-riv igang jukeboxen!

efterfrågat i 2-års tid fann äntligen pappsen sina 70-tals jeans. har inte bestämt mej än om ja vill ha ännu kortare längd men en sak vet ja och det är att ja är snusmärkt under sommarperioden iaf, tyvärr. välanvända, solklart!
 
gud, jag börjar bli trött men ska plåga mig igenom dygnet med stoltet. var med Ellen och Frida förut...fett längesen man såg fraJJda :( så kändes wonderful! hoppas ni alla andra också haft en bra fredag? :)))
 
 
ogillar avundsjuka människor. inte såna vare gäller kläder, utseende osv utan personer som blir sotis eller avundsjuka på vilka man umgås med och hur ofta. hur orkar ni människor ens??? världen är väl full av människor och man umgås förmodligen med dom man trivs bra ihop med och dom som man känner ägnar sig tid tillbaka till en, med kärlek och skratt, inte tjänster/pengar/aktiviteter. sen hur ofta man ses; det är väl upp till var och en. en del vill vara mycket för sig själv, andra måste vara i det sociala en större del av dygnet. har ingen som helst aning om varför vi döms för allt vi säger, gör och tycker vardagligen. önskar jag fick chansen att förändra denna knasiga runda planet och vad som existerar på den; massa liv och ingens är perfekt? är inte det lite sjukt&onödigt?. å rättvisa, det finns inte.
 
 
glöm inte följa mej på twitter heller: https://twitter.com/ochwow 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0