltid drömt om. Du&Jag i nya season av The Hills, hell yeah! byebye sweden, hello Hollywood and L.A!
puss på dig min lilla sköna gröna höna!
du är den bästa
snällaste
snyggaste jag stött på under min livstid!



PEACE ¥

på hemmaplan igen

Är hemma på långhelg nu, känns skönt att pusta ut lite. Syster är här och hälsar på med vovven Alva, hon har köpt en urfin valp. gossigossi se ujjamejja!
å pöjken min är i Arvika, hoppas han inte saknar mej alldeles för mycket nu när vi är ifrån varandra ;)
nämen kan väl vara bra att vi är lite på avstånd med tanke på att jag typ bor hos honom i princip varje dag på veckorna. imorgon är det vårmarten, inget att se men bara för att det är hemmaplan så får man väl kika för traditions skull. Rednex kommer till T-town på lördag så lär bli lite mer drag här än vanligt iaf. kan ju alltid hoppas, yäää Torsby!


just nu tänker jag på att det är fan inte länge till Höljes vilket jag saknat nå enoooormt, ett av de bästa valen jag gjort att åka upp dit ifjol, tro det eller ej men that's it. man brukar väl säga att "det blir vad man gör det till" ja jag hade inget annat än kul i iaf. finns inga dåliga väder! vetniväl



här har vi Alva the one and only!

sry

Jag ursäktar mig och jag ursäktar mig varenda gång jag uppdaterar här. men jag har knappt tillgång till en dator under veckorna, eller internetet laggar typ och jag är på praktik hela dagarna å när man kommer hem har man massor att göra. jag vet inte om jag har berättat..men jag har bytt praktikplats så är ej på H&M i kD längre. Är nu mera i SunneMy Way vilket gör att jag har närmare hem, mer tid till läxor och hade störra chans för jobb, lät det som då men för tillfället ser det mörkt ut. aja, jag ångrar inte valet för då hade jag fått provat på 2 helt olika typer av butiker. Jag kan lova er, att under dessa 13 veckors praktik lär du dig så mycket om dig själv och vad du har förmåga till. Så känner iaf jag, och har blivit starkare på något sätt men framför allt mer erfaren och fått bredare tankar om vart jag kanske passar in i för typ av jobb och inte. Kan vara dom bästa men även dom 13 värsta veckorna i mitt liv.  Jag har fällt mycket tårar också p.g.a privata skäl. Jag skulle få ekonomin när man bor hemifrån, skolan, praktiken, familjen, vännerna och pojkvännen att gå ihop, ja det är inte slut än på äventyret och jag kan säga att det suger ens energi ur kroppen. Man trodde snarare man skulle känna sig mer fri att inte sitta i skolbänken men nu har jag insett hur jäkla soft det är å är man bara slappis en dag kan man bara sjukanmäla sig, via internet t.om. Så ta vara på att ni som fortfarande går i skolan att det är simpelt. Skulle gå om om jag fick välja, för mina betyg är ju inte dom bästa, jag var/är en riktig slappis vilket jag ångrar idag, hallå? det handlade bara om 3 hårda år för min framtid som jag kanske nu har sumpat lite. Men har man tur får man jobb genom kontakter eller på annat håll där det kvittar om man har bad betyg i vissa ämnen. Det är något som jag får återstå att se! Får börja med sommarlovet så får man se vart man hamnar sen. wish me luck med the future och ta hand om er!


           

RSS 2.0