jävla place

blev hemma idag, är satans förkyld det bara rinner ur ögonen och jag är helt dötrött. ska bli skönt med ett påsklov här nu snart. åker till Rätan på söndag med världens bästa! funderar på att göra mörka slingor men jag vågar inte. finns en stor risk för att jag ångrar mig igen. kan man inte ba få det håret & färgen som man vill ha från första början? snusk.
sitter och lyssnar på High On Life med Henok Achido. fuck bra
det är som många säger, det man inte vet om sig själv vet alla andra. eller vet, dom tror att dom vet?! torsby är en drethåla med osäkra folk. den som finner en positiv sak med torsby & folket får typ, en stor vuxenpoäng.
klen, klen, klen är du. jag vann

EN STOR KRAM SOM TRÖST FÖR ATT DU BLEV ÄGD ÄR VAD DU FÅR
snart en rak höger också


damn



helveteee

en i mängden

innan Andra Avenyn igår så kollade jag på ett program om en kille som våldtagit 2 tjejer. En kille på 16 år? men det skedde när han var 15 år. flickorna var bara 14 år. En av dom hade varit kompis med han sen barndomen. sen tror alla att han är oskyldig? det är liksom han som hyllas för att han gjort något sådant?. jävla idioter. varför tror ingen flickorna? det fanns ju dessutom DNA i en av dom. herregud. och skolan har bara låtit tjejerna mått sådär, bara låtit allt varit, inte läst ett jävla skit vad folk har trakasserat flickorna via internet. vart är världen påväg? såg jag honom nu skulle jag halshugga honom utan tvivel!
för övrigt vet jag inte riktigt hur jag mår. jag känner mig inte själv längre & jag vet inte rikgit vart jag står. hoppas att morgondagen har nåt bra att erbjuda som t. ex att jag drar på fest och dricker littegranna sådär så är livet bra för en stund. typ. prov i näthandel på min sovmorgon i morgon. wish me luck typ!?


det är inte som du tror. jag ska berätta för dig i morgon, min vän
.

                                         

kladdakaka & frida (y)

var hos älskade frida förut. hjälpte henne färga hår-ut-växten och klippte hennes toppar :) kollade på tv:n och åt kladdkaka, ostbågar, godis. kihii. sovmorgon i morgon men kommer väl få sitta i en timme  på torget och läsa mitt horoskåp som alltid stämmer. känns otroligt bra för det står jättebra saker ^^  btw, bading på idrotten. kulkul! bada hit och bada dit.  är trött som en jude och tänker gå och lägga mig så fort johan falk är slut. amen hejsanbejsan!



LIK DIG
SOM DIG UNGEFÄR

Peace And Love

P&L verkar bli av, med dom bästa. äntligen ett nöje att se fram emot. vi kom iväg nånstans! :)) i morgon börjar jag halv 11 och jag är lat så jag åker dit i vanlig dit för noway att jag tänker gå med mina egna ben & med dom skavsåren mina hälar plågas av inkl. småtårna. vill ha mitt körkort nu så jag kan dra iväg härifrån.
men så länge musiken finns så klarar jag mig!

saknar snootie jättemycket! :(



datisali är kul sometimes

datisali med världens bästa lärare, i guess? ska göra drömbutik & hur vi vill ha den osv...dretkul. johannas drömbutik är att sälja sexleksaker.typiskt. vet fan inte asså va vi ska ta för nån "drömbutik" hmm..en i Hollywood maybe?blablablaa. wihoo, we'll see ;) turism är en jävligt tråkig lektion. knappast, typ roligsatan!    he j å

du får inte ta gurka louise

en skrattdag med pierre, en skrattdag med linnéa. är alltid lika kul :)) te & hårda mackor med gurka som linnéa alltid säger/skojar att jag inte får ta av & likadum blondin är jag och går på det every fucking time eftersom det är ett jävla skämt till mig som hon blåser mig på .:$ en blandklase är vi snälla och delar ut till alla som vill ha ^^ nästa gång kanske det blir din tur!
btw, skola i morrn & det är konstigt nog efterlängtat. miss my johannipannicarl & everyone else! see you dudes @ school tomorrow ;) kan döda mig med att det blir en äcklig lunch i morrn då. får väl leva på vatten och en grönsaker som inte ens ser ut som en grönsaker? hm..skol-livet är som en helt annan värld. som det är.

DET ÄR SVÅRT ATT SE SANNINGEN HOS DEN MAN ÄLSKAR

sad


ja men en söndagkväll

en oslagbar kväll hos ellen igår. jag & fridis sov över där. har nog inte skrattat så länge på..ja jag vet inte. ni kan aldrig veta vad/vem som släppte loss ^^ en varm natt i ellens rumt med tjocka dunisar och massa såntdär, jag va faktiskt sjöblöt när jag vaknade.(dock inte blöt så). bakhuvudet var den bästa synen. strimmel & fett :))) euh. på mfi-valen igår vann ju rätt låt. i think ^^ hade jöback vunnit hade jag aldrig mer velat vara en av dom som representerar sveriges vinnarlåt i eurovision! pinsamt värre. skola i morrn? nja, tveksamt. men vi får la se.

har hittat flera idioter
flera skäl till att det är meningslöst att leva
flera sätt att se på saker
flera allmänt sjukt-insanea people!

 SNAAAAAAARK
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hockey?

skavsår på hälarna, skavsår på tårna! buhuu. solig promenad idag igen. ikväll följer ja me och kollar på innebandymatch när mitt lag spelar. så jävla lycka till säger ja bara! ja drömmer så konstigt varenda natt & ja kommer nästan ihåg jämt va ja har drömt. inatt spelade ja faktiskt en hockeymatch i drömmen. åhh, ja vill spela hockey :( hade de funnits hockey för tjejer här hade ja varit på dirr ^^ gaa-h! snälla mamma, kan vi flytta?

tråkig torsby
sug torsby
äckel torsby
cp torsby
törr torsby
ful torsby
blött torsby
jävla håla

(blablabla...)

wohoo sikken sol som skiner! plusgraderna kommer ju nu :) gick en långpromenad me vovven & stack ut och sprang direkt ja kom hem. är helt svett och trött ^^ köpte pytte-ytterst-lite försmå converse igår men de får duga (: hade ja tagit större hade ja blivit storfot^^ äh, nee..de satt bra förresten! funderar på om ja ska duscha nu eller göra lunch först. har alltid svårt att bestämma mig. andra avenyn todaay!

vill har påsklov nu.
vill ha andra avenyn.
vill jeansjeans.
vill ha en VARM sommar.
vill ha ett stort JÄVLA party!                                                                                                    

                              

lacka hit å dit

ja tycker de snyggt me röd nagellack! målade det på mina naglisar förut.
he-he! :)))) hörde att joohSKILL också skulle göra en liten trip till kd i morrn. får väl hoppas me hela hjärtat att ja se dig då. hjärtegulle mitt! snart får vi ta en ny dag in tha studio..aight?! ;pPpPppP magen min är mätt efter stuvade fiskbullar & potatis. gash'.  beställde från junkis förut också, takki pappi ^^


du kanske borde tänka på dig själv lite mer
. du borde!
upp & ner
ut & in
bak & fram


                                                                                                                                              SNYGGING :G

svetttt

älskar att våren är på ingång. blir långpromenad varenda dag nu. lördagen spenderades med girlsen hemma hos höljeeman & allt slutade med spyer. dock int för mig, hölje och lövet. :))) söndag blev en liten chilldag på läktar'n & kollade på 2 bandymatcher. kunde nästan ha hoppat in på planen där, så himla sugen blev ja av att se på & inte få vara med nå mer i år :'(. blir en liten trip me morsan till kd i morrn, need everything! kan ingen mer följa me? "/. min doggy är genomblöt nu. badade henne nyss. ogillar vatten? JA! de gör hon definitivt. ska nog själv ta mej en dusch nu. gött me svetttttt


torsby är ingen höjdare & i'm bored!

tog precis bort mina stygn i fejjan :) känner att jag är så jävla på & vill hitta på nåt kul! har fan varit inomhus dag som natt tycker jag. godisgrejjen går jättebra så tja louise < ett feting-party skulle inte sitta helt fel?
MISS U EVERYBODY


johanna är sweetie-pie!


eyknas


SUGEN!


karlstad på tisdag & då blire iaf converse-red hi' ((:
sen adidasväska på junkis!

slut på fettet

har tjuvätit hård mat och mera semlor, dret osv.. men idag är det tyvärr sista dagen! från och med i morgon ska jag inte äta snacks osv varken på helgerna eller under veckorna (ett tag iaf), och träna ist :)) så jag tar väl en sista x-ray sen ^^ linnéaslompidompi kommer alldeles snart och tar ett skönt snack med mig. känns bra. vi är båda desperata och har samma problem i princip. pratade med sanna igår som jag inte gjort på jättejättelänge. var det bästa på länge! moaah
sårskorporna är snart borta på läppen & liksom stygnen med. ska ta bort mina kära stygn ovanför läppen på fredag, sen kommer jag gå med tejp i 3 veckor:( och jag tänker inte visa mig! så kom hit folk, & ge mig sällskap era kukar.
JAG HAR ALLTID TRÅKIGT I TORSBYYYYY



hatar näre luktar banansnor :(



RSS 2.0