Kom igen babe, so shake that booty ey


har hört på en och samma låt 8 timmar i rad nu, bokstavligt alltså!
BB-låten♥ länken finns ju på inlägget under.

in tha club, yao.

finns ingen rubrik för detta

I wake up every evening with a big smile of my face. eller int. men somnade iaf med ett leende, hah. anlände klockan kvart över 8 i Alstigen efter en lååång natt med skönisar. Stöpa var även med, yeppp som sagt RAK HÖGER, göttigt! ja & bruden kan. runt 7 i morse stod man parkerad utanför akuten i solskenet i väntan på att en boi var inne och fick hjälp. men jag hade det ändå mouisigt så länge. somnade för en minut eller såe. yepp! kvällen/natten var brabra, fanns ju brudar man blev lack på men kan man allt såå funkar allt i alla lägen :)

har inge mer tid, får finbesök snart så ska gå och skriva klart ansökning om sommarjobb så länge.


var det för att Försöka få mig avundsjuk? då misslyckades ni.

 
– BASSHUNTER vs BB 2011 SWEDEN - Fest i hela huset (official BigBrother single).mp3
 
♥ repeat hela dagen.



WHAT?! ha-ha

wihooooo! fick VG på Historiaprovet, hallå historia?! helt omöjligt ämne ju. glädjen finns inom mig nu och ut i blodet. Gjorde även Näthandel B-provet. känns väldigt bra faktiskt! nu är dessa ur världen. nu återsår det att läsa ur boken på Svenskan tills på torsdag så jag för en gångs skull kan diskutera handligen i gruppen. 2engelskauppgifer till efter lovet och 3 prov på nästa resurs! sen är allt ur min väg och det lättar på trycket i psyket eller nåt vill jag lova, så länge som jag gruvat mig och lagt allt på stor hög. Nog om detta!
har en ledig dag som vanligt på onsdagar som i morrn, funderar på att åka och kolla på cabarén på kvällen kl 19:00 trorja man kan se den igen, med emmsi :) får hoppas de är gratis då för plånkan min är tom, man kan se rakt igenom.

min nyaste spotifylista som jag gett er förut är full av bra musik nu så ni borde kolla! : här


godnattpuss från mig.


bra skådis, snygg skådis, svensk skådis.

min brud ända in i blodet eller nöe

              

Stöpa var nyss här (y) läxförhör, deeptalk och mys framför tvn :)))
älsker dig ut & in jânta serru!

opepp och depp

måste säga att jag är inge glad. jag har 2 prov i morgon och kan inget av dom ÄVEN fast jag tränat. seriöst, blir så jävla depp när det ALDRIG går för mig i skolan, inte ens när jag försöker :( vad äre för fel? fy.
ska bli jävligt kul med cabarée. ajja, jag älsker't. skolårets bästa punkt.
Jersey Shore nue och mer plugg, sova på saken och invänta en ny skoldag och en irriterande brud i skolan.


saknar en fin pojke som alltid brukar göra mig glad. men tyvärr, jag gillar dig bara när du är som DU är. inget annat, ingen annan. bara så som DU är. hur svårt kan det va. att va sig själv....är väl det mest enklaste, men tydligen inte.

new



3 nya plagg som jag älskar.

Kort jacka: H&M
Jeans: Gina Tricot (köpte dom igår, eller fick köpa nya igår för jag hade köpt ett par såna för ett par veckor sen men ångrade storleken när jag kom hem och öppet köp hade gått ut så fick köpa helt nya, puh. :) men nu har jag dom! i rätt storlek...äntligen får jag använda)
Gröna byxor: köpte i tisdags på Kappahl, ÄNTLIGEN! funnit såna jag vill ha och som dom sitter, för i nästan alla andra affärer var det inga "fickor" där bak och gillar inte rumpan bar såva, men på Kappahl fanns dom i rätt modell.
perfekt

kräsen?

nej, egentligen inte när det gäller utseende. jag brukar oftast se något fint i alla. men det är när det kommer till personligheter som jag backar upp lite.
hur ska en kille va? "snäll". svarar alla typ
asså jag tycker inte det räcker, det är liksom inte det som krävs för att ett förhållande ska funka. det är massa punkter. men det som ligger högt upp är ÄRLIGHET vilket få av killarna har/är. men det bygger ju mycket på att man måste kunna lita på varandra för att kunna släppa varandra lite också. men att veta om en kille är trogen kan man ju oftast se sen när man är efterklok. därför tar det sån tid med allt, jag vill inte bli sviken så. det är så hårt.
så det är så mycket som behövs för att jag trilla lite, nejra men typ: Ärlighet, Snäll, Omtänksam, Kunna ta konflikter, Förstå saker och kunna se saker i andras perspektiv.

ett plus i kanten har väl andra säkert med som är kul om en kille har och för mig är det en kreativ. musikintresserad då 
även sportintresserad

ja, nu vet ni vad jag vill. vet att ni ville veta.

            


fest ikväll?


bild från förra helgen :)

vädreeet är ju underbart idag. och Färjestad vann i torsdags, ja det finns 2 saker att fira. vill verkligen ut ikväll, men får vänta å se om någon vill bli med och om emmsi ringer i eftermiddag! ska käka frulle nu&sen ut i solen och get some färg. borde passa på att minska på läxhögen lite när jag är ensam hemma och bara väntar på roligheter ändå. men näh, stereon med volymen max lever jag livet som bäst. med min musiksmak♥

tääämle trött på dig bruden

som sagt. jag tycker enbart att du ska knipa din lilla käft. för en dag möter du fel person och då smäller det gött vill jag lova av den personen. jag är så trött på ditt jävla skitsnack om folk hit och dit och om mig med bakom ryggen. Ena dagen för jag höra att du säger brabra saker och nästa dag raka motsatsen. och du glor ögonen ur dig i skolan verkligen på ALLA, mer än vad jag glor t.om. du fick väl ögon i julklapp antagligen, men alldeles för många. stå inte och tro att du är så jävla tuff jämt. JA VI VET att du tycker att du själv är snygg. det räcker nu cheyen. behöver inte spela svårflirtad för killarna jämt

du ser sjukt sur ut jämt
en jävla tönt som aldrig vågar visa vem du är tsm (fastän alla vet!)
tog typ ett halvår innan det stod på facebook, inte för det är viktigt men vi vet.
du låter inte din kille stöta i dig ens. du blir äcklad
du klarar inte att gå till skolan om inte din bästavän är med, inte va med på idrotten heller, ingenting! 
dålig självkänsla?
hah ja, det är just därför du pratar skit. för du är så jävla avundsjuk på alla andra!
jag hoppas du vet vem det är, det borde du veta när du läser detta för det vet jag att du gör. du älskar mig jättemycket

allt du tycker om folk, säg det direkt till dom då om det är råmycket du stör dig på. du har nog ett eget liv att sköta om först du, som har otroligt mycket problem med allt.
ja, nu slösade jag ett inlägg på dig också. men som sagt du vet ju att det är du när du läser. that was the point.

you gotta be somebody, a positive girl for example



                              det borde du verkligen!
                  det är det enda jag har att säga idag.   typ

               bläää på dig och allt. mördarblick på dig just nu.

randombrud

helgen var god.
tog mig in på Idet för första gången i min livstid, olagligt..eller ja, jag är ju minderårig. men allt gick väl som det skulle eftersom inga vakter fanns till då typ, och gick in med min kära räggerpappa, deni! härlig kväll där å sen ut på törg å va lodis som vanligt. blev berusad och lyckligt kär for the moment typ, så som man blir på fylla. nivet
åker till kD i morrn och sover över hos syrran i hennes nya lägenhet. ska bli trevligt! lite syskonhäng kan behövas efter förra veckans hårda tunga börda man bar på. hoppas på att det blir ut med emmsi på lördag, måstemåste!nepp, ska ringa bäjbi nu och sen packa min bag, upp halv 8! sätta mig i pappas jobbarbil och köra söderut.
godnatt alla fina människor!
förresten, min pärla, nej inte fisettan utan bilen..är på lagning :( sakner'n. bar dä ja vill säg.


här har ni mig precis innan skoldags idag
.


jag ska köpa vingar för pengarna


denna "hårbandsfläta" är också sönder nu, köpte 2 st samma vecka och båda gick sönder. den första gick sönder bara av att jag tog ur den ur påsen när jag kom hem och den andra knäpptes av dirr på huvudet. 80 swedish krones åt helvete där. dret. sett på hockeymatchen nu och såklart vann FBK, med 5-4. jag är en stolt värmlänning och vi kan allt. goa och glada så hör på sen :)
skönt att jag slapp ta någon Ipren idag, tecken på förbättringsväg. är dock sjuuuuukt förkyld och hostattacker varje minut. yepp! ibland är livet hårt. men plusET var ju att febern inte är så hög anymore. so anywho. kroppen behöver mycket sömn/vila, vätska och lagom med mat när man är febrig och det är precis så jag har skött mig. maybe that's the reason varför jag kom på förbättringsvägen så snabbt! så ska krypa ner under täcket och vila ännu mer så jag kan gå till skolan på torsdag. (hihi, vi är alltid ledig på onsdagar!)

Peace, over n' out dudes'
pysskyss.


40 spänn bar, awsome

yepp! har köpt mig en tavla till min svarta fondvägg för 2 veckor sen(heh). tyckte den passade perfekt till min stil på mitt rum och vad jag gillar. å 40 spänn trodde jag aldrig, dock var det för det var halva priset så nypriset var 80:- vilket jag tycker är sjukt billigt med. såna priser man får känna på, på Bergvik.
har även fått lånat 2 Elvis Presley tavlor av sister som det kommer bild på senare eller nån annan dag.
mina väggar är tomma så det behövs några tavlor och som är så snygga som dessa 3 kommer va på min vägg.


sjukling jämt

hade en otroligt rolig helg, men på söndags-natten så vaknade jag hela tiden av en frusen kropp och fattade direkt att jag hade feber, 38.4 hade jag då. åfan vad det slog över till ännu högre feber och förkylning/värk i kroppen. jag vet ingen som har så dåligt immunförsvar som jag. drog ju på mig vattenkoppor samma dag vi gick på jullov här sist och sen i November har jag haft 4 olika förkylningar och dethär nu. seriöst, jag kan inte vara i närheten av någon som bär på smittan för det bryter ut dirr på mig. mitt dåliga immunförsvar KAN bero på att jag är tämle länge uppe på nätterna, har ju inte sovit riktigt en helg sen, ja jag kan inte minnas. puh.

ja, sen är det en chey som tycker det är skitroligt att kommentera anonymt, samma ip-adress är det varje gång också och det roliga är att du inte vågar stå för vem du är, men säkerligen är det ju nån som inte är säker på sig själv och måste trycka ner andra och inte vågar vilket namn den står under (: hmmmm, VEM kan det vara?! tämle lätt, å det är bar å koll upp ip-adressen vettu bruden.
jag säger det igen: 'ja, du vet nog mer om mig än vad jag själv vet, det tror jag stenhårt på bruden!
nog orkar du lägga ner mer energi på mitt liv än ditt eget :D ah, men det är inte jag som slösar på min egen tid iaf.'

det är chill för mig, för det är ju som sagt inte jag som slösar tid på att läsa bloggar som är skriven av folk man ogillar och ha koll på dens liv och bry sig något så fruktansvärt mycket. tänk vad mycket annat du kunde gjort ist för att sitta där och läsa och lägga in en kommentar, haha ojoj. men jag tar det bara som avundsjuka när du kommenterar så. du borde nog skaffa dig bättre självförtroende. det är mitt råd.

  
                                            saknar dig stöpa!


RSS 2.0