ärligheten svider, men den gör minst ont i längden.



Folk som verkligen känner mig vet att jag alltid är rak& ärlig, mot vissa för ärliga och då pratar jag om människor som kanske är lite föör ärliga själva men på fel sätt då folk i stället kan ta illa upp och då vill jag gärna göra likadant tillbaka mot just dem. Men när jag är för ärlig mot "normal people" så sårar jag ingen, det kan vara i ett sammahang där jag & mina tjejer pratar om sex och jag kan vara lite för ärlig, eller snarare mer öppen kanske just för att jag inte är blyg av mig. Poängen med detta var att det finns 2 olika sätt att vara ärlig på och jag anser att min ärlighet är positiv där ingen såras oavsett om jag sagt precis vad jag känner eller tycker och jag är glad & stolt över mig själv att jag kan stå för mina åsikter och handlingar, bästa egenskapen man kan ha anser jag. Ett till exempel kan vara om man är med 2 bästisar och dom bråkar, då skulle jag vara den personen som håller med den jag verkligen tycker har rätt oavsett om den andra skulle bli sur på mig, inte hålla med den svagaste för att man tycker synd om den. I detta valet blir självklart någon av dem sura för ens åsikt men då anser jag fortfarande bara att jag själv var ärlig, mot mig själv och den jag ansåg hade rätt. Jag gillar inte folk som måste anpassa sig och passa in hos alla, i slutändan är det den som drabbas om den helt plötsligt har en annorlunda åsikt så därför ska man gå in direkt och visa att "såhär tycker jag". vuxna ungdomar och vuxna måste kunna kommunicera, utan att vända dövörat till eller gå och stänga in sig en vecka så fort något går emot en, är inte livet för kort för det? Eller så slutar man helt enkelt umgås med människor som både irriterar en & inte kan acceptera ens åsikt som ibland kan vara i syfte att hjälpa den. Jag älskar mig själv i dessa situationer, jag litar inte på någon i hela världen till 100% utom mig själv, migmigmig. Just för att jag har nästan aldrig dåligt samvete för ngåontng, why? För att jag fucking ljuger aldrig, det längsta jag skulle kunna gå är att vrida en sanning. Ibland önskar jag att om nu Gud finns, att hen kunde dela ut ett pris för olika egenskaper, eftersom hen ser oss ALLA uppifrån, i ALLA situationer, på samma gång. Då lovar jag att jag skulle ta hem priset för ärlighet & rättvisa.
Med detta vill jag också säga, sluta vara avundsjuka på varandra och var glada för någon annans skull om något bra händer den eller om den fått något, men det är vi människor så jädrans bra på att i stället säga "hah, den Iphonen kom ut för 3 månader sen eller "Det landet är sååå överskattat att åka till, måste dra till något coolt där ingen varit" Då tänker jag: Vad resonerar vi alla som coolt? Måste man göra något udda för att vara cool? Antar att dit flest reser tycker Dom är coolt och är det Dom drömmer om? Man har ju sin egen bild på livet och uppfattning om vad man tycker är värt att se & tycka om. Nu när jag sitter här och klagar kan jag fortsätta med att jag ogillar folk som måste lyssna på en musikstil som den egentligen inte gillar bara för att vara udda eller klä sig udda för att framstå som coolare också kanske personligheten på den är hur o-cool som helst, du blev plötsligt som alla andra igen? Men en del gillar ju såklart en viss klädstil även om den är udda och och är störtskön som människa på samma gång.
Största anledningen till att jag skriver detta är för att jag läser mycket psykologi på fritiden vilket gör att när jag exempelvis sitter på t-banan eller på tåget mot jobbet varje dag eller PÅ jobbet som är en flygplats som består av många olika individer varje dag, analyserar jag folks beteende och jämför med mig själv och andra jag känner, sen blir miin lista lång och kommer inte ens ihåg hälften när jag når datorn just för att jag inte har tid då att skriva ner direkt. Minst 5 saker jag stör mig på hos människor finner jag varje dag, kan ta 5 direkt:

1.Ungdomar och vuxna människor som inte lärt sig plocka i en diskmaskin eller ta reda på efter sig direkt.
2. Människor som inte uppskattar och tackar när man ställer upp eller bjuder.
3. Folk som aldrig köper någonting själv utan lever lite då och då på andra som dom vet alltid har med sig allt och sedan ALDRIG bjuder tillbaka frivilligt och förväntar sig att den ska bjuda alla gångerna i fortsättningen (tuggummi, plattång, smink osv) (Jag är en sån som alltid köper allt jag behöver, tar med allt jag behöver när jag ska någonstans för att jag i stället skäms för att låna, är inte ofta det händer) så köp eget & packa med det ni vet att ni kommer behöva!!!
4. Folk som "glömmer" bort att dom är skyldiga pengar.
5. Människor som raggar på derasvänners ex Eller nuvarande kille/tjej!!! (Borde va en skrivel regel i denna värld) spottar på er
 
 

to- you- all- who- said-usa- is-impossible

2015, welcome! Året jag väntat på! Why? För om 12 dagar åker jag och min käreste till USA. Min jäkla dröm sen 15 år tillbaka ska äntligen få uppfyllas, men den personen som betyder mest i mitt liv. Hur bra låter inte det? Är även Kamils dröm att åka dit så båda har något att ta vara på när vi är där. Efter staterna är det väl också tänkt att vi ska hinna med Hawaii, wiiiie. Har så mycket resfeber att kroppen går på högvarv! 
Har alltid haft 2 stora drömmar som ni vet: 1. Resa runt i Usa 2. Bli skådespelerska/ eller va med iaf 1 film. 

I morgon ska jag hem till Torsby och fira jul och säga hejdå till nära och kära. Julen spenderades i Finland hos Kamils mamma och därav blir det en fortsättning på julen hemma. På torsdag har jag en jobbvecka kvar innan planet lyfter redan dagen efter. Är otroligt mycket som ska hinna göras under dessa 12 dagar att jag inte vet vilket håll jag ska sträcka handen åt eller hinna med att ta andetag.
Nu väntar jag på att min stiliga man ska komma hem, har inte sett han i år än så hoppas natten blir mer än underbar. ♥

Bjuder på en fin bild från julafton :)
 

RSS 2.0