DOLLAR IN MY POCKET


The Hitchers – Me And London                   
New Boyz – Better With The Lights Off - feat. Chris Brown NEW!
Bullets And Octane – Pirates 2009
Tyler Ward – Replay ft. Julia Sheer (Iyaz Acoustic Cover)
Grönwalls – Bara Vi Och Månen
Zac Brown Band – Nothing - Bonus Track
Return – Take This Heart
Pitbull featuring Nayer – Pearly Gates
Mats Rådberg & Rankarna – Peta in en pinne i brasan
Matthew Morrison – Summer Rain
New Boyz – Backseat - feat. The Cataracs & Dev NEW!

oioioi

verkar som vädret har vänt! hoppas bara att det håller i sig hela veckan ut, we all need it, vi som ska på Rallycrossen (: allt är fixat och såe nu så det är bara att tagga på, tänkte börja packa liiite iaf sen. behöver ta en PN i solen först för ja e sleten som vi säger i naturglada Wärmland. På tal om Wärmland, Nya Wärmlands Tidningen kanske jag och systeryster syns i ett hörn i morrn, blev intervjuade på byn förut och fotad, snygg som man var då efter en jobbdag! mmm GATT va kul ><
köpte även en ny mascara idag äntligen! min har ju torkat ut snart. förstår inte hur jag vara så sparsam när det gäller det, kan inte ens minnas när jag köpte en senast. bra som man ääääär


så senare blire:
städa
packa
duscha
kleta in mig med broWnie without sun
sleeeep tight senast klocka 9!





midsommarhelgen

var verkligen lyckad! mycke skratt delat med bra människor :) tack! träffade även nytt folk och folk man inte sett på aplänge så tummen upp för fredag&lördag(Y) har inte sovit en blund på hela helgen så trodde jag skulle avlida dom 2 första passen på jobbet! jag somnade hela tiden direkt jag slog mig ner på en stol. fick kämpa att ha ögonen öppna genom att blinka mkt, ge mig en käftsmäll och såe. kan inte påstå att jag var effektiv idag alls. blodsprängda trötta ögon var ingen höjdare, var liksom inte trött i kroppen utan kände bara av att hjärnan hade fått för lite avkoppling. men även denna dag gick framåt i tiden och nu på kvällen kom syster, vi tog en sväng i bilen.

hur skaja klara att jobba övertid i morrn? -men vad gör man inte för att få sluta lite tidigare på fredag. yes det är vad ni tänker, HÖLJES!
bara att börja räkna ner dagarna. ska dit med världens bästa :)

fuKKin' GODNATT

bilder på midsommar finns på facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1074874814&sk=photos#!/media/set/?set=a.1842050325735.99766.1074874814


POWERNAP ÄR DEN GÅNGEN JAG SOVER SOM SKÖNAST


ärligt, har försökt ända sen jag började ta kort (6-7:an typ) att ta kort i spegeln. på mig själv är det omöjligt. hatar att jag måste ta med kameran på sne för att få en bild framifrån utan att det bli under eller överifrån. även hela Jag ser sne ut, vill bara kunna ta ett vanligt fuKKin' kort framifrån vilket verkar omöjligt, men! det är väl mera träning som krävs.
här blev Jag åtminstone framifrån, inte sne, inte under eller överifrån, men kamerajäkeln blir så stygg.
den ska me va rak >< blähääää

så jävla skönt att jag slutade 12 idag tack vare att jag jobbade över igår. så jag får vila ut lite innan helgen. ska gå ner till Toria med baRRisen sen och köpa grillat/fixa inför imorrn osvosv...aH ni vet väl vad som händer på midsoMMar väl ^^ Borejoggen, va med? Nej. Kolla? aH. likaså med minijoggen. jag som lovade mig själv att GÅ Borejoggen detta år men tyvärr erkänner jag, jag är lat. laZY_g1rL :pPpPpp
en PN vore inte fel nu, så dyker ner i sängen ett par timmar, ska drömma om skurmaskiner, raJd-medel, poleringmaskiner och sånt man använder inom städet. hur ska detta sluta....totalt utmattad.

orättvisa väder :(

ja ni! i morgon är det midsommar, jag hoppas vädret blir som yesterday night för då var det en underbar sommarkväll, lagom varmt till 11 typ. kan inte bli bättre. jag älskar när domdär 3 få dagarna på året existerar när det är 30+, så man verkligen får känna att man lever typ och att det är sommar. sen blir det för hett! men skulle göra vad som helst för att få bevara sommarn året runt. den är alldeles för kort i Sverige :( 1 vecka kanske sammanlagt på hela året som det är tummen-upp-väder. så ska de inte va. BRING ME TO USA!!!



pappa och cicci njuter av semestern!


NU JÄVLAR SKA DET VA SOL PÅ MIDSOMMAR
I MORGON FÖR EN GÅNGS SKULL!!!!

värre än hårda ord

mötte ett konstigt ansiktsuttryck idag av en annan individ, på stan. vi vet mycket väl båda vilka vi båda är. blicken träffade mig i hjärtat som pil. jag fick dåligt samvete, för något som jag inte ens behöver lägga näsan i blöt i. så varför? eller, tekniskt sätt borde jag det men jag vet att det inte var mitt fel, varför skulle det va så? min hjärna gick på högvarv efter du hade passerat mig. tankarna flödade. ögonytan blev våt, tårkanalen öppnades men släppte aldrig ut någon tår. jag suckar djupt och deprimerande här och nu. vet inte vad jag ska tro längre....tänk att något så litet kan bli så stort. något som aldrig ens har hänt, sagts eller gjort.


men kom ihåg: Every teardrop is a waterfall!


     
                 jag förstod precis vad du tänkte.

det finns reasons

att jag är lättirriterad kan bero på mina behov som inte uppfylls, och är det så att en vän eller person inte förstår hur jag egentligen mår så blir det lätt svårt att förstå hur mitt humör kan vända. det kanske aldrig syns på min utsida, men ni borde försöka lista ut hur insidan kan se ut ni som Känner mig och ni som läser vad jag skriver. att det inte är bra inom familjen först och främst gör livet oerhört jobbigt skaja säga er. jag har en vän till som har erfarenhet hur det känns att ha en viss relation till sin mamma, pappa, släkting eller någon annan nära. hon vet precis hur jag känner för hon känner också samma smärta varje dag. och fylls inte det behovet 'kärlek' hemifrån är det lättare att man känner sig mer sårad än andra om man inte för tillräckligt med kärlek inom vänkretsen heller eller aldrig får känna sig i centrum. det är ingen vän som ska ta åt sig nu utan det är allmänt och har ju varit så i alla år, så är väl till alla vänner kan man säga. eftersom ni alla inte haft samma upplevelse som mig och inte jag som er så kan ingen döma någon att den andra har fel eller är onormal. man har ett beteende efter hur man mår och blivit uppväxt, arv&miljö. och ens egen personlighet såklart. jag är inte alls som jag har visat mig dom senaste 2 åren, är mig inte själv alls mycket längre. vem är jag? om ändå bara någon kunde lyssna, bara existera vid min sida. 'en liten sak kan göra mycket.' man kan ju försöka tänka sig hur folk mår innan, om man ändå vet hur den personen har det så kanske det verkar normalt att man har ett visst beteende då.

jag mådde bättre en stund ifjol när det fanns en kille som gjorde mig glad varje dag, förstod mig, fanns där, gjorde så jag kunde vara mig själv, betydde så himla mycket att jag har känslor för dig än idag. insåg alldeles för mycket idag när jag lyssnade på musik som påminde om dig, våra sånger. men jag var dum nog att dumpa dig då för jag kände att det var bättre vi bara var vänner, men man är efterklok för ofta. det var jag  och idag. det är ju mitt eget fel, jag hade min chans och kastade den i soporna. men du vet att jag tycker om dig för det har jag talat om. för du är en jättebra kille, vet ingen bättre, och har ju alltid en plats i mitt hjärta, dörren står alltid på glänt ifall du skulle vilja komma tillbaka. att jag känner såhär är för att jag behöver dig och märker att jag inte klarar det utan dig. saknar dig graBBen.


Zac Brown Band – Colder Weather

barcelona



skulle inte sitta helt fel att åka dit igen. en av de bästa platserna jag varit
till! vill till precis samma ställe igen. älskar resor alltså, varför är ingen me
på å resa?
är sugen på en resa i Oktober till Málaga i Spanien, kostar typ bara 5000:- att vara där en vecka och då är 2 av mina favoritband där då och för detta priset ingår ALLT och då menar jag ALLT i en hel vecka! en konsert varje dag, mat, alkohol, boende osv. fett värt att se The Jets i Spanien och bli brun på köpet :) om någon vill hänga på som gillar sån musik så häng på!!
The Jets har varit flera gånger här i Sverige och t.om i Fensbol men var dock för liten då för att förstå hur insane-bra det skulle va att träffa dom :(

jag tror jag är kär i ditt uttryck

idag blev jag inte trampad på tårna. fick se ett fint leende på läpparna vilket gjorde min dag ljus! en timme kvar på älsklingsstället, sen ser jag aldrig mer dig. eller kanske.
jag måste säga att jag saknar min Johanna Larsson så jag tror jag storknar, vi har inte setts på veckor och vi har massa att prata om, vill käka med dig, ha en KAJ&CARL-dag, planera inför Höljes och midsommar bruden! vi ska göra allt tillsammans för det är bäst så, slutar alltid lika knepigt och roligt :) där slog mig Branäs i tankarna. aH duvet vad jag menar. ring mig eller nåt, i need you indeed everyday♥

här bara flödar det cash hit och dit. billjudet+nya däck/fälger. men vad gör det om hundra år. så lite som en droppe i havet! men får ändå någonting över av lönen iaf och det läggs diRR i sparisgrisen. USA, I'm on my way ;>
snart körkort, snart 18, snart fri, myndig, början av en erfaren ung kvinna!
vet ingen som vill ha körkort mer än louiseolssson.



ja, lite över 4 år sen man tog konfirmation.
tiden rinner iväg, vi vill alla bli vuxna men när den tiden är inne kan
man lätt ångra att man inte tog mer vara på ungdomen.

jag vill alltid vara 18
(fast komma in överallt) då är man fortfarande ung+vuxen

ännu ett år avklarat

                
                 
                  


bilder från examensdagen typ.
söta ni är flickor!

att slita in i det sista lönar sig ibland

kebabpizzan satt där den skulle! räcker även till ikv. japp, då var denna helg över så nu är det dags för en ny hård arbetsvecka, ser fram emot dom 2 första dagarna men sen byter vi till skitavdelningarna. ajja, blev iaf jäkligt glad föru! BÄTTAN gav mig MVG i Praktisk Marknadsföring B! så det hjälpte tydligen med hårt arbete i slutet :) kommer sova gott på kudden inatt iaf.
blev lugna hemmakvällar hela helgen, Johan var här igår och spelade&sjöng med mig. vill lägga in en 'video' vi gjorde igår, på youtube/facebook men han tillåter inte, dum pojke :(




nu räcker det. jag har fått nog. när jag blir 18, då ska du få se vart allt har tagit sig!
-en dotter i kontakten, det kan jag säga.


Neverstore gör sitt


everything I do, reminds about you. Baby, we have to much to come out.
I can not feel love, I can not feel pain.



även Chemical Vocation

brownie eyes are love

alltså, din ögon! ditt vita leende, sommarskinn, bruna hår.ååh! jag skulle.....
haha nej men jag pratar naturligtvis om den fina läkaren som är här över sommaren typ. han är som tur är och otur på samma avdelning där jag städar denna vecka på jobbet, yes det är bra men han attraherar mig så mitt jobb ligger på hyllan bara ibland. nejdå, men ni skulle bara veta. hur trevlig som helst och ler jämt. så fort han kollar på mig eller pratar med mig blir jag tomat. har tagit mig 4 dagar att bara våga lägga ögat på namnbrickan, så idag vet jag förnamnet, tar efternamnet i morrn. puh, kanske är sista dagen på vårdcentralen och vi har bara hans rum kvar av läkarna så får väl ta bort lite extra damm för han då...

ska bli awsome med helg, veckan har varit hård och bra men kroppen behöver vila. ska på lagträff med tjejerna i morgon, ska käka och så lite på Strandcaféet i Sunne, får hoppas stöpa blir med! efteråt åker jag möjligtvis och hälsar på Danilo en sväng om han inte är busy. och om isf, skaja ist grilla/umgås med bra folk hos eskilmark på kvällen.

baslådan har äntligen kommit idag! nu inväntar jag bara resten av investeringen...blir sadface om det inte kommer i morgon!
det är mycket under veckorna och mycket i morgon, men kan säga att ni kan nog inte nå mig i morgon förän efter 6 :) ses tomorrow!


all the bad feelings i try to ignore.
so tell me, so tell me, what i've done?!
it hurts so bad, all those things you said.

SO MUCH OF ENOUGH!

äntligen good sound!

var i Karlstad hela helgen, var riktigt trevligt! hittar överallt där nu snart, tror jag. har åkt stadsbuss som aldrig förr! träffade sjukt sköna människor och får se om vi ses i helgen eller om jag ska ut här med min bil, har beställt baslåda,diskanter,slutsteg och sånt nu så kommer väl denna vecka. frågan är bara vem ska fixa ihop allt. hmm, men det kändes gött i plånkan iaf, eller nääh...för tog ju på faktura så jag ska hinna få min fetinglön först :)
ah nu skarre ra spelas iaf, chaufför fattas bara..någon frivillig? nehepp. Bea? :D

har gjort mina 2 första dagar på jobbet! gick lättare än förväntat...än så länge. har fortfarande 43 dagar kvar och det är hårda 43or vill jag lova! det är inget slappjobb vettu, ett slitet kroppsjobb som tar på min rygg för det känns när dagen är över. men det är lätt värt pengarna! nepp, tänkte komma i säng i tid idag så ska grejja lite så kommer jag äntligen till dig kudden och bäddar dig :) och får inte glömma musiken heller, annars somnar jag aldrig.
saknar mina vänner nå enormt, när ska vi hitta på någooot? ut i helgen? :D

miss u stöpaSKILL♥

every teardrop is a waterfall

jag måste ha en lång eller hög gräns. för vad jag låter hända har hållt på sen minst 10 år tillbaka, men ändå står jag här idag och tar skiten. men det är enbart för jag vill förbättra saken, men får ingen medhjälp så kommer ingenstans på denna långa väg att ta sig fram på. jag är ingen sån som sitter och pratar problem med en terapeut eller kurator, alla är inte sån. det sa kuratorn själv. en del kanske vill skriva dagbok(eller blogg) en del pratar med vänner, en del håller det inne helt vilket är livsfarligt för psyket. man måste få ut det på något sätt. jag skriver, pratar med kompisar men inte allt för detaljerat. bara vissa. ni vet vilka ni är! och om någon skulle vara elak mot mig är jag inte den som snackar med morsan om det problemet för jag ser ingen mening i det och jag skulle inte ens våga, skulle inte kännas bättre och som sagt, jag är inte den typen av person. och varför i hela friden skulle jag Egentligen? hela problemet ligger ju att jag inte vill ha så mkt kontakt med min familj/en del släkt för det största problemet ligger ju där, vi går inte ihop. är för olika, personligeheter möts som kall och varm luft och då blir det en åsksmäll(konflikt i det fallet). orkar inte lägga ner mer energi på att gå och bära på tung börda. jag behöver mest en kvinnlig förbild eftersom jag är kvinna själv, men det är på den fronten det är svårast hemma och mitt hjärta och min själ orkar inte leva i det partiet, på den fronten. där blir jag en annan, sur, irriterad, hamnar i konflikter i alla meningar jag säger. och jag är en sån som är glad, inte blyg för fem Egentligen(har blivit det på senare tid p.g.a av allt detta) så egentligen vågar jag allt, har inte svårt att stå inför många pers eller nånting, men bara av att jag lever i ett visst samhälle så tappar man självkänslan och tror inte på sig själv tillslut. är en äventyrstjej som vill resa mycket i livet men det tror ju ingen jag kommer kunna klara av heller (kul att man får support osv) social är jag mest av allt, inte långsint, kreativ inom musikdelen...spelar gitarr sen 10 år tillbaka och har alltid sjungit, älskar även att dramatisera så att bli skådespelerska har alltid varit min högsta dröm(i Hollywood då helst) gör detta varje dag. jag är så optimistisk jag bara kan och vill alltid göra det bästa av situationer om jag inte har vaknat på fel sida av sägen möjligtvis då. så förstår inte hur jag kan hamna där jag befinner mig just nu, vad har jag gjort för att förtjänat detta? kan inte se vart slangen har vikit sig, men stopp på farten det är det! att det har tagit mig så många år att försöka lösa alla dessa problem hemma, och att jag aldrig nått ett positivt resultat gör mig väldigt besviken, jag vet inte mer vad jag själv kan göra för att stämningen ska bli bättre. för som sagt, personligheterna går inte ihop och finns aldrig en chans att någon vill lyssna på en vad man har att säga och OM någon gör det, går det ut ur öronen och in lika fort igen. så värdelöst! ja, inlägget blir långt och jag har klagat mycket här och nu, men det är väl förfan inte för mycket begärt att få skriva sina åsikter och tankar på en dator, offentligt, för dom som är intresserade av mitt liv, när det gått så många år med pain inside och fake smile outside. tänk på de!
när jag skulle duscha igår föll det tårar nerför kinden, men jag sköljde fort bort dom. suckade hårt men fortsatte bara lyssna på musik som jag alltid har på när jag tvättar mig. när jag kom ut var jag orolig för att någon skulle märka, men ingen gjorde det. tänk att alla människor har svårast att visa riktiga känslor som verkligen visar hur man mår på uttrycket. ledsen. alla vi individer är så rädda för vad alla andra ska tycka. men ist borde man skita i det och visa precis hur man mår just då och hela tiden. lättast för psyket Och andra. definitivt själen! den kan ta hård-stryk annars.

jag har även en vän, en av dom bästa som ville att jag skulle förklara mig just idag vad jag känner. men jag sa att det kommer säkert upp på bloggen och det gjorde det. hon finns alltid där för mig och hon sa till mig att dörren alltid stod öppen hos henne för mig  så vill bara säga att du betyder oerhört mycket, har känt dig sen vi var 5 och ett halvt år och gjort Allt tillsammans. du är en bra vän och jag älskar dig. du vet vem du är


Jag ska börja tänka mer på
: "lev din dag som om det vore den sista." 
den tycker jag är bra, den får mig att tänka på bättre saker.



här och där

är jävligt schysst idag och bjuder på skönisar. alla är bra, jag lovar!
annars haru dålig musiksmak ><

Porcelain Black – This Is What Rock N Roll Looks Like - Explicit Version

Blueskins – Change My Mind
Zac Brown Band – Chicken Fried
Veronica Maggio – Satan i gatan
Brooke Hogan – Hey Yo
Never Shout Never – piggy bank
Patrik Isaksson – Han liknar mig
David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
Don Omar – Danza Kuduro
R.I.O. – Like I Love You - Video Edit
Masshysteri – Dom Kan Inte Höra Musiken
Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall
Jessie J – Price Tag
The Lonely Island – Motherlover
Norlie & KKV – Pressad av tid
The Red Jumpsuit Apparatus – Face Down (Album Version)
Basshunter – Fest i hela huset
Ulrik Munther – Born This Way
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
Benny Joy – Little Bittie Everything
Lazee – TAG
Motörhead – I Know How To Die
Brad Paisley – Camouflage
Eddie Rabbitt – Drivin' My Life Away
Sister Hazel – Your Mistake
Kalle Baah – You Are My Angel
Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]
Chemical Vocation – The Road
John Lindberg Trio – Don’t Fade Away
Jennifer Lopez – On The Floor - Radio Edit
Backyard Babies – Abandon
Top Cats – Heartache
Mest – Take Me Away [Cried Out To Heaven]
The Slapbacks – Stranger Girl
Good Charlotte – Like It's Her Birthday
W.A.S.P. – Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
Tina Turner – What You Get Is What You See
Mötley Crüe – Girls, Girls, Girls
Tiger Army – Pain
DiMaggio Bros. – Lonh Holiday
Ludwig Bell – Kärlek slutar alltid med bråk
Paul Simon – You Can Call Me Al
Neverstore – Summer
Toini & The Tomcats – That's How Much I Love You

tyvärr

Tack för kommentaren i förra inlägget. avskyr dock anonyma kommentarer! känns ibland värdelöst att ta åt sig av. och med tanke på vad som stod i förra inlägget borde du veta vem jag är/känna mig. Så du bor förmodligen inte utanför Värmlands skogar :)
nog för att jag känner folk från överallt, men inte som vet så om mig och jag länkade bloggen på fb igår så är mest troligt att det är någon utav mina fb-vänner. ajja, tråkigt att man inte kan berätta vem man är ><


drar nu en sväng till kD och plockar upp morsan kommande med Göteborgs-tåget. ska leta present till farsan som fyller år i morrn också! träffa lite skönisar och så innan jag vänder och åker hem igen.


jag talar ut

Att bara låta käften vara stängd med ett blixtlås gör bara saken värre. kändes så jävla skönt att få dra upp detta blixtlåset nu efter sånt elände som legat och gnagt. jag är aldrig någonsin långsint, men när det kommer till en viss gräns, kan jag vara en sån som aldrig förlåter igen. så tänk efter noga innan du öppnar din käft vad som kan skapa problem och konflikter, konsekvenser. kanske omformulera så att någons hjärta blir brustet. detta kan bli ett olösbart problem om du möter fel människa, denna gången mötte du mig. jag har stått upp hela mitt liv på att tagit skit, så jag är alldeles för van. och därför är jag inte blyg och vågar säga ifrån, precis vad jag tycker. på ett mänskligt sätt. jag är inte förjävlig utan bokstavligt ärlig, men jag är bara för seg att få ut meningarna ibland eftersom jag vet själv vad som skulle hända om någon sa så till mig, men det skulle bara hända om den personen ljuger mig rakt i ansiktet. men det jag gjorde var inte fel. pratade bara sanning, jag är ej ensam om mina åsikter och jag står för att jag tycker så. dunier borde stå för era handlingar. så som nuläget ser ut avskyr jag, varenda detalj. sånt håller jag mig undan för det gör mig bara spyfärdig och mer irriterad. självkänslan är på hög nivå, eller den åtminstone va, farsan har lärt mig vett och det kan ingen neka! att denna självkänsla existerar är otroligt, men det måste ju betyda att jag är stark. det är dom starkaste som klarar sig till sist, jag är absolut sist för tillfället men samtidigt först på ett annat vis. och det är att säga ifrån! man måste våga det. jag hatar att vissa folk inte 'tål' alkohol, nu menar jag hur reaktionen blir när det kommer in i dens kropp. gillar inte kaxiga alkoholpåverkade flickor&pojkar. nästa gång du drar på fest, borde du nog dricka saft ist! för du blir en helt annat människa, och med den personligheten du bär nykter förbättras inte direkt så att du blir bättre/snällare av att du har alkohol i dig. jag vet inte vad du har fått för dig eller om du spelar, men du är totaldryg/kaxig/drägg/oärlig.
flera än bara en kommer möjligtvis ta åt sig när den läser detta, men det finns ju bara en eller vissa som borde det. och känner den/dom riktiga sig träffad hade den/dom säkert på känn att ett sådant typ av inlägg skulle förekomma och om du/ni stör dig/er, skriv förfan då inte min länk i sökrutan om du inte vill läsa. jag har skaffat denna blogg för att jag vill tala ut ibland men även skriva om mina vardagssysslor osv. men inga namn är för guds skull nämnda så ingen kan säga vem det är om och vad som är rätt eller fel.
och om någon som känner sig träffad men som det inte alls handlar om, du kanske har sårat någon annan så på samma vis så du känner igen dig. men ta inte åt dig alldeles för mycket av vad jag säger, för det är mitt tycke och du behöver inte alls känna likadant. 
har varken nämnt om det handlar om 1,2,3 eller fler personer i detta inlägg.
t.ex om jag säger du/ni är för att inte någon ska behöva känna sig ensamt dömd.
jag skriver dethär för jag behöver, och tycker jag redan har uttryckt mig tillräckligt i dina ögon irl.

jag bara talar ut
för en ovän


lite snyggare sååe, lite jämnare sååe


ja, det har läkt jättebra och fort. såhär ser det ut i nuläget. ser ni nån skillnad?
I do! skulle vilja fylla mer i läppen faktiskt OCH näsan. borde jag?
är nöjd med det lilla som förändrades iaf. tack Malin Hakelius, en av Sveriges bästa näsa, läpp&käk-kirurger!

Little Bittie Everything-Benny Joe


good song

i lördags, det jag var så taggad inför

              
farmin skratter på alltså            jag och farbror  
å njuter av biran

är inte bröderna Olsson lika eller?!



som ni vet så var jag ju heltaggad inför dave, granevik osv. men det blev inte som tänkt. min värsta 'fylla' ever, var knappt full. hade fullt upp med annat. men kan säga att farmin hade förfest hemma, folk överallt på baksidan, livemusik från deras gamla band och andra folk med, det var väldigt trevligt. det bästa va att ståbasen kom hem igen :)))))) trevligt med mycket folk. men blev inge dave, typ inge fylla, inga skratt alls. det var som det var tvärt-om-dagen. allt vände åt fel håll. men då säger man aldriiig meer så kör man igen nån annan gång med bättre förtankar på hur det skulle kunna bli! kan glädja mig med att jag kom hem innan 3 för första gången på 2 år iaf och att jag fick en calzone dagen efter med köttfärs ist för röten skinka! (;

jag som ville köra på aLL iN i lördags :(

orkar inte lägga in bilder på alla folk



tänk på de

tummen upp för att det är lördag

ÄR TAGGAD ÄS HÄÄWLL! kära Dave Edmunds kommer till Tby, Granevik. mmmmm vilka fina bilar det glider förbi mitt hus hela tiden, cruisar sååå! ikv ska vi visa vilket län och vilken ort vi föddes i!!!

tummarna upp för Torsby och cadillac idag (Y)



btw, mina biLLAb0nG-sh0rtS passar typ nästan igen (y) tydligen fick ja på mej dom iaf


kaninen


eller haren som JoohSKILL säger. eller ja, tass-handen kan
man ju med säga. blicken. gosigosi
kommeru i morrn kväll eller CARL? hör av dig!!!! PUSS HJÄRTAT


färgade mej mörkare i tisdags igen, btw. helnöjd!

satan i gatan

namnet på en skön jävla låt. men satan i gatan vilken knepig kväll igår. det bästa av allt var att jag fick åka cab-cadillac igår för första gången i mitt bosiga liv. har åkt cadillac förut men inte cab så jag njöt av den långa åkturen i baksätet med lövet. 2 snuskisar bredvid oss men som tur drog dom in på faktoriet. he-he! tog en evighet att ta sig hem. stönig som jag är stannar jag alltid kvar in i det sista och ska va sist därifrån å sen finns det inge skjuts hem och noway att jag skulle gå hem med mina 2 långa fula ben 3km 03:15 på en torsdag morgon, alkoholpåverkad. men rätt som det va slog det mig en tanke å vi tog oss hem. tanken orkar jag inte förklara men kan säga att vi slapp gå! smart-LwowW.


glöm aldrig: riktiga ärliga vänner är det viktigaste som finns!
att veta om den är det måste du kunna testa dina och dens gränser
och ett perfekt exempel på sånt är ju inom kategorin kärlek.
sårbart


the green pearl


               
var upp till Östmark idag, hälsade på farmor&farfar. pappsen gav förslag på att tvätta bilen Min när farfar ändå har högtryckstvätt så yao, blev så :) ren å ny igen i detta fina vädret som troligtvis är tillbaka! nu vill jag bara ha kosing från sommarjobbet så jag kan fixa/köpa allt jag vill ha till bilen. ujujh..behöver nya däck(enligt farmin å hans far så ärom inte lagliga just nu) dryyygt att få böter isf daa så i need däck indeed nu! min första prioritet.


måste passa mig som satan

karlstad igen, jag kan inte hantera mina pengar alltså

aH, drog till Karlstad igår med ida eskilmark, Anna & Simon...en riktigt bra dag må jag säga! skratt hit och skratt dit^^ sa till mig själv att jag Inte(bokstavligen) skulle köpa något eftersom jag tömde plånkan förra veckan där på onödiga kläder, men blev 2 kortmodellströjor och lösisfransar ändå! jag kan inte hålla i pengar...

typ såhär:
 
this orange tog mig halva dan att välja. det är jobbigt när man står mellan 2 positiva val. färgvalet är svårast!
men blev denna. nästa gång grå-mintgrön :)

RSS 2.0