en titt tillbaka i fotogalleriet



ge mej mitt förbannade vita, platta, torra, sköna hår tillbaka!!!

brist på cirklar? kom till mej

äntligen är jag där jag hör hemma och trivs bäst! i min ensamhet på Mitt rum i Torsby, musiken på och ingen som stör...mår bättre än bäst då. läxhögen, problemen går att lägga bakom sig för tillfället.
fyfan, nu kommer dendär "LIVET-ÄR-EN-PEST"-känslan. obehaglig. ska egentligen inte klaga, har en kille som förstår mig precis och finns där så jävla mycket för mig och jag känner mig så trygg i hans armar när tårkanalen öppnas. det är sjukt vad jag är kär vilket jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna bli. skulle aldrig palla att mitt hjärta krossas igen. det skulle få mig att hamna i dendär djupa gropen igen och den gången kommer jag inte ta mig upp. måste verkligen ta vara på det fina jag har.


hatar att jag har så himla många problem utanför det fantastiska förhållande jag nu lever i. blir depp bara jag tänker på precis alla fronter UTOM den. fick även ett ett brev hem på posten i förrgår, inte kul alls att riva upp. man kunde ju hoppats på att man hade vunnit miljonen men blev ist av med den...som jag inte ens äger. just nu är jag vilse och går runt i en enda stor cirkel, finns ingen utväg. det sägs att det alltid finns en..men vart? vart? vart? kan någon visa mig. kan någon jävel begripa hur en ond cirkel kan se ut?! FÖRSTÅ.



som sagt, hemma i Torsby, i mitt rum, där skulle jag kunnna spendera resten av mitt liv.
saknar min fina mamma också!!!!


jag är mej lik

resurs vare ja...satt bara av tiden precis som jag alltid gjort under min skoltid. fanfanfan! nu har ja hela läxhögen kvar iaf och har bara mig själv att lägga skulden på såklart.


nu sitter ja i bäjbis lägenhet i Sunne, han är påväg hit för han har varit på hemmaplanen Arvika sen igår :)
måste säga att det var kul att träffa mina nära å kära i suuuun igår, hade en jättebra kväll!! hörlsen är snäppet sämre men...ah de vare värt :D

kl 6 ikv är det dags för säsongens sista match, hemma mot Degerfors...jag taggar till tusen!





pusspåer fina människor!
ses på H&M i morrn (((((:


Lwoww har blivit stadsflicka

en rak höger på mej vad ja har varit dålig på att uppdatera, snart 2 månader sen va? förlåt. men dom som verkligen behöver veta vad som hänt tiden här emellan vet det redan, och dom flesta som vet vem ja är existerar som min vän på facebook. men kan säga så mycket som att det hänt en hel del sen hockeybilden under här!

-har gjort sista riktiga skoldag! gjorde min första dag på långpraktiken idag!!!! H&M here i am!
-har flyttat till k-town nu och tills 3 månader framöver...till att börja med
-jobbat stenhårt med rester i skolan, men har dock minst lika mycket kvar.
skulle kunna skriva en hel radda med saker, men i stort så har det hänt mycket på alla fronter, vänfronten, skolfronten, hemmafronten och KÄRLEKSfronten. ja har gått å blivit kär, å kärlek har ja fått tillbaka...så nu är vi 2 pusselbitar som sats ihop, ja..jag har kille! ja som gav er 3 råd att aldrig bli kär eller binda er med någon, men även ja kan ha fel..ha-ha :)
har hittat den bästa drömprinsen någonsin. känns otroligt bra och det var sjukt längesen jag kände mig älskad, har dock aldrig känt mej SÅHÄR älskad!


Daniel ♥

RSS 2.0