vi är fan onormala allihop

Asså människor som en gång blivit sviken eller något liknande sedan gör samma tillbaka ENBART för att hämnas ser jag ner på. att man en gång klagat över vad någon gjorde hjälps inte av att den själv provar hur det kändes att svika någon. vem vet om det var meningen? vi är inte alla medvetna om det vi gör. det är mänskligt att förlåta gott folk. jag och min hjärna tror iaf inte att man lever för att gå och testa folks gränser, så mycket av det vi gör är omedvetet fast skulle kunna vara medvetet om vi tog mer vara på våra handlingar. eller så är vi medvetna med försöker bara dölja, vad vet jag? jag är ingen expert på filosofi och psykologi. men jag har något i åtanken. jag har blivit nedtryckt flertal gånger i mitt liv, händer typ dagligen. men nog fan är jag optimist ändå, jag försöker mer glömma..eller förlåta folk hur månger gånger dom är förnedrar än, bara jag vet att jag inte är likadan. aH typ som dig, du bryr dig inte ett skit vad jag gör just nu, vart jag befinner mig, vet du om jag lever? vet du ens att jag blir myndig om 8 dagar? nepp, kanske inte. men då vet ju iaf jag vad du ä förr typ av människa och hur mycket plats jag tar i ditt hjärta. fick nog ett tomt rum med svarta väggar så det skulle bli lättare att "glömma" mig men ändå gör det så jävla ont i dig att du Egentligen vet att jag existerar men du vill ligga så jävla lågt så du inte ens vågar visa vad du gillar mig. okej, vill du hålla den statusen så fine för mig! men vem la ner mest energi på en människa? du.
det enda jag behöva var att igga din onormala beteende.
du var tvungen att både visa statusen och den låga profilen. samtidigt som du fick F Ö R S Ö K  A glömma mig även om du inte ville. du fick det jobbigare i psyket, vilket du bara dig själv kan klandra över.


säger det för femte gången: en nära eller bästavän tar a l d r i g någons ex, har inte en intim relation med dens ex. och om någon är så jävlig mot någon och den sen nekar den i ansiktet är något utav det vidrigaste.
DETär såna personer som man skulle vilja har en kurs med om vafan en riktigt jävla bra vän är. man måååste tänka sig hur det själv skulle kännas. "skulle jag bry mig?" "skulle jag uppföra mig som vanligt mot den personen om den gjorde så mot mig?" tänk!
man gjorde allt med den personen,så det känns.

min påminnelse hade inget med texten ovanför den att göra
.



musiken gör mig glad och påtal om musik, farsan ropade nyss på mig och hade funnit ett nytt band IGEN med unga pojkar, åååå gud va bra! precis släppt en skiva som var fett bra ♥

länk: Sixten and the Cupcakes

3 days done

3 dagar av intensivkursen har gått, har bara kört 2 dubbel-lektioner(så blir som 4 vanliga) än så länge.
var på halkbana idag med ett skönt gäng...ha-ha. ja!
alla som går kursen är typ skönisar, jag tror jag har hamnat i rätt umgänge, inte för att jag ligger i fel annars. men kreativa människor♥  'iaf, halkbanan var inte ett dugg kul, eller det var kul att det kändes som man hade körkort redan eftersom man körde själv i varsin bil allihopa, men den låga hastigheten gjorde det tråkigt och stå i bilkö hela tiden. men aH, det dög! nu är detta gjort. har snart jobbat ur alla färgerna på mapparna med så i morrn äre Riskettan och jag får börja sitta vid datorn. har ju även 11 körlektioner kvar så har det roligaste kvar ju :D bara att invänta teoriprov+uppkörning nurrrrrra
ååååh vad jag vill klara detta!!!!!!!!!!


blingbling tja

köttsår i käken är inte gött. mer blingbling på tänderna :( åååh, haft tandställning över huvudtaget i över 7 år nu...fett drygt! men inom ett år ska skiten ut och jag får fina vita tändisar. kommer bli awesome!
gött å slappt å sitta på körskolan varje dag men människor som känns som domv ore mina homies (Y)

miwe är jävligt äcklig, han tycker likaså om mig..fast nää, vi ogillar inte varandra så.


här är en jätteskarp bild på Mr.skEtmeister och hans fina radio, han kör på maxvolym på lunchen
till Rix FM (Y) ' å vet ni va ja gör? ger störningar med telefonen. tycker jag är sk.it.ku.l.

ta inte allt så seriöst, lär dig ironin i det hela.

sitter med mina skullcandysar och njuter av maxvolymen med bra musik. tänkte slagga nu, och som vanligt lyssnar jag på musik innan ögonen slocknar så sover jag lika gott varje gång! som jag sa en gång så har jag ju musiken med mig överallt, så V.Maggio- ge mig äran att få sjunga "i taxin, i trappen ,i hissen, i hallen" ist.

ser inte fram emot specialidrott direkt på en onsdag morgon i morrn! teknik+gymmet, nyvaken halv 9. mmmmmm va gött sa göbben!


har skaffat mig en bror. ah kanske inte riktigt bokstavligt talat, men det är en bror. på sitt eget lilla sätt.
har alltid velat haft en, så tyckte det var på tiden.

    
     ja men känn på ironin! eller nääh, fanns ingen nu.
     Peace!


ge mig fredag och fetinglön


schemat är lagt och skolan har börjat på real. fan vad jag behöver pengar alltså!
vill ha lön nu. har inte shoppat hårprodukter på 1 år typ, so i need indeed!
på tal om år, 2,6 år!! sen jag klippte mig hos frisör typ :) bra gjort! men varför liksom  när man har egna frisörsaxar och tycker att det duger när man gör jobbet själv? men aH ska att försöka fixa en tid (som man sagt nog lääänge) så jag får ordning på det och en frisyr igen, eller nåt. man klarar ju inte ALLT själv, så har säkert missat mycket under åren. sånt jag hatar att lägga pengar på.
hatar att klippa mig, älskar nyklippt hår och hur kvalitén är men svider inombords att se hur mycket kortare en cm mindre på en längd kan se ut. usch, nog om hår! godnatt alla söta läsare. även om ni suger på att kommentera så lever även denna blogg än....ett tag iaf.

ett par av mina 3 nya


fett sköna! märks inte att man går i klackar ens. äger även ett par likadana fast i leopard (y) som alltid...

kram på er folket!

dagens låt: J-son-Destination Sky


school or real work?


första skoldagen på sista skolåret, great. fast näääh, känner mej gammal och att skolåren börjar leda mot sitt slut. går ju bara fram till jul, sen börjar den hatade praktiken...hatar det, sitter hellre i skolbänken. sen när man börjar jobba efter skolan är det inte bara att "vara sjuk" och skriva in i dexter på sjukanmälan utan då är det till att gå upp varje morgon, då kostar det att vara sjuk. nä usch :( vill gå i skolaaaan!

"the green pearl" har funnit sin parkering här hemma igen, å nu känns bromsarna åt helvete ist för kopplingen :( uh vare ska krangL hel dagan.
sleepover i Aspen med kåtberg och asplövet inatt :) dela säng och sååååååe.
ska till morsan så hon får laga en knapp på mina nya snygga braller så måste kila! aH inte mysisarna på bilden naaa
see you then br0

Thomas Stenström-Detsamma
vilken jävla underbar låt!


this is the end

The End..på detta sommarlov! är sjukt stolt över mina 9 veckors jobb. men har hunnit med mkt på helgerna ändå, har dock inte fått åkt längre än till Karlstad men...festat 7 eller 8 helger av 10 iaf (:
ser fram emot första skoldagen på sista skolåret i morgon, blir en lugn vecka sen drar jag på intensivkurs i 2 veckor. är så jäkla nervös inför allt, kommer kugga på båda grejerne minst 1 gång :( but, wish me luck!

igår, skulle ju egentligen avsluta detta sommarlov genom att gå på Eric Saade men om man inte förbokat kostade det 390 spänn och det liX tillät inte min plånka igår, vädret sög typ hela dagen tills på kvällen och då vare för sent och jag hade inge skjuts till stöpa till JooSKILL heller. övningskörde upp till finaste Östmark med pappsen och farbror i min bil, den har inte fått "rastats" på 3 veckor typ eftersom slavcylindern var sönder men nu gåren som den ska igen! den står dock kvar i Östmarks skogarna medn får tillbaka den i morgon. drog upp till parken och lyssnade på Eva Eastwood, en av mina idoler sen länge tillbaka, har inte sett hene på ett par år nu så var inge fel att säga adjö till sommarlovet och dela glädjen med henne. fick en varm kram+ en autograf med en spritpenna som typ va slut :( så syns knappt. bilder från spelningen kommer någon annan dag, jag mååååste verkligen städa mitt rum nu. allt från A-Ö...för jag har ju inte städat så mycket i sommar menar jag så jag är rätt sugen........sommarjobb som städerska, kan icke blir bättre :D
promenix skaja hinna med idag också, har tvättat 3 maskiner snart med kläder inför skolstarten. puuuh, sängen tidigt idag blir! om jag blir färdig med alla hemmasysslor först vill säga. därför har jag inte tid att sitta häääär



try cry try cry

Att försöka rensa mascarabitar i ögonen medans bilen rullar över Torsbys meningslösa farthinder försvårade det hela. kunde ha blivit utan ögon idag, ha-ha! mådde bra förut när jag satt i solen, andra gången i sommar jag fått tid till att spendera lite tid och dela mina tankar i solens sken. somnade till lite också, fick dåligt med sömn inatt så är lite hängig. hade bakiskänsla när jag vaknade i morse. whataaaa >< så vitt jag vet så höll jag mig till alkoholfritt även igår :) ska mysa hemma ikv tänkte jag, det behövs! ha det så kul alla ni som kommer ligga bakis på riktigt i morrn och som ska ut på lilla faktoriet med 3 pers =p


i miss sänipänimakeräni. pöSs




good old memories.

en tid man levde som blondin med världens bästa.


whatever ever

trodde det var min sista arbetsvecka men icke! på månadag sysselsätts jag igen på sjukhuset, maybe at thuesday too! återstå att se :) när jag är färdig kommer jag vara stoltare än någonsin typ över mig själv. fan vad skönt det är att sova ännu mer tycker man när man går upp tidigt varje jäkla dag som passerar. denna helgen dricks det dricka utan alkoholinnehåll. är inte ett dugg sugen på ett rus, eller jo...kanske. men måste chiLLa nu. Eric Saade väntas se på sista Kolsnäs om exakt en vecka, 300 spänn för att få se en av Sveriges skönheter är inte så pjåkigt! (enligt mej!!)

om man visste var vännerna stod skulle allt gå flitigare, men jag vet inte. det är nog jag som är problemet. det sägs att det aldrig är ens fel när 2 bråkar men det är en mYt självklart. om någon hackat sönder den andra är det ju det hackpersonens fel, visst den gör förmodligen inget utan anledning så troligtvis gjorde något den andre något som startade det hela. men ändå: det är ju EN som startar. och det är jäkligt många gånger som det bara kan hänga på en tack vare vad den har för jobbigt humör en dag. ajja, det är iaf en mYt detdära med att det alltid är bådas fel.

alla tiders rock



borden i läsa om ni ska bli kunniga på gammalt å bra ^^
dom som än idag är kända. levande som döda.

bara snodde den från farsan som bara låter den ligga och damma. aH då tänkte jag att den passa i mitt rum till mina saker och passade just mig utmärkt :)

att medföra en känsla










kommer aldrig ur skalet

jag är instängd. sitter enbart vid datorn när jag kommer hem, äter bara innan. idag åt jag också diRR jag kom hem, har inte gått ur mitt rum EN ENDA gång sen dess och det var 4,5 timmar sen. skandal detta! solen skiner på utsidan men spenderar bara min tid här inomhus med musiken. ja jo jag är ju musikberoende och en musiktjej som fan som inte klarar sig utan musik men man kan ju faktiskt ha musik i öronen även när man rör på sig och jag behöver Verkligen ut, även för att rensa tankarna från det onda. men hjärtat...blöder. skulle kunna gråta floder nu men ser ingen mening med det för tillfället. det gör inte saken bättre, eller..det lättar lite på trycket för stunden men får uppsvällda ögon när jag vaknar till morgonen vilket det inte är värt när jag ska upp 05.24 på jobb! 4 dagar återstår och jag känner att jag lever nu. mina muskler har tagit stryk hela sommarn, är så jävla sleten chey so you can't understand!!!!!

IDAG är det exakt en månad tills jag fyller myndig. körkortet närmar sig..intensivkursen närmar sig. blir nervös bara jag tänker på hur lätt det egentligen är att kugga på det minsta lilla felet. but why, why think in that way? ska fixa detta när jag längtat mer än någon!!!!

har lyssnat på How To Love med Lil Wayne för mkt nu, har börjat tröttnat. lyssnat varenda dag i flera veckor. jag brukar inte alls gilla hans låtar men den var en av dom som gå att framföra i högtalarna. näääh, nu sitter jag här och klockan är 20.09. SKA lägga mig i tid idag om så gud förbjuder! godnatt finisar

tänker lite extra på dig
. varje jävla dag som passerar....


Sirsjön är vackert på sommarkvällarna!


make a wish

att man kan va så olyckligt kär som jag är finns ju inte. det är ju tragiskt fult!
sängen väntar, är totalt utsliten efter jobbet, får bli en liten PN nu sen hoppas jag på mys med mina kvinnor ikv, eller åka och kika i Arvika utanför hamnfestivalen kanske? gråter floder för att jag inte får se min Veronica sjunga ikv och framför sina texter som handlar om 'bland annat sprucken kärlek, förlorad vänskap och känslan då man lämnar klubben och vandrar hem i natten med nytt sällskap', säger hamnfestivalens hemsida. att man ska behöva betala för allt här i världen, för det minsta lilla man ska göra. för att få ha kul och höra en skön brud sjunga. ååh, kostar snart att ta sig en nypa luft. skulle ha skitit i FDD och dragit till Arvika ist. dock suger ju vädret as hell idag men som sagt det finns inga dåliga väder utan bara dåliga kläder. men nääh, hade jag missat FDD hade jag aldrig träffat alla jag träffade där så hmm.
Kopplingen på bilen gick åt helvete igår så måste köpa nya delar till den og. hatar bilkostnader :( blääää för att lägga pengar på skit! har inte shoppat EN enda gång detta lov och det är rearearea i kD nu som väntar på mig. min kära stad som har tagit mig ett steg närmare kärleken. men jag har som prioritet 1 nu att ta körkort och att bilen ska va som den SKA va. jag+bilar=sant vet ni väääL. lover. exakt en månad och 6 dagar kvar tills jag mår som handen i handsken. ljög för er häromdagen, hade räknat dagarna fel. men vad gör det när jag ligger i graBBen i graven bredvid? pizzan satt där den skulle. nu slocknar mina ögon, borde sova uuuuut! har som sagt en arbetsvecka kvar, men fick reda på att jag kanske möjligtvis får jobba en vecka till, då har jag alltså jobbat hela sommarlovet. vet ej hur jag ska göra, kanske kan knåpa ihop ett par dagar extra men inte hela veckan. måste leva lite innan man ska tillbaka till skolbänken och bli trögförklarad, cp, psykiskt störd osv...^^




give me give me

intensivkurs bokad, whoooopi! är ett steg närmare friheten. den lilla brickan med mitt bevis till körtillstånd, bild på mig, och massa datum är så efterlängtad. en liten bricka! den är värd hela livet för mig. jag ÄLSKAR att köra bil, så ring mig när ni behöver chaffis. fick tid veckan innan jag fyller, eller...kursen slutar på min födelsedag så har sån lucky loooook tur.
vädret är underbart nu, god mat åt jag förut, ner med mera i matlådan tills sista jobbdagen för denna veckan! gick hem tidigare idag för jag behövde vila kände jag för dagen är borta när jag kommer hemannars. tog mig en PN som satt finfint. sugen på ett dopp i Sirsjön men löv1 jobbar som det verkar nu. ska ta mig en coffee tänkte jag så länge, var ju ett tag sen sist. skulle behöva få lite motion also och lite mindre av det söta.


saknar min fina mamma också. mycket.


what are words?

haha nej jag vet inte vad jag diLLar om. jag sa att kiLLar e skit hit&dit och sen skriver jag om ett förhållande i inlägget efter. jag är inte så galen som man kan tro. och det kanske inte är ett så intimt förhållande som det lät. äH, jag vet inte. jag är kär-fast-olyckligt dock! mötte den finaste människan jag mött, trevligaste, roligaste, goaste. vi hade mycket gemensamt. men jag fick inte honom att falla...eller, jo för en natt eller 2..en vecka eller så. sen vände allt och jag fick diSSen twice, jag förstod inte varför. har ännu inte fått svar på det, eller...jag får bara höra att jag inte gjort något, att du inte vill såra mig. men du visar raka motsatsen och om något som var bra vände håll ÄR något fel, och om inte JAG är felet. vem är det då? definitivt inte du. eller, din smak för vad du gillar hos tjejer maybe. jag kanske inte var som du hoppats eller trodde. förlåt graBBen.
äkta känslor som blir svikna svider lite mkt som citron i ögat. man blir helt återställd och hamnar på skala ett igen. då återhämtar man sig inte på flera månader och man vågar inte göra sånt man vågade innan, allt bara försämras för man är rädd för att göra fel om på nytt. men tänk om det inte är jag som är felet då?  hamnar ändå på havets botten. att en kiLLe inte kan ta konflikter eller ha egna åsikter är något som jag retar sig på. en vän till den personen ska inte behöva skriva/säga vad den tycker och tänker. ta egna initiativ och stå för dina egna handligar graBBen, känns bättre att få höra alla fel och meningar från ditt hjärta. tar inte åt mig ett skit av åsikter som förts vidare från ditt hjärta till någon annans och SEDAN till mig. nej, killar är inte gjorda för att snacka problem. dom bara diSSar och sårar och tror allt ska va bra sen men finns fan dom som mår riktigt jäkla dåligt, har träffat såna b-rudar och det är hemskt att titta på. helt förstörda: p.g.a att dom aldrig fått vetat vart felet låg eller vilken pusselbit som lades fel.

ta hand om er alla och var rädd om kärleken och tänk er för noggrant innan ni binder er!


till the world ends


vart vi befinner oss i vårat "förhållande" hänger på oss båda. jag kan inte göra allt. det krävs 2 för att det ska funka i kärleken. krävs även mycket tid för att pusselbitarna ska falla på rätt plats, det kanske inte ens borde va du och jag. det är sånt som kommer märkas. men ett försök felar aldrig. det tar den tid det tar, låt tiden gå men inte rinna iväg för snabbt bara. puss grabben

true or false. true

om jag ska vara uppriktig så älskar jag att spy, galen tydligen? asså, den känslan♥ man mår så jävla gött. man får ur sig allt. nej, det har inget med ett par inlägg innan att göra när jag skrev om vågen. utan mina homies vet även att jag gillar't. ja, något annorlunda ska man väl gilla antar jag.
ååh, du äter på min hjärna. jag blir galen. kan inte stämma av vart vi ligger i våran skala. lågt eller högt? äh, kiLLar e fan skit. har man inte problem så skapar mannen minst ett. skulle aldrig fått veta att det finns ett motsatt kön på denna runda jord. men skulle aldrig i hela helvete klara att bara leva med tjejer. töl töl töl, tjat, ååååh får ont i öronen bara jag tänker på töliga kaxiga omogna b-rudar. nepp, killkompisar är det allra bästa! inget mer. bara umgås med dom, som om dom vore en tjejkompis, bror eller ja. nånting nära men inte alldeles to close. dom tjaFFsar aldrig på samma vis. inte så länge man umgås som kompisar, kommer man in på det komplicerade börjas det direkt. -killhomies is the shit ¥


fina flickor jag fotograferat.



1.syster Linda
2.kusin Angela

without a name

jobbet. solen steker. god mat. systerdag. cashflow snart förhoppningsvis! alkoholsugen. känner även sug efter lite närhet med just dig. heheheheh :pppPppP do not take it in wrong way dudes!

amÄÄÄh, vågen ljuger igen säger vi :( gått upp tillbaka! nejfan nu måste jag ge mig med söta, inte allt. men minska. detta går inte sin väg alls....satsade på beach 09,10 och 11...har inte varit nöjd en gång eller taggad för att vistas på en beach.
jaja, Veronica på Hamnfestivalen till helgen, även Baseballs. var där förra året på dom genom en plankning som vanligt, 400:- sparades. skaja prova igen? kommer inte gå bara för jag förbestämmer det. hade bara ren tur då. kom in överallt som en 16åring utan leg, festivalband osv....allt gick sin väg. nu kommer jag ha oturen med mig. men hade vart fett najs med Veronica sisådär nån vecka innan jag sitter i skolbänken igen. men ekonomin leverar inte för tillfället. 3siffrigt på kontot ens vore inte fel. får hålla ut ett par veckor till!!!



saknar min fina Ida! vi har inte setts nån gång typ under lovet :( du, jag och våra dagar. miss!

you gonna set me on fire



älskar mammsens klänning.

typ i helgas

Fryksdalsdanshelgen är över tyvärr, ett helt år kvar till nästa och då får jag köpa i baren lagligt :) på torsdag är det en månad tills jag får göra vad tusan jag vill! denna helgen var awesome! grottan var roligare än väntat, svetten droppade från pannan och hakan, rann på ryggen. 40+ grader därinne lätt.
var många smågryn där som man redan visste men fanns att även någon i ens egen ålder. Hellre där än inne på Verkstan för tyckte det var 30+ mest och fyyy för de. fett mycket som skett denna helg! positivt som negativt, men iaf en minnesvärd weekend :D

fått en ny favoritlåt tack vare Filipsta'ingan! här: I Got Something To Say-Mellony&Oliver Z ♥

bilder från helgen finns på Facebook, har ingen ork just idag att lägga in här. tiden räcker aldrig till som ni vet. var inte dåligt gött med en powernap på 4 timmar förut. åååh, ska lägga mig nu igen och vara glad att jag bara har 9 jobbdagar kvar till jag får min endaste vecka sommarlov :) den veckan är efterlängtad!

hur är det med er alla då? vad gör ni under sommarlovet? :)


RSS 2.0